valla eşim polis hergün bu olaylara bakıyorlar ona anlattım kapı kilitli değilse çok rahat girer diyor zaten ilk bakacağı yer çekmeceler hiç dağıtmadan alıp çıkar dedi.. keşke kamera görüntüsü falan olsaydı inşallah bulunur..ya şimdi aklıma geldi..
hırsızlarda artık altın ölçer varmış..
küçük bir aletmiş..
eve girdiklerinde açıyorsun pusula gibi altın olan yerleri gösteriyormuş..
bu alet vardır belki hırsızlarda
eşinde manyakmıdır dicem şimdi yaa..
sen korkuyorum diyorsun o iyice körüklüyor..
hayrey birşey sinis oldum valla
ya şimdi aklıma geldi..
hırsızlarda artık altın ölçer varmış..
küçük bir aletmiş..
eve girdiklerinde açıyorsun pusula gibi altın olan yerleri gösteriyormuş..
bu alet vardır belki hırsızlarda
Anladım canım. Bolbol Ayeltel kürsi ve Amenerrasulunu oku. Korkunu alır evinide korur inşallah. Kameralı bir sistem falan yaptırın olmazsa binaya yada evinize canım. Kaçıncı kat
valla eşim polis hergün bu olaylara bakıyorlar ona anlattım kapı kilitli değilse çok rahat girer diyor zaten ilk bakacağı yer çekmeceler hiç dağıtmadan alıp çıkar dedi.. keşke kamera görüntüsü falan olsaydı inşallah bulunur..
yaa peri hepimizin başına gelebilir insanız kapıyı eşinde kilitlemeyi unutmuş olabilirdi.. ben şuan senin için üzülüyorum bebeğinle seni üzdüğü için sakin kalmaya çalış sen o da paniklemiş işte aklından bin türlü şey geçiyodur zaman ver biraz düzelicek herşey emin ol..Canım gece gündüz hep okurdum zaten hala da okuyorum.. Rabbim beterinden korusun... Kaynım da dedi zaten belki de büyük bir felaketi önledi bu durum öyle bakın olaya dedi ama eşim işte hiç anlamıyor..
Eşim o yüzden bana deli gibi sinirli ya zaten.. Kitlemedim, bir de çekmecede boşluğumuza geldi oraya bıraktık...
1 ve 3 ü atlıcam 2. soruyu cevaplamak istiyorum... dediğin şey çok doğru hergün şampuanlamak gerekmez su ile temizlemek yeter..Kizlar gunaydin bir kac hususa deginmek istyrm
1- bebegimizin kiyafetlerini hemsireye nasil vericez?? Zeyy bohca yapmisti diye hatirliyrm bana cok mantikli ve duzenli geldi, annem hurc alalim minik ona yerlestirelim derli toplu verelim diyor, icine neler koyacagiz ??
2- dun ogrendigim kadariyla bebekler sik sik sampuanla yikanmazmis, cildini kurutuya, 2-3 gune bir sampuan dokulurmus, yoksa su ile temizlik yeterliymis, bunu duymusmuydunuz ? Banz cok mantikli geldi.
3- emzik alsin istiyorsak ne zaman vermeliyiz?? Dogdugunda mi ???
Boşver eşinin dediklerini canım. Erkekler işte. Kaynın doğru demiş beterin beteri var hadi sen evde olsaydın. Azönceki arkadaşın şefine nasılda taciz etmiş hırsız belki kadın ipleri çözmese devamı gelecekti. Her şerde bir hayır vardır.Canım gece gündüz hep okurdum zaten hala da okuyorum.. Rabbim beterinden korusun... Kaynım da dedi zaten belki de büyük bir felaketi önledi bu durum öyle bakın olaya dedi ama eşim işte hiç anlamıyor..
Kizlar gunaydin bir kac hususa deginmek istyrm
1- bebegimizin kiyafetlerini hemsireye nasil vericez?? Zeyy bohca yapmisti diye hatirliyrm bana cok mantikli ve duzenli geldi, annem hurc alalim minik ona yerlestirelim derli toplu verelim diyor, icine neler koyacagiz ??
2- dun ogrendigim kadariyla bebekler sik sik sampuanla yikanmazmis, cildini kurutuya, 2-3 gune bir sampuan dokulurmus, yoksa su ile temizlik yeterliymis, bunu duymusmuydunuz ? Banz cok mantikli geldi.
Çok teşekkür ederim canım çok sağol.. Kilitlemişim ya kolay açılırmış vs. Bi komşu da geldi diyo ki ben de bi gün normal çekmiştim kapıyı çilingir çağırdık kartla hiçbişiyle açamadı sonra karşimi balkondan soktuk dedi.. Bu kapılar öyle o kadar sıradan bir kapı değil dedi o da aklımı karıştırdı.. Polisler diyor bu adam kapıya bu kadar masraf edeceğine güvenlik kamerası koydursaymış binaya dediler.. Herkes bişi diyor.. Bu haftaiçi izinliydim ben evdeyken gelseydi napardım diyorum eşim hiç mi düşünmüyor bize bişi olsa daha mı iyiydi diye.. Ben de şimdi o psikolojideyim evimden soğumaya başladım.. Oğlumla konuşuyorum ağlıyorum çabuk gel oğlum diyorum bir tek sen yanımdasın benlesin diyorum.. Şimdi bile kötü oldum( Dualar ediyorum hiçbişi geri gelmesin belki ama o alan Allah'ım diyorum öyle bir vicdan azabı ver ki seneler sonra bile olsa gelip helallik istesin... çaresizce beddua ediyorum biliyorum günah belki ama içim yanıyor.. Giden mal ama benim iç huzurumu evimin huzurunu da aldı götürdü o giden
Kizlar gunaydin bir kac hususa deginmek istyrm
kızlar eşimin anneannesinin mevlüdü var izin aldım gidiyorum ben..öpüldünüzz yarın görüşürüz inşş
Sağol canım benim... Anlatmazsam zaten içim kavruluyor...
Arkadaşlar... Cuma günü işten geldim eşim eve gelmişti zaten. Odaya gidip giyinirken ebeveyn banyosunun kapısını açık gördüm o ara eşime söyledim telefonda konuştuğu için çok anlamadım ben de üstelemedim oralı bile olmadım... Sonra akşam 11 buçukta yatmaya gittik şakalaştım dedim ki banyoda ne aradın canım dedim kapısını da açmışsın ne kapısı dedi ben açmadım sen açmadın mı dedi dedim yoo... Eşim de her şeyin bi anda hep kötüsünü düşünür ya "bu eve hırsız girmiş" dedi.. Dedim daha neler abarttın iyice dedim.. Altınlar nerdeydi dedi çekmecedeydi dedim.. Baktık
Fermuarlı bir çantanın içindeki bi başka kutudaydı hepsi.. Her şey yerli yerinde sadece altınların hiçbiri yok. Başta şaka yapıyor sandım.. Sandıkları alt üst ettik yok.. Eşim ben saçlarımı yoluyorduk ne demek şimdi anlıyorum.. Polisleri aradık geldi 2 kişi önce adam odaya girer girmez "bu nasıl hırsızlık hiçbir yer dağılmamış kapıda zolanma hiçbişi yok emin misiniz hırsızlık olduğuna" dedi.. İnanmadı adam. Çünkü gerçekten kızlar çekmecedeki en ufak bir parçanın bile yeri değişmemiş hiçbirşey yerinden kıpırdamamış. Sadece çantayı açmış içindeki kutuyu boşaltıp kutuyu da aynen yerine koyup gitmişler.. Orda bilgisayarımız var eşimin saati benim saatim var hiçbişiye dokunmamış..Sonra olay yeri inceleme evimiz polis doldu ben zaten cenaze gibi oldum çünkü daha 2 hafta önce eltimdeydi ben alıp getirmiştim getirdiğim gün de eşime söylememiştim ertesi gün söyledim art niyetten değil tabi biliyordu da öyle denk geldi.. Vicdan azabım hala çok büyük. Gelen her polis bu kapı açılmaz mümkün değil dediler. Komiser ben bu kapıyı görsem eyvallah der dönerim felan dedi. Bizim de zaten gelenimiz gidenimiz kimsemiz yok yeni 2 ay olmuştaşınalı.. Polisler resmen bizden şüphelendi.. Parmak izi vs. Bişi çıkacağını sanmıyorum ama ben o gün bugün gece uykuya dalamıyorum sürekli gözümde canlandırıyorum ağlıyorum. Eşim de tabi beni suçluyor hiç yüzüme bakmıyor eltimin kızı geldi yanıma yalnız kalmim diye ne olsa ondan istiyor onla konuşuyor sanki ben evde yokum. Bu daha çok koyuyo bana zaten kendimi suçlu hissediyorum. Bu kapıdan böyle kolay giren yine girer diyorum. Çok korkuyorum. Eşimin desteğine çok ihtiyacım var o da tam tersi. Anneme "bıktım hep başına buyruk sorumsuzlupundan bıktım" felan demiş annem de üzülüyor. Çünkü çıkarken kapıyı kitlememiştim. Kitleseymişim böyle kolay giremezmiş. (Nasıl girdiği de belli değil gerçi) Böyle işte..
sen şu ev işini naptın isyan kendi evinde mi kalıyosun?kızlar eşimin anneannesinin mevlüdü var izin aldım gidiyorum ben..öpüldünüzz yarın görüşürüz inşş
sıcak su iyi geliyorsa bi termos al sıcak suyunu yanında götür benim öksürüğüme bi tek bal zencefil karşımı iyi geldi..Bu arada herkese günaydın, yarın aksama yolculuk var, suan çok kötü öksürüyorum, trende milleti korkutacam galiba :) neyse artık :) arkadaslar yol boyunca öksürügümü kesecek bildiginiz bi yöntem var mi? Sicak su falanda olmayacak trende.. ne yapacam bilemiyorum..
sen şu ev işini naptın isyan kendi evinde mi kalıyosun?
Malesef oyle oldu cnim ben wc ye cok kalkiyorum birde surekli bir durum yatamiyorumda midemden de sikayetciyim Allah yaardimcimiz olsundün gece tam 2 saat yatakta dolandım uykuya dalmak için..
Artık yatak uyku haram gibi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?