2014 Kasım Anneleri

nasıl çift yumurtaymış ya maşallah büyümüşler baya

heycan yaptım bugün eylül ayına girdikkk..
Eylül Ekim Kasımmmmmmm aaaaa minnoşlaraa kavusmayaaaa azz kaldıııııı

en iyisi sgk yı aramak gibi

Genler önceden beri süre geldiği için olsa gerek tek mi çift mi diye nasıl biliyorlar sorması ayıp sağlıklı sıhatli doğsunlarda tek

Biz tek plesenta 2 bebek olduğundan tek yumurta İkizi diye düşündük hep..ama bugün adam baya detaylı inceledi aralarındaki zarı keselerini çift yumurta dedi..zaten görüntüleri de benzemiyo birbirine..
Tek plesentayla çift yumurta ikizi olabiliyomuş plesentaları sonradan kaynıyomuş tek zannediliyomuş..

Şekerimiz Yokmuş Çok Şükür Darısı Yaptırmaya Herkese..
Çok mutlu oldum.. :) :)

Hadi gözün aydın canım, bu sıkıntıda bittiğine göre artık sıra bebekleri beklemekteKalmadı artık yapılacak test falan, yeter zaten.

Bunu ben de araştırmıştım!!! Çok kolay katlanıyor bu tek elle değil mi? Video da izlemiştim. Peki sana sorum; ilk aylarda kullanımı nasıl oluyor? Ana kucağı verdiler mi yanında?

ana kucağı cybex marka alıcaz, internette 260 liraya satılan siteler var.
ilk aylarda istenilirse kullanılabilir çünkü sırtı tam düz oluyor.anakucağı almaya gerek yok.doğumdan itibaren kullanılabilir deniliyor.4 yaşına kadar.
ama biz hastaneye gittiğimizde yada misafirliğe gittiğimizde bebişimiz rahat yatar diye anakucağını alıcaz.
açılmasıda tek elle oluyor sepetide baya geniş

Eklentiler

• cybex.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 74
Sağol zeyy

nasıl çift yumurtaymış ya maşallah büyümüşler baya

Biz tek plesenta 2 bebek olduğundan tek yumurta İkizi diye düşündük hep..ama bugün adam baya detaylı inceledi aralarındaki zarı keselerini çift yumurta dedi..zaten görüntüleri de benzemiyo birbirine..
Tek plesentayla çift yumurta ikizi olabiliyomuş plesentaları sonradan kaynıyomuş tek zannediliyomuş..

anladım canım. zey bizim komşumuzda hamileydi kadın ikiz eşiydi ailede ikiz çoktu bu birincilerde çok zorlandı bakarken ikinciye hamile kalmaya korktu. sonra hamile kalmış bu doktora gitmiş yüreğim ağzımda diyo eşi de kapıda bekliyormuş muayeneden çıkmış eşim nasılsın demiyorda diyor tek mi çift mi diyor diyor aklıma geldi

sağol cnm.bebek arabası gerçekten zor iş :) anladığım kadarı ile ayrı alacaksın sende bu durumda ana kuçağını oda ayrı maliyet.ben bebek arabasına çok vermek istemiyorum ama içimede sinmesi gerekiyor tabiki.en son prego larda bir tane beğendim mürdüm rengi .

Heh şöyleeee kendimize gelelim benimde tanıdıklarım var hep 20 senedir evli bir aike dostumuz var hiç bir problemleri olmadığı halde olmuyo bebekleri..
O yüzden bol bol şükredelim...

Aynen canım, şükürler olsun Rabbime. Seninde bu kuzular az uğraştırmadılar seni. Önce tek yumurta dendi, cinsiyetlerini öğrenmek için çok bekledin şimdi de son dakika sürprizi çift yumurta ikizleri olduğunu mu öğrendin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ikisini de.

bir yandan öyle de bir yandan da stres başladı bende sizde de öylemi bilmiyorum
bndede oyle canım ama tum stresi o ana bırakmak için sartladım kendimi lütfen sende oyle yap..cunku düşükçe daha cok korku salıyoruz kendimize yada daha cok strese giriyoruz şimdilik sadece iyi taraflarına odaklan gecen hafta o strese girince kendi kendime dedim ki ama o gun evladımıza kavusacaz artık yanımmızda olacak meleklerimiz o misss kokularını cekecez içimize doğumun stresi deil de kucağımıza alacağımız an için gidelim hastaneye sende oyle düşün son zamnlar burda birbirimize eminimki cok destek olacaz

bu aya böyle enerjik başlayalım öylede geçip gitsin

Hehe aynen canım yeterki sağlıklı olsunlar tek çift kız erkek farketmez popişlerini ısırcam onların

Merhaba kasım anneleri,

Ben 2013 ağustos annesiyim. Oğlum doğalı kalbimin kat kat büyüdüğünü hissediyorum, herkese herşeye karşı sevgim daha da büyüdü, iyyce hisli bir kadın oldum. Bana kazandırdığı, yaşattığı bütün duygular için minnettarım miniğime. Siz de bebeğinizle çok huzurlu mutlu günler geçirirsiniz umarım.

Size danışmak için yazıyorum. Herkes bebek hazırlıklarını çoktan tamamlamıştır eminim. Benim oğlumun hala kapı süsü bile yok, o yüzden çok fazla fikrim de yok.

Kuzenim, oğlu Toprak'a aşağıdaki keçe kapı süsünü hazırladı. Daha sonra da arkadaşına hediye olarak deniz temalı kapı süsünü yaptı. Nette şöyle bir bakındım ve keçe süsler konusunda çok sayıda hobici olduğunu görüyorum. Herkes de çok farklı işler çıkarmış, aralarında çok güzel olanlar var. Ancak kuzenimin yaptıklarını çok beğendim ben, bir çoğuna göre çok daha sıcak ve özenli. Bir resim öğretmeninden de böylesi beklenir zaten :)

Kuzenim oğlu Toprak'a uzun tedaviler sonucu kavuştu. Tabi bu sırada manevi olduğu kadar maddi olarak da oldukça yıprandılar. Onu keçe süsler hazırlayıp satması konusunda teşvik etmek istiyorum ancak nette bunu yapan çok sayıda kişiyi görmek cesaretimi kırdı.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hangi platformda tanıtabilirim diye düşünürken kadınlar kulübü aklıma geldi, belki aranızdan yaptırmak isteyenler de çıkacaktır.

Bana aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:
sekerserbetbal@gmail.com

Gelebilecek cevaplara göre kuzenimle konuşacağım.

Teşekkürler.

zeyyvcimm maşallah bebeklerine kuzucumm..
çift yumurta olmalarına şaşırdım neden şimdiye kadar anlaşılamamış bu..

Hadi gözün aydın canım, bu sıkıntıda bittiğine göre artık sıra bebekleri beklemekteKalmadı artık yapılacak test falan, yeter zaten.

evet doktorda dedi son testler diye. artık beklemekte sıra :) seyahat engelimde yokmuş hafta sonu gezmeye gidiyoruz

zeyyvcimm maşallah bebeklerine kuzucumm..
çift yumurta olmalarına şaşırdım neden şimdiye kadar anlaşılamamış bu..
Çünkü eski doktorum üstünkörü bakıyordu anlaşılmaz artık tek çift diyodu..
Bu yenisi sadece 10 dakika kese ve zarlarını inceledi bişeyler yaptı usg cihazında detaylı baktı insan gibi..çift yumurta dedi..zaten görüntüleri de benzemiyo bizde şaşırdık :)

selam ben yıne hastaneden geldım,
sabah lekelenmem oldu
bı arkadaş vardı benım gbı olan onun nıkı neydı bırde sıkıntısı neydı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…