olabilir canım gün günü tutmuyor üzülme
canım bende yumoş alayım sadece deterjan kokmaz herhaldeıslak bezle siliyolar diye biliyorum..
ben yumoşun bebek yumuşatıcısını kullanıyorum mis gibi kokuyo...
kuzucuğum için sormam lazım sanırım hemşirelere ona göre çantaya eşya koyarımBen devletteyim bizde yikaniyor bebek benim dogum yapacagim ozel hastanede yikiyorlar her yerin uygulamasi farkli.. Ama saglikli.olani sorarsan ilk etapta yikanmamasi bazi bebekler asiri verniksli ve kanli olabiliyor bizde yikaniyor..
selamlar canım ben bugün işe başladım müdür şimdiden canımızı okuyorrrSelam güzel ekim kasım anneleri
görüşmeyeli nasılsınız bakalım ?
Eylül ayı da geldi hoşgeldi
doktor işini ne yaptın sonuçlardan naber
Cati muyanesi bana yapildi 6. Ayimda kanamam olmustu rahimde kanama alani olmadigindan nerden oldugunu anlamak acisindan oyke korkulacak bisi deil bende yaptirmak istemedim en basta cunku etrafimdan cok kotu seyler duydum ama inan oyle korkulacak bisi deil aci cekmiyosun ama rahatsizlik hissediyosun sadece elle muyane oldugu icin kendini kasmadiktan sonra acitmicak emin ol sey gibi dusun ilk alttan ultrasona girerkende aci cekiceksin diye dusunursunde sadece aci hissetmezsin ama bian once o ordan ciksin bitsin istersinya oyle bisiama hiç yaptırmadan nasıl olacak ki arkadaşıma yaptı mesela doktor çok dar normal mümkün değil dedi arkadaşım bekledi 24 saat 1 cm açıklıkla sancı çekti yapamadı normal doğum sezaryene alındı.. tabii şu var zaten sancımı çekicem diyoruz ya o zaman da muayne olabilir sanki dur kontrole gittiğimde bunu bi sorucam ne dicek..
nerelerdesin sen görünmüyorsunSelam güzel ekim kasım anneleri
selamlar canım ben bugün işe başladım müdür şimdiden canımızı okuyorrr
nerelerdesin sen görünmüyorsun
canımmm şimdi izin yönergelerine bakıyorduk arkadşalarla yönetmeliği tartışıyoruz ekimin yarısı galiba benim izne çıkacağım tarihselam canım
ne zaman çıkacaksın doğum iznine ?
Nil vallahi sende alemsin inan kiBu nedir canıom ya, film mi? rüya mı? arkası yarın türünden bir pembe dizi mi? Doğuma giderken semiz otu almaya gidip dönmeyen anne Sabah sabah iyi güldüm sayende, Allah'ta seni güldürsün.
Ya kızlar, burada herkes yok göğsümde şu var, yok sıkınca sıvı geliyor falan gibi şeyler diyor da. Benim göğüslerimde hiç bir değişiklik yok. Yani hamilelik öncesi nasılsa, şuanda da aynı. GHeçen hastanede yattığım zaman ebeye sormuştum, büyümedi hiç göğüslerim sütüm olmaz diye korkuyorum falan demiştim. O da , bununla ilgisi olmadığını söylemişti. İyi de, hiç mi değişmez insanın göğüsleri. Herkes, vücut kendini hazırlıyor falan demişte, benim vücudum hazırlamıyor mu? Yoksa sütüm olmayacak mı?
Selam güzel ekim kasım anneleri
ama hiç yaptırmadan nasıl olacak ki arkadaşıma yaptı mesela doktor çok dar normal mümkün değil dedi arkadaşım bekledi 24 saat 1 cm açıklıkla sancı çekti yapamadı normal doğum sezaryene alındı.. tabii şu var zaten sancımı çekicem diyoruz ya o zaman da muayne olabilir sanki dur kontrole gittiğimde bunu bi sorucam ne dicek..
evet canım kolostrum o bende sol gögsümden geldi sonra sağdan geldi korktum sıvı süt gibi değildi sanki ama gögüsler kendini hazırlıyormuşCanım seninkininde ucu açık gibi mi benim sağ taraf öyle sanki ucu açık gibi ordanda sarımsı mı beyazımsı mı bişey geliyor bir damla kadar orda kuruyup kalıyor kolostrum mu acabaAma diğerinde neden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?