2014 Kasım Anneleri

Bu nedir canıom ya, film mi? rüya mı? arkası yarın türünden bir pembe dizi mi? Doğuma giderken semiz otu almaya gidip dönmeyen anne Sabah sabah iyi güldüm sayende, Allah'ta seni güldürsün.
Ya kızlar, burada herkes yok göğsümde şu var, yok sıkınca sıvı geliyor falan gibi şeyler diyor da. Benim göğüslerimde hiç bir değişiklik yok. Yani hamilelik öncesi nasılsa, şuanda da aynı. GHeçen hastanede yattığım zaman ebeye sormuştum, büyümedi hiç göğüslerim sütüm olmaz diye korkuyorum falan demiştim. O da , bununla ilgisi olmadığını söylemişti. İyi de, hiç mi değişmez insanın göğüsleri. Herkes, vücut kendini hazırlıyor falan demişte, benim vücudum hazırlamıyor mu? Yoksa sütüm olmayacak mı?

Canım seninkininde ucu açık gibi mi benim sağ taraf öyle sanki ucu açık gibi ordanda sarımsı mı beyazımsı mı bişey geliyor bir damla kadar orda kuruyup kalıyor kolostrum mu acaba Ama diğerinde neden yok

canım onlar konya dışında yaşayacklar biz konyada..
evlenselerde burada olmayacklar..
ben en başşta söledim eşime kv ile oturmam..
ha hasta olur eder bakarım ama öle keyfi oturmam dedim..
diğer gelkinleri orada sefa sürerken ben böle birşeyi kabul edemem..o raddeye gelirse iş eşim kaybedeb olur tercih onun

puslu bir bursa sabahından günaydınlar hamişler
sevme puslu havaları ama en azından daha güneş çıkmadı şu ana kadar o da bişey

dün gece bacağımın biri çok ağrıdı adeta kastı merhem falan sürdüm balkon salondaki koltuk ve yatağım arasında gezerken en son salonda sızmışım belim tutulmuş adeta

ama olsun az bişey de olsa uyumuşum yoksa bugün halim fena olurdu

çalışan arkadaşlara kolay gelsin doktorda olanlara acil şifalar

Güle güle kullanın canım fiyatını gerçekten çok iyi almışsın
beninde aklımda olan modellerden birisiydi doğduktan sonra alırım falan düşüncesi vardı ama bu fiyata bulursam eğer bende kaçırmazdım malum bursadayız internetten değilde mağazalardan araştırmak lazım

benim de sol taraf öyle geçen bi damla koyu bi sıvı geldi şaşırdım bende sıkmıştım azcık yanlışlıkla..

illa bu tip şeyler olacak diye bişey yok ki nil herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor benim de hiç büyümedi mesela sadece uçları koyulaştı bu aralar beyaz beyaz noktacıklar çıktı..

illa bu tip şeyler olacak diye bişey yok ki nil herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor benim de hiç büyümedi mesela sadece uçları koyulaştı bu aralar beyaz beyaz noktacıklar çıktı..

Ya ne bileyim, evhamlanmak için yer arıyoruz ya bu aralar, şimdi de buna taktım galiba.

dün ilk başta bunu söyleyen iş görüşmesine gitcek olan kardeşi oldu..
annem gelmez siz gidersiniz dedi..uyuz oldum eşimde tabi gideriz yalnız bırakmayız dedi..
bende bu halimle hiçbiryere gidemem..zaten evde bile uyuyamıyorum dedim bakakaldılar..
öle kaldı konu ve sinirlerim bozuldu..
kardeşine anneni o kadar düşünüyorsan gitme istanbula burada iş bul kal yanında dicektim ama sustum kapadım çenemi

Ayy sahiden kız, 60 yazıyor bende bir ara düşündüm küvetin içine birkaç yastık oh misss

Valla iyi fikir gibi duruyo küvet içinde yatmak Hepimizin ortak derdi sıcak ve wc
Onun dışında sende sabah banyoya girme konusundan bahsetmişsin denge kayıplarımızın en yoğun olduğu günlerdeyiz çok dikkat etmek lazım yavaş hareket edelim arkadaşlar
eğer evde yalnızsak banyoya girmeyin, kapınızı kilitlemeyin, cep telefonunuzu yanınızdan ayırmayın Allah korusun hepimizi

nilcim benim de ilk hamileliğimde yoktu böyle şeyler şimdi var zamanla vücut yapısı değişmiş heralde

eğer yalnızsam evde banyoya giriyorsam cep telefonumu da yanımda gezdiriyorum

Ayyyy Niiiiiilll!
Sende aşırı bir duygusallık seziyorum
Önceden böyle değildin sen kuzum, doğum yaklaştıkça hormonlar tavan yaptı sanırım.
Valla benden de öyle sıvı falan gelmiyor, sadece çok koyulaştı, o yani.

İnstagramda meme kanseri olan yeni doğum yapmış bir arkadaş var.
Kızı şu an 1 aylık. Hamileliği boyunca süt veremicem diye endişe etti ama doğumdan 2-3 gün önce bir süreliğine emzirebileceği söylendi. Şans o ki ameliyatlı göğüsünden bile süt gelmiş. Bebeğini şimdiye kadar çok güzel besledi. Ama artık kemoterapiye devam etmesi gerekiyormuş. Bu yüzden emzirmeyi bırakmak zorunda. Önceleri buna baya bi kafayı taktı ama şimdi ne yazmış biliyormusun "Bir büyüğümün söylediği bir söz var. Herkes rızkını yer!"
Aynen öyle değil mi? Bizler istediğimiz kadar uğraşalım yada hiç uğraşmayalım bebeğimin rızkı ne ise onu yiyecek!
Ben süt konusunu hiç düşünmüyorum. Çünkü moral çok önemli bu konuda biliyorum. Elimdeb geleni yapıcam ve Rabbim nasip edecek, eminim!
Sen de canını sıkma kuzum. Eminim cop cop cop emecek Melis hanım.

Dün akşam haberlerde vardı, 7 aylık hamile bir bayan otobüsten inerken düşüyor. 45 gün komada kalmış, eşi her an cenazeleri alacağım diye beklerkenm, uyanmış eşi. Harika bir oğlulları olmuş, görseniz topaç gibi maşallah. O yüzden, hem çok dikkat etmek gerek, hemde bol bol dua. Allah can taşıyan bütün anneleri de bebeklerini de korusun.

nilcim benim de ilk hamileliğimde yoktu böyle şeyler şimdi var zamanla vücut yapısı değişmiş heralde

Sütün gelmiş miydi peki_? Ya ben ne bileyim, takacak birşey bulamadım, buna sardım galiba

Ayy sorma Pınar ya, zaten her an ağlayacak gibi dolanıyorum ortalıkta. Geçen gün iş yerinde eşime mesaj yazıyorum , böyle romantik bir mesaj sonuna seni seviyorum eklerken, başladım ağlamaya, yok yani ne oldu bende anlamadım.
İnşallah canım, hepimizin bol bol sütü olsun emsin kuzularımız. Yok şimdiye kadar aklıma gelmemişti de, burada böyle, yok çatladı, yok sıvı geldi falan gibi şeyler görünce, bende neden yok diye düşündüm. Annemin dediği gibi, bana rahat batıyor galiba

ben de aynı durumdayım biri dokunsun da ağlıyım diye dolaşıyorum valla

Ne oluyor kızlar bize, hayırdır baya bir ağlak olduk hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…