Valla benim kontrolüm 13 'ünde, gittiğim gibi soracağım yine. Ne bu canım, herkesin memesi süte hazırlık yapıyor bizde tık yok, sonradan tazyikli bir şekilde fışkıracak demek ki, belki de öyledir fooşşşş diyeee
Öğretmen olan ve 32. Haftadan sonra rapor alma niyetinde olanlar kadin doğum bölümü harici herhangi bir bölümden rapor alBiliyormuşuz alan kişiden öğrendim bilgilerinize...
Benimde göğüslerim büyümedi ya, çok hafif bi dolgunluk oldu sadece. Normalde küçüktü zaten..Bugün kardeşime fotoğrafımı gönderdim. Abla göğüslerin aynı duruyo ya dedi, fotoğraftan bile belli demek kiAcaba süt olur mu diye bende düşünür oldum. Bu arada Nil benim sadece halka genişledi ve hafif koyulaştı. İnşallah bol bol sütümüz olur da Bebişlerimiz emer de emer..
offf bende bu gün sordum idareye rapor alırsan raporlu geçen süren doğum sonrasına aktarılmaz o eskidendi dediler nasıl is bu yaÖğretmen olan ve 32. Haftadan sonra rapor alma niyetinde olanlar kadin doğum bölümü harici herhangi bir bölümden rapor alBiliyormuşuz alan kişiden öğrendim bilgilerinize...
selam arkadaşlar.90 sayfa falan geçmişi okudum gözlerim sulandı ,uykum geldi yaaaaa....
ama atlamadan her konuda bilgi sahibi oldum yani.konuşulanları kaçırmak istemiyorum..
bizde dün kocişimle bebek arabamızı aldık sonunda.concord neo almaya girmişken e bebek mağazasına
mamas&papas urbo2 aldık çıktık.umarım kararımız üzmez bizi.1400 liraya aldık 150 lirada hediye çeki verdiler.
satan adam üstüne çıktı arabanın onu bile taşıdı.ağırlığıda 9 kilo concord neonun 16 kg ağırlığının yanında kuş gibi oldu .
kullanmak nasip olur inşallah güzel günlerde
Ya ben idare ye sordum bilmiyolar bende buraya yeni tayin istedim nasil bi idare nasil bilmez anlamadim. Bi ogretmen arkadas almis ve aktarilmis onunki ama kadin dogum disinds bi olacakmis istedemekoyl post: 36715994 .!.:offf bende bu gün sordum idareye rapor alırsan raporlu geçen süren doğum sonrasına aktarılmaz o eskidendi dediler nasıl is bu ya
Ben sirke kullanıyorum canım demiştim bir iki gün önce yumuşacık oldu bebişimin cicileri kendimizede sirke kullanırım hep
ya kızlar şimdi ultrason kağınıda baktımda..bilgisi olan varmıdır acaba..
GA(LMP)= 29W5D EDD(LMP)=12.11.2014
GA(AUA)=31W3D EDD(AUA):31.10.2014
şimdi ben bunlara bakınca benim bebek 2 hafta ilerden geliyor gibi..öle değilmi..
olması gereken doğum tarihi 12 kasım beklenen 31 ekim diyor..
doktorum birşey demedi normal dedi geçti şaşırdım sizde bu kadar fark varmı
Bacagima giren harika krampla daha simdi kalkabildim yataktan nasilsiniz.kizlar.kontrolu olan guzel.anneler.bebekleriniz nasil..
Ayy çok heyecanlı ben daha yeni gördüm dr 2 hafta sonra tekrar gel dedi 34 e kadar 2 haftada bir 34 ten sonra ise haftada bir gidecekmişim,bebeğimi görmeyi seviyorum ama bu kadar çok usg ye giren tek ülke bizim ülkemiz yurt dışında gebelik boyunca 3 kere giriliyor
Zeyy güzel haberlerini bekliyoruz
Bu arada kizim 36 cm ve 1090 grammiş.Usgde agzini sapirdatiyordu..
Kiloma yine laf etti.moralimi cok bnzuyo.. :) 2kg almisim bu ay cokmu yani..
Dikkat et diyo, diyetmi yapim diyorum, onceden yapacktin diyor, napim esim beklemedi.. 93 le basladim. 98 olmusum..
100 u gececez bu gidişle.
Nyse cok stres yapmayim de seker cikmasin bir de basima.. :)
ya gelsin 1 ay sonuçta başımın üstünde yeri var..benim meselem oraya gitmemek..
burada annesine yüz veren eşim olduğu için o hatalı..
neyse bakalım birkaç gün geçsin neler olcak görcez
Birşey sorabilirmiyim. Benim el parmaklarım bir haftadır falan çok kötü ağrıyor. Sabah kalktığımda bu arı şiddetlenmiş şekilde uyanıyorum avuçlarımı sıkamıyorum şişlik yok ellerimde. sadece ayaklarımda var ağrıdan bükemiyorum. Sizdede böyle olan var mı?
kızlar sabah ben de bir diziyi izlerken ağladım da ağladım yenidoğmuş bir bebek vardı öyle masum kiii..
bebeğime kendi ellerimle bir şey yapmak istedim ne zamandır bu battaniyeyi örüyorum bakalım bağenecek misiniz? bitince kenarlarına kurdela fln geçmeyi düşünüyorum.. Eki Görüntüle 1231362
canım bende yumoş alayım sadece deterjan kokmaz herhalde
acaba lavanta alıp minik kese yapıp koysam bohçaya güzel kokutur mu ki
Nil vallahi sende alemsin inan kiYa benimkiler çok koyulaştı birazcık büyüdü öyle çok büyümedi ama bende diyorum birinin ucu açık diğerinin kapalı bende senin gibi acaba birinden mi süt gelecek diyorum sorma Ama bencede ilgisi yok sütün miktarıyla. En yakın dr a kim gidecekse sorsada bilgilensek aaaaa zeyy88 gidecektiiiii inşallah kaçırmadık zeyy88 duyuyorsan lütfen dr a sor şu göğüs ucu neden açık gibi bide o gelen beyaz mı sarı mı kuruyan şey neymiş bi bilgilendir bizi yahu Kolostrum olabilir ama niye bende diğerinde yok öyle bişey
Hieyytt ben geldim uleyynn dağılın :)
Kızlar özledim sizi valla, nabersiniz. Ben hala tatildeyim 12 sinde dönmeyi düşünüyordum ama sabah şekerim düşmediği için 9 unda tatilimi kesip 10 unda doktora gideceğim. Sanırım insüline başlayacağız dedi. Hiç problem değil yeterki bebiş iyi olsun ben iğnecide olurum hapçı da hihihi. Yüzüyorum yürüyorum düzenli besleniyorum ve genel olarak hep yorgunum heheh, moralim iyi. Bebiş te iyi. Takılıyoruz ana oğul. Sizlerde ne var ne yok?
Çooooooooookkkkkk uykum vaaaaarrrrrr!
ahhh uyku şimdiden başladım sersem gibi gezmeye gündüzleri çok az hareket ediyor geceleri hiç durmuyor ve uyutmuyor göbek deliğimden eli kolu çıkıcak çok canım acıyor hiç durmuyor heralde doğduktan sonrada sabahlıycaz bi süre
offf bende bu gün sordum idareye rapor alırsan raporlu geçen süren doğum sonrasına aktarılmaz o eskidendi dediler nasıl is bu ya
Ben de örnek vererek anlattım 3iyi anlaaması için 32. hafta çalısabilir raporundan sonra diyelim kbb den rapor aldım hastayım diye o aktarılır mı doğum sonrasına dedim hocam onu eskiden yapıyorlardı bunu engellemek için raporlar artık aktarılmıyor dedi torbayla değisti ya bazı seyler ikilemde kalıyor insan e nerden öğrencez biz bunu net olarakYa ben idare ye sordum bilmiyolar bende buraya yeni tayin istedim nasil bi idare nasil bilmez anlamadim. Bi ogretmen arkadas almis ve aktarilmis onunki ama kadin dogum disinds bi olacakmis iste
Öğretmen olan ve 32. Haftadan sonra rapor alma niyetinde olanlar kadin doğum bölümü harici herhangi bir bölümden rapor alBiliyormuşuz alan kişiden öğrendim bilgilerinize...
selam kızlarr bütün sorularınızı cevaplicimmmm inşallahh..
öncelikle doktora gittim geldim..
çok şükür bebeklerim iyi..
biri 1.300 diğeri 1.200 olmuş Allah'a bin şükür..
bu arada şoklardayız ÇİFT YUMURTA İKİZLERİYMİŞ
Allah bagıslasınnnn bu güzell iki meleğini annesi aman da aman cift yumurta ikimiymiş sağlıkla kucağına al annesi nasıl bi duygu
zeyy senin ailede ikiz varmıydıselam kızlarr bütün sorularınızı cevaplicimmmm inşallahh..
öncelikle doktora gittim geldim..
çok şükür bebeklerim iyi..
biri 1.300 diğeri 1.200 olmuş Allah'a bin şükür..
bu arada şoklardayız ÇİFT YUMURTA İKİZLERİYMİŞ
Ben de örnek vererek anlattım 3iyi anlaaması için 32. hafta çalısabilir raporundan sonra diyelim kbb den rapor aldım hastayım diye o aktarılır mı doğum sonrasına dedim hocam onu eskiden yapıyorlardı bunu engellemek için raporlar artık aktarılmıyor dedi torbayla değisti ya bazı seyler ikilemde kalıyor insan e nerden öğrencez biz bunu net olarak
Benimde göğüslerim büyümedi ya, çok hafif bi dolgunluk oldu sadece. Normalde küçüktü zaten..Bugün kardeşime fotoğrafımı gönderdim. Abla göğüslerin aynı duruyo ya dedi, fotoğraftan bile belli demek kiAcaba süt olur mu diye bende düşünür oldum. Bu arada Nil benim sadece halka genişledi ve hafif koyulaştı. İnşallah bol bol sütümüz olur da Bebişlerimiz emer de emer..
internetten arastırıp okumadığımız yer kalmadı ki canım bazı arkadasların tanıdıkları yapmıs onlar yaptık deyince bizde arada kaldık iyice karıstı kafamızAynen uykuların yoğun olduğu vakit mnikler başlıyor tepiklemeye. Artık büyüyorlar ya hani sert sert vuruyolar bide
İnternetten araştırırsan hep yazıyor kurumlarda birşey bilmiyor bazen.
selam arkadaşlar.90 sayfa falan geçmişi okudum gözlerim sulandı ,uykum geldi yaaaaa....
ama atlamadan her konuda bilgi sahibi oldum yani.konuşulanları kaçırmak istemiyorum..
bizde dün kocişimle bebek arabamızı aldık sonunda.concord neo almaya girmişken e bebek mağazasına
mamas&papas urbo2 aldık çıktık.umarım kararımız üzmez bizi.1400 liraya aldık 150 lirada hediye çeki verdiler.
satan adam üstüne çıktı arabanın onu bile taşıdı.ağırlığıda 9 kilo concord neonun 16 kg ağırlığının yanında kuş gibi oldu .
kullanmak nasip olur inşallah güzel günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?