2014 Kasım Anneleri

Kıyamammm yazıkk..benimkilerde debeleniyo..püff bu gece de uyku yok..
Neden bu saatlerde hep uyanikoluyolar ki acaba benimkide bi alttan bi ustten vuruyor ama.bu tuhaf agrida gerdi beni birde yarim.saatte bir wc ye git gel ahh ahhh

Neden bu saatlerde hep uyanikoluyolar ki acaba benimkide bi alttan bi ustten vuruyor ama.bu tuhaf agrida gerdi beni birde yarim.saatte bir wc ye git gel ahh ahhh

Bak benim takvimde be yazıyo iki gün sonrada sende yazıcak..artık wc önüne kamp kurcaz.

Birde bebekler sadece uyanıkken değil uyurken de refleks olarak tekme atabiliyorlar yada ellerini kollarını vurabiliyolar..

Ağrılarda normal canım artık büyürken daha çok ağrı yapıcaklar malesef yer dar napsınlar..ayrıca bebeğin pozisyonundan da kaynaklanır ağrı..başı ve elleri aşağıdaysa çok baskı yapabilir..

Enfeksiyn cigerime inmis, doktor ultracef antibiyotik yazmis, umarm ise yarar dedi.

Saat 04:38

Herkese merhabalar kızlar.

Şu an Amasra'dan yazıyorum size. Eşim 2 günlüğüne getirdi beni, hem deniz havası hem balık yiyeyim hem de değişiklik olsun diye.
Enfes manzaralı bir oteldeyiz ama hiçbir şey beni uyumaya teşvik etmiyo vallahi.
Gözlerim kan çanağı oldu yine.
Ben de çıktım balkonda oturuyorum, karşımda miss kokulu deniz.

Yazdıklarınızı okuyamadım. Sizler nasılsınız, iyi misiniz? Asayiş berkemal???

Hamile kaldigimdan beri makyaj yapmiyorum malzemelerim oldukca kaliteli ama organik degil.. Sampuan dus jeli krem gibi urunlerimi zaten parabensiz sls icermeyen urunlerden aliyodum oyle devam ediyorum..
Hangileri onlar canim markasini soylersen bende aliyim

günaydın kızlar. dun kalpli sabun eklemiştim ama bugun bu güzel melek kanatlı sabunları görünce diğerinden vazgeçtim. simli kanatlaraa bayıldım kokoş biri olarak ama bunu hem kıza hem erkeğe uygun hale getirmem gerekio.sizce kutu içindeki aynen kalsa kurdela mavi olsa kelebek yerine de nazar boncuğu kıza ve erkeğe uygun olur mu?

Günaydın kk nın en cici en güzel en tatlı en hoş anneleri
Ağustos annelerini okuyorum belki bir iki bişey okuyup faydalanırım diye okudukça da kafam karışıyor ...
Memeye alışsınlar diye bebeklerine biberon yerine kaşık ile veriyorlarmış mamaları hemşireleri öyle demiş bizde mi öyle yapıcaz..
Sonra sürekli ağlamaklılar akşam olunca sıkıntı basıyor diyorlar zor günler bizi bekliyor sanırım ...
En çok da bebeğe herkesin karışmasından yakınmışlar annem şöyle diyor kvde şöyle diyo o böyle diyor diye..
Ya bide göğüs uçları çok kötü olmuş lansinoh krem işe yaramadı bepanten daha iyi yaptı diyenler var zeytinyağ sürenler var bilmiyorum ne yapsak ki

Slmm cnm nbr nasil gidio cok oldu gelemiorum ya uyuyamion mu ki ben cok gusel uyuyorum valla aman nazar degmesin de :))

canım nerelerdesin sen ya..işten bir çıktın pir çıktınn heee..
evet canım gece uykularım berbat yaaa..
doğuma hazırlık yapıo sanırım vücudumm

canım oğluşun hasta olmuş çok geçmiş olsun..
kızında toplanmış maşallah..
kesinle kaşarın faydası çok..
ben çok yerim ve bak bebeğim 2 hafta ilerden gidiyorç

valla az çok tahmin ediyoruz zaten bizim de biraz başımıza bunlar gelecek.. illa her gelen giden şöyle yap böyle yap diyecek sinir olmadan iç güdüsel olarak bebeğimize yaklaşıcaz artık..
ilk etapta emmiyorsa kaşıkla beslemek daha iyi çünkü biberona alışınca (memeden daha kolay bi akımı var) memede efor sarfetmek istemiyolar inşallah zaten böyle bir durum ile karşılaşmayız..
ben lansinoh aldım kullanmaya başladım bebek ilk emerken acemi olduğundan yanlış emerek yara yapabiliyor inşallah bu durumda olmaz tabi işe yaramazsa başka yöntemlerde deneriz mecbur..

canım ne yazkki o göğüs ucuna yara olcaksa hiçbir krem fayda etmiyor..
ama hep duyduğum daha hiç emzirmeden soğan sürmek en iyisiymiş tatlım..
hatta buna doğuma 1 ay kala başlanırsa hiç olmuyormuş yara

Hangileri onlar canim markasini soylersen bende aliyim
şampuana çok para veriyordum organik olunca hemen etiket artıyor en son dalan d'olive zeytinyağlı şampuan ve saç kremi aldım ikili paket 10 tl di. duş jeli de yves rocher den kullanıyorum.. kremlerim de avene ve la-roche posey (eczanelerde pahalı internetten sipariş veriyorum) çok yüksek fiyatlı şeyler değil benim kullandıklarım..

bence olur dediğin gibi çok güzelmiş

Malesef kamp kuracaz canm dun sizlana sizlana uyumusum birde dun hickirirken hissrtim kasik tarafimda pit pit pit etti bir kac dakka ana dedim kafasi asagida gobegimin sagtarafindada sert sert vurutordu oda ayaklari olsa gerek..buarada sana ve mreleklerine gunaydin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…