2014 Kasım Anneleri

canım çok geçmiş olsun insan cana geleceğine mala gelsin diyo ama mal gidincede kötü oluyor Allah sabır versin

pijama ve gecelik de kısa kollu almak daha mantıklı olacak sanırım zaten evin içinde de kalorifer yanacağı için sıcak epey basar sağolun kızlar fikirler içn

Malesef oyle oldu cnim ben wc ye cok kalkiyorum birde surekli bir durum yatamiyorumda midemden de sikayetciyim Allah yaardimcimiz olsun keske bi cozumunu bulsak nerdryse tum gece uyanigim
Bende öyle gece uyuyamadım midem desen yanıyo gece tuvalete gitmekten zaten bıktım artık uyansamda kalkmıyorum wc ye sıkışıyorum ama sabah ediyorum çünkü gece uyur gezer gibi wc ye gitmekten kolumu bacagımı dolaba duvara carpıyodum bide o uyku arasında sancım gece tutsa nasıl ayılıp bu uykudan hastaneye gidicem diye düşünüyodum heralde o ağrı baska bişidir uyandırır die uyku arası bunlarda aklımdan geciyodu

Kızlar ya, ben de bu hafta sonu doğum çantamızı hazırlayacağım. Ancak valla kafam karıştı. İnternetteki listeler çok fazlaca detaylı ve sanki gereksiz bir ton şey var. Elinde böyle listesi olan var mı?

pijama ve gecelik de kısa kollu almak daha mantıklı olacak sanırım zaten evin içinde de kalorifer yanacağı için sıcak epey basar sağolun kızlar fikirler içn

Canım benim arkadaşım geçen sene Kasım ayında doğum yaptı, zaten lohusalıkta çok ateş olurmuş. Arkadaşım bana özellikle tembihledi "sakın uzun kollu, kışlık pijama-gecelik alma. Hatta gecelik ve pişjamalarını yazdan al kışlıklar çıkmadan" dedi.

tavsiyeler için tşk ederim çok.. ama ben hep idrar tahliliyle kültürünü aynı sanırdım o nasıl oluyor hemen mi bakılıyor sonucuna.. doktorumla bugün görüşmek için sabırsızlanıyorum kızımı görmeyeli bir aydan fazla geçti

Çok geçmiş olsun sanırım içime doğdu başında bir dert olduğu. Bu sabah işe gelirken seni düşündüm, yazmıyor sanki kaç gündür ya da ben fark etmedim diye. Allah seni ve henüz doğmamış bebişini korusun...

Geçen hafta aynı krampı ben de yaşadım. Inanırmısın o krampı geçtim 2 gün sağ ayağımın üstüne basamadım. Bacağıma giren kramp çok şiddetliyi ama sonrasında 2 gün süren kas ağrısı inanılmaz berbattı. Geçmiş olsun.

Bu arada Günaydınlar arkadaşlarım

Ben idrar kulturu sonucumu 1 hafta sonra aldim ariodum dr yi sekreteri surekli henuz ureme olmamis biraz daha bekliyecgiz seklinde cevap veriodu.

Hastane de gecelik daha kullanışlı diyorlar. Özellikle sezaryen olma durumunuz varsa, sonda falan takılıyken, daha rahat oluyormuş.
Ben sezeryandan çok korkuyorum o durumu hiç aklıma getirmiyorum kuzenim sezeryan olmuştumama ona sonda takmadılar acaba duruma göre mi takıyolar canım

Canım ben çok basit bi çanta hazırladım eksiklerim var ama yazıyım koyduklarımı

Anne için

2 takım pijama
Orkid
Diş fırcası macunu tarak
Makyaj malzemesi koymayı düşünüyorum doğum sonrası solgun cildimle fotolarda güzel çıkmak için
Lohusa tacı
Çorap
Sütyen
İç çamasırı
Göğüs pedi kalkanı

Bebek için

3 tane hastane çıkışı 2 tanesi 10 lu 1 tanesi 5 li takım
Bebek bezi
Biberon
Emzik
Çorap
Önlük
Islak mendil
Eksiklerim varsa sizde tamamlayın aklıma gelmeyenler vardır mutluka

Canim cok gecmis olsun cana gelecegine mala gelsin cok daha kotusude olabilirdi o o an hirsila denk gelseydiniz sana bebegine yada esine zarar verseydi aman Allah koruumus sizi..esinde belirli bi muddet gecsin duzelir canim hic uzme sakin kendini suclama

steril idrar kabına veriyorsun laboratuvar nasıl olucağını anlatır sana.. sonra idrar ekim yapılıyor onların özel kapları var üremeye bakılıyor.. sonuç hemen çıkmıyor üreme beklendiği için doktoruna söyle kültür istesin.. bebişin iyidir korkma hiç

dün sabahta bana aynısı oldu aynen bende hala topallıyorum nası bi acıymış bu ilk defa hamilelikte başıma geldi

Hadi gece yatamiyorum tamam ama bu ruyalara.ne oluyor cok kotu bi ruya gordum oyle korktumki uyurken bile.bagirdim.kendi sesime.uyandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…