Bende brütüsssssHih basladik.iste yine Ya Ta Mi YORUM
Hem.midem.kotu hem.bebek uyumadi hemde wc ye kamp kurucam az kaldi oyle.git gel yoruyor insani yaBende brütüsssss
Benim de midem fena sanki lav fıskıracak o denli yanıyor surup da içtim bana mısın demedi wc de ayrı basa bela zatlen ben 1 gidiste2 defa küçük çis yaıyorum sen de öyle misin?ona ramen halen yapmamıs gibi de his oluyoHem.midem.kotu hem.bebek uyumadi hemde wc ye kamp kurucam az kaldi oyle.git gel yoruyor insani ya
Esim yasiyor muyum diye arada kontrol bile ediyor o derece tam kalkacam oturuyirum bi bakiyorum yine gelmisBenim de midem fena sanki lav fıskıracak o denli yanıyor surup da içtim bana mısın demedi wc de ayrı basa bela zatlen ben 1 gidiste2 defa küçük çis yaıyorum sen de öyle misin?ona ramen halen yapmamıs gibi de his oluyo
2 ay sonra mumla arıcaz belki bu saatleri uyuıya bilmek için insallah sakin bebeklermiz olur da yorgun bitkin düsürmezler annisleriniEsim yasiyor muyum diye arada kontrol bile ediyor o derece tam kalkacam oturuyirum bi bakiyorum yine gelmis
Dogum yapan kimle.konussam sen bu saatlerin kiymetini bil diyor yaa bilcemde uyutmuyor ki2 ay sonra mumla arıcaz belki bu saatleri uyuıya bilmek için insallah sakin bebeklermiz olur da yorgun bitkin düsürmezler annislerini
Allah sabrını veriyordur ne anneler var benin tanıdığım biri de kız kardesim ki asla uykusuzluğa dayanamaz ve rahatına çok düskündür anne olduktan sonra öyle değisti ki uykusuzluk ve sorumluluk sabırlı olmayı öğretmis resmen oğlusu da öyle tatlı ki hiç annesini üzüp yormadı masallahDogum yapan kimle.konussam sen bu saatlerin kiymetini bil diyor yaa bilcemde uyutmuyor kiMidem tas gibi olmus cok gergin yanma cabasi Ayyy yarin dogduklarinda nasilda uyandiracaklar bizi saat basi hele kirki cikana kadar bi yorulcazki Iste ozaman dicez sabahlar olmasin
Benimde kizkardesim ayni bir bucukaylik oldu oglu ama malesefki annesini hala uyutmuyor uykusu cok duzensiz hatta cok az dilerim bizim meleklerimiz akilli olurlar hiccc yormazlar biziAllah sabrını veriyordur ne anneler var benin tanıdığım biri de kız kardesim ki asla uykusuzluğa dayanamaz ve rahatına çok düskündür anne olduktan sonra öyle değisti ki uykusuzluk ve sorumluluk sabırlı olmayı öğretmis resmen oğlusu da öyle tatlı ki hiç annesini üzüp yormadı masallahinsallah bizim yavrucuklarımız da öyle tatlı ve akıllı olurlar.
GunaydiinGünaydın kızlarrr
Gunaydiin
Ayse guldurdun beni sabah sabah:)) sonucta her seyi bilen yalnizca allah. Biz drlere guvenioz iste.hayirli zamanda doguralim insallhayyy her an gelmesinler yaa büyüsün ele avuca gelsinler azcık gerçi nolcağımızda belli.değil ilk hamileliğimde 27 de erken doğum olabilir bebek doğum kanalının girişinde duruyo dedi doktor ilaçlar iğneler verdi anammmm bu seferde bebek doğmadı iyimi rahimde bir cm açılma olsun diye herşeyi denefik 4 gün boyunca hergün doğuma gidiyom diye gittim olmadı 5. Gün sezertana girdim bu bebişlere güven olmaz anacımm
ayyy mor damarlarla göğsümün ve bağırımın üstüne dantel örmüşsün gibi sanki her yerim mor damar sütle alakalı biley sanırım bide beyaz tenli olunca tam belli oluyo
Limon kani mi sulandiriomus???erken gelirlerse küvözde kalma durumu beni korkutuyo 2 kg olmadan çıkarmıyolarmış galiba e benimki daha 1030 gr en az 1500 olmalı doğması için patates ve kaşara yüklenicem bu ara bi de bol limon kullanıcam kan sulandırıcı niyetine.
Gunaydin. 28-32 haftalar icin beni dr baya bi uyardi. En ufak biseyde hemen geliosun die. Eylulude atlatsak die gun sayioz walla esimle.dogum cantasi kesinlikle haxir olmali. Bir de telas yapilmamali. Mumkunse dus alip abdestli bir sekilde doguma ya da dr ye gidilmeli. Allah yardimcimiz olsun.Günaydın güzel arkadaşlarım.
Dün hayatımın en zor gününü geçirdim.
Buraya da yazmıştım eşim 2 günlüğüne deniz havası alayım değişiklik olsun diye Amasra'ya falan götürdü. Her şey inanılmaz güzeldi. Dün akşama doğru döndük ve ben akşam kursuma gittim. Orada lavaboya gittim, afedersiniz iç çamaşırımda kana benzer bir şey gördüm. Bir anda aklımdan neler geçti anlatamam. Panik yapmadan tam olarak ne olduğunu, nereden geldiğini çözmeye çalıştım. Peçeteyle kendimi kontrol ettim ama gelen bir kanama yoktu. Ama abartmıyorum yarım saat inceledim tuvalette. Sonra ders başladı, panik yapmadan girdim, düşünmemeye çalıştım. Akşam saat 9 olmuştu doktoru da rahatsız etmek istemedim açıkcası. Ağrım olursa hemen eşim gelcekti, ona da haber vermiştim. Biraz karın ağrım oldu gibi ben de riske atmamak için eve geldim. Duşa girdim, hazırlık yaptım yine de. Ama elim ayağım bir tuhaf oldu. Aşırı panik olmamanın sebebi; hamileliğimin en başından beri şiddetli kabızlık yaşıyorum. Son iki gün aşırı ağrı yapıyordu, belki orası kanamış olabilir diye düşündüm. Gece ağrım, sancım olsaydı hemen gidecektim hastaneye, hazırlıklıydım. (Hayatımın en zor hazırlığıydı)
Eşim şişen ayaklarıma, belime, bacaklarıma masaj yaptı. Konuşup rahatlattı. Onun sayesinde biraz uyumuşum. Sonra gece kalktığımda kontrol ettim sürekli hiçbir leke,ağrı yok.
Bu arada bebeğim de her zamanki gibi hareketli. O hareket ettikçe ağlamamak için kendimi zor tuttum. O daha çok küçük, erken doğum istediğim en son şey. Dualarıma herkesi katarak hep zamanında hayırlı,sağlıklı doğumlar olsun diyorum. En azından önümüzdeki şu 5 haftayı bir atlatırsak...
Hamileliğim genel anlamda çok rahat geçti ama dünkü yaşadığım stres, korku tarif edilemezdi. Hani doğum korkusu sarmaya başladı, nasıl olacak falan diyoruz ya inanın zerre aklıma bile gelmedi. Yeterki o iyi olsun, sağlıklı olsun diye düşündüm hep. Allah nasıl bir kutsallık vermiş bize!
Normalde canım inanılmaz tatlıdır, çok nazlıyımdır. Ama söz konusu insanın bebeği olunca hiç kendini düşünmüyor. Çok garip!
Allah kimseye o panik anını yaşatmasın. Bütün bebekler sağlığıyla, zamanında kavuşsun annesine,babasına..
(Son olarak akşam erken doğum yapıcam korkusu bastırınca ahhh Pınar ahh niye hazırlamadın şu doğum çantanı diye bir sürü fırça atıp sinirlendim kendime. O yüzden bu hafta ne yapıp edip hazırlıcam. Size de tavsiye)
Saglik ocaginda tahlil yaptirmistm lokosit bende 33 cikti. Gittim kadin dogumcuma zaten bu saglik ocagi tahlillerinde hep cikio onemli bisey degil dedi. Siz yapin hocam tahlili o zaman dedim. Burda da cikar cok onemseme dedi. Idrar yolu antiseptigi die bi ilac verdi. Tam bosaltamiodm idrarimi. Rahatlatti beni. 15 gun sonra tekrar tahlil yaptirdm temiz cikti. Sanirim dr nin bu kadar rahat olma sebebi daha onceden bana idrar kulturu yapti ve ureyen mikrop olmadigini gordu. Sana tavsiyem kesinlikle idrar kulturu yaptir boylece ezbere de ilac kullanmazsin. Idrar kulturunun amaci idrarda hangi mikrop uruosa onu gorup ona gore ilac yazmak.kızlar iki aydır idrar yolu enfeksiyonum var antibiyotik kullanmıştım ama geçmemiş.. dün yine tahlil yaptırdım lökosit 29 çıktıyarın doktor kontrolüm var çok korkuyorum ya bebeğim gelişemeişse ya erken doğum olursa diye.. enfeksiyon bunlara sebebiyet veriyormuş çünkü bu durumu yaşayanlar var mı?
Esma ile beyza mi:))) yesin onlari teyzesi:)) esma bir aile buyugunun ismi mi canim??? Yoksa esinle begendiginiz bir isim mi??Biz uyumu düşünmedik canım..tek kız olsa esma koycaktık zaten... beyzayı sonradan düşündük..
Yerleri daralıyo zaten canım bir de dahada sıkıştırıp erken doğuma sebep olmamak için..
Gunaydin. 28-32 haftalar icin beni dr baya bi uyardi. En ufak biseyde hemen geliosun die. Eylulude atlatsak die gun sayioz walla esimle.dogum cantasi kesinlikle haxir olmali. Bir de telas yapilmamali. Mumkunse dus alip abdestli bir sekilde doguma ya da dr ye gidilmeli. Allah yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?