çok geçmiş olsun cnm yaa üzüldümama bir şey sorucam anlamadığım nokta var, senden başka yerini bilen birisi cidden yok mu? yani bana cok garip geldi bu iş, kesin biliyor olmalı giren. iyi düşün birisine söylemiş olabilir misin? eşin de saçmalamış, ondan daha cok üzüleceğin aşikar. erkekler böyle işte hemen faturayı kesiyorlar. ayrıca sen o kapıyı kilitlemiş olsan bile emin ol o altınlar yine giderdi, çünkü belli ki çok sıradan bir hırsızlık değil bu. ayrıca kapı zorlandıysa anlasırlır değil mi bu? kilitli olmayınca şak diye açılıyor mu bu kapı ben anlamadım.
evet ama ben 40 gün annelerimizden biriyle kalırsam daha fena olacağıma eminim takıntılıyım ben kuralcıyım bir iki hafta kalsınlar sonra ben eşimle kalmak istiyorum ben yoğun ter kokusuna bile geriliyorumlohusa psikolojisi bu bazıları maalesef ağır yaşıyor eğer çevrende anlayışsız insanlar varsa bu insanları depresyona sürüklüyor.. annemize kayınvalidemize ve eşimize büyük görevler düşüyor bu süreçten geçerken tam desteklerini gösterirlerse inşallah rahatça atlatırız.. ilk 40 gün bebeğin yeni dünyasına alışma süreci olacağından zorlanabiliriz tabiki bol bol dua edelim..
tamam bu tarz şeylere geriliyosan zaten 10 güne toparlamış olursun kendini büyükleri gönderirsin evden pamuğunla başbaşa kalırsın..evet ama ben 40 gün annelerimizden biriyle kalırsam daha fena olacağıma eminim takıntılıyım ben kuralcıyım bir iki hafta kalsınlar sonra ben eşimle kalmak istiyorum ben yoğun ter kokusuna bile geriliyorum
ayy canım yaa çok üzüdüm ama kpıda zorlama yoksa bende bu eve girip çıkan biridir..
yoksa muhakkak kilitte olmasa bir iz bırakkırdı..resmen yerini bilip almış gitmiş altınlartı.
eşinin yaptığıda iş değil yani nereden bilebilirsin..
olabilir böle şeyler seni suçlaması saçma yanii..
erkek milleti işte kas kafalılar..
sende ona trip yap..
zaten yeterinde üzülmüş gerilmişsin..daha fazla gerilme canım benim..
çokmuydu altın ne kadardı
altınlarını çaldırdığın için üzüldüm inşAllah sıkıntını kısa sürede atlatırsın. ama üzülme zaten gitmiş gideceği varmış vardır bir hayır biliyormusun ilk aklıma daha kötü şeyler geldi yazını okuyunca rahatladım sıkma canını giden para olsun başka sıkıntılar olmasın da ailen de atlatır illaki sen hamilesin güçlü ol herşeyden önce sağlık
valla peri tanıdık birinin işine benziyor bu cana geleceğine mala gelsin diyelim artık.. üzme kendini hamilesin
Canım biz burada birbirimizin her derdine ortak oluyoruz, anlatmak istersen hepimiz dinleriz seni. İçine atma, üzme kendini, hayatta ölüme çare yok onun dışında herşeyin çaresi var.
Günaydın kızlar mehaba.. Cumadan beri yazamadım.. Giremedim çünkü.. Bu hafta içi izinliydim biliyorsunuz.. Ama sorun o değildi... Cuma akşamı öyle bir olay yaşadıkki bizi ömür boyu yıpratacak...Anlatmak isterim ama çok uzun yazarım sizleri de sıkmak istemem ama günlerdir aklımdasınız size yazıp rahatlamak istiyordum daha yeni evde yalnız kaldım bir yandan da korkuyorum zaten.... İnşallah herkes iyidir...
Sağol canım benim... Anlatmazsam zaten içim kavruluyor...
Arkadaşlar... Cuma günü işten geldim eşim eve gelmişti zaten. Odaya gidip giyinirken ebeveyn banyosunun kapısını açık gördüm o ara eşime söyledim telefonda konuştuğu için çok anlamadım ben de üstelemedim oralı bile olmadım... Sonra akşam 11 buçukta yatmaya gittik şakalaştım dedim ki banyoda ne aradın canım dedim kapısını da açmışsın ne kapısı dedi ben açmadım sen açmadın mı dedi dedim yoo... Eşim de her şeyin bi anda hep kötüsünü düşünür ya "bu eve hırsız girmiş" dedi.. Dedim daha neler abarttın iyice dedim.. Altınlar nerdeydi dedi çekmecedeydi dedim.. Baktık
Fermuarlı bir çantanın içindeki bi başka kutudaydı hepsi.. Her şey yerli yerinde sadece altınların hiçbiri yok. Başta şaka yapıyor sandım.. Sandıkları alt üst ettik yok.. Eşim ben saçlarımı yoluyorduk ne demek şimdi anlıyorum.. Polisleri aradık geldi 2 kişi önce adam odaya girer girmez "bu nasıl hırsızlık hiçbir yer dağılmamış kapıda zolanma hiçbişi yok emin misiniz hırsızlık olduğuna" dedi.. İnanmadı adam. Çünkü gerçekten kızlar çekmecedeki en ufak bir parçanın bile yeri değişmemiş hiçbirşey yerinden kıpırdamamış. Sadece çantayı açmış içindeki kutuyu boşaltıp kutuyu da aynen yerine koyup gitmişler.. Orda bilgisayarımız var eşimin saati benim saatim var hiçbişiye dokunmamış..Sonra olay yeri inceleme evimiz polis doldu ben zaten cenaze gibi oldum çünkü daha 2 hafta önce eltimdeydi ben alıp getirmiştim getirdiğim gün de eşime söylememiştim ertesi gün söyledim art niyetten değil tabi biliyordu da öyle denk geldi.. Vicdan azabım hala çok büyük. Gelen her polis bu kapı açılmaz mümkün değil dediler. Komiser ben bu kapıyı görsem eyvallah der dönerim felan dedi. Bizim de zaten gelenimiz gidenimiz kimsemiz yok yeni 2 ay olmuştaşınalı.. Polisler resmen bizden şüphelendi.. Parmak izi vs. Bişi çıkacağını sanmıyorum ama ben o gün bugün gece uykuya dalamıyorum sürekli gözümde canlandırıyorum ağlıyorum. Eşim de tabi beni suçluyor hiç yüzüme bakmıyor eltimin kızı geldi yanıma yalnız kalmim diye ne olsa ondan istiyor onla konuşuyor sanki ben evde yokum. Bu daha çok koyuyo bana zaten kendimi suçlu hissediyorum. Bu kapıdan böyle kolay giren yine girer diyorum. Çok korkuyorum. Eşimin desteğine çok ihtiyacım var o da tam tersi. Anneme "bıktım hep başına buyruk sorumsuzlupundan bıktım" felan demiş annem de üzülüyor. Çünkü çıkarken kapıyı kitlememiştim. Kitleseymişim böyle kolay giremezmiş. (Nasıl girdiği de belli değil gerçi) Böyle işte..
Sağol canım benim... Anlatmazsam zaten içim kavruluyor...
Arkadaşlar... Cuma günü işten geldim eşim eve gelmişti zaten. Odaya gidip giyinirken ebeveyn banyosunun kapısını açık gördüm o ara eşime söyledim telefonda konuştuğu için çok anlamadım ben de üstelemedim oralı bile olmadım... Sonra akşam 11 buçukta yatmaya gittik şakalaştım dedim ki banyoda ne aradın canım dedim kapısını da açmışsın ne kapısı dedi ben açmadım sen açmadın mı dedi dedim yoo... Eşim de her şeyin bi anda hep kötüsünü düşünür ya "bu eve hırsız girmiş" dedi.. Dedim daha neler abarttın iyice dedim.. Altınlar nerdeydi dedi çekmecedeydi dedim.. Baktık
Fermuarlı bir çantanın içindeki bi başka kutudaydı hepsi.. Her şey yerli yerinde sadece altınların hiçbiri yok. Başta şaka yapıyor sandım.. Sandıkları alt üst ettik yok.. Eşim ben saçlarımı yoluyorduk ne demek şimdi anlıyorum.. Polisleri aradık geldi 2 kişi önce adam odaya girer girmez "bu nasıl hırsızlık hiçbir yer dağılmamış kapıda zolanma hiçbişi yok emin misiniz hırsızlık olduğuna" dedi.. İnanmadı adam. Çünkü gerçekten kızlar çekmecedeki en ufak bir parçanın bile yeri değişmemiş hiçbirşey yerinden kıpırdamamış. Sadece çantayı açmış içindeki kutuyu boşaltıp kutuyu da aynen yerine koyup gitmişler.. Orda bilgisayarımız var eşimin saati benim saatim var hiçbişiye dokunmamış..Sonra olay yeri inceleme evimiz polis doldu ben zaten cenaze gibi oldum çünkü daha 2 hafta önce eltimdeydi ben alıp getirmiştim getirdiğim gün de eşime söylememiştim ertesi gün söyledim art niyetten değil tabi biliyordu da öyle denk geldi.. Vicdan azabım hala çok büyük. Gelen her polis bu kapı açılmaz mümkün değil dediler. Komiser ben bu kapıyı görsem eyvallah der dönerim felan dedi. Bizim de zaten gelenimiz gidenimiz kimsemiz yok yeni 2 ay olmuştaşınalı.. Polisler resmen bizden şüphelendi.. Parmak izi vs. Bişi çıkacağını sanmıyorum ama ben o gün bugün gece uykuya dalamıyorum sürekli gözümde canlandırıyorum ağlıyorum. Eşim de tabi beni suçluyor hiç yüzüme bakmıyor eltimin kızı geldi yanıma yalnız kalmim diye ne olsa ondan istiyor onla konuşuyor sanki ben evde yokum. Bu daha çok koyuyo bana zaten kendimi suçlu hissediyorum. Bu kapıdan böyle kolay giren yine girer diyorum. Çok korkuyorum. Eşimin desteğine çok ihtiyacım var o da tam tersi. Anneme "bıktım hep başına buyruk sorumsuzlupundan bıktım" felan demiş annem de üzülüyor. Çünkü çıkarken kapıyı kitlememiştim. Kitleseymişim böyle kolay giremezmiş. (Nasıl girdiği de belli değil gerçi) Böyle işte..
Bende diyordum kaç gündür kayıp nerelerde diye
Cana geleceğine mala gelsin. Üzme kendini bizim eşler de aynı. Kendiler olsa kabul etmezlr ama bayanlara demek onlar için çok kolaydır. Bizim kocalarda aynı canım. Evine misafir falan gelmişmiydi. Gerçekte ilginç bir hırsızlık olmuş.
Canım çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın. Ama benden söylemesi, bana da bu pek normal bir hırsızlıkmış gibi gelmedi, kapıda hiç zorlamanın olmaması ilginç. Sanki birisinde anahtarınız varmış gibi, açmış girmiş. Bence kilidinizi değiştirin. Bak ne anlatıcam, benimde iş yerimde ki bölüm şefimizin evine girdi hırsız. Hemde akşam saat 00:30'da kendisi televizyon izlerken, uyumuş kalmış koltukta, tıkırtıya uyanmış bir bakmış adam evde, adam bunun kollarını bağlamış, eve karıştırış, o sırada şefim çözmüş ellerini, bu arada da adam sapıkmış, "sen evlimisin, bakiremisin falan" diyormuş. Göğüslerini falan okşuyormuş ellerini bağlarken. Şefimiz de 37 yaşında bekar, çok güzel bir bayan. Yalnız yaşıyordu. Neyse şefim elerini çözüp kaçmaya çalışırken, adam "seni öldürücem" deyip, bıçakla saldırmış. Şefim yaralanmış ama daire kapısını da açmış, bağırınca adam balkondan kaçmış. yarasına 10 dikiş atıldı, şu an psikolojik tedavi görüyor. Uzun bir süre raporlu, iş yerinde olmayacak, evini de ailesi de boşlattı. Bir daha o ve giremem demiş.Beterin beteri var anlayacağın, evde eşin yada sen de olabilirdiniz. Allah korusun, eşinde şu an yaşananların şokundan böyle davranıyordur. Üstüne gitme, sen herhangi birinize birşey olmadığı için dua et sadece, mal canın yongası ama, cana geleceğine de mala gelsin.
Bilmiyorum canım.. Gelenimiz gidenimiz evimize giren de hiç olmadı.. Komşuluk bile başlamamıştı daha.. Kimse girmedi evimize.. Biz bizeyiz hep eşimle.. Altınlar da bi 15-20 milyarlıktı işte..
Ben sadece suçluluk duygusundan kahroluyorum.. Neden getirdim neden kapıyı kitlemedim diye.. Bir de eşimin o tavırlarına.. Evde hiç yokmuşum gibi davranmasına.. Konuşmaya kalkınca da sürekli suçlayıcı olmasına dayanamıyorum artık..
Ben kendi vicdanımla kavga ediyorum canım neden getirdim neden kapıyı kitlemedim diye.. Yoksa gözümde yok iç huzur ne kadar da önemli.. Eşim bana destek olmuş olsaydı şu an belki bu kadar böyle olmazdık... Çok korkuyorum.. Daha evimi çok severek aldım şimdi evimden doğuyacak duruma geldim..
Sağol canım benim anlattım zaten uzun uzun Allah razı olsun.. Evet doğru söylüyorsun keşke biraz eşim de böyle düşünebilse biraz...
etrafta kamera yok mu görüntülerine bakılsaydı bi.. valla üzüldüm bende ne desek boş büyük geçmiş olsunÇok teşekkür ederim canım çok sağol.. Kilitlemişim ya kolay açılırmış vs. Bi komşu da geldi diyo ki ben de bi gün normal çekmiştim kapıyı çilingir çağırdık kartla hiçbişiyle açamadı sonra karşimi balkondan soktuk dedi.. Bu kapılar öyle o kadar sıradan bir kapı değil dedi o da aklımı karıştırdı.. Polisler diyor bu adam kapıya bu kadar masraf edeceğine güvenlik kamerası koydursaymış binaya dediler.. Herkes bişi diyor.. Bu haftaiçi izinliydim ben evdeyken gelseydi napardım diyorum eşim hiç mi düşünmüyor bize bişi olsa daha mı iyiydi diye.. Ben de şimdi o psikolojideyim evimden soğumaya başladım.. Oğlumla konuşuyorum ağlıyorum çabuk gel oğlum diyorum bir tek sen yanımdasın benlesin diyorum.. Şimdi bile kötü oldum( Dualar ediyorum hiçbişi geri gelmesin belki ama o alan Allah'ım diyorum öyle bir vicdan azabı ver ki seneler sonra bile olsa gelip helallik istesin... çaresizce beddua ediyorum biliyorum günah belki ama içim yanıyor.. Giden mal ama benim iç huzurumu evimin huzurunu da aldı götürdü o giden
ben burada giden altınlara değil ama eşinin yaptıklarına çok üzüldüm..
birisinin onu dürtmesi lazım ..
insanlık hali her insan hata yapabilir..
sen hamilesin biraz daha anlayışlı olması lazım
etrafta kamera yok mu görüntülerine bakılsaydı bi.. valla üzüldüm bende ne desek boş büyük geçmiş olsun
Polisler de o yüzden bir türlü inanmadı hırsızlık olduğuna... Çilingir getirip bu kapıyı nasıl açabilirsin diye bile sorduk.. Adam geldi kapıyı gören zaten bi afallıyor.. Bu kapının tokmağı sadece 5000 tl dir diyolar (tabi abatı bence) Ama kapımız gerçekten çok kalın çok ağır ve 4 güvenlik sistemi var.. Çilingir kartla denedi açamadı.. Abi a-maymuncukla felan açmışlardır herhalde felan dedi ya da plastik yumuşak bişiyle dedi.. Kilitli olsa kolay açamazdı ses yapardı dedi eşim zaten bana aşırı sinirli kilitleseydin bari çekmecede bırakmasaydın her seferinde suçluyor zaten ölüyrum ben... Anahtarlarımz zaten hep bizimle.. Giren artık sanırım hırsızlıkta çağ atlamış...
valla peri hiç uzaklarda arama bence belli ki tanıdık işi bu eliyle koymuş gibi almış gitmiş.. kamera görüntüsü olsaydı keşke kim olduğu çıksaydı piyasaya.. karnında ki masumun hakkını çalmış Allah ona da hayır etmez o parayı..Evet eşimin yaptıkları zaten canımı acıtıyor.. Abisi geldi ailesiyle işte.. Onların yanında bile beni suçluyor bazen ağır konuştu. Ben de zaten kendimi suçlu hissediyorum mahvoldum..
Yok canım.. Sadece zili çalan kim gösteren kamera var ya o var o da kayıt yapmıyormuş sanırım.. Yani elde var sıfır..
Eşimin psikolojisi de çok kötü... Eve gelir gelmez hep aynı şeyleri yapıyor.. Kapıyı inceliyor eline feneri alıyor bişiler yapıyor odalara giriyor çıkıyor... Bnu yapanı bulucam bulunca da canım pahasına bedelini ödeticem polise bırakmicam vs. diyor..
Yok canım ya kimse gelmiyor 2 ay olmuştu taşınalı komşularla bile gördükçe günaydın vs. diyordum... Akrabamız yok burda. Gelen giden yok. Takip ettiler demekki evde ne zaman yokuz ama gündüz gündüz bu kadar rahat hiçbir iz bırakmadan nasıl becermişler aklımız onu almıyor. Bu kadar profesyonelse daha sonra yine gelir bu sefer diğer şeyleri götürür götürmesi bişi değil ben çete işi felansa diye kabuslar görüyorum uyku uyuyamıyorum görseniz cenaze gibiyim yüzüm gözüm bembeyaz gözler şiş.. Hep kuruyorum yatağıma oturmuş altınları dökmüş toplamış gitmiş pis ayakları pis ruhu bu eve girmiş vs. düşüne düşüne deli olcam
çilingir de tuz biber ekmiş yani.. peki etrafı nasıl dağıtmamışlar ben onu anlamadım. kamera falan var mı etrafınızdaki evlerde ya da dükkanlarda bir bakının olmadı.
kocana da bi şey diyesim var, sen ister misin sanki bunu. kaldı ki kadınlar daha da önemser maddi konuları. üzülmemeye çalış demekten başka da bi şey gelmio insanın elinden
kaybınız cok büyük mü? inş çok değildir de çabuk unutulur.
ben bu tarz seyler de hep şunu düşünürüm: canımıza gelecekti ama Allah bizi korudu buradan çıkarttı. bunu düşün sadece, bebeğin var karnında. ona bir şey olacağına bütün eşyaların gitsin gerekirse. ve içten su an hepimiz için diliyorum inan, bebeklerimize bir şey olacağına dilerim hepimizin malından çıkar..
valla peri hiç uzaklarda arama bence belli ki tanıdık işi bu eliyle koymuş gibi almış gitmiş.. kamera görüntüsü olsaydı keşke kim olduğu çıksaydı piyasaya.. karnında ki masumun hakkını çalmış Allah ona da hayır etmez o parayı..
Canım ev sizi mi kiracı mısınız? Ben buraya atandığımda ilk işimiz tutttuğumuz evin kilidini değiştirmek oldu. Çünkü ev sahiplerini tanımıyoruz. Dedik hırlı mı hırsız mı? Giderken eski kilidi takarız geri dedik. Belki yedeği ev sahibinde vardır ben tek kalacağım biraz paniğim. Hadi ben evdeyken gelirler bişe yaparlarsa yahut işteyken evime girerlerse falan. Aklıma geldi senin anahtarın yedeği birilerindemiydi acaba. Bence değiştir anahtarlarını
Canım 15-20 milyarlık bişiydi..Ben huzurumun kaybına çok yanıyorum... Dün yine konuyu açtı ben neler düşünüyordum ücretsiz izne ayrılır olmazsa o altınları hep bozduracaktım 2 sene çocuğumuza kendi bakardı ama fırsat vermiyorlar ki beni adam yerine koyup dinleyen yok ki gibi yine başladı... Amin ne güzel demişsin... Zaten geçen gün dayanamadım yine yeğenini aradı en ordayken mesaj attım ben dedim herhalde bize bişi olsaydı bu kadar yanmayacaktın vs. Ne bilim. Öyle karmaşığım ki.. Dışarı çıkmadım günlerdir.. Sanki o yapanın gözü sürekli bizde olacak bize uzakten bakıp gülecek yine takip edecek gibi geliyor. Gece ilk defa neden uyumuyorsun diye sordu eşim umursadı biraz dedi ben de başladım ağlamaya korkuyorum dedim. O da diyor bu adam bu kadar kolay girip çıkabiliyorsa yarın öbür gün gelir canımıza namusumuza göz koyar felan diyor.. Kiracı olsam hemen çıkardım napıcam diyor. Kapıyı pencereleri güçlendirmek için bişiler düşünüyor ne bilm... oy..
Keşke kamera olsaydı canım keşke.. Yatak odamızda da onları yıkacayacam diye bebişim kıyafetleri hep bi yerde yığılıydı hiç mi görmedi içi acımadı dedim ama işte giren zaten vicdanını kapıda bırakıp giriyor bizim gibi düşünmez ki..
valla peri hiç uzaklarda arama bence belli ki tanıdık işi bu eliyle koymuş gibi almış gitmiş.. kamera görüntüsü olsaydı keşke kim olduğu çıksaydı piyasaya.. karnında ki masumun hakkını çalmış Allah ona da hayır etmez o parayı..
Canım eşim her konuda aşırı pimpiriklidir.. Biz 2 ay önce satın aldık evi... Eve girdiğimiz gün değiştirdi eşim... Bu olaydan sonra yine değiştirdi... Şimdi pencerelere kapıya bişiler yapmayı dşünüyor.. Nasıl koruyacam evimi ben diyor.. Bir çok şey araştırıyor... Ne bilim.. Rabbim kimseye yaşatmasın.. Şimdi evde tekim öyle kıpırdamadan oturuyorum.. Müzik açtım ses olsun diye.. Hiç tv yi kapatmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?