2014 Kasım Anneleri

Canım pasta malzemeleri satan bi yer vardı orda bebek süsleride satıyordu ordan aldım sen nerde oturuyorsun pastaurunleri.com diye net siteleride varmış posetinde gördüm şimdi
ben İstanbul Avrupa yakasındayım internetten bi inceliyim teşekkürler..

Kzlar bebegi ara ara hissetmiyorum uzun sure olabiliyor bazen sizede oluyor mu
evet oluyor tabi ki... hatta en son pazar günü sabahtan ikindiye kadar neredeyse hiç kıpırdamadı, az kalsın artık doktoruma gidecektim. Sonra başladı vurmaya derin bir ohh çektik. Genelde ben yorulunca böyle oluyor, alışmam lazım bu duruma

Eline sağlık cnm çok güzel olmuş. Bende bundan düşünüyorum. Sise kaç cc bide tuzu filan nerde n aldın?
50 cc lik şişe canım çiçekçiden aldım kumunuda tatlım kolonyalı olanlarda vardı ama ben böyle daha farklı olur diye düşündüm şişe alırken araştır derim çok fiyat farkı oluyo her yerde farklı fiyat veriyolar ben 1 tl den aldım şişeleri[/QUOTE]
Eline sağlık cnm çok güzel olmuş. Bende bundan düşünüyorum. Sise kaç cc bide tuzu filan nerde n aldın?
50 cc lik şişe canım çiçekçiden aldım kumunuda tatlım kolonyalı olanlarda vardı ama ben böyle daha farklı olur diye düşündüm şişe alırken araştır derim çok fiyat farkı oluyo her yerde farklı fiyat veriyolar ben 1 tl den aldım şişeleri[/QUOTE]

AA cicekciden alma fikri hic aklıma gelmemisti.:) bende bi soriyim o zaman.çok teşekkür ederim cnm:)

Kzlar bebegi ara ara hissetmiyorum uzun sure olabiliyor bazen sizede oluyor mu

Bu gayet normal, hatta ilerleyen zamanlarda daha da az hissedeceksin, endişelenme. Geçen gün annemle konuşurken "ne yapıyor bakalım torunum?" dedi, bende "ne yapsın kıpır kıpır" deyince. "Aman maşallah, ama bak evham yapma, büyüdükçe yeri daraldıkça, daha az hissedeceksin, ben sana hamileyken 2 gün hiç hissetmediğim oldu; ağlayıp sırlama yine" dedi. Panik yok, herşey normal

nerelerdesin kız sen bakıyımmm
geldim işte burdayım canım işler karışık azcık da, o yüzden çok kalamıyorum forumda. İşlerimi toparlamaya çalışıyorum. Bide hadi işyerindeki pc den girmeyeyim, telden gireyim diyorum, ama bu sefer de alıntılarımsiliniyor garip şeyler oluyor, beceremiyorum Bi dün alışveriş topiğine zorla da olsa aldıklarımı ekleyebildim, sonra da hemen çıktım. Sen napıyosun canım?

iyiyiz çok şükür canım..
aman işler hepimizde bir sıkıntı yaa..
bende alışamadım kk nın bu haline..hele telle girmesi tam işkence..
dün bebeğimi özledim gideyim baktırayım dedim benim tosun olmuş 1630 gr...
2 hafta önden gidiyormuş boyu posu kilosu..
başta korktum ama burada kızlar önden gitmesinin problem olmadığını sölediler..

Canim bnde bugün gittim,31+4üm bugün.doktor 10 gün önde gelişimi dedi.2087 gr olmuş,pek tatliydi 4d de gördük,tombik dudakli bişey:)) çalışabilir raporunu da aldim

Maşallah canım valla tombikler geliyor desene,doktor tahmini kilosunu söyledi mi doğum zamanı için?

aynen ben de aradığımı bulamıyorum bu sitede artık ya hiç sevemedim bu halini...
Maşallah tosuna bak beee yok 2 hafta çok sıkıntı değil canım, sadece iri bebek olacak demek ki paşa
Ben de bu cumartesi göreceğim, bakalım kaç kilo olmuş 29+0 olacağız o gün.

Dün yattıgımızda,, kızımla muhabbet ediyoruz,, ben konuşuyorum,, o tekmeleri atıyor. Babasinin da eli karnımda, cok guzeldi..

dün ben 29+5 dim canım..
ve 1659 gr çıktı bakalım senin kaç çıkacak haber et bana

Dün yattıgımızda,, kızımla muhabbet ediyoruz,, ben konuşuyorum,, o tekmeleri atıyor. Babasinin da eli karnımda, cok guzeldi..
Ne güzel
Benim sıpa bana vuruyor vuruyor tekmeleri, babası elini koyunca duruyor Eşim de diyor bak benim olum babasına saygılı, vurmuyor diyor

dün ben 29+5 dim canım..
ve 1659 gr çıktı bakalım senin kaç çıkacak haber et bana
Tamam canım haber ederim. En son gittiğimizde (26+0) 918 gr'dı daha

Ne güzel
Benim sıpa bana vuruyor vuruyor tekmeleri, babası elini koyunca duruyor Eşim de diyor bak benim olum babasına saygılı, vurmuyor diyor

Tamam canım haber ederim. En son gittiğimizde (26+0) 918 gr'dı daha

benimde 27+6 da 1306 gr dı canımmm..
hadi güzel haberlerle gel inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…