..
hehe bende sabah uyandığımda sesleri çıkmıyoo mıncıklayıp uyandırıyorum uyutmamak öyle değil böyle olur diyorum hehehehe
bnde bazennn o durmuskenn aniden bagırarakkk karnımı sallayıppp askımmmmmmmmmmmmm diye bağırıyorum eeee anlasınn bakalım nasıl oluyormuş dye ayyy bi gelsinler mıncıklıcazzzz hepsini
Yaa zaten hiiç konşmak istemyrm onunla aşırı bi sinir var içimde tabi yaptıgı şeylernde etkisi var ama büyütlcek şeyler değil ama ben sinir oluyorum:-( hırsımı da nasıl alcam nasıl atcam bilmiyorumarada değil hep geliyolar ama dilimi tutmaya çalışıyorum çoğunlukla canım..bu geçici bir süreç kendine hakim olmaya çalış eşini de üzme boşyere...
Evet ama kötü bi süreçteyim sanırımm içimdeki sinir ve stresi bi türlü atamyrum;-(oluyor tabi ki canım cogumuzda oluyordur hatta..an geliyor cok agresif oluyoruz an geliyor cok duygusal oluyoruz..kolay deil bünyemiz değişiyor yeniden keşfediyoruz herseyi..hatta cogu seyle ilk defa tanışıyoruz ee normal olarak tepki veriyoruz
inan bana cogumuz aynı durumdayız ben sadece esime deil arada anneme de çemkiriyorumEvet ama kötü bi süreçteyim sanırımm içimdeki sinir ve stresi bi türlü atamyrum;-(
Kızlar demiştim ya opluşum hasta iğne vuruluyo diye iğneler kuzuma ağır geldi iki gündür hastanede yatıyoruz oda bende mahvolduk şükür ki şimdi çıktık eve geldik hastanede hiç giremedim toğipiğe umarım sizler iyisinizdir bu arada bende kontrol oldum kızım büyümüş gelişimi 10 gün geriden geliyodu ya 2 gün öne bile geçmiş 1 kilo 499 gr olmuş 39 cm de boyumuz çok kıpırdak bi kız iyice aşağıya inmiş erken doğum olabilir dedi doktor progestana başladık magnezyum verdi ağrılarım için bizden böyle akşam oğluş erken uyursa yoklarım sizi muckk:*
canm bnm cok ama cok gecmişş olsun inşallah paşanın hic birseycigi kalmaz bebiişinede maşallah annesi sende lütfen cok yorulma dinlennn olurmu Allah iki evladınıda hayrılısıyla sana bagıslasınKızlar demiştim ya opluşum hasta iğne vuruluyo diye iğneler kuzuma ağır geldi iki gündür hastanede yatıyoruz oda bende mahvolduk şükür ki şimdi çıktık eve geldik hastanede hiç giremedim toğipiğe umarım sizler iyisinizdir bu arada bende kontrol oldum kızım büyümüş gelişimi 10 gün geriden geliyodu ya 2 gün öne bile geçmiş 1 kilo 499 gr olmuş 39 cm de boyumuz çok kıpırdak bi kız iyice aşağıya inmiş erken doğum olabilir dedi doktor progestana başladık magnezyum verdi ağrılarım için bizden böyle akşam oğluş erken uyursa yoklarım sizi muckk:*
benimde 27+6 da 1306 gr dı canımmm..
hadi güzel haberlerle gel inşş
Canim bizimde öyle, ama dun sohbet ediyorum, o da tekme atiyor, ben knusmaya devam ettim ve esimin elini karnima koydum..
Vurmaya devam etti kzım, ama ben susunca atmıyor..
sağol isyancım inşallah..Birden işler bastırdı canım, bakamadım. İyiyiz canım çok şükür, sen nasılsın, senin kuzucuğun nasıl bakalım?
Neler aldın bakıcam hemen
Ya ben bunun hep tesadüf olduğunu düşünüyordum. Mesela tekmeliyor, eşimin elini karnıma koyuyorum, tekmeleye devam ediyor "ayy ne güzel dimi" , yada "bak babası kızın " falan gibi duygusal cümleler kurduğum an, tekmelemeyi kesiyordu. Vay anasını bizi mi dinliyor bu bücürler daha şimdiden
Bunalimdayim sanırım aglasip duruyorum kuzumun esyalarini ütüledim simdi onlari kaldırıyorum
kızlar kullandığınz kozmetik ve temizlk ürünlerine dikakt ediyormusunz özellikle şampuan ve duş jeli gibi
bnmde şampuanım bitkisel fakat duş jelim normal de her banyodan sonra içime bi huzursuzluk düşüyor acaba bebiş için bi zararı varmıdır diyeben zeytinyağlı sabun ile yıkanıyorum tesadüf sonucu keşfettim vücudum pamuk gibi yumuşacık oluyor hem de sağlıklı
Canım ben zaten koZmetik ve temizlik ürünlerimi organik markalardan alıyorum o yüzden içim rahatkızlar kullandığınz kozmetik ve temizlk ürünlerine dikakt ediyormusunz özellikle şampuan ve duş jeli gibi
Ben doktra sormustum canim oyle cok kimyasal madde varki hamilelerin maruz kaldigi sakin bana sampuana taktigini soyleme demistibnmde şampuanım bitkisel fakat duş jelim normal de her banyodan sonra içime bi huzursuzluk düşüyor acaba bebiş için bi zararı varmıdır diye
ayy iyimiş içim rahatladı vala çünkü daha bugün nivea nın duşta kullanılan vücut kremini aldm çünkü cildim çok kuru benm oda çok güzek nemlendiriyor ve bide duştan çıktıktan sonra krem sürmek zorunda kalmıyrmBen doktra sormustum canim oyle cok kimyasal madde varki hamilelerin maruz kaldigi sakin bana sampuana taktigini soyleme demistiicin rahat olsun bebegini ciddi boyutta etkilecek hicbir zarari.yokmus :)
Aa bak bunu ogrendigim.iyi oldu bnde krem surmuyorum aldim ama dustan sonra surmek istemiyorum hic bnde onabakiyim..icin rahat olsun annesi bebegimizi etkilemiyorayy iyimiş içim rahatladı vala çünkü daha bugün nivea nın duşta kullanılan vücut kremini aldm çünkü cildim çok kuru benm oda çok güzek nemlendiriyor ve bide duştan çıktıktan sonra krem sürmek zorunda kalmıyrm
Canım ben zaten koZmetik ve temizlik ürünlerimi organik markalardan alıyorum o yüzden içim rahat
tavs,ye ederm hem kokusu çok kalıcı ferah hemde gün boyu cilt nemli kalıyor duştan sonra unutuyrm hep krem sürmeyi bu iyi oldu gerçekten bide haklısn yani şuan bile pc başında radyasyona maruz kalıyrz eminm bu kremlerden bilmem neylerden dhaa zararlıdırAa bak bunu ogrendigim.iyi oldu bnde krem surmuyorum aldim ama dustan sonra surmek istemiyorum hic bnde onabakiyim..icin rahat olsun annesi bebegimizi etkilemiyor
regl günün yaklaştıysa o yüzden olabilrKarnim.agriyor ya sanki regl sancisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?