2014 Kasım Anneleri

İyi bari erken gitmiyosun..
Evet heyecan da var
Ayy çok heyecanlı ben daha yeni gördüm dr 2 hafta sonra tekrar gel dedi 34 e kadar 2 haftada bir 34 ten sonra ise haftada bir gidecekmişim,bebeğimi görmeyi seviyorum ama bu kadar çok usg ye giren tek ülke bizim ülkemiz yurt dışında gebelik boyunca 3 kere giriliyor
Zeyy güzel haberlerini bekliyoruz

Günaydın canlar başladık yine mesaiye

Günaydın canım göğüs ucu kremi başlamışsın kullanmaya benim c.tesi randevum başlamadım hala o gün sorarım diye bi arkadaş söylemiş ufak deri parçaları var göğüs ucumda benimde koyu sarı gibi görünüyor rengi
birde sen dün chicco araba fiyatı yazmışsın siteden mi baktın ona ??? bende o arabaya bakmıştım hiç o kadar ucuzuna rastlamadım

Bu arada doktor nezlem için doktora gitmemi syledi..
Ama gidersem dolu hap yazacaklar..
Antibiyotik kullanmak istemiyorum..
İnternetteki aramalarda,
Tuz,su,karbonat bogaz tahrisine iyiymis..
Sinizut icinde Papatya Kürü yapacam.
Umarim akar kurtulurum.

Kızlar yine saçma sapan bir rüya gördüm kalktığımda sırılsıklamdım anlatıyorum saçmalığa bakın
Sancılarım tutmuş hastaneye gidiyoruz ama zamanında geliyormuş eşim hastaneye giderken ben diyorum sen git ben marketten semiz otu alıp gelcem oyalanıyorum biraz derken hastaneye bi gidiyorum eşimin kucağında bir bebek bak doğdu kızımız diyor aradan 3 ay geçmiş bebek olmuş kocaman bu yeni doğmamış ki bizim olamaz diyorum almak istemiyorum eşim diyor ki al hadi beğenmedin mi bebeğimizi diyor ben diyorum almam o ne biçim yeni doğmuş bebek diyorum Ee gelmedin sende 3 ay diyor eşim ben başlıyorum ağlamaya ilk bebeklik zamanlarını kaçırdım herşeyini kaçırdım diyorum nasıl ağlıyorum Bu arada 3 ay geçmiş aradan güya ama bebek demeye bin şahit ister ayakta falan duruyor üstelik birde erkek bebek
An itibariyle rüya olayını aştım kızlar

günün birinde eninde sonunda yalnız kalınacak alışsın o da
zaten aklı başında insan istemez sizi malum herkes evinde rahat

ben kullanan arkadaşıma sordum 32. haftada başladım dedi bende iki gün oldu günde bi defa sürüyorum.. benim göğüs ucumda ağrı acı dökülme falan yok ama minik minik beyaz noktalar çıktı.. bakalım krem sonrasında işe yarıcakmı..
ben istanbuldayım starcity avm var orda chicco nun bir hafta depo satışı oldu herşey çok indirimliydi.. araba almak aklımızda hiç yoktu normalde little way plus ı 800 tl ye görünce sitelerde dün aldık arabayı çok iyi oldu bizim için..

benim kv kendine müslüman denenlerden düşünmez canım..
ben gelmem sizde gelmeyin der..
ben rahatım der duygu sömürüsü yapar..
Klasik anne tribi inş korktugun gibi olmaz canım boşver sıkma kendini kocan düşünsün gitmiyorum de olsun bitsin bide ağlarsan dayanamaz belkim;-)

Canm o benim sağ göğsümde oluyor ucu açık gibi içinde beyzımsı bişey var geçen gün çekmeye çalıştım biraz uğraşmak gerekiyo onu çıkarmak için bende kurcalamadım diğerinde yok ucu kapalı ama sağ göğsümün açık dr a sorcam ama anlar mı bilmiyorum Dünde lanoline başladım sabah daha iyiydi yani o beyazlık yok olmuş

hahaha süpermişş yaa..sıcakta totonu örtmediğinden olmuştur..

ayyy canım elimde değil..dün konu açıldı ve elşim oraya gideriz dedi bana sormadan..
bende ben kalamam evde bile uyuyamıyorum dedim..
o an ortam gerilince sustu..
aklımdan çıkmıyor..

Germe kendini sen yine de, bebeğini düşünÇok istiyorsa eşin gitsin kalsın annesiyle, hayret bir şey. Bazı erkek anneleri neden çocuklarının evlendiğini, onların da bir hayatları olduğunu, sorumlulukları olduğunu kabul etmek istemiyor.Hayatta hepimiz yalnız kalabiliriz, kimse başımızda bekçi olacak değil.

Sagol canim,gecer insallah.

Sagol cnm, şekeri yuklettim, bekliyorum artik, yapack bişey yok.

Hadi bakalım güzel sonuçlar bildir inşallah.

Günaydın tatlım şu havala böyle gitse sıcaklar bitmiş ols
Klozette uyuyup kalmaktan korkuyorum geceleri Eylülde geldi zaten benim takvim 60 güne düştü

Ayy sahiden kız, 60 yazıyor bende bir ara düşündüm küvetin içine birkaç yastık oh misss

evet canım eşimin anneannesi vefat etti..

Günaydınlar herkese.

İsyancım, başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin.
Anlattığın durumda ben de seni haklı gördüm. Anlayış beklemen çok normal, şu an gündelik hayat performansımız hamile olmadığımız zamanki gibi kesinlikle değil, uyku problem, lavabo-duş problem, yorgunluk problem, yemek düzeni problem, vs. Hamilelik hormonları filan değil seninki, kapris hele hiç değil. Kayınvalide ve eşinin anlayışlı olması lazım. Konu açılınca durumunu sakin sakin izah etsen, belki şimdi onlar cenaze haliyle düşünemiyorlardır üzüntüden.

Bu arada hafta sonu bir arkadaş sormuştu GRİP AŞISI ile ilgili bir şey, telefondan bakarken görmüştüm, şu an tam hatırlayamadım, o nedenle alıntı yapamadım..

Ben de kış sezonu çok hastalanan biriyim maalesef. O nedenle doktoruma bir danışayım dedim grip aşısı konusunu. "Aman aman, kesinlikle hayır, sakın yaptırmayın, içinde ne olduğunu kesin olarak bilmediğimiz bu tip şeylerden uzak duruyoruz" diyerek çok kesin bir dille karşı çıktı. Ben normalde de yaptırmıyordum zaten, ama bu sene hamileyken korur belki düşüncesiyle denesem mi diyordum. Doktorum hayır deyince tamamen vazgeçtim. Bilginiz olsun sizlerin de. Başka arkadaşlar da danışırsa doktorlarına bakalım ne gibi tavsiyeler gelecek.

ya gelsin 1 ay sonuçta başımın üstünde yeri var..benim meselem oraya gitmemek..
burada annesine yüz veren eşim olduğu için o hatalı..
neyse bakalım birkaç gün geçsin neler olcak görcez

evet canım eşimin anneannesi vefat etti..
Basınız saolsun canım senin bu halde kalabalık ortama girmen bile sakıncalı heleki cenaze evi negatif enerjiden yoğun bi ortam...hiç ona buna sinirlenip kendini yıpratma ...Sen bir an önce kayınlarından birinin basını bağla da kv sana musallat olmasın basına kalır yoksa benden demesi.

çok doluluk hissi varsa burnunda çıkmıyorsa eczanelerde bi aparat var tuzlu su var içinde bi burnunun deliğinden sıkıyorsun diğer taraftan hepsini boşaltıyor dene istersen işe yarar..

evet tavuk suyu çorba da olur bol acılı malum acı doğal antibiyotik

Kuzum öncelikle başınız sağolsun.
Allah sizlere uzun ömürler versin.

Eşinin böyle bir teklif etmek istemediğini düşünmek istiyorum. 2. Trimester dönemimizde olsak neyse. Şu an en riskli zamanlardayız. Allah korusun her an doğum bile yapabiliriz yani, garantisi var mı? Sen teklif etsen bile onun kabul etmemesi gerekiyor. Eğer çok istiyorsa kendisi gitsin, sen annende kal. Ben olsam öyle yapardım. Yine söylüyorum 5 aylık falan olsak yazık kadıncağızın yanına git, ne olacak sanki sana da değişiklik olur derdim. Ama şimdi insan yeri geliyor kocasının yanında bile rahat edemiyor. Zırt bırt wcye gidiyoruz, canımız ne isterse onu çıkarıp yiyoruz, yeri geliyor evimiz dağınık da oluyor, sürekli ayakları uzatıp dinlenmek istiyoruz vs. vs.
Bunun için eşinle tartışma! Sakin ve net ol.

Çok geçmiş olsun arkadaşım.

Bahsettiğin karbonatlı karışımı ben yapıyorum sık sık, çok faydasını gördüm.
Klasik bir bardak kaynatılıp ılıtılmış suya bir çay kaşığı tuz ve bir çay kaşığı karbonat atıp karıştırıp hem boğazımı temizliyorum, hem de burnuma çekiyorum. Çok yakıyor genzimi ama gerçekten rahatlatıyor, tavsiye ederim.
Bir de kesinlikle taze zencefil. Tadı berbat acı ama en azından tırnağın kadar bir parça kesip bir dilim limonla günde bir kaç kez yersen, ciddi anlamda soğuk algınlığı durumlarında destek oluyor. Ben hasta olacakmışım gibi hissettiğim zamanlarda da önlem olarak yapıyorum bunları. En azından doğal yollar, yapay bi kimyasal yok. Sen de bir dene istersen, inşallah faydasını görürsün.

Tekrar geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…