2014 Kasım Anneleri

ıslak bezle siliyolar diye biliyorum..

ben yumoşun bebek yumuşatıcısını kullanıyorum mis gibi kokuyo...
canım bende yumoş alayım sadece deterjan kokmaz herhalde
acaba lavanta alıp minik kese yapıp koysam bohçaya güzel kokutur mu ki

Ben devletteyim bizde yikaniyor bebek benim dogum yapacagim ozel hastanede yikiyorlar her yerin uygulamasi farkli.. Ama saglikli.olani sorarsan ilk etapta yikanmamasi bazi bebekler asiri verniksli ve kanli olabiliyor bizde yikaniyor..
kuzucuğum için sormam lazım sanırım hemşirelere ona göre çantaya eşya koyarım

Cati muyanesi bana yapildi 6. Ayimda kanamam olmustu rahimde kanama alani olmadigindan nerden oldugunu anlamak acisindan oyke korkulacak bisi deil bende yaptirmak istemedim en basta cunku etrafimdan cok kotu seyler duydum ama inan oyle korkulacak bisi deil aci cekmiyosun ama rahatsizlik hissediyosun sadece elle muyane oldugu icin kendini kasmadiktan sonra acitmicak emin ol sey gibi dusun ilk alttan ultrasona girerkende aci cekiceksin diye dusunursunde sadece aci hissetmezsin ama bian once o ordan ciksin bitsin istersinya oyle bisi
Yaa ben boyle insanlarin aman sakin yapmayin etmeyin cok aciyo demelerini anlayamiorum

Kizlar slmlar
Bisi sorcam ben allah kismet ederse normal dogum istiyorum esimin yanima girip girmemesi konusunda kafam karisik gecenlerde kaynimla bu konuda konusma firsatimiz oldu o esinin dogumuna girdi cunku onun fikti keske girmeseydim yonunde oldu..nedenide evet guzel bi tecrubeydi ilk basta bebek cikana kadar esinin yaninda oldugun icin kendini butun hissediyosun ama bebek ciktiktan sonra dier islemleri gormeseydim daha iyidi esimden bi muddet sogudum iliski kuramadik seklinde oldu..
Siz ne dusunuyosunuz bu konuda?

merhaba kızlar

ben bugün 30+0 oldum çok şükür iki hafta sonra doktora gidip çalışabilir raporu alacağım.acaba hangi haftadan itibaren nst ye alıyorlar?

Kızlar şimdi bebek kıyafetlerini yıkayınca bebekler için olan yumuşatıcıdan konulur mu konulmaz mı ?????

selam canım
ne zaman çıkacaksın doğum iznine ?
canımmm şimdi izin yönergelerine bakıyorduk arkadşalarla yönetmeliği tartışıyoruz ekimin yarısı galiba benim izne çıkacağım tarih

canım şimdi diyelim ki son üç hafta izne çıktık bir hafta sonra doğum yaptık o kalan iki hafta doğum sonrasına aktarılıyyor muu?

selam kızlarrr

uzun zamanlardan sonra tekrar burdayım artık hepimizin şafakları aydınlanmaya başlaması için son haftalardayız ve ben dün geceden beri kabuslar görmeye başladım araştırdım normalmiş sizlerde de başladı mı bu tarz kabuslar

Nil vallahi sende alemsin inan ki Ya benimkiler çok koyulaştı birazcık büyüdü öyle çok büyümedi ama bende diyorum birinin ucu açık diğerinin kapalı bende senin gibi acaba birinden mi süt gelecek diyorum sorma Ama bencede ilgisi yok sütün miktarıyla. En yakın dr a kim gidecekse sorsada bilgilensek aaaaa zeyy88 gidecektiiiii inşallah kaçırmadık zeyy88 duyuyorsan lütfen dr a sor şu göğüs ucu neden açık gibi bide o gelen beyaz mı sarı mı kuruyan şey neymiş bi bilgilendir bizi yahu Kolostrum olabilir ama niye bende diğerinde yok öyle bişey

Onu demek istemiştim. Sancı başladıktan sonra çatı muayenesi daha doğru sonuç verir sonucuna varmıştım okuduklarıma dayanarak

evet canım kolostrum o bende sol gögsümden geldi sonra sağdan geldi korktum sıvı süt gibi değildi sanki ama gögüsler kendini hazırlıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…