2014 Kasım Anneleri

Canim
Canim sen rahat ol o zaman minik prensesin de rahat eder anneciğinin karninda zamani gelene kadar kalir:) kuzucuguna da geçmiş olsun cook.. ama o serumlarla daha çabuk iyileşir annesi oyle düşün..kendine ve bebeklerine dikkat et

Amin canim insallah hepimiz icin

Calisan anneler size sorum olacak doktordan alinacak calisabilir belgesini 32 nin basinda mi yoksa oncesinde mi almak gerekiyor

kızlar kullandığınz kozmetik ve temizlk ürünleridusdikakt ediyormusunz özellikle şampuan ve duş jeli gibi
Hamile kaldigimdan beri makyaj yapmiyorum malzemelerim oldukca kaliteli ama organik degil.. Sampuan dus jeli krem gibi urunlerimi zaten parabensiz sls icermeyen urunlerden aliyodum oyle devam ediyorum..

Arkadaşlar merhaba ben 29 haftalık hamileyim ve öğretmenim doğum iznimize 32+o damı başlıyoruz yoksa 32. Haftayı bitirdikten sonra yani doldurmakmı gerekiyor bu izin işleriyle ilgili herkes başka bişey söylüyor malesef kafam çok karıştı

Calisan anneler size sorum olacak doktordan alinacak calisabilir belgesini 32 nin basinda mi yoksa oncesinde mi almak gerekiyor

canım herkesin doktoru ve kurumu farklı söylüyor ama 32. hafta demek 31+0 ve 31+6 arası demek...
yinede kurumuna ve doktoruna sor..
ben ikiz olduğu için çalışaMAZ raporumu 30. haftada alıcam yani 29+0 29+6 arasında..doktorumu aradım bugün 30+1 de gelsem olur mu diye..gününü kaçırmış olursun olmaz dedi..

[QUOHaftayl_in, post: 36737170, member: 493971"]Doğum iznine çıkan var mı kızlar?[/QUOTE]
32. Haftayi tamamladim ama devam ediyorum
Haftaya da calisip 35. Haftada ayrilcam yeter bu kadar calismak =)

Bende kullandığım şampuandan cilt kremime kadar herşeyime değiştirdim paraben içermeyen ürünler aldım kesinlikle dikkat etmek lazım herşey bebişler için

ben bu kadar masum dusunmuyorum ozellikle paraben olanlardan uzak durmaliyiz urunun raf omrunu uzatmak icin kullanilan bi kimyasal ozellikle erkek bebek bekliyosan vucutta ostrojen taklidi yapiyor dikkat etmekte fayda var.. Nivea dusta vucut kremini bende kullaniyorum guzel bi urun..

Çok gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…