2014 Kasım Anneleri

evet 34. haftanın içindeyim heyecan başladı biraz Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
Amin cümlemize.Ben günler yaklaştıkça strese giriyorum. Biraz panik biriyim. Kandan falan hastanelerden korkarım. Ebelik kazanmıştım gitmemiştim korkumdan

Ölmek istiyorum derken ağrılar için mi diyorlar

idrar tahlili bekleyince ortam ısısına maruz kalınca bile yanlış sonuç verebilir doktorunla görüş kesinlikle idrar kültürü yaptır net sonucu onda görürsün bide hangi ilacı kullanman gerektiğini öğrenmiş olursun..

Dün bende okudum ve psikolojşm bozuldu canım..
sanırım ağustos annelerinde daha çok yatkınlık varmış psikolojik olarak..
ben daha önce temmuaz haziran annelerini okuduğumda bu kadar değillerdi.

Ölmek istiyorum derken ağrılar için mi diyorlar

yok canım bebek uyumuyor..sürekli gaz sıkıntısı oluyormuş..
birde göğüs uçları yara olmuş..
ee birde lohusalık psikolojisi.
birde çoğunun yanında kv kalıyor o herşeye karışıyor ediyor onun gerginliği kızlar bıkmış

günaydın ya korktum neoluyor ağustos anneleri neden o hale gelmiş

Bir tane gecelik aldim. Sezaryen sonrasi kullanimi rahat oluo. Iki tane de pijama takimi. Hepsi de kisa kollu. Lohusa hali bebekler falan ugrasirken ter icinde kalirm die. Zaten usursem uzerine uyumlu hirka ve yelegim var. Ama sabahlikli takim bulursan o da cok mantikli. Ziyarete gelenlerin yaninda rahat olur.

Evet dün geceden beri moralim çpk bozuk birinin mi iyi gitmez. İnsan diyo sonuçta onlarda da bizimki gibi annelik duygusu var bunları söylediklerine göre bizim de başımıza gelebilir gibi geldi Allah korusun hepimizi lohusalıkta da buraya mutlu olduğumuz anları paylaşmak nasip olsun

Hayır canım uykusuzluk bebeğin varlığına alışamama bebeğin doymaması gazı vs. Ama bu cümleyi kuracak kadar kötü olmamalı ben çok güzel hayal ediyodum

Anne hakkı işte bu yüzden ödenmiyor. Ama he zorlukla birlikte elbette bir kolaylık vardır. Bebeği olmayan insanları düşünmek lazım.

amin canım inş..
ama şu gerçeği kabullenerek girmek lazım doğuma..
doğum sonrası gerçekten zor günler bekliyor bizi..
bu dünyaya hiç alışkın olmayan bir varlık olacak..
sersemlicek..
büyük eziyetleri olacak alışma dönemi..
tabi bizimde vücudumuz tepkiler verecek... göğüslerimiz acıyacak..
40 gün yaklaşık çok zor geçecek..
annelerimiz yanımızda olursa belki biraz daha kolay atlatabiliriz..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Günaydın kızlar mehaba.. Cumadan beri yazamadım.. Giremedim çünkü.. Bu hafta içi izinliydim biliyorsunuz.. Ama sorun o değildi... Cuma akşamı öyle bir olay yaşadıkki bizi ömür boyu yıpratacak... Anlatmak isterim ama çok uzun yazarım sizleri de sıkmak istemem ama günlerdir aklımdasınız size yazıp rahatlamak istiyordum daha yeni evde yalnız kaldım bir yandan da korkuyorum zaten.... İnşallah herkes iyidir...

günaydın milleeeeettttt :) nasılsınız dilerim keyifler yerindedir.
okuyamadım yazılanları maşallah hızımıza yetişilmiyor zaten :)

ağustos annelerini okudum ben de şimdi, korkularım depreşti resmen yaa
bizler ne yapıcaz acaba kötü şeyleri düşünmek de istemiyorum ama insan engel olamıyor. şimdi bile işe gelirken zor kalkıyorum yataktan saat 6 da ki aksam 10:30 yatış saatim. gayet uyuduğum halde berbat uykusuz bir şekilde kalkıyorum. bebekle ne olacak bilemiyorum

siz nasılsınız?

Hayırdır canım nooldukş..
olurmu öle şeyy ne sıkılması..
dert ortağı olduk burada..
sevinç mutluluk üzüntü hepsini paylaşıyoruzç.

hayırdır perikanadı yaa korkutma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…