bilmiyorum işte gece gördüğüm kabuslar bu haftasonumu çok kötü etkiledi beni mutsuz korkak bişey yaptı.. annem de dedi niye korkuyosun.. ben doğumlara girdim nasıl olduğunu biliyorum dedim annem de ben de 5 tane normal doğurdum benden iyi mi bileceksin hiç zor değil diyoCarputicim sen niye böyle bir heyecan yaptın canım yaa :) aramızda en soğuk kanlı sen olmalısın hatta. hiç endişelenme, kafadan at sıkıntılı düşünceleri. bebişin seni zaten hazırlıcak hepsine. sadece tadını çıkart. bak bir kere çıktılar mı geri dönüşleri yok, istesen de sokamayacaksın içine tekrar. sadece ağlayacak minik sıpalar. o gün geldiğinde daha ayrıntılı düşünürsün. illa normal doğum diyorsan da sadece kendii motive et ben bunu yaparım diye. gerisi boş. internette güzel doğum hikayeleri de var oku hepsini iyice gaza gel. ama sonlara doğru bi daha oku mutlaka :)
bndede oyle canım ama tum stresi o ana bırakmak için sartladım kendimi lütfen sende oyle yap..cunku düşükçe daha cok korku salıyoruz kendimize yada daha cok strese giriyoruz şimdilik sadece iyi taraflarına odaklan gecen hafta o strese girince kendi kendime dedim ki ama o gun evladımıza kavusacaz artık yanımmızda olacak meleklerimiz o misss kokularını cekecez içimizedoğumun stresi deil de kucağımıza alacağımız an için gidelim hastaneye sende oyle düşün son zamnlar burda birbirimize eminimki cok destek olacaz
bilmiyorum işte gece gördüğüm kabuslar bu haftasonumu çok kötü etkiledi beni mutsuz korkak bişey yaptı.. annem de dedi niye korkuyosun.. ben doğumlara girdim nasıl olduğunu biliyorum dedim annem de ben de 5 tane normal doğurdum benden iyi mi bileceksin hiç zor değil diyo
canım şeker yüklemesi yaptırmadım ama açlık tokluk şekerime baktırdım normal çıktı..
Niye kötü olsun isyan :) maşallah denir anca buna. belki erken döllenme olmuştur bi haftası ordandır, ya da çok iyi beslenmiştir miniğin çok yaramıştır yediğin içtiğin. hiç ters bi şey düşünme sadece maşallah de :)
gelişimine bağlı olarak doktorun zaten sana söyler su tarihlerde alalım diye merak etme sen.
bilmiyorum işte gece gördüğüm kabuslar bu haftasonumu çok kötü etkiledi beni mutsuz korkak bişey yaptı.. annem de dedi niye korkuyosun.. ben doğumlara girdim nasıl olduğunu biliyorum dedim annem de ben de 5 tane normal doğurdum benden iyi mi bileceksin hiç zor değil diyo
Niye kötü olsun isyan :) maşallah denir anca buna. belki erken döllenme olmuştur bi haftası ordandır, ya da çok iyi beslenmiştir miniğin çok yaramıştır yediğin içtiğin. hiç ters bi şey düşünme sadece maşallah de :)
gelişimine bağlı olarak doktorun zaten sana söyler su tarihlerde alalım diye merak etme sen.
İsyannn,cillibom arkadaş yazmış bütün yazcaklarımı..
Sıkıntı yok sen rahat olll..
Bende çok kabus görüyorum artık abuk subuk şeyler..hamileliğin.son zamanları ya artık.bilinçaltı rahat bırakmıyo..
aynen öyle canımmmmm ohhhhhh popişlerini öpcezz minik ayaklarını ellerini öpcez..bizden canımızdan bir parça olacakmis kokuları bütün acıları unutturacak
günaydınn annişlerrr...
c.tesi sabaha karşı eşimin anneannesi vefat etti..
hemen hastaneye geldik..
c.tesi pazar oradaydık..kalabalık gelen giden..
ne kadar kendime dikkat etsemde çok yoruldum..
ve bugün berbatım..
işten izin alıp gitmeyi düşünüyorum..
bu arada sinirlerimde bozuk..
şimdi eşimin 2 kardeşi var..
biri itü eelektrik mühendisliğini bitirdi bu yıl.. diğeride burada bilg. mühend. okuyor...
şimdi bilgç mühendis okuyan yurt dışında italyada 30 eylülde gelecek.. diğeri ise iş teklifi almış perşembe istanbula geri dönüyor hemde orada yüksek lisansını yapacak konyada yok yani..
kv benim yalnız olduğu zamanlarda annesinede kalıyordu..onlar birbirine destek olmuşlar gidiyorlardır..şimdi eli kolu kırıldı kadının..
eşim bana teklif edecek bilg. mühendis. okuyan gelinceye kadar annemi yalnız bırakamam biz oraya gidelim 1 ay kalalım d,yecek..
ama ben kalamam zaten uyuyamıyorum ağırlaştım...ve eminim eşimle aramızda büyük bir tartışma olacak..dün bunun sinyalleri verildi çünkü..
sinirim bozuk..
diğer oğulları okusun iyi işlere gitsin diye ben neden bu halimle işkence çekmek zorundayım kızlar..
haksızmıyım yoksa hamilelik hormonlarımı beni etkiliyor...
Bu arada kizim 36 cm ve 1090 grammiş.Usgde agzini sapirdatiyordu..
Kiloma yine laf etti.moralimi cok bnzuyo.. :) 2kg almisim bu ay cokmu yani..
Dikkat et diyo, diyetmi yapim diyorum, onceden yapacktin diyor, napim esim beklemedi.. 93 le basladim. 98 olmusum..
100 u gececez bu gidişle.
Nyse cok stres yapmayim de seker cikmasin bir de basima.. :)
ben gitmiştim canım, tuzlu su verdi (okyanus suyu) sorabilirsin ama git doktora mutlakaBu arada doktor nezlem için doktora gitmemi syledi..
Ama gidersem dolu hap yazacaklar..
Antibiyotik kullanmak istemiyorum..
İnternetteki aramalarda,
Tuz,su,karbonat bogaz tahrisine iyiymis..
Sinizut icinde Papatya Kürü yapacam.
Umarim akar kurtulurum.
Cati muyanesi bana yapildi 6. Ayimda kanamam olmustu rahimde kanama alani olmadigindan nerden oldugunu anlamak acisindan oyke korkulacak bisi deil bende yaptirmak istemedim en basta cunku etrafimdan cok kotu seyler duydum ama inan oyle korkulacak bisi deil aci cekmiyosun ama rahatsizlik hissediyosun sadece elle muyane oldugu icin kendini kasmadiktan sonra acitmicak emin ol sey gibi dusun ilk alttan ultrasona girerkende aci cekiceksin diye dusunursunde sadece aci hissetmezsin ama bian once o ordan ciksin bitsin istersinya oyle bisi
Yaa ben boyle insanlarin aman sakin yapmayin etmeyin cok aciyo demelerini anlayamiorum
ya kızlar şimdi ultrason kağınıda baktımda..bilgisi olan varmıdır acaba..
GA(LMP)= 29W5D EDD(LMP)=12.11.2014
GA(AUA)=31W3D EDD(AUA):31.10.2014
şimdi ben bunlara bakınca benim bebek 2 hafta ilerden geliyor gibi..öle değilmi..
olması gereken doğum tarihi 12 kasım beklenen 31 ekim diyor..
doktorum birşey demedi normal dedi geçti şaşırdım sizde bu kadar fark varmı
eğer 32. haftadan sonra herhangi bir doktordan rapor alırsan otamatikmen doğum raporunu başlatıyor diye birkaç yerde yazı okumuştum ben nette
bak annelerin kolay doğurup doğurmadığı kızlarını da etkilermiş. demek ki annen kolay yapmış doğumu sende de öyle olacak. bu arada iyi cevap vermiş annen :)
cok tatlılarr yaa
canım, yalnız kalamıyorsa o size gelsin, sıkma hiç canını, sen hamilesin, hergün işe gidip geliyorsunuz, hem belki evde sana destek olur
maşallah canım, seninki de enteresan ne yapacakmışsın, içinde bir bebek büyüyor, kilo mu verecekmişsin daha 5 kg gayet normal
ben gitmiştim canım, tuzlu su verdi (okyanus suyu) sorabilirsin ama git doktora mutlaka
yaa kızlar bu durumlar kişiye göre değişiyor, tamamen rahat olmakla alakalı canının yanıp yanmaması, bence herkes kendine göre düşünmeli, kimsenin durumu kimseye benzemez sonuçta
canım sat önemli benim de ultrason tarihleri çok değişiyor, hatta doktorum bana muayene haftası söyleyince neye göre hesaplayayım dedim, sadece sat önemli dedi, daha da değişebilir bu durum, bence hiç takılma
çalışılan sürelerin düştüğünü biliyorum, rapor ne olursa olsun çalışılmayan süre olduğu için, doğum sonrasına aktarılamaz, ama herkes başka bir şey söylüyor
ben yandım o zamannn
zeyy bebek doğduktan sonra dimi bu?Kızlar bunu buldum işinize yarar belkii..
Evet canım..zeyy bebek doğduktan sonra dimi bu?
peki kabuklarını atıyor musun? pazarda hep görürüm ama hiç elime alıp bakmadım enteresan bir bitki
Kabuklu değil yeşil ve sarı renkli olacak dışı direk yıkayıp kavanoza koyuyorsun
Mayista yapti canimTatlım insallah öyledir hepimizin dileği o yönde ama arkadasın ne zaman doğum yaptı ne zaman rapor aldı ki ... her gün birsey değisiyor yeni yönetmelik çıkarıyorlar torbası bilmem nesi vs vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?