2014 Kasım Anneleri

bilmiyorum işte gece gördüğüm kabuslar bu haftasonumu çok kötü etkiledi beni mutsuz korkak bişey yaptı.. annem de dedi niye korkuyosun.. ben doğumlara girdim nasıl olduğunu biliyorum dedim annem de ben de 5 tane normal doğurdum benden iyi mi bileceksin hiç zor değil diyo

mis kokuları bütün acıları unutturacak

bak annelerin kolay doğurup doğurmadığı kızlarını da etkilermiş. demek ki annen kolay yapmış doğumu sende de öyle olacak. bu arada iyi cevap vermiş annen :)

canım şeker yüklemesi yaptırmadım ama açlık tokluk şekerime baktırdım normal çıktı..

İsyannn,cillibom arkadaş yazmış bütün yazcaklarımı..
Sıkıntı yok sen rahat olll..

Bende çok kabus görüyorum artık abuk subuk şeyler..hamileliğin.son zamanları ya artık.bilinçaltı rahat bırakmıyo..

ayy kızlar saolunn ya içim rahatladı

canım, yalnız kalamıyorsa o size gelsin, sıkma hiç canını, sen hamilesin, hergün işe gidip geliyorsunuz, hem belki evde sana destek olur

maşallah canım, seninki de enteresan ne yapacakmışsın, içinde bir bebek büyüyor, kilo mu verecekmişsin daha 5 kg gayet normal

ben gitmiştim canım, tuzlu su verdi (okyanus suyu) sorabilirsin ama git doktora mutlaka

yaa kızlar bu durumlar kişiye göre değişiyor, tamamen rahat olmakla alakalı canının yanıp yanmaması, bence herkes kendine göre düşünmeli, kimsenin durumu kimseye benzemez sonuçta

canım sat önemli benim de ultrason tarihleri çok değişiyor, hatta doktorum bana muayene haftası söyleyince neye göre hesaplayayım dedim, sadece sat önemli dedi, daha da değişebilir bu durum, bence hiç takılma

eğer 32. haftadan sonra herhangi bir doktordan rapor alırsan otamatikmen doğum raporunu başlatıyor diye birkaç yerde yazı okumuştum ben nette

çalışılan sürelerin düştüğünü biliyorum, rapor ne olursa olsun çalışılmayan süre olduğu için, doğum sonrasına aktarılamaz, ama herkes başka bir şey söylüyor

bak annelerin kolay doğurup doğurmadığı kızlarını da etkilermiş. demek ki annen kolay yapmış doğumu sende de öyle olacak. bu arada iyi cevap vermiş annen :)

ben yandım o zamannn

ayyy birisine moral verelim derken başkasınınkini bozuyoruz yaa zor iş arkadaş :)

slm annişler. keyifler iyidir umaarım. bugün kontrolüm vardı. 29+5 im şuanda. yani yarın 30 biticek inşallah. 32. haftam ayın 17sine denk geliyo. doktorum 17sinde ben yokum 15inde gel çalışabilir raporunu vereyim, ben yokum 17sinde dedi. bişey olmaz herhalde di mi?
ayrıca minik kızım 1735gr olmuş boyu da 42.9 cm maşallahı vat dedi doktor. hepimiz sağlıkla alalım miniklerimizi kucaklarımıza inşallah. öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…