Canim sen rahat ol o zaman minik prensesin de rahat eder anneciğinin karninda zamani gelene kadar kalir:) kuzucuguna da geçmiş olsun cook.. ama o serumlarla daha çabuk iyileşir annesi oyle düşün..kendine ve bebeklerine dikkat etsaol canım canını sıkma büyüyolar bende sormuştum bebeğim zayıf napmalıyım diye tavsiyelere uyarak günlük 2 muz yedim her kahvaltıma kaşar ekledim ve yeşil mercimek yedim ama muz ve kaşar işe yaradı bence
geçmiş olsun diyen herkezden allah razı olsun kızlar kuzucuğumada dua edin olurmu içim acıyo onu hasta gördükçe küçücük ellerinde serumlar görmek içimi.acıttı şükür biraz toparladı evimize geldik kızımda büyümüş o yüzümü güldürdü biraz ama erken doğurmucam çıkmıcak kalsın biraz daha içeride
Amin canim insallah hepimiz icinçok beğendim sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
canım haftada 2 den fazla balık önerilmiyor hamilelikte haberin olsun..
normalde süt-yoğurtla balığın alakası yok birinden biri bozuksa sıkıntı olur..
ama yine de tedbir amaçlı içiçn rahat etsin diye aralarında 4 saat olması iyi olur...
çok beğendim canım bende düşünüyodum bunlardan..
hehe bende sabah uyandığımda sesleri çıkmıyoo mıncıklayıp uyandırıyorum uyutmamak öyle değil böyle olur diyorum hehehehe
geçmişolsun canım..
sonradan atak yapıyolar böyle işte bıcırıklar...
çok güzel olmuş canım Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin ikinize de...
Tesekkurler canim gecici bir donemBu haftalar boyle sanirim genelimizde bi aglama durumu var bende bi kac gundur oyleydim iyiyim bugun sıkma sende kendini
Hamile kaldigimdan beri makyaj yapmiyorum malzemelerim oldukca kaliteli ama organik degil.. Sampuan dus jeli krem gibi urunlerimi zaten parabensiz sls icermeyen urunlerden aliyodum oyle devam ediyorum..kızlar kullandığınz kozmetik ve temizlk ürünleridusdikakt ediyormusunz özellikle şampuan ve duş jeli gibi
Calisan anneler size sorum olacak doktordan alinacak calisabilir belgesini 32 nin basinda mi yoksa oncesinde mi almak gerekiyor
Calisan anneler size sorum olacak doktordan alinacak calisabilir belgesini 32 nin basinda mi yoksa oncesinde mi almak gerekiyor
ben bu kadar masum dusunmuyorum ozellikle paraben olanlardan uzak durmaliyiz urunun raf omrunu uzatmak icin kullanilan bi kimyasal ozellikle erkek bebek bekliyosan vucutta ostrojen taklidi yapiyor dikkat etmekte fayda var.. Nivea dusta vucut kremini bende kullaniyorum guzel bi urun..tavs,ye ederm hem kokusu çok kalıcı ferah hemde gün boyu cilt nemli kalıyor duştan sonra unutuyrm hep krem sürmeyi bu iyi oldu gerçekten bide haklısn yani şuan bile pc başında radyasyona maruz kalıyrz eminm bu kremlerden bilmem neylerden dhaa zararlıdır
Çok gecmis olsun canim.saol canım canını sıkma büyüyolar bende sormuştum bebeğim zayıf napmalıyım diye tavsiyelere uyarak günlük 2 muz yedim her kahvaltıma kaşar ekledim ve yeşil mercimek yedim ama muz ve kaşar işe yaradı bence
geçmiş olsun diyen herkezden allah razı olsun kızlar kuzucuğumada dua edin olurmu içim acıyo onu hasta gördükçe küçücük ellerinde serumlar görmek içimi.acıttı şükür biraz toparladı evimize geldik kızımda büyümüş o yüzümü güldürdü biraz ama erken doğurmucam çıkmıcak kalsın biraz daha içeride
ben seminerler bitince ayrılacağım canım
Esim yatti karanlik odada benimde gozler fal tasi gibi karnim az agriyor hala bebekte bi hickirdiki sorma teyzesiBende tavanı izliyorum
Esim yatti karanlik odada benimde gozler fal tasi gibi karnim az agriyor hala bebekte bi hickirdiki sorma teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?