2014 Kasım Anneleri

valla eşim polis hergün bu olaylara bakıyorlar ona anlattım kapı kilitli değilse çok rahat girer diyor zaten ilk bakacağı yer çekmeceler hiç dağıtmadan alıp çıkar dedi.. keşke kamera görüntüsü falan olsaydı inşallah bulunur..

eşinde manyakmıdır dicem şimdi yaa..
sen korkuyorum diyorsun o iyice körüklüyor..
hayrey birşey sinis oldum valla

O bir kere böyle oldu ya... Korkuyorum ki bir ömür söyleyecek... Ne zaman normale dönebiliriz hiç bilmiyorum... Çok zor bir durummuş..

Polisler onu diyeceğine diyo ki buralarda böyle profesyonel hırsız yok diyolar.. Bizden şüphelendiler.. Onu da bi akrabamız dedi el dedektörü varmış artık eskisi gibi dağıtmıyorlarmış bulup alıyorlarmış.. Bizim eve girenler de gerçekten akıllılar demekki.. Her şey yerli yerinde bırakmışlar farketmeyelim hemen diye.. O banyo kapısı açık olmasa şu an hala farkında değildik belki...

Anladım canım. Bolbol Ayeltel kürsi ve Amenerrasulunu oku. Korkunu alır evinide korur inşallah. Kameralı bir sistem falan yaptırın olmazsa binaya yada evinize canım. Kaçıncı kat

Canım gece gündüz hep okurdum zaten hala da okuyorum.. Rabbim beterinden korusun... Kaynım da dedi zaten belki de büyük bir felaketi önledi bu durum öyle bakın olaya dedi ama eşim işte hiç anlamıyor..

Eşim o yüzden bana deli gibi sinirli ya zaten.. Kitlemedim, bir de çekmecede boşluğumuza geldi oraya bıraktık...

Kizlar gunaydin bir kac hususa deginmek istyrm

1- bebegimizin kiyafetlerini hemsireye nasil vericez?? Zeyy bohca yapmisti diye hatirliyrm bana cok mantikli ve duzenli geldi, annem hurc alalim minik ona yerlestirelim derli toplu verelim diyor, icine neler koyacagiz ??

2- dun ogrendigim kadariyla bebekler sik sik sampuanla yikanmazmis, cildini kurutuya, 2-3 gune bir sampuan dokulurmus, yoksa su ile temizlik yeterliymis, bunu duymusmuydunuz ? Banz cok mantikli geldi.

3- emzik alsin istiyorsak ne zaman vermeliyiz?? Dogdugunda mi ???

yaa peri hepimizin başına gelebilir insanız kapıyı eşinde kilitlemeyi unutmuş olabilirdi.. ben şuan senin için üzülüyorum bebeğinle seni üzdüğü için sakin kalmaya çalış sen o da paniklemiş işte aklından bin türlü şey geçiyodur zaman ver biraz düzelicek herşey emin ol..

1 ve 3 ü atlıcam 2. soruyu cevaplamak istiyorum... dediğin şey çok doğru hergün şampuanlamak gerekmez su ile temizlemek yeter..

Canım gece gündüz hep okurdum zaten hala da okuyorum.. Rabbim beterinden korusun... Kaynım da dedi zaten belki de büyük bir felaketi önledi bu durum öyle bakın olaya dedi ama eşim işte hiç anlamıyor..
Boşver eşinin dediklerini canım. Erkekler işte. Kaynın doğru demiş beterin beteri var hadi sen evde olsaydın. Azönceki arkadaşın şefine nasılda taciz etmiş hırsız belki kadın ipleri çözmese devamı gelecekti. Her şerde bir hayır vardır.

canım ben bebeğin battabiyesinin için koyucam hepsini öle bohça yapıcam mavide kurdala ile bağlıcam..
kendi malzemelerimde küçük bir huca yerleştircem..
bebeği şampuanla yıkarım canım ama her çıkında kurumaması için yağlarım..ama zaten kışın doğcağı için 2-3 güne bir yıkanır tatlım..
emzikte ben istiyorum şahsen..o yüzden doğar doğmaz vermek lazımmış

Sakinleş biraz, eşinin de psikolojisi bozulmuş. Mantıklı düşünemiyor anladığım kadarıyla, aklı başına gelir, sen kendini doldurma boşuna. Bebeğine bak, kendine bak. Olmadı konuş eşinle, "sen beni suçluyorsun ama ben ister miydim böyle olmasını, ya ben evdeyken gelseydi, ya bana çocuğumuza birşey olsaydı, daha mı az üzülecektin" de. Bu tavırlarından dolayı, çok üzüldüğünü söyle. Konuşarak aşabilirsiniz bazı şeyleri, geçer hepsi geçer.

geçmiş tecrübemle ufak bir fikir vermek isterim.
1- hurç çok daha sağlıklı temiz oluyor.zıbın takımdan çok tulum ve body tercih ediyorlar hemşireler.2-3 body ,tulum,birde zıbın takımı.2 adet örtü,battaniye ,ağız bezi vs. zaten standart eşya bunlar.
2- sık sık şampuanla yıkanmaz doğru.vucudunun yağını alıp kurutmaya sebep olur.banyodan çıkarmadan önce bir ta su içine bebe yağı koyup döküp öyle çıkarırsanız çok daha iyi olur.başına gelmeyecek şekilde.
3- emzik bebek isterse alır :) bizimki hiç almadı.hastaneye götürmüştüm ben ama almadı.

Cok gecmis olsun, bencede yerini bilebilecek biri diye dusunuyorum, her yer duzgunse, hirsz dagittigi evi duzeltecek degil yaa. Aslnda, aklıma şuda geldi acaba metal bulan dedektörlerlemi aradi, filmlerde olur ya..

Bu arada herkese günaydın, yarın aksama yolculuk var, suan çok kötü öksürüyorum, trende milleti korkutacam galiba :) neyse artık :) arkadaslar yol boyunca öksürügümü kesecek bildiginiz bi yöntem var mi? Sicak su falanda olmayacak trende.. ne yapacam bilemiyorum..

sıcak su iyi geliyorsa bi termos al sıcak suyunu yanında götür benim öksürüğüme bi tek bal zencefil karşımı iyi geldi..

Günaydınn herkese

Kızlar bu aralar hiç keyfim yok ama buna sebepte yok bazen durduk yere sebepsiz birilerine kızıp sinirlenebiliyorum nedir bu ruh hali sizede oluyor mu

dün gece tam 2 saat yatakta dolandım uykuya dalmak için..
Artık yatak uyku haram gibi yaaa
Malesef oyle oldu cnim ben wc ye cok kalkiyorum birde surekli bir durum yatamiyorumda midemden de sikayetciyim Allah yaardimcimiz olsun keske bi cozumunu bulsak nerdryse tum gece uyanigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…