2014 Kasım Anneleri

herkese günaydın...haftanız güzel geçsin inşallah...bazı anneler gergin yazıların birazını okudumda. Kendinizi üzdüğünüze değmezki. Elinizi karnınıza koyup o mucizeyi düşünün hepsini unutursunuz. Ki o minik bebek bizim sevinçlermizden nasıl etkileniyorsa can sıkıntılarımızdanda etkileniyor. Başkaları için bebeğimizi niye üzelimki...

ne bileyim valla doğum yaklaşıyor nasıl olcak diye istemesem de düşünüyorum.. oğluma iyi bakabilecek miyim diye düşünüyorum.. ben ne kadar hindi gibi düşünsem de miniğim ordan oraya dönüp duruyor onun keyfi yerinde valla sen düşün dur diyor heralde..

nilcim gelmez olur mu geldi tabiki sen takma kafanı diğer takan arkadaşlar da Rabbim ne nasip ettiyse onu yaşayacağız hayırlısını dileyelim inşallah

Ayyy kıyamam ben yaa Allaha emanet gerçekten meleklerimiz önceliğmiz dua ve elimizden geldiği kadar dikkat etmek
bu arada sende süt için üzülme minnaklamızı çok güzel besleyeceğiz inş

bak buna da ağlarım şimdi pofff hormonlar çepeçevre sardı beni
Kız ağlama gül diye gönderdim

Ya, dün sabah eşim kahvaltıyı hazırlıyordu bende uzanmıştım. Elim karnımda, "acıktın mı annecim sen, baban şimdi hazırlayacak bize en enfes kahvaltıyı" falan derken. "sana iyi bir anne olabilecek miyim acaba" demeye başladım. Hepten delirmeden , sağlıkla, zamanında alalım kuzularımızı kucağımıza, yoksa bu gidiş gidiş değil yani

nilcim gelmez olur mu geldi tabiki sen takma kafanı diğer takan arkadaşlar da Rabbim ne nasip ettiyse onu yaşayacağız hayırlısını dileyelim inşallah

Sağol canım teşekkürler, içim rahatladı şimdi.

şu minikleri bi doğurup yatırsak yataklarına hayırlısıyla yoksa valla gidişat kötü

ayy evet kendime geleyim biraz ya haftasonum melankolik geçti valla sürekli offla poofflaya ...

Evet bunlar dışında ben durup dururkende ağlayabiliyorum
eşime gösterdim geçen gün bu yazıyı diyorki bende hep kendimi sorguluyorum sen bişey yok diyince dedi ayyy dedim ben seni çok üzmüşüm oturdum onada ağladım

ayy evet kendime geleyim biraz ya haftasonum melankolik geçti valla sürekli offla poofflaya ...

Bu hafta daha güzel olsun inş hepimiz için
senin randevun ne zaman ben cumartesi görücem oğluşumu
gerçi bugün arıcam doktorumu c.tesi 32+2 oluyorum belki perşembe 32+0 da çağırır rapor için bakalım ne diyecek

Bebekler doğunca bu hassaslık bitmez galiba. Nekadar hormonlardan desekte. Bir arkadaşım doğum yapmıştı nasıl gidiyor diyorum gidip gidip nefesine bakıyorum nefes alıyormu diye diyor aynı yoldan bizde geçecez. Hasta olur ağlarız mama içmez ağlarız süt olmaz ağlarız.Bunları düşündükçe annem aklıma geliyor. Yanımda olsanda ayaklarını öpsem diyorum. Annelik gerçekten kutsal birşey. Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu

canım tuzlu su yap burnuna sinüslerini açar ben bi doğal ilaç var onuda yapıyorum arada geçmiş olsun
Evet denicem canim,papatya kürünüde aksam yapacm insallah.

İnsallah, 2.30 da aliyorum sonucu.. umarm iyidir herşey.

çok doluluk hissi varsa burnunda çıkmıyorsa eczanelerde bi aparat var tuzlu su var içinde bi burnunun deliğinden sıkıyorsun diğer taraftan hepsini boşaltıyor dene istersen işe yarar..
Tatlim, valla burnum tikali degilde, yuzum agriyo, sakaklar, elmacik kemiklerim falan.. boynuma bile vuruyo agri,saglam bi masaja ihtiyacim var.

Sagol canım, tuz karisimini denicem hemen,
Zencefil hamilelikte zararli degil, degil mi?

benim 9 eylül 34. haftada randevum.. çok seviyorum usg de onu izlemeyi bide gittiğim hastanede led ekran var karşında ordan izliyosun doktora dönmeden iyi oluyor.. inşallah oğluşunla randevun süper geçer..

Aynen canım çok güzel özetlemişsin olayı inş. Allah bize sağlıklı ve hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder annelerimize de en iyi şekilde evlatlık görevlerimizi yapabilmeyi nasip eder
benim bir arkadaşım diyor ki ''annelik psikopatlık'' galiba bizde bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz

eşim sordukça noldu diye benim daha çok ağlayasım geliyor zaten.. haftasonu ağlarken nolduu diyor sadece dediğim bin kere yaaa bilmiyorum işte yazık oda üzülüyor normal doğum bile olsa bende giricem elini tutucam demeye başladı şimdi asla giremem bayılırım diyordu..

İnşallah canım. Annelik bir o kadar şefkatlilik iken dediğin gibi psikopatlık bir yanıda. Her geçen günümüz birbirinden farklı annelik yolunda. Helede son günlere girdik ya o da psikolojiyi etkiliyor. Korku bir yandan bebek hasreti kokusu bir yandan

benim 9 eylül 34. haftada randevum.. çok seviyorum usg de onu izlemeyi bide gittiğim hastanede led ekran var karşında ordan izliyosun doktora dönmeden iyi oluyor.. inşallah oğluşunla randevun süper geçer..
Aynen canım benimde yattığım yerin tam karşısında ağzım kulaklarımda izlemek müthiş birşey
birde tek tek anlatır benim doktorum sağolsun ekranda ne görüyorsa ve en son kg boy ayyy gel cumartesi
seninde bişey kalmamış randevuya inş seninkide çok güzel geçer
bakalım ben bu sefer doğumla ilgilide konuşucam plasentam aşağıda benim çok sancılı geçiriyorum normal doğum ihtimalim sezeryan ihtimalim neler söyleyecek

evet kızlar annelik günleri başladı epey aydır böyeleyiz arkadaşın dediği gibi başladı artık bunun sonu yok anne her yaşta çocuğu olsa da anne işte değişmez değişmeyecek yaşadıkça göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…