Aynen canim bilmeden yedigimiz ictigimiz seylerde bile.neler var Allah in izniyle hepsini tosun gibi sapasaglam kucagimiza alcaz onerini dikkate alacam canm cildimiz az nemlenirtavs,ye ederm hem kokusu çok kalıcı ferah hemde gün boyu cilt nemli kalıyor duştan sonra unutuyrm hep krem sürmeyi bu iyi oldu gerçekten bide haklısn yani şuan bile pc başında radyasyona maruz kalıyrz eminm bu kremlerden bilmem neylerden dhaa zararlıdır
Üşütmüş olabilirsin canım dün bende öyleydim terliyorum diye camlar açık yatıyordum 2 gündür çorabı ayağımdan çıkaramıyorum biraz daha iyiyimKarnim.agriyor ya sanki regl sancisi gibi
Yok canim buaralar arada oluyor hic yasamiyordum artik yermi aciyor kendineregl günün yaklaştıysa o yüzden olabilr
inşallah amin sağlıklı bi şekilde dünyada gelirlerAynen canim bilmeden yedigimiz ictigimiz seylerde bile.neler var Allah in izniyle hepsini tosun gibi sapasaglam kucagimiza alcaz onerini dikkate alacam canm cildimiz az nemlenir
Bende oyleydim.artik corapsiz durmuyorum bacaklarimda sizliyor az masaj yapinca rahatliyorumÜşütmüş olabilirsin canım dün bende öyleydim terliyorum diye camlar açık yatıyordum 2 gündür çorabı ayağımdan çıkaramıyorum biraz daha iyiyim
oda olabilir bazen banada oluyor haiff bel ağrısıyla birlkte ama uzun sürmyr geçyr hmn baskıda yapıyor olablr bebişYok canim buaralar arada oluyor hic yasamiyordum artik yermi aciyor kendine
Aynen simdi az az dagilmaya basladi gunduzde karnima ara girdi ama 15 dakkayi asmiyor saolsunoda olabilir bazen banada oluyor haiff bel ağrısıyla birlkte ama uzun sürmyr geçyr hmn baskıda yapıyor olablr bebiş
Canım o ağrılar bende hep var hatta şuan bile sağdan soldan dürtüyolarKarnim.agriyor ya sanki regl sancisi gibi
günaydınn güzel annişlerrrr...
uzun zamandan sonra ilk defa bu gece 3 saat aralıksız uyumuşum...3 saat bile uyumak güzelmiş ciddennn
Doğum iznine çıkan var mı kızlar?
Bi geciyo bi geliyor malesef sanirim.artik bunlara alismamiz lazim normal bebislerimiz buyuyor bndede suan var cok durmicagim kadar deilCanım o ağrılar bende hep var hatta şuan bile sağdan soldan dürtüyolar
Artık normal bunlar sanırım:-(
Çokkk çok geçmis olsun oğlusuna ya en son atesi var diyordun üzüldüm simdi insallah iyilesmistir tam olarak.Minik kızın da hem abisine hem de annesine moral vermis bu güzel haberle
saol canım canını sıkma büyüyolar bende sormuştum bebeğim zayıf napmalıyım diye tavsiyelere uyarak günlük 2 muz yedim her kahvaltıma kaşar ekledim ve yeşil mercimek yedim ama muz ve kaşar işe yaradı benceçok geçmiş olsun cnm. ben de bugün kontrole gittim benim oğluş da geriden geliyor. biraz kilo aldırmaya çalışacağım. doktor destek ilaç verdi. sen ne yaptın nasıl aldı kiloları kızın
aaa çok geçmiş olsun canım Rabbim sana güç kuvvet versin bebeişte yatsın olduğu yerde daha erken annem deseydin :))
geçmiş olsun diyen herkezden allah razı olsun kızlar kuzucuğumada dua edin olurmu içim acıyo onu hasta gördükçe küçücük ellerinde serumlar görmek içimi.acıttı şükür biraz toparladı evimize geldik kızımda büyümüş o yüzümü güldürdü biraz ama erken doğurmucam çıkmıcak kalsın biraz daha içeridecanm bnm cok ama cok gecmişş olsun inşallah paşanın hic birseycigi kalmaz bebiişinede maşallah annesi sende lütfen cok yorulma dinlennn olurmu Allah iki evladınıda hayrılısıyla sana bagıslasın
saol canım canını sıkma büyüyolar bende sormuştum bebeğim zayıf napmalıyım diye tavsiyelere uyarak günlük 2 muz yedim her kahvaltıma kaşar ekledim ve yeşil mercimek yedim ama muz ve kaşar işe yaradı bence
geçmiş olsun diyen herkezden allah razı olsun kızlar kuzucuğumada dua edin olurmu içim acıyo onu hasta gördükçe küçücük ellerinde serumlar görmek içimi.acıttı şükür biraz toparladı evimize geldik kızımda büyümüş o yüzümü güldürdü biraz ama erken doğurmucam çıkmıcak kalsın biraz daha içeride
Çok saol canım amin inşallahçok geçmiş olsunnnbiran evvel iyileşir inşallah
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin yavrucuğuna..saol canım canını sıkma büyüyolar bende sormuştum bebeğim zayıf napmalıyım diye tavsiyelere uyarak günlük 2 muz yedim her kahvaltıma kaşar ekledim ve yeşil mercimek yedim ama muz ve kaşar işe yaradı bence
geçmiş olsun diyen herkezden allah razı olsun kızlar kuzucuğumada dua edin olurmu içim acıyo onu hasta gördükçe küçücük ellerinde serumlar görmek içimi.acıttı şükür biraz toparladı evimize geldik kızımda büyümüş o yüzümü güldürdü biraz ama erken doğurmucam çıkmıcak kalsın biraz daha içeride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?