2014 Kasım Anneleri

Çokkk çok geçmis olsun oğlusuna ya en son atesi var diyordun üzüldüm simdi insallah iyilesmistir tam olarak.Minik kızın da hem abisine hem de annesine moral vermis bu güzel haberle

Bende dun gittim.benimnin de olcumleri onde cikti. 1730 lu bisey cikmisti kilosu. Madallah bebislerimize...

Ya bu siteye ne oldu böyle
Mobilden giriş cok kötü,uygulamada calismiyor
ne guzeldi ya kim degisime gttiyse cok kizdim hc bisey takip edemiyorum :/

Canım neler koydun içerisine bende hastane çantasını yavaştan hazırlıyım diyorum
Canim bir hastane cikisi bir tanede benim oluşturduğum hastane cikisi var onu koydum benim kinde bir takim sabahlikli gecelik bir takim da pijama takimi var henuz cantamizi hazirlamadik

slm kızlar, gittim bugün kontrole bebişim zayıf kalmış 1550 gr 38 cm. doktor biraz kilo aldırmamız gerek dedi, vitamin balık yağı yazdı. normal doğum pozisyonunda ama zayıf kalırsa zorlar seni dedi. bu iki aydır biraz sıkıntılı geçirmiştim ben de, hele sıcaklar girince iştahım kapanmıştı iyice hala da öyle. ama şimdi daha dikkat edeceğim. umarım kilo aldırabilirim

çok geçmiş olsun cnm. ben de bugün kontrole gittim benim oğluş da geriden geliyor. biraz kilo aldırmaya çalışacağım. doktor destek ilaç verdi. sen ne yaptın nasıl aldı kiloları kızın

Çok da küçük değil canım panik yapma sana tavsiyem muz patates bulgur gibi kilo aldırıcı gıdalar ye.ben günde iki defa muz yiyorum sabah akşam sabah yumurtayı ihmal etmiyorum mesela..çay yerine süt iç bide yatarken sol tarafına yat:)

Teyzeleri buda benim oğlumun bebek şekeri henüz stickerini yapıştırmadık nasıl

çok beğendim sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah

canım haftada 2 den fazla balık önerilmiyor hamilelikte haberin olsun..
normalde süt-yoğurtla balığın alakası yok birinden biri bozuksa sıkıntı olur..
ama yine de tedbir amaçlı içiçn rahat etsin diye aralarında 4 saat olması iyi olur...

çok beğendim canım bende düşünüyodum bunlardan..

bnde uyandığımdan beri hissetmedim daha eeee malum geceleri uyumuyor ya paşa şimdi uyuyordur

hehe bende sabah uyandığımda sesleri çıkmıyoo mıncıklayıp uyandırıyorum uyutmamak öyle değil böyle olur diyorum hehehehe

geçmişolsun canım..
sonradan atak yapıyolar böyle işte bıcırıklar...

Eki Görüntüle 1232899 Teyzeleri beyaz olan kuzumun krem olan benim hastane icin bohcamiz

çok güzel olmuş canım Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin ikinize de...

hayırlısıyla gelsin inşallah kuzucuk :)

çok geçmiş olsun cnm. ben de bugün kontrole gittim benim oğluş da geriden geliyor. biraz kilo aldırmaya çalışacağım. doktor destek ilaç verdi. sen ne yaptın nasıl aldı kiloları kızın

canım benimkiler 27. haftadayken 1.5 hafta geriden geliyolardı..dünkü muayenede (29. haftada) tam günlerinde çıktılar..
ben son 3-4 gün tahin pekmez, patates ve muz yedim bolca..
zaten muz patates ve kaşar peyniri bebeklere kilo aldırır tahin pekmezde kalorili olduğu için işe yaradı diye düşünüyorum...yanlız dikkat et kabız olmamaya..

benim de 2 hafta kadar geride. bunları artırayım en iyisi, ben sadece muz yiyordum , biraz hata bende de var aslında , pek dikkat etmedim edemedim de diyebilirim. dediklerinizi uygulayacağım umarım normale döneriz. çok saol cnm

Kızlaarrr sanırım ben depresyona girdim 3 gündür çok agresifim hiç bişeyden mmutlu olmuyorum eşime sürekli kızyrm surat yapıyorum ne yaparsa yapsın memnun olmuyorum her yaptığı batıyor bana gıcık oldum iyice:-( bunu nasıl atlatıcam ya siz nasılsınız sizede geliyolarmı arada ya

arada değil hep geliyolar ama dilimi tutmaya çalışıyorum çoğunlukla canım..bu geçici bir süreç kendine hakim olmaya çalış eşini de üzme boşyere...

oluyor tabi ki canım cogumuzda oluyordur hatta..an geliyor cok agresif oluyoruz an geliyor cok duygusal oluyoruz..kolay deil bünyemiz değişiyor yeniden keşfediyoruz herseyi..hatta cogu seyle ilk defa tanışıyoruz ee normal olarak tepki veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…