Gobek deligi ile kordonun bir ilgisi yokmus. Ben de oyle bir baglanti kurmustum ama nedense
Benimde bugün göbek deliğim ağrıdı, elimle baktım çok bastırmadan, resmen göbek deliğimin çevresi ağrıyor yaSonra başladım senaryo yazmaya, acaba bebiş kordonla mı oynuyo falan filan..
Sen panik yapmamissin yine de. Masallh diyeyim. Ben gecende otururken oradan bisey aktigini hissettim. Nasil bagiriorm esime pecete getir dieKesinlikle bende öyle düşünüyorum.
O yüzden kurstan hemen çıkıp eve gittim. Mutlaka hazır olmalıydım. Yoksa içim rahat etmezdi.
Keske oyle bir cesaretim olsa genel anestezi almayip gorsem bebislerimi. Insan hayatinda kac kez sahit olabilir ki boyle bir guzelligebildiğim kadarıyla belden iğne yapıyorlar doğum sancısını yüzde 70 daha az hissediyorsun sezeryanda da belden aşağını sadece uyuşturuyorlar bebeğini yine doğar doğmaz görüyrsn
Günaydın güzel arkadaşlarım.
Dün hayatımın en zor gününü geçirdim.
Buraya da yazmıştım eşim 2 günlüğüne deniz havası alayım değişiklik olsun diye Amasra'ya falan götürdü. Her şey inanılmaz güzeldi. Dün akşama doğru döndük ve ben akşam kursuma gittim. Orada lavaboya gittim, afedersiniz iç çamaşırımda kana benzer bir şey gördüm. Bir anda aklımdan neler geçti anlatamam. Panik yapmadan tam olarak ne olduğunu, nereden geldiğini çözmeye çalıştım. Peçeteyle kendimi kontrol ettim ama gelen bir kanama yoktu. Ama abartmıyorum yarım saat inceledim tuvalette. Sonra ders başladı, panik yapmadan girdim, düşünmemeye çalıştım. Akşam saat 9 olmuştu doktoru da rahatsız etmek istemedim açıkcası. Ağrım olursa hemen eşim gelcekti, ona da haber vermiştim. Biraz karın ağrım oldu gibi ben de riske atmamak için eve geldim. Duşa girdim, hazırlık yaptım yine de. Ama elim ayağım bir tuhaf oldu. Aşırı panik olmamanın sebebi; hamileliğimin en başından beri şiddetli kabızlık yaşıyorum. Son iki gün aşırı ağrı yapıyordu, belki orası kanamış olabilir diye düşündüm. Gece ağrım, sancım olsaydı hemen gidecektim hastaneye, hazırlıklıydım. (Hayatımın en zor hazırlığıydı)
Eşim şişen ayaklarıma, belime, bacaklarıma masaj yaptı. Konuşup rahatlattı. Onun sayesinde biraz uyumuşum. Sonra gece kalktığımda kontrol ettim sürekli hiçbir leke,ağrı yok.
Bu arada bebeğim de her zamanki gibi hareketli. O hareket ettikçe ağlamamak için kendimi zor tuttum. O daha çok küçük, erken doğum istediğim en son şey. Dualarıma herkesi katarak hep zamanında hayırlı,sağlıklı doğumlar olsun diyorum. En azından önümüzdeki şu 5 haftayı bir atlatırsak...
Hamileliğim genel anlamda çok rahat geçti ama dünkü yaşadığım stres, korku tarif edilemezdi. Hani doğum korkusu sarmaya başladı, nasıl olacak falan diyoruz ya inanın zerre aklıma bile gelmedi. Yeterki o iyi olsun, sağlıklı olsun diye düşündüm hep. Allah nasıl bir kutsallık vermiş bize!
Normalde canım inanılmaz tatlıdır, çok nazlıyımdır. Ama söz konusu insanın bebeği olunca hiç kendini düşünmüyor. Çok garip!
Allah kimseye o panik anını yaşatmasın. Bütün bebekler sağlığıyla, zamanında kavuşsun annesine,babasına..
(Son olarak akşam erken doğum yapıcam korkusu bastırınca ahhh Pınar ahh niye hazırlamadın şu doğum çantanı diye bir sürü fırça atıp sinirlendim kendime. O yüzden bu hafta ne yapıp edip hazırlıcam. Size de tavsiye)
Hih basladik.iste yine Ya Ta Mi YORUM
Aynen aynen aynen....yapacak bisey yok.....dün gece tam 2 saat yatakta dolandım uykuya dalmak için..
Artık yatak uyku haram gibi yaaa
aynen öyle o an gibisi yoktur herhalde başka bi mutluluk eğer sezeryan oalcaksan bence korkunu yenmeye çalşıp spinal ol zaten ilk hemen 5 dk da veriyorlarmş kucağına diğer işlemler 15 dk filan sürüyormş onunda nasıl geçtiğini anlaşılmaz bile bebişi gördktn sonra bence bu güzelliğe dğer yaniKeske oyle bir cesaretim olsa genel anestezi almayip gorsem bebislerimi. Insan hayatinda kac kez sahit olabilir ki boyle bir guzellige
sen yine izleyip etkilnip görmüşsün ben nerdeye her gün bilim kurgu çekiyrm vala oturup yazsam nobel ödülü alack tarzda özgün filmler çekyrm rüyamdaanammm birde akşam kara para aşkı izledim..
ulen hamilelikte insan herşeydenmi etkilenir..
gece resmen hırsız polis oynadım rüyamdaa
Canım ben pijama düşünüyorum daha rahat olacağını düşünüyorum Ağustos annelerinde de pijama tavsiyesini okumuştum..bi de ben uzun kollu alıcamgünaydın herkese kızlar sabah saabh gözüme çöp batmş gibi eişimi işe gönderdm oturdm pc başına lohusa takımı araştırmaları yapmaya başladm bu hamilelik gerçktn insann pskolojisini çok etkilyr zaten bide bu aralar bi unutkanlık var ki anlatamam sanki aklım başka yerlerde çok tuhafm gerçekten size sorum şu ki lohusa takımını uzun kollumu aldınz yoksa kısa mı bide pijama tipimi uygun olur gecelik tpi mi gerçi her ikisindende almayı düşünyrm da
ben kısa kollu pijama takımı ve gecelik aldım üzerine sabahlık aldım..günaydın herkese kızlar sabah saabh gözüme çöp batmş gibi eişimi işe gönderdm oturdm pc başına lohusa takımı araştırmaları yapmaya başladm bu hamilelik gerçktn insann pskolojisini çok etkilyr zaten bide bu aralar bi unutkanlık var ki anlatamam sanki aklım başka yerlerde çok tuhafm gerçekten size sorum şu ki lohusa takımını uzun kollumu aldınz yoksa kısa mı bide pijama tipimi uygun olur gecelik tpi mi gerçi her ikisindende almayı düşünyrm da
Günaydın canım sanada..yeni gördüm 34 haftanın içindeymişsin maşallah sana az kalmış:)ben kısa kollu pijama takımı ve gecelik aldım üzerine sabahlık aldım..
Herkese günaydın bu arada annişler
Bendede sürekli oluyordu ama hapları kullanırken birlikte suyu olabildiğince fazla içtim elimde şişelerle gezdim evde işte. Öyle faydasını gördüm. Suyu çok içtikçe tuvalate daha çok çıkıyorsun. Az tuvalate gitmekte riski artırıyorkızlar iki aydır idrar yolu enfeksiyonum var antibiyotik kullanmıştım ama geçmemiş.. dün yine tahlil yaptırdım lökosit 29 çıktıyarın doktor kontrolüm var çok korkuyorum ya bebeğim gelişemeişse ya erken doğum olursa diye.. enfeksiyon bunlara sebebiyet veriyormuş çünkü bu durumu yaşayanlar var mı?
evet 34. haftanın içindeyim heyecan başladı birazGünaydın canım sanada..yeni gördüm 34 haftanın içindeymişsin maşallah sana az kalmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?