canımmm şimdi izin yönergelerine bakıyorduk arkadşalarla yönetmeliği tartışıyoruz ekimin yarısı galiba benim izne çıkacağım tarih
canım şimdi diyelim ki son üç hafta izne çıktık bir hafta sonra doğum yaptık o kalan iki hafta doğum sonrasına aktarılıyyor muu?
canımmm şimdi izin yönergelerine bakıyorduk arkadşalarla yönetmeliği tartışıyoruz ekimin yarısı galiba benim izne çıkacağım tarih
canım şimdi diyelim ki son üç hafta izne çıktık bir hafta sonra doğum yaptık o kalan iki hafta doğum sonrasına aktarılıyyor muu?
Selam tatlım
haftasonu senmiydin bebeğin kg boyunu yazan ?
Kizlar slmlar
Bisi sorcam ben allah kismet ederse normal dogum istiyorum esimin yanima girip girmemesi konusunda kafam karisik gecenlerde kaynimla bu konuda konusma firsatimiz oldu o esinin dogumuna girdi cunku onun fikti keske girmeseydim yonunde oldu..nedenide evet guzel bi tecrubeydi ilk basta bebek cikana kadar esinin yaninda oldugun icin kendini butun hissediyosun ama bebek ciktiktan sonra dier islemleri gormeseydim daha iyidi esimden bi muddet sogudum iliski kuramadik seklinde oldu..
Siz ne dusunuyosunuz bu konuda?
Ben doktorum ile konuştum, eşimde istekli doktorumda.. Kısmetse girip foto çekicek, birlikte bağrınıcaz fln, doktora soğuma olayını sordum, bişiy göstermiyoruz eşlere, sadece sana destek olacak ve bebeğin ilk dakikalarına şahit olacak dedi. Dikiş nakış işlemlerini göstermiyoruz dedi yani :)Kizlar slmlar
Bisi sorcam ben allah kismet ederse normal dogum istiyorum esimin yanima girip girmemesi konusunda kafam karisik gecenlerde kaynimla bu konuda konusma firsatimiz oldu o esinin dogumuna girdi cunku onun fikti keske girmeseydim yonunde oldu..nedenide evet guzel bi tecrubeydi ilk basta bebek cikana kadar esinin yaninda oldugun icin kendini butun hissediyosun ama bebek ciktiktan sonra dier islemleri gormeseydim daha iyidi esimden bi muddet sogudum iliski kuramadik seklinde oldu..
Siz ne dusunuyosunuz bu konuda?
siz yine iyisiniz benimkileri görseniz bideNil vallahi sende alemsin inan kiYa benimkiler çok koyulaştı birazcık büyüdü öyle çok büyümedi ama bende diyorum birinin ucu açık diğerinin kapalı bende senin gibi acaba birinden mi süt gelecek diyorum sorma Ama bencede ilgisi yok sütün miktarıyla. En yakın dr a kim gidecekse sorsada bilgilensek aaaaa @zeyy88 gidecektiiiii inşallah kaçırmadık @zeyy88 duyuyorsan lütfen dr a sor şu göğüs ucu neden açık gibi bide o gelen beyaz mı sarı mı kuruyan şey neymiş bi bilgilendir bizi yahu Kolostrum olabilir ama niye bende diğerinde yok öyle bişey
oh oh şu neşeye bakHieyytt ben geldim uleyynn dağılın :)
Kızlar özledim sizi valla, nabersiniz. Ben hala tatildeyim 12 sinde dönmeyi düşünüyordum ama sabah şekerim düşmediği için 9 unda tatilimi kesip 10 unda doktora gideceğim. Sanırım insüline başlayacağız dedi. Hiç problem değil yeterki bebiş iyi olsun ben iğnecide olurum hapçı da hihihi. Yüzüyorum yürüyorum düzenli besleniyorum ve genel olarak hep yorgunum heheh, moralim iyi. Bebiş te iyi. Takılıyoruz ana oğul. Sizlerde ne var ne yok?
Hieyytt ben geldim uleyynn dağılın :)
Kızlar özledim sizi valla, nabersiniz. Ben hala tatildeyim 12 sinde dönmeyi düşünüyordum ama sabah şekerim düşmediği için 9 unda tatilimi kesip 10 unda doktora gideceğim. Sanırım insüline başlayacağız dedi. Hiç problem değil yeterki bebiş iyi olsun ben iğnecide olurum hapçı da hihihi. Yüzüyorum yürüyorum düzenli besleniyorum ve genel olarak hep yorgunum heheh, moralim iyi. Bebiş te iyi. Takılıyoruz ana oğul. Sizlerde ne var ne yok?
Niye ağlaşıyosunuz len aa aaaa, panda gözü benzetmene öldüm ya, benim memiklerde pembelik diye bişiy kalmadı, zenci memiği gibi oldu bide büyüdü hay maşallah avuç içi gibi. Ama gencim güzelim havam var benim hiiç sallamıyom artık.oh oh şu neşeye bakbizde burada ağlaşıp duruyoruz
Niye ağlaşıyosunuz len aa aaaa, panda gözü benzetmene öldüm ya, benim memiklerde pembelik diye bişiy kalmadı, zenci memiği gibi oldu bide büyüdü hay maşallah avuç içi gibi. Ama gencim güzelim havam var benim hiiç sallamıyom artık.
Bu arada kızlar, ben yaşlanmaya başladım burnum büyüdü zannediyormuşum, hamileyken burun büyürmüş hiç haberim yoktu, kocaman oldu burnum palyaço burnu gibi. heheheh
ben bizi özetliyim benim misafir hamım gitti ama ağlak günlerimdeyim zeyy de ağlak günlerindeymiş zey ve ben dün geç yattık :) nilin memeleri büyümüyormuş evham yapmaya başladı metbel in memeleri koyulaşmış benim mememin de biri büyüdü biri küçük kaldı carputi nin de keyfi yerinde durum böyleHieyytt ben geldim uleyynn dağılın :)
hahahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahhahahahhahhhahahahahahaaaaaaaaaa ölüyorum gülmektenNiye ağlaşıyosunuz len aa aaaa, panda gözü benzetmene öldüm ya, benim memiklerde pembelik diye bişiy kalmadı, zenci memiği gibi oldu bide büyüdü hay maşallah avuç içi gibi. Ama gencim güzelim havam var benim hiiç sallamıyom artık.
Bu arada kızlar, ben yaşlanmaya başladım burnum büyüdü zannediyormuşum, hamileyken burun büyürmüş hiç haberim yoktu, kocaman oldu burnum palyaço burnu gibi. heheheh
zenci memesiiiiiNiye ağlaşıyosunuz len aa aaaa, panda gözü benzetmene öldüm ya, benim memiklerde pembelik diye bişiy kalmadı, zenci memiği gibi oldu bide büyüdü hay maşallah avuç içi gibi. Ama gencim güzelim havam var benim hiiç sallamıyom artık.
bana da mantıklı geldi 9 eylülde randevum var sorucam bu konuyu..Onu demek istemiştim. Sancı başladıktan sonra çatı muayenesi daha doğru sonuç verir sonucuna varmıştım okuduklarıma dayanarak
hıımm hadi hayırlısıDaha çikmadi canim,
2.30 da cikacak..
Canımcım önceki hamileliklerimden ve tecrübe olarak düşündüklerimden size açıklayabilirim galiba bakın şimdi ilk gebeliğimde bu yazdıkların bendede olmuştıu fakat bebek doğduktan sonra o çektikçe otomatik sistem gibi yerine süt geldi fakat ilk 3 gün felan öyle fazla bişi beklemeyin ve sakın telaşlanmayın sütünüz az bile olsa bir damacana misaliNil vallahi sende alemsin inan kiYa benimkiler çok koyulaştı birazcık büyüdü öyle çok büyümedi ama bende diyorum birinin ucu açık diğerinin kapalı bende senin gibi acaba birinden mi süt gelecek diyorum sorma Ama bencede ilgisi yok sütün miktarıyla. En yakın dr a kim gidecekse sorsada bilgilensek aaaaa @zeyy88 gidecektiiiii inşallah kaçırmadık @zeyy88 duyuyorsan lütfen dr a sor şu göğüs ucu neden açık gibi bide o gelen beyaz mı sarı mı kuruyan şey neymiş bi bilgilendir bizi yahu Kolostrum olabilir ama niye bende diğerinde yok öyle bişey
böyle deneyimli kişilerin yorum yapmasını çok seviyorum teşekkürler bilgi için.. aslında ben pek korkmuyorum ama insan bi tuhaf oluyo işteCati muyanesi bana yapildi 6. Ayimda kanamam olmustu rahimde kanama alani olmadigindan nerden oldugunu anlamak acisindan oyke korkulacak bisi deil bende yaptirmak istemedim en basta cunku etrafimdan cok kotu seyler duydum ama inan oyle korkulacak bisi deil aci cekmiyosun ama rahatsizlik hissediyosun sadece elle muyane oldugu icin kendini kasmadiktan sonra acitmicak emin ol sey gibi dusun ilk alttan ultrasona girerkende aci cekiceksin diye dusunursunde sadece aci hissetmezsin ama bian once o ordan ciksin bitsin istersinya oyle bisi
Yaa ben boyle insanlarin aman sakin yapmayin etmeyin cok aciyo demelerini anlayamiorum
iyiyim sen nasılsın çilek nasıl?evettnasılsın kuzu
canım sanırım cuma günü yazdım ben tam hatırlamıyorum ... neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?