2014 Kasım Anneleri

Bana milli egitime sor dediler boyle birsey milli egitime nasil sorulur ki. Arkadasim uzerine basa basa ben aldim dedi ama

eğer 32. haftadan sonra herhangi bir doktordan rapor alırsan otamatikmen doğum raporunu başlatıyor diye birkaç yerde yazı okumuştum ben nette

Bana milli egitime sor dediler boyle birsey milli egitime nasil sorulur ki. Arkadasim uzerine basa basa ben aldim dedi ama
Tatlım insallah öyledir hepimizin dileği o yönde ama arkadasın ne zaman doğum yaptı ne zaman rapor aldı ki ... her gün birsey değisiyor yeni yönetmelik çıkarıyorlar torbası bilmem nesi vs vs...

İyi olur valla...Bende müdüre sorarım yarın bakalım o ne diyecek artık sora danısa ortak bi karar alcaz burda

Kızlar peki yıllık izin alınabiliniyor mu? Ben yıllık izin kullanmak istiyorum 32 den sonra. Kullanmazsam geçen yıldan kalan hakkım yanacak. Yıllık izin alırsam en azından geç giderim işe keyfi takılırım diyorum.

internetten arastırıp okumadığımız yer kalmadı ki canım bazı arkadasların tanıdıkları yapmıs onlar yaptık deyince bizde arada kaldık iyice karıstı kafamız

iyi araştırmak lazım ve de dikkat etmek lazım çalışır raporu alıpta raporlarının yandığını okumuştum.bazen doktorlarda yanlış belirtirmiş raporda nasıl oluyor bilmiyorumda internette araştırdığımda karşılaştığım sorunlardan biriydi. benim kurumda sorun olmaz diye hiç sormadım ama doktora dedim çalışmak istiyorum doğum sonrasına ekletecem dedim 32+0 da gel ona göre kendini ayarla demişti

eğer 32. haftadan sonra herhangi bir doktordan rapor alırsan otamatikmen doğum raporunu başlatıyor diye birkaç yerde yazı okumuştum ben nette
Onların tarihleri önemli yazı var çok da ne zaman uygulamaya alınmıs o önemli

alınabiliyor canım rapor alınamıyor galiba diye biliyorum. Bende izin alacağım çünkü bi hafta iznim var eskilerden

Böylede son noktayı koyarım diyorsun yaniSözlerinde haklısın, bizim yerimizde olmak için nelerini verecek insanlar var. En basiti, iş yerimde arkadaşım var, 11 senelik evli ama maalesef bebekleri olmuyor. Benim hamile kalmamla beraber, moralşi bozuldu, 3 kez olumsuz olan tüp bebeği tekrar denedi ve maalesef yine olumsuz. Onun yanında kendimi suçlu gibi hissediyorum bazen. Bizim ağlamalarımız , duygusallık sadece. Keşke isteyen her kadın yaşasa bu yaşadıklarımızı. Biri size " karnına tekme atılacak, havalara uçacaksın sevinçsen, habire tekmelesin isteyeceksin" deseydi, hadi be derdik. Ama şimdi bir tekmeleri, dünyaya bedel.

Zeyy kızıyor kızlar, bundan sonra forumda ağlamak yok, hadi bakalım koca göbekli hatunlar eller havaya

hayırlı olsun cnm.güle güle kullanın inşallah ,bende concord almayı düşünüyorum ama buda hoşuma gitti,puset takılabiliyor mu bu arabaya?

takılabiliyor her markanın anakucağıyla uyumlu oluyormuş.concorddan vazgeçmemin sebebi abimler kullanıyor yiğenim 1 yaşına gelecek nerdeyse ,kılıfını değiştirmek zorunda kaldılar oda 350 liraymış.herşey leke yapıyormuş sık sık yıkamak gerekiyormuş.manevra kabiliyeti olarak falan çok memnunlar ama .bide dün bize satıcı dediki çoçuk büyüyünce ayağını koymak isteyecek concordda ayakları boşta sallanacak oda sağlıklı değilmiş.concordda bebek daha yukarda duruyor oda bir avantaj.mamas&papasında kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyor bebeğin tam düz yatma şansı var.concordda bel çukuru sabit kalıyor değiştirilemiyor.concordun tutma yeri sünger gibi bir yapıda yumuşak zamanla aşınma oluyor ama mamaspapasın deri olduğu için sorun yok.yani ben çok kararsızdım senin anlayacağın sonunda bu derdimde bittii.
bide mağazada iki arabayıda denedim arada ki 7 kilo fark hiç az değil.seninde kafanı karıştırıcam galiba

Canım yıllık izinle ilgili hiç fikrim yok inan biz öğretmen olduğumuz için ara ve yaz tatillerimiz yıllık izinden sayılıyor.mevzuata bakmak lazım

Bende ondan korkuyorum doktorum tam olarak bilemeye bilir idare en azından değisen herseyi takip ediyo onlardan öğreniriz dedik ama fısss çıktı

Heh şöyleeee kendimize gelelim benimde tanıdıklarım var hep 20 senedir evli bir aike dostumuz var hiç bir problemleri olmadığı halde olmuyo bebekleri..
O yüzden bol bol şükredelim...

Evdeyimmm ama uyuyamıyorum.
Sorun o!
Kalkıp karnımı doyurcam, duşa girmem lazım, sonra kursa gidicem. Şimdi bi uyursam dalmam 1 saat ondan sonra da hiç uyanamam. Amanınnnnnn offf.
bence hafif bir şey yedikten sonra ılık duşa gir sonra da dinlenmeye geç. uyuyacağım diye uğraşam bu seni zorlar uyuyamazsın tam tersi. öyle gözlerini dinlendirmek maksatlı uzan. bir de tabi serin olsun. ben az önce vantilatörün karşısında 2 saat kadar uyudum iyi geldi. öyle uzanayım dedim uyumuşum

Onların tarihleri önemli yazı var çok da ne zaman uygulamaya alınmıs o önemli

en iyisi sgk yı aramak gibi
Eşimin ailesinde tek yumurta ikizi var bizde tek sanıyoduk...
ama çift yumurta anneden kaynaklanan bir durum..
Benim bildiğim Bizim tarafta doğal yoldan yok..demekki önceki nesillerde varsa..
Genler önceden beri süre geldiği için olsa gerek tek mi çift mi diye nasıl biliyorlar sorması ayıp sağlıklı sıhatli doğsunlarda tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…