- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Çokkk çok geçmis olsun oğlusuna ya en son atesi var diyordun üzüldüm simdi insallah iyilesmistir tam olarak.Minik kızın da hem abisine hem de annesine moral vermis bu güzel haberleKızlar demiştim ya opluşum hasta iğne vuruluyo diye iğneler kuzuma ağır geldi iki gündür hastanede yatıyoruz oda bende mahvolduk şükür ki şimdi çıktık eve geldik hastanede hiç giremedim toğipiğe umarım sizler iyisinizdir bu arada bende kontrol oldum kızım büyümüş gelişimi 10 gün geriden geliyodu ya 2 gün öne bile geçmiş 1 kilo 499 gr olmuş 39 cm de boyumuz çok kıpırdak bi kız iyice aşağıya inmiş erken doğum olabilir dedi doktor progestana başladık magnezyum verdi ağrılarım için bizden böyle akşam oğluş erken uyursa yoklarım sizi muckk:*
Bende dun gittim.benimnin de olcumleri onde cikti. 1730 lu bisey cikmisti kilosu. Madallah bebislerimize...iyiyiz çok şükür canım..
aman işler hepimizde bir sıkıntı yaa..
bende alışamadım kk nın bu haline..hele telle girmesi tam işkence..
dün bebeğimi özledim gideyim baktırayım dedim benim tosun olmuş 1630 gr...
2 hafta önden gidiyormuş boyu posu kilosu..
başta korktum ama burada kızlar önden gitmesinin problem olmadığını sölediler..
Canım neler koydun içerisine bende hastane çantasını yavaştan hazırlıyım diyorumEki Görüntüle 1232899 Teyzeleri beyaz olan kuzumun krem olan benim hastane icin bohcamiz
Bunalimdayim sanırım aglasip duruyorum kuzumun esyalarini ütüledim simdi onlari kaldırıyorumiç güveysinden hallice sen nasılsın..
Canim bir hastane cikisi bir tanede benim oluşturduğum hastane cikisi var onu koydum benim kinde bir takim sabahlikli gecelik bir takim da pijama takimi var henuz cantamizi hazirlamadikCanım neler koydun içerisine bende hastane çantasını yavaştan hazırlıyım diyorum
Canim bitirdim bileiyiyim tatlım sen nasılsın??bende Allah nasip ederse yarın ya da öbür gün o işlere girişicem,hadi hayırlısı olsun bakalımsen başladın
Kızlar demiştim ya opluşum hasta iğne vuruluyo diye iğneler kuzuma ağır geldi iki gündür hastanede yatıyoruz oda bende mahvolduk şükür ki şimdi çıktık eve geldik hastanede hiç giremedim toğipiğe umarım sizler iyisinizdir bu arada bende kontrol oldum kızım büyümüş gelişimi 10 gün geriden geliyodu ya 2 gün öne bile geçmiş 1 kilo 499 gr olmuş 39 cm de boyumuz çok kıpırdak bi kız iyice aşağıya inmiş erken doğum olabilir dedi doktor progestana başladık magnezyum verdi ağrılarım için bizden böyle akşam oğluş erken uyursa yoklarım sizi muckk:*
Çok da küçük değil canım panik yapma sana tavsiyem muz patates bulgur gibi kilo aldırıcı gıdalar ye.ben günde iki defa muz yiyorum sabah akşam sabah yumurtayı ihmal etmiyorum mesela..çay yerine süt iç bide yatarken sol tarafına yat:)slm kızlar, gittim bugün kontrole bebişim zayıf kalmış1550 gr 38 cm. doktor biraz kilo aldırmamız gerek dedi, vitamin balık yağı yazdı. normal doğum pozisyonunda ama zayıf kalırsa zorlar seni dedi. bu iki aydır biraz sıkıntılı geçirmiştim ben de, hele sıcaklar girince iştahım kapanmıştı iyice hala da öyle. ama şimdi daha dikkat edeceğim. umarım kilo aldırabilirim
Teyzeleri buda benim oğlumun bebek şekeri henüz stickerini yapıştırmadık nasıl
selam kızlar nasılsınız?
her gün akşamüzeri başlayan mide yanmam bugün erkenden başladı, yemek yemek tam bir işkence, akşama balık yapmayı düşünüyorum, yemediğim günlerin telafisi olacak mı bilmem ama son 2 ay haftada 2-3 balık yapmaya çalışıyorum, şu saatte süt içsem akşam 6 ya kadar etkisi kalır mı acaba, o takıldı kafama
slm kızlar. doğumdan sonra bebek sekeri yerine kalpli sabunlardan vermek istiorum. sizce nasıl olur? yorum yapın lütfen. yoksa klasik buzdolabı süsü olanlardan mı yapmalıyım?Eki Görüntüle 1232714 bu resimdekini kutu içinde değilde tül içinde duşunuorum. kurdela kısmına bir de inci düşünün. eger karar verirsem mavi sarı pembe kırmızı renklerde yaptıracagm.
bnde uyandığımdan beri hissetmedim daha eeee malum geceleri uyumuyor ya paşa şimdi uyuyordur
Kızlar demiştim ya opluşum hasta iğne vuruluyo diye iğneler kuzuma ağır geldi iki gündür hastanede yatıyoruz oda bende mahvolduk şükür ki şimdi çıktık eve geldik hastanede hiç giremedim toğipiğe umarım sizler iyisinizdir bu arada bende kontrol oldum kızım büyümüş gelişimi 10 gün geriden geliyodu ya 2 gün öne bile geçmiş 1 kilo 499 gr olmuş 39 cm de boyumuz çok kıpırdak bi kız iyice aşağıya inmiş erken doğum olabilir dedi doktor progestana başladık magnezyum verdi ağrılarım için bizden böyle akşam oğluş erken uyursa yoklarım sizi muckk:*
Eki Görüntüle 1232899 Teyzeleri beyaz olan kuzumun krem olan benim hastane icin bohcamiz
hayırlısıyla gelsin inşallah kuzucuk :)Haklisin cnim cuma gunu kontrolumuz var giidp geliyimde diyorum drmuzlada konusayim hazirliyalim sonra artik kafamdan ciksin aslinda benimde adet tarihime gore daha 78 gun var amam kanimdaki pihtilasmadan dolayi biraz erken gelcek kuzucugum riske atamiyorz igne kullaniyorum
Çok da küçük değil canım panik yapma sana tavsiyem muz patates bulgur gibi kilo aldırıcı gıdalar ye.ben günde iki defa muz yiyorum sabah akşam sabah yumurtayı ihmal etmiyorum mesela..çay yerine süt iç bide yatarken sol tarafına yat:)[/QU
çok saol cnm , pek takmamaya çalışıyorum da cnm da biraz sıkıldı hani .sabahları kahvaltıdan sonra bir muz yiyorum, sabahları yumurta yiyorum. ama sanırım bakliyatları ihmal ettim. bir de havalar o kadar sıcak ki sol tarafıma yatıyorum ama sonra bir bakmışım sırt üstü yatıyorum. sıcaktan uykularım huzursuz oldu. havalar serinlesin diye dua ediyorum her gün, buralar hala 39-40 larda seyrediyor
çok geçmiş olsun cnm. ben de bugün kontrole gittim benim oğluş da geriden geliyor. biraz kilo aldırmaya çalışacağım. doktor destek ilaç verdi. sen ne yaptın nasıl aldı kiloları kızın
canım benimkiler 27. haftadayken 1.5 hafta geriden geliyolardı..dünkü muayenede (29. haftada) tam günlerinde çıktılar..
ben son 3-4 gün tahin pekmez, patates ve muz yedim bolca..
zaten muz patates ve kaşar peyniri bebeklere kilo aldırır tahin pekmezde kalorili olduğu için işe yaradı diye düşünüyorum...yanlız dikkat et kabız olmamaya..
Kızlaarrr sanırım ben depresyona girdim 3 gündür çok agresifim hiç bişeyden mmutlu olmuyorum eşime sürekli kızyrm surat yapıyorum ne yaparsa yapsın memnun olmuyorum her yaptığı batıyor bana gıcık oldum iyice:-( bunu nasıl atlatıcam ya siz nasılsınız sizede geliyolarmı arada ya
oluyor tabi ki canım cogumuzda oluyordur hatta..an geliyor cok agresif oluyoruz an geliyor cok duygusal oluyoruz..kolay deil bünyemiz değişiyor yeniden keşfediyoruz herseyi..hatta cogu seyle ilk defa tanışıyoruz ee normal olarak tepki veriyoruzKızlaarrr sanırım ben depresyona girdim 3 gündür çok agresifim hiç bişeyden mmutlu olmuyorum eşime sürekli kızyrm surat yapıyorum ne yaparsa yapsın memnun olmuyorum her yaptığı batıyor bana gıcık oldum iyice:-( bunu nasıl atlatıcam ya siz nasılsınız sizede geliyolarmı arada ya
Kızlar banyodaki su sıcaklığı için termometre aldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?