- 12 Kasım 2013
- 703
- 784
- 128
- 35
Bak işte bu konuda haksız kvden ve eşin bence..ya sonuçta kadın yalnız kalmış oğlu tabiki ona bakmak zorunda buna kimse bişey diyemez ama sen de hamilesin ve orda rahat edemeyeceğini söylüyorsan kv den gelmek zorunda bence ..hem oğlunun evi neden rahat edemesin ki ayrıca sanada ev işinde yardım etmiş olurbenimde canımı sıkan bu yani..annesi gelemezmiş bize.. gelmezmiş başka evde kalamazmış uyuyamaz rahat edemezmiş..
o düşünülüyor ama ben 2. canlı halimle düşünülmüyorum
sana katılıyorum isyan zaten bir bebeğe adapte olma sürecindeyken birde yeni bi eve adapte olmakla uğraşmamalısın.. kendi kurduğun bi düzenin var evinde yabancılık çekmeyeceğin.. anlayış göstermemeliler..benimde canımı sıkan bu yani..annesi gelemezmiş bize.. gelmezmiş başka evde kalamazmış uyuyamaz rahat edemezmiş..
Hihi ben yırttım bugün doktora gitceğim için
Günaydınnnn bugün biz öğretmenlere okul başlıyor iş başı marş marş
Bak işte bu konuda haksız kvden ve eşin bence..ya sonuçta kadın yalnız kalmış oğlu tabiki ona bakmak zorunda buna kimse bişey diyemez ama sen de hamilesin ve orda rahat edemeyeceğini söylüyorsan kv den gelmek zorunda bence ..hem oğlunun evi neden rahat edemesin ki ayrıca sanada ev işinde yardım etmiş olur
sana katılıyorum isyan zaten bir bebeğe adapte olma sürecindeyken birde yeni bi eve adapte olmakla uğraşmamalısın.. kendi kurduğun bi düzenin var evinde yabancılık çekmeyeceğin.. anlayış göstermemeliler..
Yarın yani bugün kontrolüm var kızlar inşallah bebeklerim sağlıklıdır çok özledim onları
Saat: 02:07
Uykusuz gecelerrrrrrrrrrimden biri daha!
Çok mutsuzummmmmm!
Kocişimm ben uyanmayım deliksiz uyuyayım diye bugün salonda yattı(o da çok sık uyanır).
Zırt bırt gidip bakıyorum. Onsuz hiç uyuyamıyorum yaaaaaaa.Hiç olmuyo böyleeee.
Sabahı sabah ettim, çok hastayim,
Sinuzitimde nuksetti, nezleyle beraber,
Yarnda şeker yuklemem var, su icmek serbest mi, bogazim berbat
günaydınn annişlerrr...
c.tesi sabaha karşı eşimin anneannesi vefat etti..
hemen hastaneye geldik..
c.tesi pazar oradaydık..kalabalık gelen giden..
ne kadar kendime dikkat etsemde çok yoruldum..
ve bugün berbatım..
işten izin alıp gitmeyi düşünüyorum..
bu arada sinirlerimde bozuk..
şimdi eşimin 2 kardeşi var..
biri itü eelektrik mühendisliğini bitirdi bu yıl.. diğeride burada bilg. mühend. okuyor...
şimdi bilgç mühendis okuyan yurt dışında italyada 30 eylülde gelecek.. diğeri ise iş teklifi almış perşembe istanbula geri dönüyor hemde orada yüksek lisansını yapacak konyada yok yani..
kv benim yalnız olduğu zamanlarda annesinede kalıyordu..onlar birbirine destek olmuşlar gidiyorlardır..şimdi eli kolu kırıldı kadının..
eşim bana teklif edecek bilg. mühendis. okuyan gelinceye kadar annemi yalnız bırakamam biz oraya gidelim 1 ay kalalım d,yecek..
ama ben kalamam zaten uyuyamıyorum ağırlaştım...ve eminim eşimle aramızda büyük bir tartışma olacak..dün bunun sinyalleri verildi çünkü..
sinirim bozuk..
diğer oğulları okusun iyi işlere gitsin diye ben neden bu halimle işkence çekmek zorundayım kızlar..
haksızmıyım yoksa hamilelik hormonlarımı beni etkiliyor...
Günaydın kızlar herkese mutlu haftalar
ben artık tuvalete gitmekten bıktımmmmmmmm
Valla canım sonuna kadar haklısın bende çoook dertliyim bu aralarbenimde canımı sıkan bu yani..annesi gelemezmiş bize.. gelmezmiş başka evde kalamazmış uyuyamaz rahat edemezmiş..
Herkese günaydın, puslu bir Bursa sabahından selamlar güzel anneler ve kuzuları
Hadi bakalım gör kuzularını, güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Oyy kıyamam size, geçecek canım bugünler de. Ne güzel seni düşünen bir eşin, bende eşim yanımda olmadan yatamam ama, düşün ki bundan 2 ay sonra 3 kişi yatacaksınız
Canım çok geçmiş olsun, su içebiliyorsun sıkıntı yapma kendine. Dokturuna danış belki kolay atlatabilmen için birşeyler önerir. İnşallah şeker yüklemende sorunsuz geçer ve güzel sonuçlar alırsın sende
Canım öncelikle başınız sağolsun, mekanı cennet olsun. Kendini doldurma ve germe şimdi, konu açıldığı zaman sakince konuşur anlatırsın. Şimdi böyle gerersen kendini, sakince halledeceğin şeyi bile halledemez, tepki gösterirsin kavgaya döner iş. Derin derin nefes al ve rahatla bakalım
Al benden de o kadar, tuvalette yatıcam artık. Kalk yat, kalk yat yoruldum. Neyse az kaldı , bebeklerimiz için çekeriz ne yapalım
Valla canım sonuna kadar haklısın bende çoook dertliyim bu aralarzaten şu 3. Kişiler olmasa hayat daha kolay olcak sen hamilesin evde şortla dolanıyosundur annesinin yanında bunu yapınca hoşuna gtcekmi ki eşinin mesela onuda geçtim artık oturamıtorz bile yani hep uzanmak gerekiyo falan filan işte eşlerimize basit gibi görünen şeyler aslında bizim için çok önemli ahh bunu anlycak kafa olsa
Geçmiş olsun canım.
günaydınn annişlerrr...
c.tesi sabaha karşı eşimin anneannesi vefat etti..
hemen hastaneye geldik..
c.tesi pazar oradaydık..kalabalık gelen giden..
ne kadar kendime dikkat etsemde çok yoruldum..
ve bugün berbatım..
işten izin alıp gitmeyi düşünüyorum..
bu arada sinirlerimde bozuk..
şimdi eşimin 2 kardeşi var..
biri itü eelektrik mühendisliğini bitirdi bu yıl.. diğeride burada bilg. mühend. okuyor...
şimdi bilgç mühendis okuyan yurt dışında italyada 30 eylülde gelecek.. diğeri ise iş teklifi almış perşembe istanbula geri dönüyor hemde orada yüksek lisansını yapacak konyada yok yani..
kv benim yalnız olduğu zamanlarda annesinede kalıyordu..onlar birbirine destek olmuşlar gidiyorlardır..şimdi eli kolu kırıldı kadının..
eşim bana teklif edecek bilg. mühendis. okuyan gelinceye kadar annemi yalnız bırakamam biz oraya gidelim 1 ay kalalım d,yecek..
ama ben kalamam zaten uyuyamıyorum ağırlaştım...ve eminim eşimle aramızda büyük bir tartışma olacak..dün bunun sinyalleri verildi çünkü..
sinirim bozuk..
diğer oğulları okusun iyi işlere gitsin diye ben neden bu halimle işkence çekmek zorundayım kızlar..
haksızmıyım yoksa hamilelik hormonlarımı beni etkiliyor...
Sagol cnm, şekeri yuklettim, bekliyorum artik, yapack bişey yok.Herkese günaydın, puslu bir Bursa sabahından selamlar güzel anneler ve kuzuları
Hadi bakalım gör kuzularını, güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Oyy kıyamam size, geçecek canım bugünler de. Ne güzel seni düşünen bir eşin, bende eşim yanımda olmadan yatamam ama, düşün ki bundan 2 ay sonra 3 kişi yatacaksınız
Canım çok geçmiş olsun, su içebiliyorsun sıkıntı yapma kendine. Dokturuna danış belki kolay atlatabilmen için birşeyler önerir. İnşallah şeker yüklemende sorunsuz geçer ve güzel sonuçlar alırsın sende
Canım öncelikle başınız sağolsun, mekanı cennet olsun. Kendini doldurma ve germe şimdi, konu açıldığı zaman sakince konuşur anlatırsın. Şimdi böyle gerersen kendini, sakince halledeceğin şeyi bile halledemez, tepki gösterirsin kavgaya döner iş. Derin derin nefes al ve rahatla bakalım
Al benden de o kadar, tuvalette yatıcam artık. Kalk yat, kalk yat yoruldum. Neyse az kaldı , bebeklerimiz için çekeriz ne yapalım
Ya tabi yalnız bırak hiç getirme demiyosunki sende size gelcek mis gibi kalcak işte oğlunun evi hem alışır zamanla rahat eder 1 aydan bişey olmaz birazcıkta dişini sıksın kv canım bebeğin hatrına. Aslında onun demesi lazım oğlum ben geleyim sizin düzeniniz bozulmasın diyeya tamam hak veriyorum..
annesi birçok kayıp yaşamış..
şimdi en büyük dayanağı gitti..
ben olsam bende annemi yalnız bırakmam..
ama şu anda benim durumumda farklı yani..
olmazki böle birşey..
eşimin annesine demesi lazım isyan hamile anne rahat edemiyor uyuyamıyor..
sen bize gelmelisin..ikinizde gözümün önünde olmalısınız diyebilmeli ama yok diyemez kas kafalı
Ya tabi yalnız bırak hiç getirme demiyosunki sende size gelcek mis gibi kalcak işte oğlunun evi hem alışır zamanla rahat eder 1 aydan bişey olmaz birazcıkta dişini sıksın kv canım bebeğin hatrına. Aslında onun demesi lazım oğlum ben geleyim sizin düzeniniz bozulmasın diye
Tatlım ateşin yoksa endişelenme grip değilsindir nezle olmuşsun bende 1 hafta önce öyleydim sesim falan kısılmıştı boğazım ağrıyordu burnum tıkalı falan tatilde olduğumuzdan denizde üşütmüşüm farketmeden annem hemen işkembe çorbası yaptı bende 2 tabak suyunu içtim ertesi günün sonunda daha iyi olduğumu farkettim öbür günse yok oldu tavsiye ederim temiz bildiğin bi yer varsa tanelerini değil ama suyunu iç bol acılı canan karatay nezle ve soğuk algınlığına bol bol işkembe ve paça öneriyor.bol bolda su içmelisin tabi. Ateş olursa çok dikkat et ama bebeklerimiz için tehlikeli ateşSlm kızlar ben galiba grip oldum. Burun akıntım ve hafif öksürüğüm. Var. Aranızda boyle olan oldu mu. Nasil atlattıniz. Ben yarin doktora soraxagim ama sizlerede sormuşlar olayım
ya tamam hak veriyorum..
annesi birçok kayıp yaşamış..
şimdi en büyük dayanağı gitti..
ben olsam bende annemi yalnız bırakmam..
ama şu anda benim durumumda farklı yani..
olmazki böle birşey..
eşimin annesine demesi lazım isyan hamile anne rahat edemiyor uyuyamıyor..
sen bize gelmelisin..ikinizde gözümün önünde olmalısınız diyebilmeli ama yok diyemez kas kafalı
Ovvvv bu gün baya doluyuzzz....benim kv kendine müslüman denenlerden düşünmez canım..
ben gelmem sizde gelmeyin der..
ben rahatım der duygu sömürüsü yapar..
Ovvvv bu gün baya doluyuzzz....
Evettt müdürleri görcez yasasınnn
Günaydınnnn bugün biz öğretmenlere okul başlıyor iş başı marş marş
Cenaze deyince hastanız vardı o mu...?evet canım doluyum baya gerginimmm..
zaten birde cenaze evi gerdi beni 2 gündür..
birde üstüne dün bu konu tuz buz oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?