- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
ooo yarın kızçelerini göreceksin demkk insallah güzel haberlerle dönersin ne yapıyor acaba cimcimeler sen biraz heyecandan da uyuyamadın sanırımYarın yani bugün kontrolüm var kızlar inşallah bebeklerim sağlıklıdır çok özledim onları
ben dus aldım yarına hazırlık okul baslıyor malum...Allah tan 10 da gidip 1 saat sonra gelcem.yatınca çisim geliyor bende buraya geldim.
ooo yarın kızçelerini göreceksin demkk insallah güzel haberlerle dönersin ne yapıyor acaba cimcimeler sen biraz heyecandan da uyuyamadın sanırım
Saat: 02:07
Uykusuz gecelerrrrrrrrrrimden biri daha!
Çok mutsuzummmmmm!
Kocişimm ben uyanmayım deliksiz uyuyayım diye bugün salonda yattı(o da çok sık uyanır).
Zırt bırt gidip bakıyorum. Onsuz hiç uyuyamıyorum yaaaaaaa.Hiç olmuyo böyleeee.
göğüs ucumda yarıklar oluşmaya başladı, sanırım süt normalde oralardan gelecek ama şimdiden beyaz bir şeyler çıkıyor içinden. Tam olarak süt mü bilmiyorum çok koyu çünkü ve minik minik deri parçası gibi. Enteresan bir şeysüt mü geliyo ya ben anlamadım beyaz şey ne tam okuyamadım mı acaba
Geçmiş olsun canım.Sabahı sabah ettim, çok hastayim,
Sinuzitimde nuksetti, nezleyle beraber,
Yarnda şeker yuklemem var, su icmek serbest mi, bogazim berbat
Bende uyuyamıyorum adamlara da eziyet ediyoz boş yere
Günaydınnn nerelerdesin yahu o kaç gündürGünaydın herkesee
Neden işkence çekmek zorunda olduğunu düşünüyorsun canım kayınvaliden senden iş bekleyen birisi mi yani oraya gşdince hizmet mi edeceksingünaydınn annişlerrr...
c.tesi sabaha karşı eşimin anneannesi vefat etti..
hemen hastaneye geldik..
c.tesi pazar oradaydık..kalabalık gelen giden..
ne kadar kendime dikkat etsemde çok yoruldum..
ve bugün berbatım..
işten izin alıp gitmeyi düşünüyorum..
bu arada sinirlerimde bozuk..
şimdi eşimin 2 kardeşi var..
biri itü eelektrik mühendisliğini bitirdi bu yıl.. diğeride burada bilg. mühend. okuyor...
şimdi bilgç mühendis okuyan yurt dışında italyada 30 eylülde gelecek.. diğeri ise iş teklifi almış perşembe istanbula geri dönüyor hemde orada yüksek lisansını yapacak konyada yok yani..
kv benim yalnız olduğu zamanlarda annesinede kalıyordu..onlar birbirine destek olmuşlar gidiyorlardır..şimdi eli kolu kırıldı kadının..
eşim bana teklif edecek bilg. mühendis. okuyan gelinceye kadar annemi yalnız bırakamam biz oraya gidelim 1 ay kalalım d,yecek..
ama ben kalamam zaten uyuyamıyorum ağırlaştım...ve eminim eşimle aramızda büyük bir tartışma olacak..dün bunun sinyalleri verildi çünkü..
sinirim bozuk..
diğer oğulları okusun iyi işlere gitsin diye ben neden bu halimle işkence çekmek zorundayım kızlar..
haksızmıyım yoksa hamilelik hormonlarımı beni etkiliyor...
Neden işkence çekmek zorunda olduğunu düşünüyorsun canım kayınvaliden senden iş bekleyen birisi mi yani oraya gşdince hizmet mi edeceksin
Günaydınnnn bugün biz öğretmenlere okul başlıyor iş başı marş marşGünaydınnn nerelerdesin yahu o kaç gündür
Anladım canım rahat etmek konusunda çekincedesin sen orda rahat edemezsen onlar sana gelsin hem kendi evin de daha rahat olursun malumhayır canım iş beklemez hiçbirşry yaptırmaz bu konuda hakkını yiyemem..
ama rahat edemem ben..
örneğin anneme gitcek olsam yüzünü asar oturur..gitmemizi istemez..
birde kendi evim daha rahatım..
hamilelikte şimdi onun yanında yatamam rahatça..
istediğim şekilde giyemem..
sürekli wc ye çıkıyorum her akşam duş alıyorum bunları yapamam..
bu yüzden bana işkence gibi geliyor..
Anladım canım rahat etmek konusunda çekincedesin sen orda rahat edemezsen onlar sana gelsin hem kendi evin de daha rahat olursun malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?