günlerdir içinde bulunduğum durumu anlatıyor
yok kız bakma öyle dediğine giremez ödü kopar bende istemem zaten normal doğum olursa yanımda odaklanamam doğuma
yazının rengi nasıl pembe yapıyorsun???çok doğrune derlerse ağlıyoruz. Bir özürlü bebek yada çocuk görsem ağlıyorum. Hasta bebek görsem ağlıyorum. Anne olmadan anneliğin kıymeti bilinmezmiş annemi özledikçe ağlıyorum. Eşime ağlıyorum. Ağlıyoruzda ağlıyoruz hormonlor en kötü devresinde
ya bana normal olma dese bile planlı sezaryen yapmak istemiyorum sancım gelince ne olucaksa olur artık..
çatı muayenesi olan bir arkadaşıma sordum doktorlarımız aynı canın yanarsa devam etmiyor acele etmeden seni rahatlatarak yapıyor ama biraz acıyor dedi.. sanırım haftasonu moralimi bozan olayda buydu aslında bu doğumu düşününce çok basit bişey ama insan takıyor işte biraz..Ben de senin gibi düşünüyorum. Sonuçta teknolojiden faydalanmak lazım bir terslik varsa ama planlıda olmasın. O sansı en azından hormonları harekete geçirsin bi, vücut anlasın ne oluyor diye. Bide şundan endişe ettim; 36 hafta belkide senin için çok erkendir belki normal doğum 40'da olacaktır. O yüzden canın yanabilir, bazıları diyor ya çok kötüydü. Hatta bi tanıdığım çatı muayenesi yaptıramadığı için (acıdan) sezeryan oldu
aman aman aynen bi grip oluyoda deli ediyor beniVar ya iyi ki bunlar hamile kalmıyor yoksa biz yanardık anamızdan emdiğimiz burnumuzdan gelirdi
çatı muayenesi olan bir arkadaşıma sordum doktorlarımız aynı canın yanarsa devam etmiyor acele etmeden seni rahatlatarak yapıyor ama biraz acıyor dedi.. sanırım haftasonu moralimi bozan olayda buydu aslında bu doğumu düşününce çok basit bişey ama insan takıyor işte biraz..
ama hiç yaptırmadan nasıl olacak ki arkadaşıma yaptı mesela doktor çok dar normal mümkün değil dedi arkadaşım bekledi 24 saat 1 cm açıklıkla sancı çekti yapamadı normal doğum sezaryene alındı.. tabii şu var zaten sancımı çekicem diyoruz ya o zaman da muayne olabilir sanki dur kontrole gittiğimde bunu bi sorucam ne dicek..İşte zamanı gelmeden yapılınca acıyor gibi bir izlenime kapıldım ben de. Acaba hiç yaptırmamak mı en iyisi?
yazının rengi nasıl pembe yapıyorsun???
olabilir canım gün günü tutmuyor üzülmeAyy ayniis banda oluyo yaz yaz bekle herkesin isi var sanirim cnim :) :) ya benim kucuk adam bugu cok durgun cok az vuruyo hatta cook cook az diyebilirim neden acaba panik yaptim yarin saglik ocagi randevumuz var asimizvar hemde kalp atislarini dinler ebe kesin ama korktum biranda neden durgun acaba bugun
Chicco little way plus alan var mi arakadaslar pusetiyle beraber 500 tl suan indirimli ne diyosunuz..
oysa normal canım süt kanalları orası bndede var ogöğüs ucumda yarıklar oluşmaya başladı, sanırım süt normalde oralardan gelecek ama şimdiden beyaz bir şeyler çıkıyor içinden. Tam olarak süt mü bilmiyorum çok koyu çünkü ve minik minik deri parçası gibi. Enteresan bir şey
ben starcity avm den aldım (istanbulda) chicco depo günleri vardı çok indirimdeydi herşey.. sen istanbulda mısın?? kampanya dün bitti ama..merhaba
hangi site olduğunu yazman mümkünmü
bulamadım 500 tl ye
Rice ederim.
Zencefille ilgili özel olarak duyduğum bir şey yok zararlıdır diye.
Ben her sabah sütümü içerken bir çay kaşığının ucuyla toz zencefil ve tarçın atıyorum, karıştırıp, ılıtıp öyle içiyorum sütümü bulantılarım geçip de insan gibi bir şeyler yemeye başladığımdan beri. Ayrıca bahsettiğim taze zencefil mevzusunu da nerdeyse haftada 3-4 gün yapıyorum, olumsuz bir yan etki görmedim hiç, aklına doğumla ilgili bir olumsuzluk geliyorsa onu kastediyorsan, hani bazı bitkiler rahim kasılması, erken doğum tetiklemesi vs yapıyor gibi. Aksine çok şükür bel ağrısı, sırt ağrısı, bacak ağrısı, kasık ağrısı, karın ağrısı, şişkinlik vs gibi durumları hiç olmadı şükürler olsun. Ama bunların ötesinde bilinmeyen bir zararı sakıncası var mı, ona bir şey diyemem :) İnşallah yoktur :)
bi deneme yapayımmmyazdığım yazıyı fareyle işaretleyip(sol tuşuna basılı tutup tarıyorum) yazdığımız kutucuğun üstündeki B I U diye giden bölümden Altı çizili büyük A yı tıklıyorum ordan hangi renkse seçiyorum canım
ben starcity avm den aldım (istanbulda) chicco depo günleri vardı çok indirimdeydi herşey.. sen istanbulda mısın?? kampanya dün bitti ama..
doktor işini ne yaptın sonuçlardan naberHım, güzelmis, evde toz zencefilim var,tazeyi aktardan aldirablirimm..
Aciysa mideme zarar verebilir galiba,
Gastritim var cunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?