2014 Kasım Anneleri

Aynen canim bilmeden yedigimiz ictigimiz seylerde bile.neler var Allah in izniyle hepsini tosun gibi sapasaglam kucagimiza alcaz onerini dikkate alacam canm cildimiz az nemlenir

Üşütmüş olabilirsin canım dün bende öyleydim terliyorum diye camlar açık yatıyordum 2 gündür çorabı ayağımdan çıkaramıyorum biraz daha iyiyim
Bende oyleydim.artik corapsiz durmuyorum bacaklarimda sizliyor az masaj yapinca rahatliyorum

Ben pek dikkat etmiyorum ama Şampuanım Önceden Bioblas tı şimdi Head&Soulders aldım

günaydınn güzel annişlerrrr...
uzun zamandan sonra ilk defa bu gece 3 saat aralıksız uyumuşum...3 saat bile uyumak güzelmiş ciddennn

Slmm cnm nbr nasil gidio cok oldu gelemiorum ya uyuyamion mu ki ben cok gusel uyuyorum valla aman nazar degmesin de :))

Teyzeleri babasiyla oturduk.yigdik bebisin kiyafetlerini etiketlerini kesiyoruz bakalim ne kadar surecek
Canım o ağrılar bende hep var hatta şuan bile sağdan soldan dürtüyolar
Artık normal bunlar sanırım:-(
Bi geciyo bi geliyor malesef sanirim.artik bunlara alismamiz lazim normal bebislerimiz buyuyor bndede suan var cok durmicagim kadar deil

Çokkk çok geçmis olsun oğlusuna ya en son atesi var diyordun üzüldüm simdi insallah iyilesmistir tam olarak.Minik kızın da hem abisine hem de annesine moral vermis bu güzel haberle

çok geçmiş olsun cnm. ben de bugün kontrole gittim benim oğluş da geriden geliyor. biraz kilo aldırmaya çalışacağım. doktor destek ilaç verdi. sen ne yaptın nasıl aldı kiloları kızın
saol canım canını sıkma büyüyolar bende sormuştum bebeğim zayıf napmalıyım diye tavsiyelere uyarak günlük 2 muz yedim her kahvaltıma kaşar ekledim ve yeşil mercimek yedim ama muz ve kaşar işe yaradı bence

aaa çok geçmiş olsun canım Rabbim sana güç kuvvet versin bebeişte yatsın olduğu yerde daha erken annem deseydin :))

canm bnm cok ama cok gecmişş olsun inşallah paşanın hic birseycigi kalmaz bebiişinede maşallah annesi sende lütfen cok yorulma dinlennn olurmu Allah iki evladınıda hayrılısıyla sana bagıslasın
geçmiş olsun diyen herkezden allah razı olsun kızlar kuzucuğumada dua edin olurmu içim acıyo onu hasta gördükçe küçücük ellerinde serumlar görmek içimi.acıttı şükür biraz toparladı evimize geldik kızımda büyümüş o yüzümü güldürdü biraz ama erken doğurmucam çıkmıcak kalsın biraz daha içeride

çok geçmiş olsunnnbiran evvel iyileşir inşallah

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin yavrucuğuna..

EUOTE="demekoyle_19, post: 36728851, member: 580112"]Canım biz arastırdık en azından içimiz rahat etti simdi is raporlarımızı almakta bu arada senle haftamız da aynıymıs dayana bildiğimiz kadar yola devam sonrası tatlı bekleyis[/QUOTE]
Aynen canim haftalarimiz ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…