2014 Kasım Anneleri

Ben kokoş olmadığım için simler fazla geldi ama tabii sen nasıl beğeniyorsan. eğer hem kız hem erkeğe uygun olsun diyorsan kanatlarını beyaz düşün derim. kurdele de beyaz olabilir, nazar boncuğu da çok iyi fikir ayrıca :)

bu arada herkese günaydııınnnnnn

Gunaydin kizlar :) Canakkale de tam son bahar havasi var bugun ruzgar esiyor hava kapali normalde bana cok kasvetli gelen bu havalar beni cok mutlu ediyot kizimi beklerken. Kasimin yaklastigini belli ediyor hava bile mevsimler bebeklerimizi yaklastiriyor bize adim adim :)

Calisan anneler size sorum olacak doktordan alinacak calisabilir belgesini 32 nin basinda mi yoksa oncesinde mi almak gerekiyor

Doktordan doktora değişiyor galiba canım ben sorduğumda 32+0 da gel ona göre kendini ayarla demişti

İnşallah deliksiz uyuruz bu gece kızlar..

Zeyy bu saatlerde ayaktasın sabah zor olmuyormu işe gitmek

kızlar ben de bir şey sorayım size, internette araştırırken Medela Calma biberona rastladım. akışına zor diyorlar bu yüzden anne memesini daha iyi taklit ediyormuş ve bebeği meme emmekten kopartmıyormuş. o yüzden ilk aylar için bunu da alsam mı diyorum. yoksa Dr Browns alacağım o net ama bundan da alayım diyorum. biraz pahalı ama yapacak bir şey yok, çalışma mantığı aklıma yattı eğer doğruysa. gerçi işe yarıyor diyen var yaramıyor diyen var bilemedim. yine de konu önemli diye denemeye değer diye düşündüm.

bu arada dün doktordaydık, oğluş büyümüş 27+4, boyu 36 cm kilo 1180 gr. küçük mü diye düşünmüyor değilim klasik pimpiriklenme yani :) pek kilo almadım diye psikolojik olarak etkiledi kocam beni sanırsam

Sakin pimpirik yapma.annesi onemli olan saglikli olmasi her bebegin gelisimi farklidir kimi biraz daha minyon dogar sonradan kabak cicegi gibi acilir icini ferah tut

günaydın cillibom biberonun fiyatın çok yüksekse doğumdan sonra bebeğe göre ertelesen olabilir bence belki hiç gerek kalmayacak kullanmayacaksın ben avent marka aldım ama inşallah gerek olmaz tabi.. ablamın iki kızı var mesela ilk yeğenim hep annesini emdi hiç kullanmadı almadıı zamanlar kaşıkla verebildi kabul etmedi başka.. ikinci yeğenimde biberonu seviyor bilemiyosun senin ki ne isticek..

Sakin pimpirik yapma.annesi onemli olan saglikli olmasi her bebegin gelisimi farklidir kimi biraz daha minyon dogar sonradan kabak cicegi gibi acilir icini ferah tut

ben içimi ferah tutucam da canım eşim başımda zebani gibi, et yemiyorsun et yemiyorsun diye başımın etini yiyır. yaniolaki bi yerden duysa sizinki biraz küçükmüş diye geleceği ilk adres benim. valla haileymişim üzülürmüşüm hiiiiç umursamadan giydirir bana laflarını. başım belada adamla yaaa. sen hatırlıyor musun seninkini? çok mu düşük bu değerler?

valla ben yanlış hatırlamıyosam benim 28. haftada 1009 gramdı.. 32. haftada 1860 oldu.. merak etme iyi seninki

ya aslında cok doğru söylüyorsun carputi ama işte ilk başta süt gelmezse ve biberon verirlerse hemen bol akana alışmasın diye düşünüyorum. yani ilk tanıştığı şey anne memesi gibi onu uğraştıracak bir şey olsun die dedim. offf kafam karıştı yaa.

bu arada crputi sen giyim olarak nelerden kaç tane aldın? bana sürekli az al az al dediler elimde avucumda henüz bir şey yok. dün de konusunca doktorla, dedim bir an önce tamamla.. zaman az kaldı

Canim benimkine 3 hafta once yada iki hafta onceydi 30 cm dedi ayni psikolojik baskiyi esim.bana.uyguladi.doktor gidisat normal bebek.saglikli gelisiminde sorun yok panik.yapma.diye uyardi saolsun aadam takti anam kucukmu diyeSonra aklima en kucuk kiz karesim geldi premature bebek diyolardi ona minicik dogdu dokunmaya korkardi annem derken 3aydan sonra masallah bi gelisti bi gelisti ondan diyorum boya ve kiloya hic takma bnde fare gibi dogmusum birde simdi gor

ay hadi inş normaldir carputicim. yine su serptin içime :)
yok yok tamam emimin benim ki 1009 gramdı seninki benimkinden şişko takma böyle şeyleri 11 yıl okumuş uzman olmuş doktor iyi diyorsa iyidir ki kadın doğumcular gördükleri en ufak riski şak diye söylerler risk almamak için..

sen niye sezaryen oluyodun.. forumda herkes sezaryen mi olacak yahuu

yaa ben çok korkuyorum öyle böyle değil hem de tansiyonum oynuo resmen. çocukluktan beri nerdeyse fobim.. doktorumu bile ona göre seçtim ve baştan dedim ben istemiyorum normal doğum, masada kalırım zaten diye :) başka kim var? benim anladığım sen normal düşünüyorsun, inş çooooook kolay olur ve hemencecik doğuruverirsin o gün geldiğinde. keşke azıcık cesaretim olsa da düşünebilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…