Eki Görüntüle 1233222
günaydın kızlar. dun kalpli sabun eklemiştim ama bugun bu güzel melek kanatlı sabunları görünce diğerinden vazgeçtim. simli kanatlaraa bayıldım kokoş biri olarak ama bunu hem kıza hem erkeğe uygun hale getirmem gerekio.sizce kutu içindeki aynen kalsa kurdela mavi olsa kelebek yerine de nazar boncuğu kıza ve erkeğe uygun olur mu?Eki Görüntüle 1233222
Calisan anneler size sorum olacak doktordan alinacak calisabilir belgesini 32 nin basinda mi yoksa oncesinde mi almak gerekiyor
Doktordan doktora değişiyor galiba canım ben sorduğumda 32+0 da gel ona göre kendini ayarla demiştiArkadaşlar merhaba ben 29 haftalık hamileyim ve öğretmenim doğum iznimize 32+o damı başlıyoruz yoksa 32. Haftayı bitirdikten sonra yani doldurmakmı gerekiyor bu izin işleriyle ilgili herkes başka bişey söylüyor malesef kafam çok karıştı
İnşallah deliksiz uyuruz bu gece kızlar..
Anam banada 15 kasim ve sonrasi dedi ayyyy hadiiiiii hayirlisibu arada sezeryan için tarihi konuştuk ilk kez 10 kasım - 20 kasım arası dedi
Sakin pimpirik yapma.annesi onemli olan saglikli olmasi her bebegin gelisimi farklidir kimi biraz daha minyon dogar sonradan kabak cicegi gibi acilir icini ferah tutkızlar ben de bir şey sorayım size, internette araştırırken Medela Calma biberona rastladım. akışına zor diyorlar bu yüzden anne memesini daha iyi taklit ediyormuş ve bebeği meme emmekten kopartmıyormuş. o yüzden ilk aylar için bunu da alsam mı diyorum. yoksa Dr Browns alacağım o net ama bundan da alayım diyorum. biraz pahalı ama yapacak bir şey yok, çalışma mantığı aklıma yattı eğer doğruysa. gerçi işe yarıyor diyen var yaramıyor diyen var bilemedim. yine de konu önemli diye denemeye değer diye düşündüm.
bu arada dün doktordaydık, oğluş büyümüş 27+4, boyu 36 cm kilo 1180 gr. küçük mü diye düşünmüyor değilim klasik pimpiriklenme yani :) pek kilo almadım diye psikolojik olarak etkiledi kocam beni sanırsam
günaydın cillibomkızlar ben de bir şey sorayım size, internette araştırırken Medela Calma biberona rastladım. akışına zor diyorlar bu yüzden anne memesini daha iyi taklit ediyormuş ve bebeği meme emmekten kopartmıyormuş. o yüzden ilk aylar için bunu da alsam mı diyorum. yoksa Dr Browns alacağım o net ama bundan da alayım diyorum. biraz pahalı ama yapacak bir şey yok, çalışma mantığı aklıma yattı eğer doğruysa. gerçi işe yarıyor diyen var yaramıyor diyen var bilemedim. yine de konu önemli diye denemeye değer diye düşündüm.
bu arada dün doktordaydık, oğluş büyümüş 27+4, boyu 36 cm kilo 1180 gr. küçük mü diye düşünmüyor değilim klasik pimpiriklenme yani :) pek kilo almadım diye psikolojik olarak etkiledi kocam beni sanırsam
Anam banada 15 kasim ve sonrasi dedi ayyyy hadiiiiii hayirlisi
bu arada sezeryan için tarihi konuştuk ilk kez 10 kasım - 20 kasım arası dedi
Aynen canim bu ayi atlattik miydiii ohhhh degmesinler gamli yasli.gogsumuzeyaa düşününce çok az kalmış di mi
Sakin pimpirik yapma.annesi onemli olan saglikli olmasi her bebegin gelisimi farklidir kimi biraz daha minyon dogar sonradan kabak cicegi gibi acilir icini ferah tut
valla ben yanlış hatırlamıyosam benim 28. haftada 1009 gramdı.. 32. haftada 1860 oldu.. merak etme iyi seninkiben içimi ferah tutucam da canım eşim başımda zebani gibi, et yemiyorsun et yemiyorsun diye başımın etini yiyır. yaniolaki bi yerden duysa sizinki biraz küçükmüş diye geleceği ilk adres benim. valla haileymişim üzülürmüşüm hiiiiç umursamadan giydirir bana laflarını. başım belada adamla yaaa. sen hatırlıyor musun seninkini? çok mu düşük bu değerler?
günaydın cillibombiberonun fiyatın çok yüksekse doğumdan sonra bebeğe göre ertelesen olabilir bence belki hiç gerek kalmayacak kullanmayacaksın ben avent marka aldım ama inşallah gerek olmaz tabi.. ablamın iki kızı var mesela ilk yeğenim hep annesini emdi hiç kullanmadı almadıı zamanlar kaşıkla verebildi kabul etmedi başka.. ikinci yeğenimde biberonu seviyor bilemiyosun senin ki ne isticek..
valla ben yanlış hatırlamıyosam benim 28. haftada 1009 gramdı.. 32. haftada 1860 oldu.. merak etme iyi seninki
Canim benimkine 3 hafta once yada iki hafta onceydi 30 cm dedi ayni psikolojik baskiyi esim.bana.uyguladi.doktor gidisat normal bebek.saglikli gelisiminde sorun yok panik.yapma.diye uyardi saolsun aadam takti anam kucukmu diyeben içimi ferah tutucam da canım eşim başımda zebani gibi, et yemiyorsun et yemiyorsun diye başımın etini yiyır. yaniolaki bi yerden duysa sizinki biraz küçükmüş diye geleceği ilk adres benim. valla haileymişim üzülürmüşüm hiiiiç umursamadan giydirir bana laflarını. başım belada adamla yaaa. sen hatırlıyor musun seninkini? çok mu düşük bu değerler?
yok yok tamam emimin benim ki 1009 gramdı seninki benimkinden şişkoay hadi inş normaldir carputicim. yine su serptin içime :)
sen niye sezaryen oluyodun.. forumda herkes sezaryen mi olacak yahuu
Aynen canim bu ayi atlattik miydiii ohhhh degmesinler gamli yasli.gogsumuze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?