bazı hastaneler ilk etapta takmıyabiliyor gerek olursa takılıyor ama genelde uygulanıyor..Ben sezeryandan çok korkuyorum o durumu hiç aklıma getirmiyorum kuzenim sezeryan olmuştumama ona sonda takmadılar acaba duruma göre mi takıyolar canım
Sağol canım benim... Anlatmazsam zaten içim kavruluyor...
Arkadaşlar... Cuma günü işten geldim eşim eve gelmişti zaten. Odaya gidip giyinirken ebeveyn banyosunun kapısını açık gördüm o ara eşime söyledim telefonda konuştuğu için çok anlamadım ben de üstelemedim oralı bile olmadım... Sonra akşam 11 buçukta yatmaya gittik şakalaştım dedim ki banyoda ne aradın canım dedim kapısını da açmışsın ne kapısı dedi ben açmadım sen açmadın mı dedi dedim yoo... Eşim de her şeyin bi anda hep kötüsünü düşünür ya "bu eve hırsız girmiş" dedi.. Dedim daha neler abarttın iyice dedim.. Altınlar nerdeydi dedi çekmecedeydi dedim.. Baktık
Fermuarlı bir çantanın içindeki bi başka kutudaydı hepsi.. Her şey yerli yerinde sadece altınların hiçbiri yok. Başta şaka yapıyor sandım.. Sandıkları alt üst ettik yok.. Eşim ben saçlarımı yoluyorduk ne demek şimdi anlıyorum.. Polisleri aradık geldi 2 kişi önce adam odaya girer girmez "bu nasıl hırsızlık hiçbir yer dağılmamış kapıda zolanma hiçbişi yok emin misiniz hırsızlık olduğuna" dedi.. İnanmadı adam. Çünkü gerçekten kızlar çekmecedeki en ufak bir parçanın bile yeri değişmemiş hiçbirşey yerinden kıpırdamamış. Sadece çantayı açmış içindeki kutuyu boşaltıp kutuyu da aynen yerine koyup gitmişler.. Orda bilgisayarımız var eşimin saati benim saatim var hiçbişiye dokunmamış..Sonra olay yeri inceleme evimiz polis doldu ben zaten cenaze gibi oldum çünkü daha 2 hafta önce eltimdeydi ben alıp getirmiştim getirdiğim gün de eşime söylememiştim ertesi gün söyledim art niyetten değil tabi biliyordu da öyle denk geldi.. Vicdan azabım hala çok büyük. Gelen her polis bu kapı açılmaz mümkün değil dediler. Komiser ben bu kapıyı görsem eyvallah der dönerim felan dedi. Bizim de zaten gelenimiz gidenimiz kimsemiz yok yeni 2 ay olmuştaşınalı.. Polisler resmen bizden şüphelendi.. Parmak izi vs. Bişi çıkacağını sanmıyorum ama ben o gün bugün gece uykuya dalamıyorum sürekli gözümde canlandırıyorum ağlıyorum. Eşim de tabi beni suçluyor hiç yüzüme bakmıyor eltimin kızı geldi yanıma yalnız kalmim diye ne olsa ondan istiyor onla konuşuyor sanki ben evde yokum. Bu daha çok koyuyo bana zaten kendimi suçlu hissediyorum. Bu kapıdan böyle kolay giren yine girer diyorum. Çok korkuyorum. Eşimin desteğine çok ihtiyacım var o da tam tersi. Anneme "bıktım hep başına buyruk sorumsuzlupundan bıktım" felan demiş annem de üzülüyor. Çünkü çıkarken kapıyı kitlememiştim. Kitleseymişim böyle kolay giremezmiş. (Nasıl girdiği de belli değil gerçi) Böyle işte..
midem yanınca ben ekmek yiyorum sünger gibi emiyor asiti bana iyi geliyorMalesef oyle oldu cnim ben wc ye cok kalkiyorum birde surekli bir durum yatamiyorumda midemden de sikayetciyim Allah yaardimcimiz olsunkeske bi cozumunu bulsak nerdryse tum gece uyanigim
Onuda denerim canim sut icmeye basladim.tuhaf tarafi dun sut ictim daha bi beter oldum..sanirim artik mecbur alismam lazimmidem yanınca ben ekmek yiyorum sünger gibi emiyor asiti bana iyi geliyor
sezaryen olma ihtimaline karşın bence bitane al dursun.. karnında dikiş varken ve sonda takılıyken pijama giymek zor oluyorBen gecelik almayı düşünmüyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum
yaa peri hepimizin başına gelebilir insanız kapıyı eşinde kilitlemeyi unutmuş olabilirdi.. ben şuan senin için üzülüyorum bebeğinle seni üzdüğü için sakin kalmaya çalış sen o da paniklemiş işte aklından bin türlü şey geçiyodur zaman ver biraz düzelicek herşey emin ol..
Boşver eşinin dediklerini canım. Erkekler işte. Kaynın doğru demiş beterin beteri var hadi sen evde olsaydın. Azönceki arkadaşın şefine nasılda taciz etmiş hırsız belki kadın ipleri çözmese devamı gelecekti. Her şerde bir hayır vardır.
Sakinleş biraz, eşinin de psikolojisi bozulmuş. Mantıklı düşünemiyor anladığım kadarıyla, aklı başına gelir, sen kendini doldurma boşuna. Bebeğine bak, kendine bak. Olmadı konuş eşinle, "sen beni suçluyorsun ama ben ister miydim böyle olmasını, ya ben evdeyken gelseydi, ya bana çocuğumuza birşey olsaydı, daha mı az üzülecektin" de. Bu tavırlarından dolayı, çok üzüldüğünü söyle. Konuşarak aşabilirsiniz bazı şeyleri, geçer hepsi geçer.
Cok gecmis olsun, bencede yerini bilebilecek biri diye dusunuyorum, her yer duzgunse, hirsz dagittigi evi duzeltecek degil yaa. Aslnda, aklıma şuda geldi acaba metal bulan dedektörlerlemi aradi, filmlerde olur ya..
canım çok geçmiş olsun insan cana geleceğine mala gelsin diyo ama mal gidincede kötü oluyor Allah sabır versin
Çok geçmiş olsunsanırım içime doğdu başında bir dert olduğu. Bu sabah işe gelirken seni düşündüm, yazmıyor sanki kaç gündür ya da ben fark etmedim diye. Allah seni ve henüz doğmamış bebişini korusun...
Canim cok gecmis olsun cana gelecegine mala gelsin cok daha kotusude olabilirdi o o an hirsila denk gelseydiniz sana bebegine yada esine zarar verseydi aman Allah koruumus sizi..esinde belirli bi muddet gecsin duzelir canim hic uzme sakin kendini suclama
laktoza karşı miden hassas olabilir laktozsuz sütler var onlardan dene bence..Onuda denerim canim sut icmeye basladim.tuhaf tarafi dun sut ictim daha bi beter oldum..sanirim artik mecbur alismam lazim
Kızlar ya, ben de bu hafta sonu doğum çantamızı hazırlayacağım. Ancak valla kafam karıştı. İnternetteki listeler çok fazlaca detaylı ve sanki gereksiz bir ton şey var. Elinde böyle listesi olan var mı?
Canım benim arkadaşım geçen sene Kasım ayında doğum yaptı, zaten lohusalıkta çok ateş olurmuş. Arkadaşım bana özellikle tembihledi "sakın uzun kollu, kışlık pijama-gecelik alma. Hatta gecelik ve pişjamalarını yazdan al kışlıklar çıkmadan" dedi.
Canım çok geçmiş olsun. Dün aklıma geldin içime doğmuş gibi..hep yazardı bişeyler, bu aralar yok acaba bişey mi oldu dedim kendi kendime.. Gerçekten çok üzücü bir olay. Böyle belirsizlik olması insanı daha çok yıpratıyor malesef.. Lütfen sakin olmaya çalış..acaba hırsız mı? Tanıdık mı? Allah bilir orasını.. Ama inşallah olumlu sonuçlar alırsınız da bulunur, kimin yaptığı ortaya çıkar..Allah yardımcınız olsun..kendini üzmemeye çalış, bebişinide düşün lütfen..
ben de haftasonu avm ye gittim mayoral ın mağazasını gördüm eşime dedim arkadaş burdan battaniye gibi bişeyler istiyodu bi bakayım dedim gezdim senin için (bu arada acayip pahalı abartmışlar yani) sıkma canını biz yanındayız herşey gelir geçer bir ölümün çaresi yok..İnşallah düzelir canım inşallah inşallah...
Canım bu şu an eşimin aklına girmiyor işte... Hala daha çok kötü... Psikolojisi zaten sağlam değildi hepten kötü oldu.. Umarım düzelir aramız ben çok huzursuzum huzur o kadar önemli ki...
İnşallah canım.. Eskisi gibi olamayacağız hiç gibi geliyor... Kolay kolay unutamayacak her lafta bir ömür söyleyecek gibi geliyor.. Bu yüzden tüm hayatım mutsuz geçecek gibi geliyor şu an..
Bilmiyorum ki canım.. Çağ atlamış artık hırsızlar da.. El dedektörleri varmış cep telefonuyla bile sistem yükleyip arayabiliyorlarmış ama bize mi denk geldi bu kadar profesyoneli bilmiyorum..
Teşekkür ederim canım.. Aminnn..
Çok sağolasın canım benim =( Aklımdaydınız hep inan ki.. O kadar yalnız kaldım ki kimse destek olmuyor teselli olmuyor... Bir fırsatını bulup sizlere yazmak için dört gözle bekledim... Hepinizden Allah razı olsun... Teşekkürler Rabbim kimseye kötü şeyler yaşatmasın..
Teşekkür ederim... İnşallah düzelir canım dört gözle bekliyorum eskisi gibi olabiliriz inşallah...
Canım ben çok basit bi çanta hazırladım eksiklerim var ama yazıyım koyduklarımı
Anne için
2 takım pijama
Orkid
Diş fırcası macunu tarak
Makyaj malzemesi koymayı düşünüyorum doğum sonrası solgun cildimle fotolarda güzel çıkmak için
Lohusa tacı
Çorap
Sütyen
İç çamasırı
Göğüs pedi kalkanı
Bebek için
3 tane hastane çıkışı 2 tanesi 10 lu 1 tanesi 5 li takım
Bebek bezi
Biberon
Emzik
Çorap
Önlük
Islak mendil
Eksiklerim varsa sizde tamamlayın aklıma gelmeyenler vardır mutluka
ben de haftasonu avm ye gittim mayoral ın mağazasını gördüm eşime dedim arkadaş burdan battaniye gibi bişeyler istiyodu bi bakayım dedim gezdim senin için (bu arada acayip pahalı abartmışlar yani) sıkma canını biz yanındayız herşey gelir geçer bir ölümün çaresi yok..
Dedigin gibi olabilir cunku dun ictim yarim.saat sonra midem acaip rahatsiz oldu duramadim.bugun diyim esime laktozsuz alsin Allah razi olsun canimlaktoza karşı miden hassas olabilir laktozsuz sütler var onlardan dene bence..
toparlar Allah beterinden korusun insanların başlarına ne felaketler geliyor izliyoruz haberlerde.. sen bebeğinle huzurunu bozma eşine zaman ver üstelemede bi atlatsın şoku o senden daha çok panik olmuştur.. Allah bidaha yaşatmasınCanım ya gezerken bile aklınıza geliyor ne kadar iyisiniz sağolun... Teşekkür ederim canım.. Evet pahalı zaten onu bulamadım diye ona benzer bişiler almaya çalıştım... Ben eşime çok üzülüyorum.. İnşallah o da kısa zamanda toparlanır da eskisi gibi oluruz...
canım bebek için havlu ve bakım malzemelerine gerek var mı ki? sonuçta biz yıkayamayacağız hastanede.. zaten hemşireler de kendi malzemeleriyle hallederler onu ya da babak zaten hiç yıkanmıyor.. bir de kaşık olarak bebekler için mama kaşığı mı alalım ne marka aldın sen?Canım ben kendi listemi yazayım sana..
Anne için:
Pijama takımı
Çorap
Terlik
İç çamaşırı(atlet sütyen kilot)
Diş fırçası macun havlu tarak
Hastaneden çıkarken giyeceğin kıyafet (hamile iken giydiğin kıyafet daha rahat olacaktır Yada eşofman takımı)
Meme ucu kremi
Göğüs pedi
Makyaj yapıyorsan makyaj çantan
Kırmızı kurdele
Bebek için:
Hastane çıkışı
Çocuk bezi
Zıbın
Tulum
Şapka eldiven
Battaniye
Patik çorap
Havlu
Bakım malzemeleri
Biberon
Alt değiştirme örtüsü
(Hastane çıkışın içinde zıbın eldiven şapka falan var ama ben eldiven şapka çorap zıbın tulum dan iki Yada bir tane kıymayı düşünüyorum )
Bide son olarak kaşık memeyi emmezse biberondan önce alışmasın diye kaşık ile süt veririm belki
iyi diyelim iyi olalım valla sen nasılsın??Merhaba kasım gülleri nasılsınız?
Havlu ve bebek bakım malzemesini Allah korusun acil bişey olur hastanede kalmak zorunda kalırız diye düşündüm canım..canım bebek için havlu ve bakım malzemelerine gerek var mı ki? sonuçta biz yıkayamayacağız hastanede.. zaten hemşireler de kendi malzemeleriyle hallederler onu ya da babak zaten hiç yıkanmıyor.. bir de kaşık olarak bebekler için mama kaşığı mı alalım ne marka aldın sen?
toparlar Allah beterinden korusun insanların başlarına ne felaketler geliyor izliyoruz haberlerde.. sen bebeğinle huzurunu bozma eşine zaman ver üstelemede bi atlatsın şoku o senden daha çok panik olmuştur.. Allah bidaha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?