Eşim keşke ben hamile kalsam bu ne diyoreşim sordukça noldu diye benim daha çok ağlayasım geliyor zaten.. haftasonu ağlarken nolduu diyor sadece dediğim bin kere yaaa bilmiyorum işteyazık oda üzülüyor normal doğum bile olsa bende giricem elini tutucam demeye başladı şimdi asla giremem bayılırım diyordu..
Sancılı derken sancı mı oluyor. Nasıl birşey merak ediyorum. Kasıklardan mı giriyor sancıAynen canım benimde yattığım yerin tam karşısında ağzım kulaklarımda izlemek müthiş birşey
birde tek tek anlatır benim doktorum sağolsun ekranda ne görüyorsa ve en son kg boy ayyy gel cumartesi
seninde bişey kalmamış randevuya inş seninkide çok güzel geçer
bakalım ben bu sefer doğumla ilgilide konuşucam plasentam aşağıda benim çok sancılı geçiriyorum normal doğum ihtimalim sezeryan ihtimalim neler söyleyecek
bana geçen biraz sordu ne düşünüyosun doğumla ilgili dedi normal doğum önceliğimiz olmalı acil durumda sezaryen düşünelim dedi ama 36. haftada çatı muayenesi yapacak o zaman netlik kazanır durum.. inşallah çok kolay doğumlarımız olur..Aynen canım benimde yattığım yerin tam karşısında ağzım kulaklarımda izlemek müthiş birşey
birde tek tek anlatır benim doktorum sağolsun ekranda ne görüyorsa ve en son kg boy ayyy gel cumartesi
seninde bişey kalmamış randevuya inş seninkide çok güzel geçer
bakalım ben bu sefer doğumla ilgilide konuşucam plasentam aşağıda benim çok sancılı geçiriyorum normal doğum ihtimalim sezeryan ihtimalim neler söyleyecek
Canımm:) cumartesi izinliydim. Malum annemler burda. Birlikte vakit geçirdik. Dün de mesaideydimGünaydınnn nerelerdesin yahu o kaç gündür
Eşim keşke ben hamile kalsam bu ne diyorkusmalar bulantılar zırlamalar hastalanmalar falan bünyede hassas olunca. Annesi on tane doğurmuş. sen bir tanede bu kadar hassassın annem nasıl doğurmuş diyo. Bende annen gibi kolay geçirsem bende doğururum on tane diyorum yinede dayanımıyor. Eşimden ayrıyız tayinlerimizden dolayı. Kendide benden daha çok korkuyor belli etmesede. Tek kalıyorum msjda bütün tembihlerini yapıyor. İşi dolayısıyla telefonları kapalı gündüzleri. Acil birşey olursa iş yerimi ara diyor. Erkek olmasa oda ağlıcak benim gibi de.
amin canım çook haklısın ama doğumdan sonra kadınlar çocuk sevgisinin eş sevgisini bastırdığını söylüyor. Acaba nasıl bir sevgi diye merak ediyorum. Eşlerimize böyle çok aşıkkenAllah eşlerimizin eksikliğini göstermesin valla anlayışlı bir eş şu süreçte o kadar iyi geliyomuş ki bir kez daha anladım
ay gerçekten ne kadar gıcık bir durum ya yerden göğe kadar haklısın gitme kocanıda gönderme senin yanında olmak zorunda annesi gelsin sizde kalsınbenimde canımı sıkan bu yani..annesi gelemezmiş bize.. gelmezmiş başka evde kalamazmış uyuyamaz rahat edemezmiş..
o düşünülüyor ama ben 2. canlı halimle düşünülmüyorum
Sagol canım, tuz karisimini denicem hemen,
Zencefil hamilelikte zararli degil, degil mi?
Ayy pazar günüdemi çalıştın:-( iyim ben şuana kadar ama az önce kuaföre gitmiştim kaşlarımı berbat etti kız incecik aldı sinirimden ağlıyorum yaaaaCanımm:) cumartesi izinliydim. Malum annemler burda. Birlikte vakit geçirdik. Dün de mesaideydimnasılsın?
gebeliğin başında bademciklerim şişti öksürüğüm geçmedi valla bal zencefille atlattım aşırıya kaçmadıkça bişey olmaz..Rice ederim.
Zencefille ilgili özel olarak duyduğum bir şey yok zararlıdır diye.
Ben her sabah sütümü içerken bir çay kaşığının ucuyla toz zencefil ve tarçın atıyorum, karıştırıp, ılıtıp öyle içiyorum sütümü bulantılarım geçip de insan gibi bir şeyler yemeye başladığımdan beri. Ayrıca bahsettiğim taze zencefil mevzusunu da nerdeyse haftada 3-4 gün yapıyorum, olumsuz bir yan etki görmedim hiç, aklına doğumla ilgili bir olumsuzluk geliyorsa onu kastediyorsan, hani bazı bitkiler rahim kasılması, erken doğum tetiklemesi vs yapıyor gibi. Aksine çok şükür bel ağrısı, sırt ağrısı, bacak ağrısı, kasık ağrısı, karın ağrısı, şişkinlik vs gibi durumları hiç olmadı şükürler olsun. Ama bunların ötesinde bilinmeyen bir zararı sakıncası var mı, ona bir şey diyemem :) İnşallah yoktur :)
Sancılı derken sancı mı oluyor. Nasıl birşey merak ediyorum. Kasıklardan mı giriyor sancı
eşim sordukça noldu diye benim daha çok ağlayasım geliyor zaten.. haftasonu ağlarken nolduu diyor sadece dediğim bin kere yaaa bilmiyorum işteyazık oda üzülüyor normal doğum bile olsa bende giricem elini tutucam demeye başladı şimdi asla giremem bayılırım diyordu..
yok kız bakma öyle dediğine giremez ödü kopar bende istemem zaten normal doğum olursa yanımda odaklanamam doğumaYaaa bende çok istedim doğuma girmesini ama dayanamaz bi kere yengesine pansuman yapılırken doktor odadan çıkarttı
konu bensem dışarıda nasılş bekleyeceğinin hesabında şimdiden
senin ki ne güzel cesaretini toplamış maşallah
hep eyvah eyvah 3teki hüseyin badem doğumhane sahnesi aklıma geliyoreşimi düşününce
bana geçen biraz sordu ne düşünüyosun doğumla ilgili dedi normal doğum önceliğimiz olmalı acil durumda sezaryen düşünelim dedi ama 36. haftada çatı muayenesi yapacak o zaman netlik kazanır durum.. inşallah çok kolay doğumlarımız olur..
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesinevet canım eşimin anneannesi vefat etti..
Benden daha fenaları varmışKızlar yine saçma sapan bir rüya gördüm kalktığımda sırılsıklamdım anlatıyorum saçmalığa bakın
Sancılarım tutmuş hastaneye gidiyoruz ama zamanında geliyormuş eşim hastaneye giderken ben diyorum sen git ben marketten semiz otu alıp gelcem oyalanıyorum biraz derken hastaneye bi gidiyorum eşimin kucağında bir bebek bak doğdu kızımız diyor aradan 3 ay geçmiş bebek olmuş kocaman bu yeni doğmamış ki bizim olamaz diyorum almak istemiyorum eşim diyor ki al hadi beğenmedin mi bebeğimizi diyor ben diyorum almam o ne biçim yeni doğmuş bebek diyorumEe gelmedin sende 3 ay diyor eşim ben başlıyorum ağlamaya ilk bebeklik zamanlarını kaçırdım herşeyini kaçırdım diyorum nasıl ağlıyorum Bu arada 3 ay geçmiş aradan güya ama bebek demeye bin şahit ister ayakta falan duruyor üstelik birde erkek bebek
An itibariyle rüya olayını aştım kızlar
Seni seviyorum yazarken ağlamak...Ayy sorma Pınar ya, zaten her an ağlayacak gibi dolanıyorum ortalıkta. Geçen gün iş yerinde eşime mesaj yazıyorum , böyle romantik bir mesajsonuna seni seviyorum eklerken, başladım ağlamaya, yok yani ne oldu bende anlamadım.
İnşallah canım, hepimizin bol bol sütü olsun emsin kuzularımız. Yok şimdiye kadar aklıma gelmemişti de, burada böyle, yok çatladı, yok sıvı geldi falan gibi şeyler görünce, bende neden yok diye düşündüm. Annemin dediği gibi, bana rahat batıyor galiba
Ne oluyor kızlar bize, hayırdır baya bir ağlak olduk hepimiz
Dikkat et canım o zaman son dönemlerde ilk dönemler gibi hassas ne kadar çok dursa anne karnında o kadar iyi her hafta bir yeri tamamlanıyor gelişiyor çünkücanım benim ilk haziran ayında başladı sancılarım yaklaşık 3 aydır bacağımı her hareket ettirdiğimde kasıklarıma ve alt bölgeye sancı vuruyor doktorum sadece çekeceksin geçebilecek birşey değil 32.haftada rapor durumuna bakarız dedi
işim oturarak çalışmaya devam ediyorum sonra eve sürekli yatıyorum ve kendimi dinlendiriyorum
(tabi iş yapmak, yorulmak, spor, yürümek,ilişki herşey yasak)
kızlar sabah ben de bir diziyi izlerken ağladım da ağladım yenidoğmuş bir bebek vardı öyle masum kiii..
bebeğime kendi ellerimle bir şey yapmak istedim ne zamandır bu battaniyeyi örüyorum bakalım bağenecek misiniz? bitince kenarlarına kurdela fln geçmeyi düşünüyorum.. Eki Görüntüle 1231362
ya bana normal olma dese bile planlı sezaryen yapmak istemiyorum sancım gelince ne olucaksa olur artık..Okuduğum kitaba göre aslında çatı muayenesi doğum başladığı zaman doğru sonucu veriyormuş. Çünkü doğum yaklaştıkça son üç gününde bile çatı kemiklerimiz arasındaki kıkırdak doku artıyormuş. Hatta doğumu yaklaşan kişilerin paytak paytak yürümesi de bu yüzdenmiş
Bide ayakta durmak çatı kemiğini 1,5 cm daha genişletiyormuş. Aslında hep sırt üstü yatırarak doğurtmaya çalışıyorlar ya, ayakta yada yarı oturur pozisyon daha iyimiş. Eskiden saraylarda doğurma sandalyesi olurmuş hatta sonradan doktorlar daha rahat mudale edebilsin diye gelişmiş bu yatma işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?