2014 Kasım Anneleri

peki kabuklarını atıyor musun? pazarda hep görürüm ama hiç elime alıp bakmadım enteresan bir bitki

selam ben geldım bır aydır hastanedeydim
cuma çıktım ama bugun yıne kanama geldı
servıkks 2.7 mılımde kaldı ınsallhada daha ıncelmez

allah yardımcın olsun canım

canımm seninkiler şimdi de çift yumurta mı oldu? tek kesede olunca tek olmuyor muydu? ee cinsiyetler ne oldu peki? amma sordum

aynen bende öyle yapıcam inşallah heyecanımı stresimi doğum anına kadar rafa kaldırmam lazım.. stres yaparak güzelim haftalarımı heba etmek istemiyorum sonrasında mutlu anılarımı hatırlamak istiyorum.. oğluşum da geriliyor ben olumsuz düşüncelere kapıldıkça..

ayrı alacağım ama hediye çeki verdiler 150 tl.onla yarısını karşılacağız nerdeyse.aslında alamaya gerek yok doğumdan itibaren kullanılabiliyor ama biz hastane ve misafirliklerde rahat olur diye almak istiyoruz.pregolara bende bakmıştım laon modeli sanırım dediğin koyu mor renk.kumaş kaliteleri çok farklı yerinde gidip görmek en iyisi.bende kraft twist rlx alacaktım ta ki kumaşını görene kadar.

çok doğru canım..
senle ben hep aynı şiikayetimiz vardı..
ilgisizler..
bende bu hafta c.tesi başka doktora gitcem canım..
sordum ama kimse cvp vermedi canım..
birde sana sorayım..
GA(LMP)= 29W5D EDD(LMP)=12.11.2014
GA(AUA)=31W3D EDD(AUA)=31.10.2014

canım buna bakınca benim bebeğin doğum tarihi 12 kasımda olması lazım ama usg görüntüsüne göre 31 ekim diyor..
yani bebek 12 gün falan önden gidiyor değilmi..
bu problem değilmiki..
bu hafta başa doktora gitcem ama o zamana kadar bu soruya cvp bulmam lazım

Gördün mü pamuk prenseslerini masallah iyi büyümüsler yüzlerini görebildin mi bu sefer?

cillibom sana baya uzun yazmıştı bunla ilgili bidaha bildirimlerine bak istersen isyanım..

aynen canım fark etmeden o minicik kalplerini kırıyoruz belki de..ki hamileliğinde bir tadı var korkunca onuda mahfediyoruz..en güzeli son ana bırakmak zaten ne yaşanacaksa yaşanacak sonunda da prenses ve prenslerimizi kucağımıza alcaz dimi annesi annem gecenler de gergin olduğumu görünce neden korkuyorsun ki ben sizi doguracagım zaman korkudan deil heycandan uyumazdım hastaneye de güle oynaya giderdim sizi çabucak kucağıma almak için diyince bnde söyle bi silkelendim kednime geldim

ayy yeni gördümm ben bunu..
ama bu iyi birşeymi değilmi canım..
yani şimdi ben ekimdemi doğurcammm

Canım tek kesede değillerdi zaten..çift kese tek plesentaydı..ama plesentaları birbirine kaynamış sonradan demekki..
çift yumurta dedi..cinsiyetleri kız ikiside..

Canım şekerin yoksa önden gitmesi sıkıntı değil benim bazen geride bazen önde oluyolar her hafta aynu şekilde gelişmiyolar..sen sata göre düşün doğum tarihini yinede..

Gördün mü pamuk prenseslerini masallah iyi büyümüsler yüzlerini görebildin mi bu sefer?

Çok şükür büyümüşler inşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci..evet canım gördük çok şükür yüzlerini..biri aynı ben diğeri de aynı baba..

canım şeker yüklemesi yaptırmadım ama açlık tokluk şekerime baktırdım normal çıktı..

off ben bu hikayeleri okuyodum az önce beni geriyor gidip gidip olmayacak şeylere takılıyorum hikayenin bütününe odaklamıyorum..

Carputicim sen niye böyle bir heyecan yaptın canım yaa :) aramızda en soğuk kanlı sen olmalısın hatta. hiç endişelenme, kafadan at sıkıntılı düşünceleri. bebişin seni zaten hazırlıcak hepsine. sadece tadını çıkart. bak bir kere çıktılar mı geri dönüşleri yok, istesen de sokamayacaksın içine tekrar. sadece ağlayacak minik sıpalar. o gün geldiğinde daha ayrıntılı düşünürsün. illa normal doğum diyorsan da sadece kendii motive et ben bunu yaparım diye. gerisi boş. internette güzel doğum hikayeleri de var oku hepsini iyice gaza gel. ama sonlara doğru bi daha oku mutlaka :)

ayy yeni gördümm ben bunu..
ama bu iyi birşeymi değilmi canım..
yani şimdi ben ekimdemi doğurcammm

Niye kötü olsun isyan :) maşallah denir anca buna. belki erken döllenme olmuştur bi haftası ordandır, ya da çok iyi beslenmiştir miniğin çok yaramıştır yediğin içtiğin. hiç ters bi şey düşünme sadece maşallah de :)
gelişimine bağlı olarak doktorun zaten sana söyler su tarihlerde alalım diye merak etme sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…