Amin cümlemize.Ben günler yaklaştıkça strese giriyorum. Biraz panik biriyim. Kandan falan hastanelerden korkarım. Ebelik kazanmıştım gitmemiştim korkumdanevet 34. haftanın içindeyim heyecan başladı birazAllah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
Ölmek istiyorum derken ağrılar için mi diyorlarHerkese günaydın
Rahatsızlığı olan herkesin Allah yardımcısı olsun şifa versin.
Kızlar dün gece ağustos annelerini okudum neredeyse hepsi depresyonda olduğunu çaresiz olduğunu ve sürekli ağladıklarını yazmış. Zor olcağını tahmin ediyodum fakat bu kadarını değil .oğlumun doğmasını sabırsızlıkla bekliyorum ve onun varlığının beni Daha çok mutlu ediceğine inanıyorum tabi ağustos anneleri de böyle düşünüyolardı sonuçta annelik ama okuduğum kadarıyla doğumdan sonra hiç te öyle olmuyomuş ölmek istiyorum yazan var Rabbim sabır versin. Umarım hepimiz lohusalık dönemini güzel mutlu huzurlu ve sağlıklı geçiririz
idrar tahlili bekleyince ortam ısısına maruz kalınca bile yanlış sonuç verebilir doktorunla görüş kesinlikle idrar kültürü yaptır net sonucu onda görürsün bide hangi ilacı kullanman gerektiğini öğrenmiş olursun..kızlar iki aydır idrar yolu enfeksiyonum var antibiyotik kullanmıştım ama geçmemiş.. dün yine tahlil yaptırdım lökosit 29 çıktıyarın doktor kontrolüm var çok korkuyorum ya bebeğim gelişemeişse ya erken doğum olursa diye.. enfeksiyon bunlara sebebiyet veriyormuş çünkü bu durumu yaşayanlar var mı?
Herkese günaydın
Rahatsızlığı olan herkesin Allah yardımcısı olsun şifa versin.
Kızlar dün gece ağustos annelerini okudum neredeyse hepsi depresyonda olduğunu çaresiz olduğunu ve sürekli ağladıklarını yazmış. Zor olcağını tahmin ediyodum fakat bu kadarını değil .oğlumun doğmasını sabırsızlıkla bekliyorum ve onun varlığının beni Daha çok mutlu ediceğine inanıyorum tabi ağustos anneleri de böyle düşünüyolardı sonuçta annelik ama okuduğum kadarıyla doğumdan sonra hiç te öyle olmuyomuş ölmek istiyorum yazan var Rabbim sabır versin. Umarım hepimiz lohusalık dönemini güzel mutlu huzurlu ve sağlıklı geçiririz
Ölmek istiyorum derken ağrılar için mi diyorlar
Hayır canım uykusuzluk bebeğin varlığına alışamama bebeğin doymaması gazı vs. Ama bu cümleyi kuracak kadar kötü olmamalı ben çok güzel hayal ediyodumÖlmek istiyorum derken ağrılar için mi diyorlar
günaydın ya korktum neoluyorDün bende okudum ve psikolojşm bozuldu canım..
sanırım ağustos annelerinde daha çok yatkınlık varmış psikolojik olarak..
ben daha önce temmuaz haziran annelerini okuduğumda bu kadar değillerdi.
boşver benim psikolojim bozuldu dün seninkide bozulmasın..günaydın ya korktum neoluyorağustos anneleri neden o hale gelmiş
Bir tane gecelik aldim. Sezaryen sonrasi kullanimi rahat oluo. Iki tane de pijama takimi. Hepsi de kisa kollu. Lohusa hali bebekler falan ugrasirken ter icinde kalirm die. Zaten usursem uzerine uyumlu hirka ve yelegim var. Ama sabahlikli takim bulursan o da cok mantikli. Ziyarete gelenlerin yaninda rahat olur.günaydın herkese kızlar sabah saabh gözüme çöp batmş gibi eişimi işe gönderdm oturdm pc başına lohusa takımı araştırmaları yapmaya başladm bu hamilelik gerçktn insann pskolojisini çok etkilyr zaten bide bu aralar bi unutkanlık var ki anlatamam sanki aklım başka yerlerde çok tuhafm gerçekten size sorum şu ki lohusa takımını uzun kollumu aldınz yoksa kısa mı bide pijama tipimi uygun olur gecelik tpi mi gerçi her ikisindende almayı düşünyrm da
Evet dün geceden beri moralim çpk bozuk birinin mi iyi gitmez. İnsan diyo sonuçta onlarda da bizimki gibi annelik duygusu var bunları söylediklerine göre bizim de başımıza gelebilir gibi geldi Allah korusun hepimizi lohusalıkta da buraya mutlu olduğumuz anları paylaşmak nasip olsunDün bende okudum ve psikolojşm bozuldu canım..
sanırım ağustos annelerinde daha çok yatkınlık varmış psikolojik olarak..
ben daha önce temmuaz haziran annelerini okuduğumda bu kadar değillerdi.
yok canım bebek uyumuyor..sürekli gaz sıkıntısı oluyormuş..
birde göğüs uçları yara olmuş..
ee birde lohusalık psikolojisi.
birde çoğunun yanında kv kalıyor o herşeye karışıyor ediyor onun gerginliği kızlar bıkmış
Hayır canım uykusuzluk bebeğin varlığına alışamama bebeğin doymaması gazı vs. Ama bu cümleyi kuracak kadar kötü olmamalı ben çok güzel hayal ediyodum
Evet dün geceden beri moralim çpk bozuk birinin mi iyi gitmez. İnsan diyo sonuçta onlarda da bizimki gibi annelik duygusu var bunları söylediklerine göre bizim de başımıza gelebilir gibi geldi Allah korusun hepimizi lohusalıkta da buraya mutlu olduğumuz anları paylaşmak nasip olsun
Günaydın kızlar mehaba.. Cumadan beri yazamadım.. Giremedim çünkü.. Bu hafta içi izinliydim biliyorsunuz.. Ama sorun o değildi... Cuma akşamı öyle bir olay yaşadıkki bizi ömür boyu yıpratacak...Anlatmak isterim ama çok uzun yazarım sizleri de sıkmak istemem ama günlerdir aklımdasınız size yazıp rahatlamak istiyordum daha yeni evde yalnız kaldım bir yandan da korkuyorum zaten.... İnşallah herkes iyidir...
Günaydın kızlar mehaba.. Cumadan beri yazamadım.. Giremedim çünkü.. Bu hafta içi izinliydim biliyorsunuz.. Ama sorun o değildi... Cuma akşamı öyle bir olay yaşadıkki bizi ömür boyu yıpratacak...Anlatmak isterim ama çok uzun yazarım sizleri de sıkmak istemem ama günlerdir aklımdasınız size yazıp rahatlamak istiyordum daha yeni evde yalnız kaldım bir yandan da korkuyorum zaten.... İnşallah herkes iyidir...
Limon kani mi sulandiriomus???
neden korkuyosun ??korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?