2014 Kasım Anneleri

evet aktarması lazım bu hesabı hastane yapıyor doğum yaptığın haftayı 40 haftaya tamamlayıp kalan günü doğum iznine eklemesi gerekir.

canım benim inan ki bu konuda hiç bir bilgim yok maalesef
çalışmadığım için bilmiyorum tatlım

ben göğüsüme lansinoh sürmeye başladrım şimdedin doğum yapan arkadaşım şiddetle tavsiye etti inşallah dediği gibi işe yarar

ayy benim başıma neler gelecek o da bencil olmasın bi zahmet rahatsız olsun birazcık diye düşünüyorum

Hieyytt ben geldim uleyynn dağılın :)
Kızlar özledim sizi valla, nabersiniz. Ben hala tatildeyim 12 sinde dönmeyi düşünüyordum ama sabah şekerim düşmediği için 9 unda tatilimi kesip 10 unda doktora gideceğim. Sanırım insüline başlayacağız dedi. Hiç problem değil yeterki bebiş iyi olsun ben iğnecide olurum hapçı da hihihi. Yüzüyorum yürüyorum düzenli besleniyorum ve genel olarak hep yorgunum heheh, moralim iyi. Bebiş te iyi. Takılıyoruz ana oğul. Sizlerde ne var ne yok?

Ben doktorum ile konuştum, eşimde istekli doktorumda.. Kısmetse girip foto çekicek, birlikte bağrınıcaz fln, doktora soğuma olayını sordum, bişiy göstermiyoruz eşlere, sadece sana destek olacak ve bebeğin ilk dakikalarına şahit olacak dedi. Dikiş nakış işlemlerini göstermiyoruz dedi yani :)
Zannetmiyorum ben kötü durumlar olacağını.

siz yine iyisiniz benimkileri görseniz bide zaten normalde biri diğerinden birazcık büyük gibiydi şimdi de büyük olanın pembe kısmı büyüdü diğeri küçük kaldı panda gözü gibi

oh oh şu neşeye bak bizde burada ağlaşıp duruyoruz

hoşgeldinn şekerim..ohh hayat sana güzel valla ne güzell..bizim yerimizede yüz gez..
şeker meselesine girrince bebek iyi olsunda canım şeker gebelikten sonra düzeliyormuş..

oh oh şu neşeye bak bizde burada ağlaşıp duruyoruz
Niye ağlaşıyosunuz len aa aaaa, panda gözü benzetmene öldüm ya, benim memiklerde pembelik diye bişiy kalmadı, zenci memiği gibi oldu bide büyüdü hay maşallah avuç içi gibi. Ama gencim güzelim havam var benim hiiç sallamıyom artık.
Bu arada kızlar, ben yaşlanmaya başladım burnum büyüdü zannediyormuşum, hamileyken burun büyürmüş hiç haberim yoktu, kocaman oldu burnum palyaço burnu gibi. heheheh

burnunmu büyüdü kız..
şişmiş olmasın o burun hahahah....
benim memişler tam kıvamına geldi.biraz küçüktü..bu halini pek sevdimmm hahahah

ben bizi özetliyim benim misafir hamım gitti ama ağlak günlerimdeyim zeyy de ağlak günlerindeymiş zey ve ben dün geç yattık :) nilin memeleri büyümüyormuş evham yapmaya başladı metbel in memeleri koyulaşmış benim mememin de biri büyüdü biri küçük kaldı carputi nin de keyfi yerinde durum böyle

hahahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahhahahahhahhhahahahahahaaaaaaaaaa ölüyorum gülmekten

zenci memesiiiii

Daha çikmadi canim,
2.30 da cikacak..
hıımm hadi hayırlısı
Canımcım önceki hamileliklerimden ve tecrübe olarak düşündüklerimden size açıklayabilirim galiba bakın şimdi ilk gebeliğimde bu yazdıkların bendede olmuştıu fakat bebek doğduktan sonra o çektikçe otomatik sistem gibi yerine süt geldi fakat ilk 3 gün felan öyle fazla bişi beklemeyin ve sakın telaşlanmayın sütünüz az bile olsa bir damacana misali ne kadar çok çocuğa cukcuk yaptırırsanız o kadar süt gelir Allah'ın izniyle.2. hamilelikte birazcık büyüdü göğüslerim şu anda da aynı fazla büyümedi ayrıca benim de sol göğsüm diğerlerinde de olmak üzere ne büyüdü nede öyle beyaz şeyler oldu fakat ondan da emzirdim ama sağ göğsümden süt bol geliyordu sola nazaran umarım yardımcı olmuşumdur NOT:sakın doğumdan sonra soranlara sütüm iyi geliyor demeyin çünkü çok çabuk nazara geliyor söylemedi demeyin canlar

böyle deneyimli kişilerin yorum yapmasını çok seviyorum teşekkürler bilgi için.. aslında ben pek korkmuyorum ama insan bi tuhaf oluyo işte

canım sanırım cuma günü yazdım ben tam hatırlamıyorum ... neden ki

Yaaa hatrlayamadımda tam olarak bende merak ediyodum ne kadar olmuştur diye seninle günlerimiz yakın demekki 2 kg olmuş artık bıdıklar cumarteside benim randevum heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…