yben bizi özetliyim benim misafir hamım gitti ama ağlak günlerimdeyim zeyy de ağlak günlerindeymiş zey ve ben dün geç yattık :) nilin memeleri büyümüyormuş evham yapmaya başladı metbel in memeleri koyulaşmış benim mememin de biri büyüdü biri küçük kaldı carputi nin de keyfi yerinde durum böyle
yıkansa bile banyo malzemesi havlu falan götürmene gerek yok hastane onları kendi malzemelerinden kullanıyor..kuzucuğum için sormam lazım sanırım hemşirelere ona göre çantaya eşya koyarım
yaa acayip güldüm süpersinsiz yine iyisiniz benimkileri görseniz bidezaten normalde biri diğerinden birazcık büyük gibiydi şimdi de büyük olanın pembe kısmı büyüdü diğeri küçük kaldı panda gözü gibi Eki Görüntüle 1231488
Hahah benim ödemler inmeye başladı pörsüdü memelerim bende bu halini sevdim oh be, pörsük koca hareli anane memesi gibi, yemede yanında yatburnunmu büyüdü kız..
şişmiş olmasın o burun hahahah....
benim memişler tam kıvamına geldi.biraz küçüktü..bu halini pek sevdimmm hahahah
Hahahah ule ne güldüm, çok yaşayın kızlar ya vallaben bizi özetliyim benim misafir hamım gitti ama ağlak günlerimdeyim zeyy de ağlak günlerindeymiş zey ve ben dün geç yattık :) nilin memeleri büyümüyormuş evham yapmaya başladı metbel in memeleri koyulaşmış benim mememin de biri büyüdü biri küçük kaldı carputi nin de keyfi yerinde durum böyle
bi deneme yapayımmm
bizde seni özledik beni doğum telaşı sardı valla acil sakinleşmem lazımHieyytt ben geldim uleyynn dağılın :)
Kızlar özledim sizi valla, nabersiniz. Ben hala tatildeyim 12 sinde dönmeyi düşünüyordum ama sabah şekerim düşmediği için 9 unda tatilimi kesip 10 unda doktora gideceğim. Sanırım insüline başlayacağız dedi. Hiç problem değil yeterki bebiş iyi olsun ben iğnecide olurum hapçı da hihihi. Yüzüyorum yürüyorum düzenli besleniyorum ve genel olarak hep yorgunum heheh, moralim iyi. Bebiş te iyi. Takılıyoruz ana oğul. Sizlerde ne var ne yok?
tühh yaa kaç kez yazdım buraya denk gelmedi demek ki kısmet valla..inanmıyorum starcitynin dibindeyim hatta
çok üzüldüm
gülle güle kullan bu arada
senin için sevindim
lavanta bebeklerin kolay uyumasına etki ediyormuş ablam demişti kızlarının odasına lavanta kesesi koyuyordu..canım bende yumoş alayım sadece deterjan kokmaz herhalde
acaba lavanta alıp minik kese yapıp koysam bohçaya güzel kokutur mu ki
Panda gözüne benzetme fikri nerden aklına geldi yaasiz yine iyisiniz benimkileri görseniz bidezaten normalde biri diğerinden birazcık büyük gibiydi şimdi de büyük olanın pembe kısmı büyüdü diğeri küçük kaldı panda gözü gibi Eki Görüntüle 1231488
ben bizi özetliyim benim misafir hamım gitti ama ağlak günlerimdeyim zeyy de ağlak günlerindeymiş zey ve ben dün geç yattık :) nilin memeleri büyümüyormuş evham yapmaya başladı metbel in memeleri koyulaşmış benim mememin de biri büyüdü biri küçük kaldı carputi nin de keyfi yerinde durum böyle
Neden balım? erken doğum durumu yok dimi?bizde seni özledik beni doğum telaşı sardı valla acil sakinleşmem lazım
ya delii güldürdün beni iyce vallaaben bizi özetliyim benim misafir hamım gitti ama ağlak günlerimdeyim zeyy de ağlak günlerindeymiş zey ve ben dün geç yattık :) nilin memeleri büyümüyormuş evham yapmaya başladı metbel in memeleri koyulaşmış benim mememin de biri büyüdü biri küçük kaldı carputi nin de keyfi yerinde durum böyle
iyi olduğuna sevindim :) çilek mışıl mışıl uyuyoriyiyim sen nasılsın çilek nasıl?
yok ya erken doğum durumu.. işte nasıl doğurucam diye bi endişe sardı beni offf geçen rüyamda normal doğum yaptırıyolardı bana zorla o günden beri keyfim kaçtı.. nerden okucam bu hikayeleri link varsa göndersene valla çok ihtiyacım varNeden balım? erken doğum durumu yok dimi?
pozitif doğum hikayeleri okusana, bende dün çok yorgundum dedim ki anneme, ay şu vaziyette sancım gelse hiç doğurmaya gücüm yok, alın sezeryanla uğraştırmayın beni derim dedim :) espiri tabi, o sancılar bi gelsin, güç kuvvet gelir bana maşallah kedi gibi doğuruveririm :) viak viak
canım benim sende iyiki varsınA
ybende sanaa cook güldüm canimm.. iyiki varsiniz kızlar en mutsuz zamanlarimda burasi terapi gibi valla seviyorum hepinizi
Ben bu ablayı takip ediyorum http://blogcuanne.com/tag/pozitif-dogum-hikayeleri/yok ya erken doğum durumu.. işte nasıl doğurucam diye bi endişe sardı beni offf geçen rüyamda normal doğum yaptırıyolardı bana zorla o günden beri keyfim kaçtı.. nerden okucam bu hikayeleri link varsa göndersene valla çok ihtiyacım var
Zenci memikler candır, hele zenci panda memikler en candırKizlarrr bende zenci memeli oldumm,hemide zenci panda memesi gibi hehehehe çok güldüm yaa canlar öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?