2014 Kasım Anneleri

http://hamileyogasi.gen.tr/
Burdada sonlara doğru oku güzel hikayeler var,
Haydi ben denize kaçar üptüm

arada gel foruma sende gaz ver bana biraz

ben bakıcam o hastahaneye bizim yerimize de yüz

canım cuma günü gittiğimde 46 cm kilosu da 2170 gr dı
ama gelişimi önden gidiyor dedi...

Maşallah canım nazar değmesin
anladım zaten takvime göre önde olduğunu benimde bugüne kadar 10 gün öndeydi hep aşağı yukarı olmuştur o zaman seninki kadar işte insan merak ediyor ister istemez nereye sığıyor bu bebek bugün doğsa şu kadar olur falan ahhh ahhhhh

Hımm uzak tabi orası bana mağazanın ismi çok yaratıcıymış
Ben de arayıp sorayım olmazsa. İnternetten alabilicem gibi.
Saol canım, cevabın için teşekkür ederim!!

Gasum seninle baby tech besik ile ilgili konudmustuk ya dun ben ayni yerde bebe dekor diye bir markanin besigini gordum degistirdim. İstersen bir bak almadiyssn hala bebe dekor internet siteside var. Ben ege beyaz modeli ile degistirdim..

benimde ilk defa bu gece iki kolumda da uyuşma oldu sabah kalktığımda parmaklarım ağrıyordu korktum

sağol canım,sende güzel haberler al inşallah gittiğinde...Allah'ım hepimizin bebişlerini nazarlardan korusun

Bildiğim kadarıyla tıbbi müdahaleleri zaten baba görmüyor, babanın görevi sadece o an eşinin yanında olduğunu göstermek, cesaret vermek. Bende baştan istiyordum ancak eşimle konuşunca vazgeçtim.Çünkü sadece benim değil onun da bunu istemesi ve hazır olması gerekiyor. Biz onun girmemesinin daha iyi olacağına karar verdik.

Valla benim kontrolüm 13 'ünde, gittiğim gibi soracağım yine. Ne bu canım, herkesin memesi süte hazırlık yapıyor bizde tık yok, sonradan tazyikli bir şekilde fışkıracak demek ki, belki de öyledir fooşşşş diyeee

Hoşgeldin canım, arada gel böyle özletme kendini. Keyfinin yerinde olmasına sevindim, bizim için de yüz bol bol

Deneyimli insanın hali bir başka işte, teşekkürlerrrrrrr

kızım evde değilmisinn yaa vur kafayı yattt..
uyumasan bile gözlerin dinlenir..
ben masa üstüne yayılcam şimdii

Evdeyimmm ama uyuyamıyorum.
Sorun o!
Kalkıp karnımı doyurcam, duşa girmem lazım, sonra kursa gidicem. Şimdi bi uyursam dalmam 1 saat ondan sonra da hiç uyanamam. Amanınnnnnn offf.

Gasum seninle baby tech besik ile ilgili konudmustuk ya dun ben ayni yerde bebe dekor diye bir markanin besigini gordum degistirdim. İstersen bir bak almadiyssn hala bebe dekor internet siteside var. Ben ege beyaz modeli ile degistirdim..

Çok teşekkür ederim ilgine. Bakayım hemen

Evdeyimmm ama uyuyamıyorum.
Sorun o!
Kalkıp karnımı doyurcam, duşa girmem lazım, sonra kursa gidicem. Şimdi bi uyursam dalmam 1 saat ondan sonra da hiç uyanamam. Amanınnnnnn offf.
evde olsamda uyusam keşke ama uykusuzluk başladı artık ilk başlarda uykudan uyanamazken Rabbim alıştırma yaptırmaya başladı bebişler doğuncada uyuyamacaz artık

evde olsamda uyusam keşke ama uykusuzluk başladı artık ilk başlarda uykudan uyanamazken Rabbim alıştırma yaptırmaya başladı bebişler doğuncada uyuyamacaz artık

ahhh uyku şimdiden başladım sersem gibi gezmeye gündüzleri çok az hareket ediyor geceleri hiç durmuyor ve uyutmuyor göbek deliğimden eli kolu çıkıcak çok canım acıyor hiç durmuyor heralde doğduktan sonrada sabahlıycaz bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…