Benimkide 8 gün önce 1600 gr dı şimdi 2 kilo olmuştur inşallahbenimde 27+6 da 1306 gr dı canımmm..
hadi güzel haberlerle gel inşş
Benimkide 8 gün önce 1600 gr dı şimdi 2 kilo olmuştur inşallahHafif yanaklı,hafif boğum boğum bir bebek hayal ediyorum birde bolca siyah saçlı Dbidahaki kontrolde 3 boyutlu görebilsem anlayacağım bi kısmet olmadı şu alet bana
Tam olarak 29+5 idim ben dr a 30. Haftanın içindeyim dedim o da sat bakarak 29+5 sin dedi tesadüfe bak 50 gr var aramızda bebişini o haliyle 3d gördün mü isyancanım ne kadarlıktın 1600 gr olduğunda..
benim 29+5 te 1650 gr çıktı tosunum
Ben +5 falan diye saymıyorum hangi haftanın içindeysem onu söylüyorumTam olarak 29+5 idim ben dr a 30. Haftanın içindeyim dedim o da sat bakarak 29+5 sin dedi tesadüfe bak 50 gr var aramızda bebişini o haliyle 3d gördün mü isyanGördüm de gördüm deeee
Tam olarak 29+5 idim ben dr a 30. Haftanın içindeyim dedim o da sat bakarak 29+5 sin dedi tesadüfe bak 50 gr var aramızda bebişini o haliyle 3d gördün mü isyanGördüm de gördüm deeee
Ne güzel
Benim sıpa bana vuruyor vuruyor tekmeleri, babası elini koyunca duruyorEşim de diyor bak benim olum babasına saygılı, vurmuyor diyor
Tamam canım haber ederim. En son gittiğimizde (26+0) 918 gr'dı daha
Bizdede kıpır kıpırken ben konuşmaya başlıyorum hemen beni dinliyor hareketini kesiyor susuyorum tekrar hareket ediyorCanim bizimde öyle, ama dun sohbet ediyorum, o da tekme atiyor, ben knusmaya devam ettim ve esimin elini karnima koydum..
Vurmaya devam etti kzım, ama ben susunca atmıyor..
Bizdede kıpır kıpırken ben konuşmaya başlıyorum hemen beni dinliyor hareketini kesiyor susuyorum tekrar hareket ediyorÇok tatlılar yaaa
Kızlar banyodaki su sıcaklığı için termometre aldınız mı
Ne aldın canımKızl
ben aldım canım
Canım istersen burdan da oku detaylı anlatmıs http://www.ztb.gov.tr/saglik-rehberi/gebelik-ve-gebelikte-rapor-ve-izin-haklariniz/107ama tam 40.haftdada olmazsa doğum o zaman 40. haftaya kadar olan günler aktarılıyo herhalde.ben ilçedeyimde burda pek bilmiyolar bu durumları benim iyice araştırmam lazım ondan endişeliyim biraz.
Ne aldın canım
hoşbuldummmm canımmmmnaber nasılsın? İşler güçler nasıl gidiyor? Prensesin ve sen nasılsınız, keyifleriniz iyidir inşallah
geldim işte burdayım canımişler karışık azcık da, o yüzden çok kalamıyorum forumda. İşlerimi toparlamaya çalışıyorum. Bide hadi işyerindeki pc den girmeyeyim, telden gireyim diyorum, ama bu sefer de alıntılarımsiliniyor garip şeyler oluyor, beceremiyorum Bi dün alışveriş topiğine zorla da olsa aldıklarımı ekleyebildim, sonra da hemen çıktım. Sen napıyosun canım?
Bizdede kıpır kıpırken ben konuşmaya başlıyorum hemen beni dinliyor hareketini kesiyor susuyorum tekrar hareket ediyorÇok tatlılar yaaa
Küçük tombis bi sarı araba aldık birde sallanınca ses çıkaranlardan (mayer001 inkinden)kızlar bebişlerimize oyuncak olarak ne aldınız bende bakıyorum da şimdi
kızınca anlıyolar annesi bende gecen cok hareket etmişti artık yatamıyorum diye kızmıştı ertesi günü bir sakindi ki anlatama sana yalvarttı beni resmen özürler diletti de hareket etti iyi süründürdü beni ama söz verdim artık hiççç kızmıcamKızlaaaarHayırdır inşallah bugün canım bir süt çekti size anlatamam sıcak ve şekerli olarak istedi canım normalde gebelikte midem sütten bulandığı için soğuk ve yarım kaşık kahveyle içiyordum ama bugün tersi oldu Geçen okumuştum artık kemikleşme süreciymiş kalsiyuma çok ihtiyaç varmış bir aydır kahvaltıda içiyordum bugün çay içtim vucut süüüüüüt diye tepki gösterdi
Prensesim şaşılacak ölçüde sakin bugün gerçi sabah bi vurdu canım acıdı kızım napıyosun diye kızdım ondan heralde pek bi kibar vuruyor bugün
Geçmiş olsun canımKızlar demiştim ya opluşum hasta iğne vuruluyo diye iğneler kuzuma ağır geldi iki gündür hastanede yatıyoruz oda bende mahvolduk şükür ki şimdi çıktık eve geldik hastanede hiç giremedim toğipiğe umarım sizler iyisinizdir bu arada bende kontrol oldum kızım büyümüş gelişimi 10 gün geriden geliyodu ya 2 gün öne bile geçmiş 1 kilo 499 gr olmuş 39 cm de boyumuz çok kıpırdak bi kız iyice aşağıya inmiş erken doğum olabilir dedi doktor progestana başladık magnezyum verdi ağrılarım için bizden böyle akşam oğluş erken uyursa yoklarım sizi muckk:*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?