2014 Kasım Anneleri

arada değil hep geliyolar ama dilimi tutmaya çalışıyorum çoğunlukla canım..bu geçici bir süreç kendine hakim olmaya çalış eşini de üzme boşyere...
Yaa zaten hiiç konşmak istemyrm onunla aşırı bi sinir var içimde tabi yaptıgı şeylernde etkisi var ama büyütlcek şeyler değil ama ben sinir oluyorum:-( hırsımı da nasıl alcam nasıl atcam bilmiyorum

Evet ama kötü bi süreçteyim sanırımm içimdeki sinir ve stresi bi türlü atamyrum;-(

Evet ama kötü bi süreçteyim sanırımm içimdeki sinir ve stresi bi türlü atamyrum;-(
inan bana cogumuz aynı durumdayız ben sadece esime deil arada anneme de çemkiriyorum daha 10 dakka önce bile kadıncağızla konuşurken ani çıkışlar yapıp bağırdım oysa en cok annemi anlamam lazım oysa en cok onun desteğine ihtiyacımız var çünkü bizde anneyiz artık ama tutamıyoruz kendimizi keşke bi frenleme durumumuz olsa aama geçecek Allah ın izniyle atlatcaz bu halleri:)

aaa çok geçmiş olsun canım Rabbim sana güç kuvvet versin bebeişte yatsın olduğu yerde daha erken annem deseydin :))

canm bnm cok ama cok gecmişş olsun inşallah paşanın hic birseycigi kalmaz bebiişinede maşallah annesi sende lütfen cok yorulma dinlennn olurmu Allah iki evladınıda hayrılısıyla sana bagıslasın

selam kasımın genç anneleri ve genç anne adayları
az çok okuyorum mesajlarınızı 2 gündür tam adapte olamadım foruma
streslilere acil sabır
hastalara şifa
ağlayanlara da gülücükler nasip olsun inşallah sizi seviyoruz oğluşumla ben :)

benimde 27+6 da 1306 gr dı canımmm..
hadi güzel haberlerle gel inşş

Canim bizimde öyle, ama dun sohbet ediyorum, o da tekme atiyor, ben knusmaya devam ettim ve esimin elini karnima koydum..
Vurmaya devam etti kzım, ama ben susunca atmıyor..

sağol isyancım inşallah..
bayanbilşnmeyen canım aynen artık sesime tepki veriyor, beni duyunca şımarıyor sanki :)
nilcim canım bak bakalım beğenecek misin :) ayy sorma bizi dinliyor bu sıpalar artık :)

kızlar geçtiğimiz aylarda hemen her gün patates canım çekiyordu yiyiyordum bebeişte epey önden gidiyordu
sonra bir iğrendim canım yemek istemiyor şimdi belki de papatestendir önden gitmesi
bilginiz olsun şimdi ise normal işte kilosunu ancak ayın 10 u gibi gidip öğrenicem pek bi önden gitmsi yoktu normal demişti doktorum bilginize

kızlar kullandığınz kozmetik ve temizlk ürünlerine dikakt ediyormusunz özellikle şampuan ve duş jeli gibi

ben zeytinyağlı sabun ile yıkanıyorum tesadüf sonucu keşfettim vücudum pamuk gibi yumuşacık oluyor hem de sağlıklı
bnmde şampuanım bitkisel fakat duş jelim normal de her banyodan sonra içime bi huzursuzluk düşüyor acaba bebiş için bi zararı varmıdır diye

bnmde şampuanım bitkisel fakat duş jelim normal de her banyodan sonra içime bi huzursuzluk düşüyor acaba bebiş için bi zararı varmıdır diye
Ben doktra sormustum canim oyle cok kimyasal madde varki hamilelerin maruz kaldigi sakin bana sampuana taktigini soyleme demisti icin rahat olsun bebegini ciddi boyutta etkilecek hicbir zarari.yokmus :)

Ben doktra sormustum canim oyle cok kimyasal madde varki hamilelerin maruz kaldigi sakin bana sampuana taktigini soyleme demisti icin rahat olsun bebegini ciddi boyutta etkilecek hicbir zarari.yokmus :)
ayy iyimiş içim rahatladı vala çünkü daha bugün nivea nın duşta kullanılan vücut kremini aldm çünkü cildim çok kuru benm oda çok güzek nemlendiriyor ve bide duştan çıktıktan sonra krem sürmek zorunda kalmıyrm

Aa bak bunu ogrendigim.iyi oldu bnde krem surmuyorum aldim ama dustan sonra surmek istemiyorum hic bnde onabakiyim..icin rahat olsun annesi bebegimizi etkilemiyor

Canım ben zaten koZmetik ve temizlik ürünlerimi organik markalardan alıyorum o yüzden içim rahat
Aa bak bunu ogrendigim.iyi oldu bnde krem surmuyorum aldim ama dustan sonra surmek istemiyorum hic bnde onabakiyim..icin rahat olsun annesi bebegimizi etkilemiyor
tavs,ye ederm hem kokusu çok kalıcı ferah hemde gün boyu cilt nemli kalıyor duştan sonra unutuyrm hep krem sürmeyi bu iyi oldu gerçekten bide haklısn yani şuan bile pc başında radyasyona maruz kalıyrz eminm bu kremlerden bilmem neylerden dhaa zararlıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…