- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
http://hamileyogasi.gen.tr/yok ya erken doğum durumu.. işte nasıl doğurucam diye bi endişe sardı beni offf geçen rüyamda normal doğum yaptırıyolardı bana zorla o günden beri keyfim kaçtı.. nerden okucam bu hikayeleri link varsa göndersene valla çok ihtiyacım var
büyük olan iyice yayıldı valla bende diyorum ki küçük olanı çıkarırım ortaya onunla idare edilir artıkyaa acayip güldüm süpersin
arada gel foruma sende gaz ver bana birazBen bu ablayı takip ediyorum http://blogcuanne.com/tag/pozitif-dogum-hikayeleri/
Tavsiye ederim. Sende kendini sıkma, millet kimbilir neler anlattı da rüyanda gördün bak, dinleme milleti. hastaneye zor yetişen 10 dk da doğum yapan ablalar da var. işşalla benim yarım saat sürsün hemen pırtıvereyim istiyorum ben.
Zenci memikler candır, hele zenci panda memikler en candır
Yaaa hatrlayamadımda tam olarak bende merak ediyodum ne kadar olmuştur diye seninle günlerimiz yakın demekki 2 kg olmuş artık bıdıklar cumarteside benim randevum heyecanlıyım
ben bakıcam o hastahaneyeHahah benim ödemler inmeye başladı pörsüdü memelerim bende bu halini sevdim oh be, pörsük koca hareli anane memesi gibi, yemede yanında yat
Hahahah ule ne güldüm, çok yaşayın kızlar ya valla
ben artık anladım ki her hamile çook farklı şeyler yaşıyormuş. Moralmanım keyfinde.
İstanbullu bacılar, az önce zeynep kamil hastanesi gebelik okulu ile görüştüm, ücretsiz eğitimler ve cumaları yoga yaptırıyormuş. Gideceğim ben, sizlerede düyrülür.
Az sonra denize iniyorum kızlar, sizleri seviyor öpüyor ve özlüyorum.
Duyanlar duymayanlara desin, sevgiler.
evet sağolasınYapabilmişsin canım Büyük b ye de tıklarsan yazılar seçili iken kalın çıkar yazın
hayır erken doğum falan yokk toparla kendini carputii sen güçlüsünbizde seni özledik beni doğum telaşı sardı valla acil sakinleşmem lazım
canım cuma günü gittiğimde 46 cm kilosu da 2170 gr dı
ama gelişimi önden gidiyor dedi...
Çooooooooookkkkkk uykum vaaaaarrrrrr!
Hımm uzak tabi orası banamağazanın ismi çok yaratıcıymış
Ben de arayıp sorayım olmazsa. İnternetten alabilicem gibi.
Saol canım, cevabın için teşekkür ederim!!
bugün malum çok gergin olunca gideyimde oğlumu göreyim dedim..hemde şu elimin uyuşmasını sorayım dedim doktoruma..
oğlum 1659 gr olmuş maşallahh
elimin uyuşmasıda magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden ileri geliyormuş..
magnezyumu günde 2 ye çıkardı..birde muz ye ve soluna yat geceleri dedi..
Maşallah canım nazar değmesin
anladım zaten takvime göre önde olduğunu benimde bugüne kadar 10 gün öndeydi hep aşağı yukarı olmuştur o zaman seninki kadar işte insan merak ediyor ister istemez nereye sığıyor bu bebek bugün doğsa şu kadar olur falan ahhh ahhhhh
Kizlar slmlar
Bisi sorcam ben allah kismet ederse normal dogum istiyorum esimin yanima girip girmemesi konusunda kafam karisik gecenlerde kaynimla bu konuda konusma firsatimiz oldu o esinin dogumuna girdi cunku onun fikti keske girmeseydim yonunde oldu..nedenide evet guzel bi tecrubeydi ilk basta bebek cikana kadar esinin yaninda oldugun icin kendini butun hissediyosun ama bebek ciktiktan sonra dier islemleri gormeseydim daha iyidi esimden bi muddet sogudum iliski kuramadik seklinde oldu..
Siz ne dusunuyosunuz bu konuda?
Nil vallahi sende alemsin inan kiYa benimkiler çok koyulaştı birazcık büyüdü öyle çok büyümedi ama bende diyorum birinin ucu açık diğerinin kapalı bende senin gibi acaba birinden mi süt gelecek diyorum sorma Ama bencede ilgisi yok sütün miktarıyla. En yakın dr a kim gidecekse sorsada bilgilensek aaaaa @zeyy88 gidecektiiiii inşallah kaçırmadık @zeyy88 duyuyorsan lütfen dr a sor şu göğüs ucu neden açık gibi bide o gelen beyaz mı sarı mı kuruyan şey neymiş bi bilgilendir bizi yahu Kolostrum olabilir ama niye bende diğerinde yok öyle bişey
Hieyytt ben geldim uleyynn dağılın :)
Kızlar özledim sizi valla, nabersiniz. Ben hala tatildeyim 12 sinde dönmeyi düşünüyordum ama sabah şekerim düşmediği için 9 unda tatilimi kesip 10 unda doktora gideceğim. Sanırım insüline başlayacağız dedi. Hiç problem değil yeterki bebiş iyi olsun ben iğnecide olurum hapçı da hihihi. Yüzüyorum yürüyorum düzenli besleniyorum ve genel olarak hep yorgunum heheh, moralim iyi. Bebiş te iyi. Takılıyoruz ana oğul. Sizlerde ne var ne yok?
ben bizi özetliyim benim misafir hamım gitti ama ağlak günlerimdeyim zeyy de ağlak günlerindeymiş zey ve ben dün geç yattık :) nilin memeleri büyümüyormuş evham yapmaya başladı metbel in memeleri koyulaşmış benim mememin de biri büyüdü biri küçük kaldı carputi nin de keyfi yerinde durum böyle
hıımm hadi hayırlısı
Canımcım önceki hamileliklerimden ve tecrübe olarak düşündüklerimden size açıklayabilirim galiba bakın şimdi ilk gebeliğimde bu yazdıkların bendede olmuştıu fakat bebek doğduktan sonra o çektikçe otomatik sistem gibi yerine süt geldi fakat ilk 3 gün felan öyle fazla bişi beklemeyin ve sakın telaşlanmayın sütünüz az bile olsa bir damacana misaline kadar çok çocuğa cukcuk yaptırırsanız o kadar süt gelir Allah'ın izniyle.2. hamilelikte birazcık büyüdü göğüslerim şu anda da aynı fazla büyümedi ayrıca benim de sol göğsüm diğerlerinde de olmak üzere ne büyüdü nede öyle beyaz şeyler oldu fakat ondan da emzirdim ama sağ göğsümden süt bol geliyordu sola nazaran umarım yardımcı olmuşumdur NOT:sakın doğumdan sonra soranlara sütüm iyi geliyor demeyin çünkü çok çabuk nazara geliyor söylemedi demeyin canlar
kızım evde değilmisinn yaa vur kafayı yattt..
uyumasan bile gözlerin dinlenir..
ben masa üstüne yayılcam şimdii
Gasum seninle baby tech besik ile ilgili konudmustuk ya dun ben ayni yerde bebe dekor diye bir markanin besigini gordum degistirdim. İstersen bir bak almadiyssn hala bebe dekor internet siteside var. Ben ege beyaz modeli ile degistirdim..
evde olsamda uyusam keşke ama uykusuzluk başladı artık ilk başlarda uykudan uyanamazken Rabbim alıştırma yaptırmaya başladı bebişler doğuncada uyuyamacaz artıkEvdeyimmm ama uyuyamıyorum.
Sorun o!
Kalkıp karnımı doyurcam, duşa girmem lazım, sonra kursa gidicem. Şimdi bi uyursam dalmam 1 saat ondan sonra da hiç uyanamam. Amanınnnnnn offf.
evde olsamda uyusam keşke ama uykusuzluk başladı artık ilk başlarda uykudan uyanamazken Rabbim alıştırma yaptırmaya başladı bebişler doğuncada uyuyamacaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?