2014 Kasım Anneleri

Aşk olsun peri ne sıkılması anlat ve rahatla olur mu öyle şey dertler anlatildikca kuculur

Aşk olsun peri ne sıkılması anlat ve rahatla olur mu öyle şey dertler anlatildikca kuculur

Hayırdır canım nooldukş..
olurmu öle şeyy ne sıkılması..
dert ortağı olduk burada..
sevinç mutluluk üzüntü hepsini paylaşıyoruzç.

Sağol canım benim... Anlatmazsam zaten içim kavruluyor...

hayırdır perikanadı yaa korkutma bizi

Arkadaşlar... Cuma günü işten geldim eşim eve gelmişti zaten. Odaya gidip giyinirken ebeveyn banyosunun kapısını açık gördüm o ara eşime söyledim telefonda konuştuğu için çok anlamadım ben de üstelemedim oralı bile olmadım... Sonra akşam 11 buçukta yatmaya gittik şakalaştım dedim ki banyoda ne aradın canım dedim kapısını da açmışsın ne kapısı dedi ben açmadım sen açmadın mı dedi dedim yoo... Eşim de her şeyin bi anda hep kötüsünü düşünür ya "bu eve hırsız girmiş" dedi.. Dedim daha neler abarttın iyice dedim.. Altınlar nerdeydi dedi çekmecedeydi dedim.. Baktık
Fermuarlı bir çantanın içindeki bi başka kutudaydı hepsi.. Her şey yerli yerinde sadece altınların hiçbiri yok. Başta şaka yapıyor sandım.. Sandıkları alt üst ettik yok.. Eşim ben saçlarımı yoluyorduk ne demek şimdi anlıyorum.. Polisleri aradık geldi 2 kişi önce adam odaya girer girmez "bu nasıl hırsızlık hiçbir yer dağılmamış kapıda zolanma hiçbişi yok emin misiniz hırsızlık olduğuna" dedi.. İnanmadı adam. Çünkü gerçekten kızlar çekmecedeki en ufak bir parçanın bile yeri değişmemiş hiçbirşey yerinden kıpırdamamış. Sadece çantayı açmış içindeki kutuyu boşaltıp kutuyu da aynen yerine koyup gitmişler.. Orda bilgisayarımız var eşimin saati benim saatim var hiçbişiye dokunmamış..Sonra olay yeri inceleme evimiz polis doldu ben zaten cenaze gibi oldum çünkü daha 2 hafta önce eltimdeydi ben alıp getirmiştim getirdiğim gün de eşime söylememiştim ertesi gün söyledim art niyetten değil tabi biliyordu da öyle denk geldi.. Vicdan azabım hala çok büyük. Gelen her polis bu kapı açılmaz mümkün değil dediler. Komiser ben bu kapıyı görsem eyvallah der dönerim felan dedi. Bizim de zaten gelenimiz gidenimiz kimsemiz yok yeni 2 ay olmuştaşınalı.. Polisler resmen bizden şüphelendi.. Parmak izi vs. Bişi çıkacağını sanmıyorum ama ben o gün bugün gece uykuya dalamıyorum sürekli gözümde canlandırıyorum ağlıyorum. Eşim de tabi beni suçluyor hiç yüzüme bakmıyor eltimin kızı geldi yanıma yalnız kalmim diye ne olsa ondan istiyor onla konuşuyor sanki ben evde yokum. Bu daha çok koyuyo bana zaten kendimi suçlu hissediyorum. Bu kapıdan böyle kolay giren yine girer diyorum. Çok korkuyorum. Eşimin desteğine çok ihtiyacım var o da tam tersi. Anneme "bıktım hep başına buyruk sorumsuzlupundan bıktım" felan demiş annem de üzülüyor. Çünkü çıkarken kapıyı kitlememiştim. Kitleseymişim böyle kolay giremezmiş. (Nasıl girdiği de belli değil gerçi) Böyle işte..

Kuzummmmmm çok teşekkür ederim.
Vallahi iyi korktum, sağlam korktum.
Daha minicikler ya kuzularımız.
Sağol desteğin için canım benim.

ağustos anneleri ölmek istiyormuş
ben 3 senelik evliyim bir çocuğun sorumluluğunu alamam diye 3 yıl bekledim tuğba artık istediğime karar verince planlı hamile kaldım.. kimse demesin ki çocuk bakmak kolay bizim evdeki kedilerimize benzemez maalesef çok zorlanacağımız zamanlar olacak uykusuzluk yorgunluk stres.. ama Allah elbette her zorluğun sonunda kolaylığını da verecek.. evlisin illa ki bu sene olmasa seneye yine çocuk düşüncesi içine girecektik düşün ki çocuğu olmayan veya engelli çocuğu olan insanları bol bol dua ve şükredip Allahtan sabır dileyelim.. benim de korkularım var tabiki doğurunca anlıcaz ki en kolayı doğurmakmış.. başkalarının hikayelerini de çok kapılma lütfen sen dua et hayırlısını iste..

perikanadı neyin var canım anlatabilirsin burası sıkıntını en rahat paylaşabileceğin yer biz sana moral vermeye çalışırız

cnm büyük geçmiş olsun.allah bi daha yaşatmasın.altın da evde durmamalı bence.yerini söylediğin biri var mıydı eliyle koymuş gibi almış.inş bulunur sıkma canını cana gelmesin.

perikanadı neyin var canım anlatabilirsin burası sıkıntını en rahat paylaşabileceğin yer biz sana moral vermeye çalışırız

Sağol canım zaten günlerdir siz aklımdasınız çünkü kimse bu azabımı benle paylaşmıyor eşim bile Sadece suçlayıp duruyor... Anlattım yazdım az önce

Çok doğru söylüyosun canım umarım bu zorlukları en az hasarla atlatırız sonrasında yavrularımızla güzel günler bizi bekliyor inşallah

evet benimde hikayem seninle aynı bende üç senelik evliyim bende bekledim planladım artık istediğime karar verdim eşime güvendiğime karar verdim biliyorum da zor olacağını dediğin gibi ne hikayeleri olan insanlar var ama ölmek istemek falan çok şaşırdım Allah kolaylık versin herkese

çok geçmiş olsun cnm yaa üzüldüm ama bir şey sorucam anlamadığım nokta var, senden başka yerini bilen birisi cidden yok mu? yani bana cok garip geldi bu iş, kesin biliyor olmalı giren. iyi düşün birisine söylemiş olabilir misin? eşin de saçmalamış, ondan daha cok üzüleceğin aşikar. erkekler böyle işte hemen faturayı kesiyorlar. ayrıca sen o kapıyı kilitlemiş olsan bile emin ol o altınlar yine giderdi, çünkü belli ki çok sıradan bir hırsızlık değil bu. ayrıca kapı zorlandıysa anlasırlır değil mi bu? kilitli olmayınca şak diye açılıyor mu bu kapı ben anlamadım.

cnm büyük geçmiş olsun.allah bi daha yaşatmasın.altın da evde durmamalı bence.yerini söylediğin biri var mıydı eliyle koymuş gibi almış.inş bulunur sıkma canını cana gelmesin.

Teşekkür ederim.. Yemin ediyorum malında değilim.. Sadece herkesin emeği vardı tabi ki ona üzülüyorum bir de ben getirdim bankaya koyarız demişti eşim fırsat bulamadan gitti. Kimse bilmiyordu zaten buralı değiliz ikimizde.. Kendi ahalimize sabah çıkıp akşam geliyoruz.. Komiser "ben 10 senedir hırsızlık bürosundayım böyle hırsızlık görmedim" dedi burda böyle psofesyonel hırsız yok vs. dedi.. Aklımız mantığımız almıyor.. Zaten ben kahroluyorum ağla ağla ölmüşüm eşim de kimse destek değil... Çok kötüyüm bize bişi olsa daha çok mutlu olacaktı sanırım

Herkese günaydın, mis gibi bir gün olsun hepimiz için inşallah

Benimde öle valla cnm ,hiçbir değişiklik yok göğüslerimde.
Neyse demek benim gibiler de varmış, rahatladım biraz. Dün anneme de söyledim "sen kafana takacak şey arıyorsun bence" dedi...Böyle saçma sapan kafama birşeyler takıp insanları da sinir ediyorum etrafımda
Sa

Sagol canim beni de 3 hafta snra cagirdi
Acaba baska bi dr a daha gozuksem mi bilemedm ( bebegi de geregindn fazla siklikta ultrasona maruz birakmk istemiyodum ama ...
Çok endişelenme, zaten çok büyük bir sorun olsa o kadar ara vermezdi doktor. Daha kısa zamanda çağırırdı.
Ayy canımm, bende yaşamıştım duyguları. Hemde daha erken haftalarda, iş yerinden hastaneye nasıl gittim bir ben bir Allah bilir. Aklından neler neler geçti tahmin edebiliyorum, doktor o zaman herhangi bir sıkıntı görememişti,bende kabızdım o sıralar, sanırım makattan gelmiş demişti.
Bende bu hafta sonu hazırlayacağım inşallah doğum çantamızı. Allah zamanında ve hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize ama, herşeye de hazırlıklı olmak gerek.

Günaydın Kasım anneleri..
Her yerim ağrıyor diye bi tabir vardır ya işte tam öyleyim..
Istisnasız her yerim ağrıyor..
Daha okula gitcem eve gelcem temizlik yapcam offf

Al işte biri daha, inan bana dün akşam resmen ölüyorum sandım. Ter basıyor, her yerim ağrıyor, oturup kalkmak ise bir eziyet resmen, bacaklarım da ağrı, belimde ağrı, sürekli tuvalete git gel, yatıyorum yatakta yavru bir manda yavrusu gibi yuvarlanıyorumyatmamla tuvaletimin gelmesi bir oluyor, kalkıyorum, sabaha karşı bel ağrısı derken uykusuzluk sinirlerimi bozmaya başladı. Valla ne olacak bu halimiz merak etmeye başladım.

Canım biz burada birbirimizin her derdine ortak oluyoruz, anlatmak istersen hepimiz dinleriz seni. İçine atma, üzme kendini, hayatta ölüme çare yok onun dışında herşeyin çaresi var.

ayy canım yaa çok üzüdüm ama kpıda zorlama yoksa bende bu eve girip çıkan biridir..
yoksa muhakkak kilitte olmasa bir iz bırakkırdı..resmen yerini bilip almış gitmiş altınlartı.
eşinin yaptığıda iş değil yani nereden bilebilirsin..
olabilir böle şeyler seni suçlaması saçma yanii..
erkek milleti işte kas kafalılar..
sende ona trip yap..
zaten yeterinde üzülmüş gerilmişsin..daha fazla gerilme canım benim..
çokmuydu altın ne kadardı

lohusa psikolojisi bu bazıları maalesef ağır yaşıyor eğer çevrende anlayışsız insanlar varsa bu insanları depresyona sürüklüyor.. annemize kayınvalidemize ve eşimize büyük görevler düşüyor bu süreçten geçerken tam desteklerini gösterirlerse inşallah rahatça atlatırız.. ilk 40 gün bebeğin yeni dünyasına alışma süreci olacağından zorlanabiliriz tabiki bol bol dua edelim..

Polisler de o yüzden bir türlü inanmadı hırsızlık olduğuna... Çilingir getirip bu kapıyı nasıl açabilirsin diye bile sorduk.. Adam geldi kapıyı gören zaten bi afallıyor.. Bu kapının tokmağı sadece 5000 tl dir diyolar (tabi abatı bence) Ama kapımız gerçekten çok kalın çok ağır ve 4 güvenlik sistemi var.. Çilingir kartla denedi açamadı.. Abi a-maymuncukla felan açmışlardır herhalde felan dedi ya da plastik yumuşak bişiyle dedi.. Kilitli olsa kolay açamazdı ses yapardı dedi eşim zaten bana aşırı sinirli kilitleseydin bari çekmecede bırakmasaydın her seferinde suçluyor zaten ölüyrum ben... Anahtarlarımz zaten hep bizimle.. Giren artık sanırım hırsızlıkta çağ atlamış...

altınlarını çaldırdığın için üzüldüm inşAllah sıkıntını kısa sürede atlatırsın. ama üzülme zaten gitmiş gideceği varmış vardır bir hayır biliyormusun ilk aklıma daha kötü şeyler geldi yazını okuyunca rahatladım sıkma canını giden para olsun başka sıkıntılar olmasın da ailen de atlatır illaki sen hamilesin güçlü ol herşeyden önce sağlık

valla peri tanıdık birinin işine benziyor bu cana geleceğine mala gelsin diyelim artık.. üzme kendini hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…