2014 Kasım Anneleri

Benimde bugün göbek deliğim ağrıdı, elimle baktım çok bastırmadan, resmen göbek deliğimin çevresi ağrıyor ya Sonra başladım senaryo yazmaya, acaba bebiş kordonla mı oynuyo falan filan..
Gobek deligi ile kordonun bir ilgisi yokmus. Ben de oyle bir baglanti kurmustum ama nedense

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum.
O yüzden kurstan hemen çıkıp eve gittim. Mutlaka hazır olmalıydım. Yoksa içim rahat etmezdi.
Sen panik yapmamissin yine de. Masallh diyeyim. Ben gecende otururken oradan bisey aktigini hissettim. Nasil bagiriorm esime pecete getir diekalk banyoya git degil mi zaten olacak olani kimse engelleyemez. Her gece dua ediorm. Allah hayirli bir dogum nasip etsin hepimize.

bildiğim kadarıyla belden iğne yapıyorlar doğum sancısını yüzde 70 daha az hissediyorsun sezeryanda da belden aşağını sadece uyuşturuyorlar bebeğini yine doğar doğmaz görüyrsn
Keske oyle bir cesaretim olsa genel anestezi almayip gorsem bebislerimi. Insan hayatinda kac kez sahit olabilir ki boyle bir guzellige

canımm ya okudukça şimdi bend ekendime kızıyorumm..
hazır olmamız lazım her hali ile..
Allah korusun herşey olabilir.
bence o kan dediğin gibi makattan gelmiştir kazbızsan..
ama sen yinede ihmal etme doktorunu bugün ara sor canımın içi..
kıyamam sana nasıl korkmuş..
öpeyimm seniii

günaydın güzel kasım anneleri..
bugün sabah sol bacağıma şiddetle giren krampla çığlıkla uyandım..
eşimin öle bir kalkması vardıki sanırım doğum sancısı sandı
o acı ile bile onun hali beni güldürdü..
tabi şimdide kas acısı ile topallıyorum..epeydir girmiyodu kramp denen illlettt

anammm birde akşam kara para aşkı izledim..
ulen hamilelikte insan herşeydenmi etkilenir..
gece resmen hırsız polis oynadım rüyamdaa

Keske oyle bir cesaretim olsa genel anestezi almayip gorsem bebislerimi. Insan hayatinda kac kez sahit olabilir ki boyle bir guzellige
aynen öyle o an gibisi yoktur herhalde başka bi mutluluk eğer sezeryan oalcaksan bence korkunu yenmeye çalşıp spinal ol zaten ilk hemen 5 dk da veriyorlarmş kucağına diğer işlemler 15 dk filan sürüyormş onunda nasıl geçtiğini anlaşılmaz bile bebişi gördktn sonra bence bu güzelliğe dğer yani

günaydın herkese kızlar sabah saabh gözüme çöp batmş gibi eişimi işe gönderdm oturdm pc başına lohusa takımı araştırmaları yapmaya başladm bu hamilelik gerçktn insann pskolojisini çok etkilyr zaten bide bu aralar bi unutkanlık var ki anlatamam sanki aklım başka yerlerde çok tuhafm gerçekten size sorum şu ki lohusa takımını uzun kollumu aldınz yoksa kısa mı bide pijama tipimi uygun olur gecelik tpi mi gerçi her ikisindende almayı düşünyrm da

anammm birde akşam kara para aşkı izledim..
ulen hamilelikte insan herşeydenmi etkilenir..
gece resmen hırsız polis oynadım rüyamdaa
sen yine izleyip etkilnip görmüşsün ben nerdeye her gün bilim kurgu çekiyrm vala oturup yazsam nobel ödülü alack tarzda özgün filmler çekyrm rüyamda

Canım ben pijama düşünüyorum daha rahat olacağını düşünüyorum Ağustos annelerinde de pijama tavsiyesini okumuştum..bi de ben uzun kollu alıcam

ben kısa kollu pijama takımı ve gecelik aldım üzerine sabahlık aldım..
Herkese günaydın bu arada annişler

Bendede sürekli oluyordu ama hapları kullanırken birlikte suyu olabildiğince fazla içtim elimde şişelerle gezdim evde işte. Öyle faydasını gördüm. Suyu çok içtikçe tuvalate daha çok çıkıyorsun. Az tuvalate gitmekte riski artırıyor

Herkese günaydın
Rahatsızlığı olan herkesin Allah yardımcısı olsun şifa versin.
Kızlar dün gece ağustos annelerini okudum neredeyse hepsi depresyonda olduğunu çaresiz olduğunu ve sürekli ağladıklarını yazmış. Zor olcağını tahmin ediyodum fakat bu kadarını değil .oğlumun doğmasını sabırsızlıkla bekliyorum ve onun varlığının beni Daha çok mutlu ediceğine inanıyorum tabi ağustos anneleri de böyle düşünüyolardı sonuçta annelik ama okuduğum kadarıyla doğumdan sonra hiç te öyle olmuyomuş ölmek istiyorum yazan var Rabbim sabır versin. Umarım hepimiz lohusalık dönemini güzel mutlu huzurlu ve sağlıklı geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…