2014 Kasım Anneleri

A
y bende sanaa cook güldüm canimm.. iyiki varsiniz kızlar en mutsuz zamanlarimda burasi terapi gibi valla seviyorum hepinizi

burnunmu büyüdü kız..
şişmiş olmasın o burun hahahah....
benim memişler tam kıvamına geldi.biraz küçüktü..bu halini pek sevdimmm hahahah
Hahah benim ödemler inmeye başladı pörsüdü memelerim bende bu halini sevdim oh be, pörsük koca hareli anane memesi gibi, yemede yanında yat

Hahahah ule ne güldüm, çok yaşayın kızlar ya valla
ben artık anladım ki her hamile çook farklı şeyler yaşıyormuş. Moralmanım keyfinde.
İstanbullu bacılar, az önce zeynep kamil hastanesi gebelik okulu ile görüştüm, ücretsiz eğitimler ve cumaları yoga yaptırıyormuş. Gideceğim ben, sizlerede düyrülür.
Az sonra denize iniyorum kızlar, sizleri seviyor öpüyor ve özlüyorum.
Duyanlar duymayanlara desin, sevgiler.

bizde seni özledik beni doğum telaşı sardı valla acil sakinleşmem lazım

Canımcım önceki hamileliklerimden ve tecrübe olarak düşündüklerimden size açıklayabilirim galiba bakın şimdi ilk gebeliğimde bu yazdıkların bendede olmuştıu fakat bebek doğduktan sonra o çektikçe otomatik sistem gibi yerine süt geldi fakat ilk 3 gün felan öyle fazla bişi beklemeyin ve sakın telaşlanmayın sütünüz az bile olsa bir damacana misali ne kadar çok çocuğa cukcuk yaptırırsanız o kadar süt gelir Allah'ın izniyle.2. hamilelikte birazcık büyüdü göğüslerim şu anda da aynı fazla büyümedi ayrıca benim de sol göğsüm diğerlerinde de olmak üzere ne büyüdü nede öyle beyaz şeyler oldu fakat ondan da emzirdim ama sağ göğsümden süt bol geliyordu sola nazaran umarım yardımcı olmuşumdur NOT:sakın doğumdan sonra soranlara sütüm iyi geliyor demeyin çünkü çok çabuk nazara geliyor söylemedi demeyin canlar

bugün malum çok gergin olunca gideyimde oğlumu göreyim dedim..hemde şu elimin uyuşmasını sorayım dedim doktoruma..
oğlum 1659 gr olmuş maşallahh
elimin uyuşmasıda magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden ileri geliyormuş..
magnezyumu günde 2 ye çıkardı..birde muz ye ve soluna yat geceleri dedi..

canım bende yumoş alayım sadece deterjan kokmaz herhalde
acaba lavanta alıp minik kese yapıp koysam bohçaya güzel kokutur mu ki
lavanta bebeklerin kolay uyumasına etki ediyormuş ablam demişti kızlarının odasına lavanta kesesi koyuyordu..

Panda gözüne benzetme fikri nerden aklına geldi yaa

Memeler coşmuş

bizde seni özledik beni doğum telaşı sardı valla acil sakinleşmem lazım
Neden balım? erken doğum durumu yok dimi?
pozitif doğum hikayeleri okusana, bende dün çok yorgundum dedim ki anneme, ay şu vaziyette sancım gelse hiç doğurmaya gücüm yok, alın sezeryanla uğraştırmayın beni derim dedim :) espiri tabi, o sancılar bi gelsin, güç kuvvet gelir bana maşallah kedi gibi doğuruveririm :) viak viak

ya delii güldürdün beni iyce vallaa

yok ya erken doğum durumu.. işte nasıl doğurucam diye bi endişe sardı beni offf geçen rüyamda normal doğum yaptırıyolardı bana zorla o günden beri keyfim kaçtı.. nerden okucam bu hikayeleri link varsa göndersene valla çok ihtiyacım var

Ben bu ablayı takip ediyorum http://blogcuanne.com/tag/pozitif-dogum-hikayeleri/
Tavsiye ederim. Sende kendini sıkma, millet kimbilir neler anlattı da rüyanda gördün bak, dinleme milleti. hastaneye zor yetişen 10 dk da doğum yapan ablalar da var. işşalla benim yarım saat sürsün hemen pırtıvereyim istiyorum ben.
Kizlarrr bende zenci memeli oldumm,hemide zenci panda memesi gibi hehehehe çok güldüm yaa canlar öpüyorum hepinizi
Zenci memikler candır, hele zenci panda memikler en candır

ya kızlar şimdi ultrason kağınıda baktımda..bilgisi olan varmıdır acaba..

GA(LMP)= 29W5D EDD(LMP)=12.11.2014
GA(AUA)=31W3D EDD(AUA):31.10.2014

şimdi ben bunlara bakınca benim bebek 2 hafta ilerden geliyor gibi..öle değilmi..
olması gereken doğum tarihi 12 kasım beklenen 31 ekim diyor..
doktorum birşey demedi normal dedi geçti şaşırdım sizde bu kadar fark varmı

Bacagima giren harika krampla daha simdi kalkabildim yataktan nasilsiniz.kizlar.kontrolu olan guzel.anneler.bebekleriniz nasil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…