2014 Kasım Anneleri

Ben sezeryandan çok korkuyorum o durumu hiç aklıma getirmiyorum kuzenim sezeryan olmuştumama ona sonda takmadılar acaba duruma göre mi takıyolar canım
bazı hastaneler ilk etapta takmıyabiliyor gerek olursa takılıyor ama genelde uygulanıyor..

Canım çok geçmiş olsun. Dün aklıma geldin içime doğmuş gibi..hep yazardı bişeyler, bu aralar yok acaba bişey mi oldu dedim kendi kendime.. Gerçekten çok üzücü bir olay. Böyle belirsizlik olması insanı daha çok yıpratıyor malesef.. Lütfen sakin olmaya çalış..acaba hırsız mı? Tanıdık mı? Allah bilir orasını.. Ama inşallah olumlu sonuçlar alırsınız da bulunur, kimin yaptığı ortaya çıkar..Allah yardımcınız olsun..kendini üzmemeye çalış, bebişinide düşün lütfen..

Malesef oyle oldu cnim ben wc ye cok kalkiyorum birde surekli bir durum yatamiyorumda midemden de sikayetciyim Allah yaardimcimiz olsun keske bi cozumunu bulsak nerdryse tum gece uyanigim
midem yanınca ben ekmek yiyorum sünger gibi emiyor asiti bana iyi geliyor

İnşallah düzelir canım inşallah inşallah...

Canım bu şu an eşimin aklına girmiyor işte... Hala daha çok kötü... Psikolojisi zaten sağlam değildi hepten kötü oldu.. Umarım düzelir aramız ben çok huzursuzum huzur o kadar önemli ki...

İnşallah canım.. Eskisi gibi olamayacağız hiç gibi geliyor... Kolay kolay unutamayacak her lafta bir ömür söyleyecek gibi geliyor.. Bu yüzden tüm hayatım mutsuz geçecek gibi geliyor şu an..

Cok gecmis olsun, bencede yerini bilebilecek biri diye dusunuyorum, her yer duzgunse, hirsz dagittigi evi duzeltecek degil yaa. Aslnda, aklıma şuda geldi acaba metal bulan dedektörlerlemi aradi, filmlerde olur ya..

Bilmiyorum ki canım.. Çağ atlamış artık hırsızlar da.. El dedektörleri varmış cep telefonuyla bile sistem yükleyip arayabiliyorlarmış ama bize mi denk geldi bu kadar profesyoneli bilmiyorum..

canım çok geçmiş olsun insan cana geleceğine mala gelsin diyo ama mal gidincede kötü oluyor Allah sabır versin

Teşekkür ederim canım.. Aminnn..

Çok sağolasın canım benim =( Aklımdaydınız hep inan ki.. O kadar yalnız kaldım ki kimse destek olmuyor teselli olmuyor... Bir fırsatını bulup sizlere yazmak için dört gözle bekledim... Hepinizden Allah razı olsun... Teşekkürler Rabbim kimseye kötü şeyler yaşatmasın..

Teşekkür ederim... İnşallah düzelir canım dört gözle bekliyorum eskisi gibi olabiliriz inşallah...

Canım ben kendi listemi yazayım sana..
Anne için:
Pijama takımı
Çorap
Terlik
İç çamaşırı(atlet sütyen kilot)
Diş fırçası macun havlu tarak
Hastaneden çıkarken giyeceğin kıyafet (hamile iken giydiğin kıyafet daha rahat olacaktır Yada eşofman takımı)
Meme ucu kremi
Göğüs pedi
Makyaj yapıyorsan makyaj çantan
Kırmızı kurdele
Bebek için:
Hastane çıkışı
Çocuk bezi
Zıbın
Tulum
Şapka eldiven
Battaniye
Patik çorap
Havlu
Bakım malzemeleri
Biberon
Alt değiştirme örtüsü
(Hastane çıkışın içinde zıbın eldiven şapka falan var ama ben eldiven şapka çorap zıbın tulum dan iki Yada bir tane kıymayı düşünüyorum )
Bide son olarak kaşık memeyi emmezse biberondan önce alışmasın diye kaşık ile süt veririm belki

Çok teşekkürler... Sağol.. Zaten gece o kadar korktum ki sonra baktım yavrum kıpırdamaya çalışıyor karnımı sevdim korkma oğlum güzel yavrum diye yatakta bir oyana döndüm bir bu yana... Rabbim hiç bir helal malı haram insanlara yedirmesin inşallah...

ben de haftasonu avm ye gittim mayoral ın mağazasını gördüm eşime dedim arkadaş burdan battaniye gibi bişeyler istiyodu bi bakayım dedim gezdim senin için (bu arada acayip pahalı abartmışlar yani) sıkma canını biz yanındayız herşey gelir geçer bir ölümün çaresi yok..

canım kendine terlik ve hastaneden çıkarken giyeceğin kıyafetleri koymayı unutma.. güzel bi liste olmuş.. benim anlamadığım mesela hemşireye vereceğimiz malzemelerde ne olacak? sonuçta verdiklerimizin hepsini giydirmeyecekler ki.. bebiş kat kat mı olur yoksa.. ondan dolayı onlu hastane çıkışındaki tüm parçalar verilmez dimi? iç dış zıbın takımı tek altı ve şapkası eldiveni çorabı ve battaniyesi bebek bezi yetmez mi? yani tulumunu da koymak gerekir mi ki?

Canım ya gezerken bile aklınıza geliyor ne kadar iyisiniz sağolun... Teşekkür ederim canım.. Evet pahalı zaten onu bulamadım diye ona benzer bişiler almaya çalıştım... Ben eşime çok üzülüyorum.. İnşallah o da kısa zamanda toparlanır da eskisi gibi oluruz...

toparlar Allah beterinden korusun insanların başlarına ne felaketler geliyor izliyoruz haberlerde.. sen bebeğinle huzurunu bozma eşine zaman ver üstelemede bi atlatsın şoku o senden daha çok panik olmuştur.. Allah bidaha yaşatmasın

canım bebek için havlu ve bakım malzemelerine gerek var mı ki? sonuçta biz yıkayamayacağız hastanede.. zaten hemşireler de kendi malzemeleriyle hallederler onu ya da babak zaten hiç yıkanmıyor.. bir de kaşık olarak bebekler için mama kaşığı mı alalım ne marka aldın sen?

Havlu ve bebek bakım malzemesini Allah korusun acil bişey olur hastanede kalmak zorunda kalırız diye düşündüm canım..
Kaşık olarak da mama kaşığı alabilirsin chicconun aventin var

Amin canım amin... Zaten elimden bişi gelmiyor... Üsteleyemiyorum kendimi de suçlu gördüğüm için.. İçten içe kahroluyorum...

Kalkayım da oğlumun kıyafetlerini yıkayayım ütüleyeyim meşgul olayım.. Bu haftaiçi hep onları yapacaktım fırsat olmadı olumsuz şeylerden.. Hepinizden teker teker Allah razı olsun... Paylaştıkça anlattıkça hafifliyorum... Dualarınız eksik etmeyin de eşimizle eskisi gibi olalım olur mu? İyi ki varsınız... Hep var olun... Şimdilik hoşçakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…