- 14 Eylül 2013
- 1.151
- 1.490
- 448
Canım pasta malzemeleri satan bi yer vardı orda bebek süsleride satıyordu ordan aldım sen nerde oturuyorsun pastaurunleri.com diye net siteleride varmış posetinde gördüm şimdinerden aldın peki şişeleri ??
tabiki oluyor bazen bi kaç saat hareket etmiyor endişenlenme..Kzlar bebegi ara ara hissetmiyorum uzun sure olabiliyor bazen sizede oluyor mu
ben İstanbul Avrupa yakasındayım internetten bi inceliyim teşekkürler..Canım pasta malzemeleri satan bi yer vardı orda bebek süsleride satıyordu ordan aldım sen nerde oturuyorsun pastaurunleri.com diye net siteleride varmış posetinde gördüm şimdi
evet oluyor tabi ki... hatta en son pazar günü sabahtan ikindiye kadar neredeyse hiç kıpırdamadı, az kalsın artık doktoruma gidecektim. Sonra başladı vurmaya derin bir ohh çektik. Genelde ben yorulunca böyle oluyor, alışmam lazım bu durumaKzlar bebegi ara ara hissetmiyorum uzun sure olabiliyor bazen sizede oluyor mu
şişşş nasılsınız gençler
50 cc lik şişe canım çiçekçiden aldım kumunuda tatlım kolonyalı olanlarda vardı ama ben böyle daha farklı olur diye düşündüm şişe alırken araştır derim çok fiyat farkı oluyo her yerde farklı fiyat veriyolar ben 1 tl den aldım şişeleri[/QUOTE]Eline sağlık cnm çok güzel olmuş. Bende bundan düşünüyorum. Sise kaç cc bide tuzu filan nerde n aldın?
50 cc lik şişe canım çiçekçiden aldım kumunuda tatlım kolonyalı olanlarda vardı ama ben böyle daha farklı olur diye düşündüm şişe alırken araştır derim çok fiyat farkı oluyo her yerde farklı fiyat veriyolar ben 1 tl den aldım şişeleri[/QUOTE]Eline sağlık cnm çok güzel olmuş. Bende bundan düşünüyorum. Sise kaç cc bide tuzu filan nerde n aldın?
Kzlar bebegi ara ara hissetmiyorum uzun sure olabiliyor bazen sizede oluyor mu
hoşbuldummmm canımmmmOyyyy Oyyyyy kimler gelmiş, hoşgelmiş
hoşbuldummmm canımmmmnaber nasılsın? İşler güçler nasıl gidiyor? Prensesin ve sen nasılsınız, keyifleriniz iyidir inşallah
geldim işte burdayım canımnerelerdesin kız sen bakıyımmm
bnde uyandığımdan beri hissetmedim daha eeee malum geceleri uyumuyor ya paşa şimdi uyuyordurKzlar bebegi ara ara hissetmiyorum uzun sure olabiliyor bazen sizede oluyor mu
geldim işte burdayım canımişler karışık azcık da, o yüzden çok kalamıyorum forumda. İşlerimi toparlamaya çalışıyorum. Bide hadi işyerindeki pc den girmeyeyim, telden gireyim diyorum, ama bu sefer de alıntılarımsiliniyor garip şeyler oluyor, beceremiyorum Bi dün alışveriş topiğine zorla da olsa aldıklarımı ekleyebildim, sonra da hemen çıktım. Sen napıyosun canım?
Canim bugun nasılsın ben eve gelince bebisin esyalarina giristim asiyorum
Canim bnde bugün gittim,31+4üm bugün.doktor 10 gün önde gelişimi dedi.2087 gr olmuş,pek tatliydi 4d de gördük,tombik dudakli bişey:)) çalışabilir raporunu da aldim
aynen ben de aradığımı bulamıyorum bu sitede artık yaiyiyiz çok şükür canım..
aman işler hepimizde bir sıkıntı yaa..
bende alışamadım kk nın bu haline..hele telle girmesi tam işkence..
dün bebeğimi özledim gideyim baktırayım dedim benim tosun olmuş 1630 gr...
2 hafta önden gidiyormuş boyu posu kilosu..
başta korktum ama burada kızlar önden gitmesinin problem olmadığını sölediler..
dün ben 29+5 dim canım..aynen ben de aradığımı bulamıyorum bu sitede artık yahiç sevemedim bu halini...
Maşallah tosuna bak beeeyok 2 hafta çok sıkıntı değil canım, sadece iri bebek olacak demek ki paşa
Ben de bu cumartesi göreceğim, bakalım kaç kilo olmuş29+0 olacağız o gün.
Ne güzelDün yattıgımızda,, kızımla muhabbet ediyoruz,, ben konuşuyorum,, o tekmeleri atıyor. Babasinin da eli karnımda, cok guzeldi..
Tamam canım haber ederim. En son gittiğimizde (26+0) 918 gr'dı dahadün ben 29+5 dim canım..
ve 1659 gr çıktı bakalım senin kaç çıkacak haber et bana
Ne güzel
Benim sıpa bana vuruyor vuruyor tekmeleri, babası elini koyunca duruyorEşim de diyor bak benim olum babasına saygılı, vurmuyor diyor
Tamam canım haber ederim. En son gittiğimizde (26+0) 918 gr'dı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?