Kızlar yine saçma sapan bir rüya gördüm kalktığımda sırılsıklamdım anlatıyorum saçmalığa bakın
Sancılarım tutmuş hastaneye gidiyoruz ama zamanında geliyormuş eşim hastaneye giderken ben diyorum sen git ben marketten semiz otu alıp gelcem oyalanıyorum biraz derken hastaneye bi gidiyorum eşimin kucağında bir bebek bak doğdu kızımız diyor aradan 3 ay geçmiş bebek olmuş kocaman bu yeni doğmamış ki bizim olamaz diyorum almak istemiyorum eşim diyor ki al hadi beğenmedin mi bebeğimizi diyor ben diyorum almam o ne biçim yeni doğmuş bebek diyorumEe gelmedin sende 3 ay diyor eşim ben başlıyorum ağlamaya ilk bebeklik zamanlarını kaçırdım herşeyini kaçırdım diyorum nasıl ağlıyorum Bu arada 3 ay geçmiş aradan güya ama bebek demeye bin şahit ister ayakta falan duruyor üstelik birde erkek bebek
An itibariyle rüya olayını aştım kızlar
Canım seninkininde ucu açık gibi mi benim sağ taraf öyle sanki ucu açık gibi ordanda sarımsı mı beyazımsı mı bişey geliyor bir damla kadar orda kuruyup kalıyor kolostrum mu acabakızlarrrrr memelerinizi sakın sıkmayın erken doğuma neden oluyor memelerinizi uyarıyor sıkmak doktorum skı iç çamaşırı giy sıkma sakın dedi sakınnn arkadaşlarrrr benden de geliyor ben sıkmıyorum hiç
Basınız saolsun canım senin bu halde kalabalık ortama girmen bile sakıncalı heleki cenaze evi negatif enerjiden yoğun bi ortam...hiç ona buna sinirlenip kendini yıpratma ...Sen bir an önce kayınlarından birinin basını bağla da kv sana musallat olmasın basına kalır yoksa benden demesi.
ben kullanan arkadaşıma sordum 32. haftada başladım dedi bende iki gün oldu günde bi defa sürüyorum.. benim göğüs ucumda ağrı acı dökülme falan yok ama minik minik beyaz noktalar çıktı.. bakalım krem sonrasında işe yarıcakmı..
ben istanbuldayım starcity avm var orda chicco nun bir hafta depo satışı oldu herşey çok indirimliydi.. araba almak aklımızda hiç yoktu normalde little way plus ı 800 tl ye görünce sitelerde dün aldık arabayı çok iyi oldu bizim için..
benim de sol taraf öyle geçen bi damla koyu bi sıvı geldi şaşırdım bende sıkmıştım azcık yanlışlıkla..Canım seninkininde ucu açık gibi mi benim sağ taraf öyle sanki ucu açık gibi ordanda sarımsı mı beyazımsı mı bişey geliyor bir damla kadar orda kuruyup kalıyor kolostrum mu acabaAma diğerinde neden yok
illa bu tip şeyler olacak diye bişey yok ki nil herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor benim de hiç büyümedi mesela sadece uçları koyulaştı bu aralar beyaz beyaz noktacıklar çıktı..Bu nedir canıom ya, film mi? rüya mı? arkası yarın türünden bir pembe dizi mi? Doğuma giderken semiz otu almaya gidip dönmeyen anne Sabah sabah iyi güldüm sayende, Allah'ta seni güldürsün.
Ya kızlar, burada herkes yok göğsümde şu var, yok sıkınca sıvı geliyor falan gibi şeyler diyor da. Benim göğüslerimde hiç bir değişiklik yok. Yani hamilelik öncesi nasılsa, şuanda da aynı. GHeçen hastanede yattığım zaman ebeye sormuştum, büyümedi hiç göğüslerim sütüm olmaz diye korkuyorum falan demiştim. O da , bununla ilgisi olmadığını söylemişti. İyi de, hiç mi değişmez insanın göğüsleri. Herkes, vücut kendini hazırlıyor falan demişte, benim vücudum hazırlamıyor mu? Yoksa sütüm olmayacak mı?
illa bu tip şeyler olacak diye bişey yok ki nil herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor benim de hiç büyümedi mesela sadece uçları koyulaştı bu aralar beyaz beyaz noktacıklar çıktı..
Kuzum öncelikle başınız sağolsun.
Allah sizlere uzun ömürler versin.
Eşinin böyle bir teklif etmek istemediğini düşünmek istiyorum. 2. Trimester dönemimizde olsak neyse. Şu an en riskli zamanlardayız. Allah korusun her an doğum bile yapabiliriz yani, garantisi var mı? Sen teklif etsen bile onun kabul etmemesi gerekiyor. Eğer çok istiyorsa kendisi gitsin, sen annende kal. Ben olsam öyle yapardım. Yine söylüyorum 5 aylık falan olsak yazık kadıncağızın yanına git, ne olacak sanki sana da değişiklik olur derdim. Ama şimdi insan yeri geliyor kocasının yanında bile rahat edemiyor. Zırt bırt wcye gidiyoruz, canımız ne isterse onu çıkarıp yiyoruz, yeri geliyor evimiz dağınık da oluyor, sürekli ayakları uzatıp dinlenmek istiyoruz vs. vs.
Bunun için eşinle tartışma! Sakin ve net ol.
Ayy sahiden kız, 60 yazıyorbende bir ara düşündüm küvetin içine birkaç yastık oh misss
Valla iyi fikir gibi duruyo küvet içinde yatmakHepimizin ortak derdi sıcak ve wc
Onun dışında sende sabah banyoya girme konusundan bahsetmişsin denge kayıplarımızın en yoğun olduğu günlerdeyiz çok dikkat etmek lazım yavaş hareket edelim arkadaşlar
eğer evde yalnızsak banyoya girmeyin, kapınızı kilitlemeyin, cep telefonunuzu yanınızdan ayırmayın Allah korusun hepimizi
Bu nedir canıom ya, film mi? rüya mı? arkası yarın türünden bir pembe dizi mi? Doğuma giderken semiz otu almaya gidip dönmeyen anne Sabah sabah iyi güldüm sayende, Allah'ta seni güldürsün.
Ya kızlar, burada herkes yok göğsümde şu var, yok sıkınca sıvı geliyor falan gibi şeyler diyor da. Benim göğüslerimde hiç bir değişiklik yok. Yani hamilelik öncesi nasılsa, şuanda da aynı. GHeçen hastanede yattığım zaman ebeye sormuştum, büyümedi hiç göğüslerim sütüm olmaz diye korkuyorum falan demiştim. O da , bununla ilgisi olmadığını söylemişti. İyi de, hiç mi değişmez insanın göğüsleri. Herkes, vücut kendini hazırlıyor falan demişte, benim vücudum hazırlamıyor mu? Yoksa sütüm olmayacak mı?
ben de aynı durumdayım biri dokunsun da ağlıyım diye dolaşıyorum vallaYa ne bileyim, evhamlanmak için yer arıyoruz ya bu aralar, şimdi de buna taktım galiba.
eğer yalnızsam evde banyoya giriyorsam cep telefonumu da yanımda gezdiriyorum
bence de alakası yoktur canım bol bol sütün olur inşAllahYa ne bileyim, evhamlanmak için yer arıyoruz ya bu aralar, şimdi de buna taktım galiba.
Valla iyi fikir gibi duruyo küvet içinde yatmakHepimizin ortak derdi sıcak ve wc
Onun dışında sende sabah banyoya girme konusundan bahsetmişsin denge kayıplarımızın en yoğun olduğu günlerdeyiz çok dikkat etmek lazım yavaş hareket edelim arkadaşlar
eğer evde yalnızsak banyoya girmeyin, kapınızı kilitlemeyin, cep telefonunuzu yanınızdan ayırmayın Allah korusun hepimizi
nilcim benim de ilk hamileliğimde yoktu böyle şeyler şimdi var zamanla vücut yapısı değişmiş heralde
Ayyyy Niiiiiilll!
Sende aşırı bir duygusallık seziyorum
Önceden böyle değildin sen kuzum, doğum yaklaştıkça hormonlar tavan yaptı sanırım.
Valla benden de öyle sıvı falan gelmiyor, sadece çok koyulaştı, o yani.
İnstagramda meme kanseri olan yeni doğum yapmış bir arkadaş var.
Kızı şu an 1 aylık. Hamileliği boyunca süt veremicem diye endişe etti ama doğumdan 2-3 gün önce bir süreliğine emzirebileceği söylendi. Şans o ki ameliyatlı göğüsünden bile süt gelmiş. Bebeğini şimdiye kadar çok güzel besledi. Ama artık kemoterapiye devam etmesi gerekiyormuş. Bu yüzden emzirmeyi bırakmak zorunda. Önceleri buna baya bi kafayı taktı ama şimdi ne yazmış biliyormusun "Bir büyüğümün söylediği bir söz var. Herkes rızkını yer!"
Aynen öyle değil mi? Bizler istediğimiz kadar uğraşalım yada hiç uğraşmayalım bebeğimin rızkı ne ise onu yiyecek!
Ben süt konusunu hiç düşünmüyorum. Çünkü moral çok önemli bu konuda biliyorum. Elimdeb geleni yapıcam ve Rabbim nasip edecek, eminim!
Sen de canını sıkma kuzum. Eminim cop cop cop emecek Melis hanım.
ben de aynı durumdayım biri dokunsun da ağlıyım diye dolaşıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?