canım çok geçmiş olsun insan cana geleceğine mala gelsin diyo ama mal gidincede kötü oluyor Allah sabır versinSağol canım benim... Anlatmazsam zaten içim kavruluyor...
Arkadaşlar... Cuma günü işten geldim eşim eve gelmişti zaten. Odaya gidip giyinirken ebeveyn banyosunun kapısını açık gördüm o ara eşime söyledim telefonda konuştuğu için çok anlamadım ben de üstelemedim oralı bile olmadım... Sonra akşam 11 buçukta yatmaya gittik şakalaştım dedim ki banyoda ne aradın canım dedim kapısını da açmışsın ne kapısı dedi ben açmadım sen açmadın mı dedi dedim yoo... Eşim de her şeyin bi anda hep kötüsünü düşünür ya "bu eve hırsız girmiş" dedi.. Dedim daha neler abarttın iyice dedim.. Altınlar nerdeydi dedi çekmecedeydi dedim.. Baktık
Fermuarlı bir çantanın içindeki bi başka kutudaydı hepsi.. Her şey yerli yerinde sadece altınların hiçbiri yok. Başta şaka yapıyor sandım.. Sandıkları alt üst ettik yok.. Eşim ben saçlarımı yoluyorduk ne demek şimdi anlıyorum.. Polisleri aradık geldi 2 kişi önce adam odaya girer girmez "bu nasıl hırsızlık hiçbir yer dağılmamış kapıda zolanma hiçbişi yok emin misiniz hırsızlık olduğuna" dedi.. İnanmadı adam. Çünkü gerçekten kızlar çekmecedeki en ufak bir parçanın bile yeri değişmemiş hiçbirşey yerinden kıpırdamamış. Sadece çantayı açmış içindeki kutuyu boşaltıp kutuyu da aynen yerine koyup gitmişler.. Orda bilgisayarımız var eşimin saati benim saatim var hiçbişiye dokunmamış..Sonra olay yeri inceleme evimiz polis doldu ben zaten cenaze gibi oldum çünkü daha 2 hafta önce eltimdeydi ben alıp getirmiştim getirdiğim gün de eşime söylememiştim ertesi gün söyledim art niyetten değil tabi biliyordu da öyle denk geldi.. Vicdan azabım hala çok büyük. Gelen her polis bu kapı açılmaz mümkün değil dediler. Komiser ben bu kapıyı görsem eyvallah der dönerim felan dedi. Bizim de zaten gelenimiz gidenimiz kimsemiz yok yeni 2 ay olmuştaşınalı.. Polisler resmen bizden şüphelendi.. Parmak izi vs. Bişi çıkacağını sanmıyorum ama ben o gün bugün gece uykuya dalamıyorum sürekli gözümde canlandırıyorum ağlıyorum. Eşim de tabi beni suçluyor hiç yüzüme bakmıyor eltimin kızı geldi yanıma yalnız kalmim diye ne olsa ondan istiyor onla konuşuyor sanki ben evde yokum. Bu daha çok koyuyo bana zaten kendimi suçlu hissediyorum. Bu kapıdan böyle kolay giren yine girer diyorum. Çok korkuyorum. Eşimin desteğine çok ihtiyacım var o da tam tersi. Anneme "bıktım hep başına buyruk sorumsuzlupundan bıktım" felan demiş annem de üzülüyor. Çünkü çıkarken kapıyı kitlememiştim. Kitleseymişim böyle kolay giremezmiş. (Nasıl girdiği de belli değil gerçi) Böyle işte..
günaydın güzel kasım anneleri..
bugün sabah sol bacağıma şiddetle giren krampla çığlıkla uyandım..
eşimin öle bir kalkması vardıki sanırım doğum sancısı sandı
o acı ile bile onun hali beni güldürdü..
tabi şimdide kas acısı ile topallıyorum..epeydir girmiyodu kramp denen illlettt[/QUOT
Canm.cok.gecmis olsun benide sabahlaro yatakta yakaliyor lutfen.muz tuket gumde birde tane muhakak ye
Bende öyle gece uyuyamadım midem desen yanıyo gece tuvalete gitmekten zaten bıktım artık uyansamda kalkmıyorum wc ye sıkışıyorum ama sabah ediyorum çünkü gece uyur gezer gibi wc ye gitmekten kolumu bacagımı dolaba duvara carpıyodum bide o uyku arasında sancım gece tutsa nasıl ayılıp bu uykudan hastaneye gidicem diye düşünüyodum heralde o ağrı baska bişidir uyandırır die uyku arası bunlarda aklımdan geciyoduMalesef oyle oldu cnim ben wc ye cok kalkiyorum birde surekli bir durum yatamiyorumda midemden de sikayetciyim Allah yaardimcimiz olsunkeske bi cozumunu bulsak nerdryse tum gece uyanigim
Ben gecelik almayı düşünmüyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorumpijama ve gecelik de kısa kollu almak daha mantıklı olacak sanırım zaten evin içinde de kalorifer yanacağı için sıcak epey basar sağolun kızlar fikirler içn
pijama ve gecelik de kısa kollu almak daha mantıklı olacak sanırım zaten evin içinde de kalorifer yanacağı için sıcak epey basar sağolun kızlar fikirler içn
Saglik ocaginda tahlil yaptirmistm lokosit bende 33 cikti. Gittim kadin dogumcuma zaten bu saglik ocagi tahlillerinde hep cikio onemli bisey degil dedi. Siz yapin hocam tahlili o zaman dedim. Burda da cikar cok onemseme dedi. Idrar yolu antiseptigi die bi ilac verdi. Tam bosaltamiodm idrarimi. Rahatlatti beni. 15 gun sonra tekrar tahlil yaptirdm temiz cikti. Sanirim dr nin bu kadar rahat olma sebebi daha onceden bana idrar kulturu yapti ve ureyen mikrop olmadigini gordu. Sana tavsiyem kesinlikle idrar kulturu yaptir boylece ezbere de ilac kullanmazsin. Idrar kulturunun amaci idrarda hangi mikrop uruosa onu gorup ona gore ilac yazmak.
tavsiyeler için tşk ederim çok.. ama ben hep idrar tahliliyle kültürünü aynı sanırdımidrar tahlili bekleyince ortam ısısına maruz kalınca bile yanlış sonuç verebilir doktorunla görüş kesinlikle idrar kültürü yaptır net sonucu onda görürsün bide hangi ilacı kullanman gerektiğini öğrenmiş olursun..
Ben gecelik almayı düşünmüyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum
Çok geçmiş olsunCanım gece gündüz hep okurdum zaten hala da okuyorum.. Rabbim beterinden korusun... Kaynım da dedi zaten belki de büyük bir felaketi önledi bu durum öyle bakın olaya dedi ama eşim işte hiç anlamıyor..
Eşim o yüzden bana deli gibi sinirli ya zaten.. Kitlemedim, bir de çekmecede boşluğumuza geldi oraya bıraktık...
günaydın güzel kasım anneleri..
tabi şimdide kas acısı ile topallıyorum..epeydir girmiyodu kramp denen illlettt
Ben idrar kulturu sonucumu 1 hafta sonra aldim ariodum dr yi sekreteri surekli henuz ureme olmamis biraz daha bekliyecgiz seklinde cevap veriodu.tavsiyeler için tşk ederim çok.. ama ben hep idrar tahliliyle kültürünü aynı sanırdımo nasıl oluyor hemen mi bakılıyor sonucuna.. doktorumla bugün görüşmek için sabırsızlanıyorum kızımı görmeyeli bir aydan fazla geçti
Ben sezeryandan çok korkuyorum o durumu hiç aklıma getirmiyorum kuzenim sezeryan olmuştumama ona sonda takmadılar acaba duruma göre mi takıyolar canımHastane de gecelik daha kullanışlı diyorlar. Özellikle sezaryen olma durumunuz varsa, sonda falan takılıyken, daha rahat oluyormuş.
Canım ben çok basit bi çanta hazırladım eksiklerim var ama yazıyım koyduklarımıKızlar ya, ben de bu hafta sonu doğum çantamızı hazırlayacağım. Ancak valla kafam karıştı. İnternetteki listeler çok fazlaca detaylı ve sanki gereksiz bir ton şey var. Elinde böyle listesi olan var mı?
Canım benim arkadaşım geçen sene Kasım ayında doğum yaptı, zaten lohusalıkta çok ateş olurmuş. Arkadaşım bana özellikle tembihledi "sakın uzun kollu, kışlık pijama-gecelik alma. Hatta gecelik ve pişjamalarını yazdan al kışlıklar çıkmadan" dedi.
sıcak su iyi geliyorsa bi termos al sıcak suyunu yanında götür benim öksürüğüme bi tek bal zencefil karşımı iyi geldi..
Canim cok gecmis olsun cana gelecegine mala gelsin cok daha kotusude olabilirdi o o an hirsila denk gelseydiniz sana bebegine yada esine zarar verseydi aman Allah koruumus sizi..esinde belirli bi muddet gecsin duzelir canim hic uzme sakin kendini suclamaSağol canım benim... Anlatmazsam zaten içim kavruluyor...
Arkadaşlar... Cuma günü işten geldim eşim eve gelmişti zaten. Odaya gidip giyinirken ebeveyn banyosunun kapısını açık gördüm o ara eşime söyledim telefonda konuştuğu için çok anlamadım ben de üstelemedim oralı bile olmadım... Sonra akşam 11 buçukta yatmaya gittik şakalaştım dedim ki banyoda ne aradın canım dedim kapısını da açmışsın ne kapısı dedi ben açmadım sen açmadın mı dedi dedim yoo... Eşim de her şeyin bi anda hep kötüsünü düşünür ya "bu eve hırsız girmiş" dedi.. Dedim daha neler abarttın iyice dedim.. Altınlar nerdeydi dedi çekmecedeydi dedim.. Baktık
Fermuarlı bir çantanın içindeki bi başka kutudaydı hepsi.. Her şey yerli yerinde sadece altınların hiçbiri yok. Başta şaka yapıyor sandım.. Sandıkları alt üst ettik yok.. Eşim ben saçlarımı yoluyorduk ne demek şimdi anlıyorum.. Polisleri aradık geldi 2 kişi önce adam odaya girer girmez "bu nasıl hırsızlık hiçbir yer dağılmamış kapıda zolanma hiçbişi yok emin misiniz hırsızlık olduğuna" dedi.. İnanmadı adam. Çünkü gerçekten kızlar çekmecedeki en ufak bir parçanın bile yeri değişmemiş hiçbirşey yerinden kıpırdamamış. Sadece çantayı açmış içindeki kutuyu boşaltıp kutuyu da aynen yerine koyup gitmişler.. Orda bilgisayarımız var eşimin saati benim saatim var hiçbişiye dokunmamış..Sonra olay yeri inceleme evimiz polis doldu ben zaten cenaze gibi oldum çünkü daha 2 hafta önce eltimdeydi ben alıp getirmiştim getirdiğim gün de eşime söylememiştim ertesi gün söyledim art niyetten değil tabi biliyordu da öyle denk geldi.. Vicdan azabım hala çok büyük. Gelen her polis bu kapı açılmaz mümkün değil dediler. Komiser ben bu kapıyı görsem eyvallah der dönerim felan dedi. Bizim de zaten gelenimiz gidenimiz kimsemiz yok yeni 2 ay olmuştaşınalı.. Polisler resmen bizden şüphelendi.. Parmak izi vs. Bişi çıkacağını sanmıyorum ama ben o gün bugün gece uykuya dalamıyorum sürekli gözümde canlandırıyorum ağlıyorum. Eşim de tabi beni suçluyor hiç yüzüme bakmıyor eltimin kızı geldi yanıma yalnız kalmim diye ne olsa ondan istiyor onla konuşuyor sanki ben evde yokum. Bu daha çok koyuyo bana zaten kendimi suçlu hissediyorum. Bu kapıdan böyle kolay giren yine girer diyorum. Çok korkuyorum. Eşimin desteğine çok ihtiyacım var o da tam tersi. Anneme "bıktım hep başına buyruk sorumsuzlupundan bıktım" felan demiş annem de üzülüyor. Çünkü çıkarken kapıyı kitlememiştim. Kitleseymişim böyle kolay giremezmiş. (Nasıl girdiği de belli değil gerçi) Böyle işte..
steril idrar kabına veriyorsun laboratuvar nasıl olucağını anlatır sana.. sonra idrar ekim yapılıyor onların özel kapları var üremeye bakılıyor.. sonuç hemen çıkmıyor üreme beklendiği için doktoruna söyle kültür istesin.. bebişin iyidir korkma hiçtavsiyeler için tşk ederim çok.. ama ben hep idrar tahliliyle kültürünü aynı sanırdımo nasıl oluyor hemen mi bakılıyor sonucuna.. doktorumla bugün görüşmek için sabırsızlanıyorum kızımı görmeyeli bir aydan fazla geçti
evet toz zencefil bi yemek kaşığı bala bi çay kaşığının ucuyla zencefil koyup karıştırıp yiyodum valla çok iyi geldi.. zencefil acı biraz çok koymaCnm toz zencefil mi? Nasl karistiriyosun,bende var zencefil.
dün sabahta bana aynısı oldu aynen bende hala topallıyorum nası bi acıymış bu ilk defa hamilelikte başıma geldigünaydın güzel kasım anneleri..
tabi şimdide kas acısı ile topallıyorum..epeydir girmiyodu kramp denen illlettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?