- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
Canım ya gezerken bile aklınıza geliyor ne kadar iyisiniz sağolun... Teşekkür ederim canım.. Evet pahalı zaten onu bulamadım diye ona benzer bişiler almaya çalıştım... Ben eşime çok üzülüyorum.. İnşallah o da kısa zamanda toparlanır da eskisi gibi oluruz...
Nil ben sadece şunları koyacağım çantama sanada belki fikir olur,Kızlar ya, ben de bu hafta sonu doğum çantamızı hazırlayacağım. Ancak valla kafam karıştı. İnternetteki listeler çok fazlaca detaylı ve sanki gereksiz bir ton şey var. Elinde böyle listesi olan var mı?
Canım benim arkadaşım geçen sene Kasım ayında doğum yaptı, zaten lohusalıkta çok ateş olurmuş. Arkadaşım bana özellikle tembihledi "sakın uzun kollu, kışlık pijama-gecelik alma. Hatta gecelik ve pişjamalarını yazdan al kışlıklar çıkmadan" dedi.
B12 in düsmüs olabilir bir baktır bence canım bu daha önemli picama dediğin nedir kiiigünaydın herkese kızlar sabah saabh gözüme çöp batmş gibi eişimi işe gönderdm oturdm pc başına lohusa takımı araştırmaları yapmaya başladm bu hamilelik gerçktn insann pskolojisini çok etkilyr zaten bide bu aralar bi unutkanlık var ki anlatamam sanki aklım başka yerlerde çok tuhafm gerçekten size sorum şu ki lohusa takımını uzun kollumu aldınz yoksa kısa mı bide pijama tipimi uygun olur gecelik tpi mi gerçi her ikisindende almayı düşünyrm da
Canım çok üzüldüm inan ki ama aklıma da sizi çok iyi tanıyan birinin bunu yapabileceği geldi öyle ki evden çıktığı bilen ve aşağı yukarı ne zaman eve geri geleceğini bilen biriAmin canım amin... Zaten elimden bişi gelmiyor... Üsteleyemiyorum kendimi de suçlu gördüğüm için.. İçten içe kahroluyorum...
Kalkayım da oğlumun kıyafetlerini yıkayayım ütüleyeyim meşgul olayım.. Bu haftaiçi hep onları yapacaktım fırsat olmadı olumsuz şeylerden.. Hepinizden teker teker Allah razı olsun... Paylaştıkça anlattıkça hafifliyorum... Dualarınız eksik etmeyin de eşimizle eskisi gibi olalım olur mu? İyi ki varsınız... Hep var olun... Şimdilik hoşçakalın...
Tatlım bence altlı üstlü yütakım verme ben tulum vereceğim birde iç zıbın bez çorap şapka diğerlerini göbek bağı düşünce giydir derimcanım kendine terlik ve hastaneden çıkarken giyeceğin kıyafetleri koymayı unutma.. güzel bi liste olmuş.. benim anlamadığım mesela hemşireye vereceğimiz malzemelerde ne olacak? sonuçta verdiklerimizin hepsini giydirmeyecekler ki.. bebiş kat kat mı olur yoksa.. ondan dolayı onlu hastane çıkışındaki tüm parçalar verilmez dimi? iç dış zıbın takımı tek altı ve şapkası eldiveni çorabı ve battaniyesi bebek bezi yetmez mi? yani tulumunu da koymak gerekir mi ki?
Ben sezeryandan çok korkuyorum o durumu hiç aklıma getirmiyorum kuzenim sezeryan olmuştumama ona sonda takmadılar acaba duruma göre mi takıyolar canım
Canım ben çok basit bi çanta hazırladım eksiklerim var ama yazıyım koyduklarımı
Anne için
2 takım pijama
Orkid
Diş fırcası macunu tarak
Makyaj malzemesi koymayı düşünüyorum doğum sonrası solgun cildimle fotolarda güzel çıkmak için
Lohusa tacı
Çorap
Sütyen
İç çamasırı
Göğüs pedi kalkanı
Bebek için
3 tane hastane çıkışı 2 tanesi 10 lu 1 tanesi 5 li takım
Bebek bezi
Biberon
Emzik
Çorap
Önlük
Islak mendil
Eksiklerim varsa sizde tamamlayın aklıma gelmeyenler vardır mutluka
Hadi gece yatamiyorum tamam ama bu ruyalara.ne oluyorcok kotu bi ruya gordum oyle korktumki uyurken bile.bagirdim.kendi sesime.uyandim
İnşallah canım.. Eskisi gibi olamayacağız hiç gibi geliyor... Kolay kolay unutamayacak her lafta bir ömür söyleyecek gibi geliyor.. Bu yüzden tüm hayatım mutsuz geçecek gibi geliyor şu an..
Canım ben kendi listemi yazayım sana..
Anne için:
Pijama takımı
Çorap
Terlik
İç çamaşırı(atlet sütyen kilot)
Diş fırçası macun havlu tarak
Hastaneden çıkarken giyeceğin kıyafet (hamile iken giydiğin kıyafet daha rahat olacaktır Yada eşofman takımı)
Meme ucu kremi
Göğüs pedi
Makyaj yapıyorsan makyaj çantan
Kırmızı kurdele
Bebek için:
Hastane çıkışı
Çocuk bezi
Zıbın
Tulum
Şapka eldiven
Battaniye
Patik çorap
Havlu
Bakım malzemeleri
Biberon
Alt değiştirme örtüsü
(Hastane çıkışın içinde zıbın eldiven şapka falan var ama ben eldiven şapka çorap zıbın tulum dan iki Yada bir tane kıymayı düşünüyorum )
Bide son olarak kaşık memeyi emmezse biberondan önce alışmasın diye kaşık ile süt veririm belki
Canım ya gezerken bile aklınıza geliyor ne kadar iyisiniz sağolun... Teşekkür ederim canım.. Evet pahalı zaten onu bulamadım diye ona benzer bişiler almaya çalıştım... Ben eşime çok üzülüyorum.. İnşallah o da kısa zamanda toparlanır da eskisi gibi oluruz...
Artik ruyalarimizda karman corman bnde aglayarak bagirarak uyandim o anlari yasadim.keske bnde hatirlamasamYa bana gecelik kesinlikle koy dediler, o yüzden söyledim. Bir de büyük olasılık kullanılıyor sonda. Valla benim de şu an gidişat normal doğum ama ne olacağı belli olmaz. Hazırlıklı olmakta fayda var.
Şimdiye kadar yapılmış tüm test sonuçları, kağıt havlu-mendil. Bebek için ağzı silme mendili ve de yelek benim gözüme çarpan eksikler gibi. Bir de gecelikTeşekkür ederim canım.
Bende dün akşam, koltukta uyumuş kalmışım, eşim diyor "sürekli titriyorsun uyurken, sesler çıkartıyorsun", artık ne görüyorsam rüyamda. Hatırlamıyorum da
Olur mu canım öyle şey, geçer hepsi geçer. Şimdi ilk sarsıntı, ilk üzüntü anları. Herşey yoluna girer
Kızlaaaar yalancı doğum sancısı çeken var mı? Ben 2 gündür yaşıyorum tam olarak söyleyebilirim ki alt karın ve kasıklarınıza giriyor aynı adetin 1. Günü çektiğiniz ağrı gibiBugünleride gördük vucut kendini hazırlamaya başladı çok heyecanlıyım Tam olarak geçen hafta pazartesi günü dr um kontrolümde artık yalancı sancı çekebilirsin deyip ayaktaysan oturunca oturuyorsan kalkıp biraz yürüyünce geçen şiddeti az olan ve karnında herhangi bir sertlik hissettirmeyecek bi ağrıdır demişti iyiki demiş çünkü hemen dr u arardım bu ne diye Girip çıkması 15 dk yı bulmuyor gerçektende dinlenince hemen geçiyor biraz sonra tekrar girip geçiyor Son kontroldede rahim duvarına bakmıştı incelme yok demişti çok şükür,şimdi anlıyorum niye 32 den sonra 2 haftada bir çağırdıklarını
Canım henüz terlik bulamadım istediğim gibi aklımda ama listeye koymayı unutmusumcanım kendine terlik ve hastaneden çıkarken giyeceğin kıyafetleri koymayı unutma.. güzel bi liste olmuş.. benim anlamadığım mesela hemşireye vereceğimiz malzemelerde ne olacak? sonuçta verdiklerimizin hepsini giydirmeyecekler ki.. bebiş kat kat mı olur yoksa.. ondan dolayı onlu hastane çıkışındaki tüm parçalar verilmez dimi? iç dış zıbın takımı tek altı ve şapkası eldiveni çorabı ve battaniyesi bebek bezi yetmez mi? yani tulumunu da koymak gerekir mi ki?
Bnde iki gundur adet olacm gibi.kasiklarim.agriyor diye dolasiyorum.ortalardaKızlaaaar yalancı doğum sancısı çeken var mı? Ben 2 gündür yaşıyorum tam olarak söyleyebilirim ki alt karın ve kasıklarınıza giriyor aynı adetin 1. Günü çektiğiniz ağrı gibiBugünleride gördük vucut kendini hazırlamaya başladı çok heyecanlıyım Tam olarak geçen hafta pazartesi günü dr um kontrolümde artık yalancı sancı çekebilirsin deyip ayaktaysan oturunca oturuyorsan kalkıp biraz yürüyünce geçen şiddeti az olan ve karnında herhangi bir sertlik hissettirmeyecek bi ağrıdır demişti iyiki demiş çünkü hemen dr u arardım bu ne diye Girip çıkması 15 dk yı bulmuyor gerçektende dinlenince hemen geçiyor biraz sonra tekrar girip geçiyor Son kontroldede rahim duvarına bakmıştı incelme yok demişti çok şükür,şimdi anlıyorum niye 32 den sonra 2 haftada bir çağırdıklarını
Hayirli olsun.guzell bebegine annesiKızlar nihayet annem geldi bugün bebeğimin odasının tülünü perdesini yıkıyoruz...kıyafetleri de arkasından başlicaz ...çok güzel bir duygu...
Evet canım hiç korkmayalım çok şükür herşey yolunda gidiyor, vucutta kendini hazırlıyor bunu kitaptan okumuştum çok rahatlamıştım bedeniniz ve bebeğiniz herşeyi biliyor, size düşen doğumu güzel karşılayacak bir beyine sahip olmak, acı çekeceğim diye düşünüp durmak yerine acıyı sonu mutluluk olacağı için bilerek karşılamakBnde iki gundur adet olacm gibi.kasiklarim.agriyor diye dolasiyorum.ortalardaAslinda her ne kadar bizi korkutsada yasadigimiz her belirti bir adim daha yaklastiriyormus bizi bebbeklerimize
Bak bu cok guzel.bi cumleymis aslinda kendime eziyet edip gozumu korkutacagimiza sonunu bebisi dusunmek bizi rahatlatacak..ayyy minik minik elleri yumuk yumuk gozleri minnacik ayaklariEvet canım hiç korkmayalım çok şükür herşey yolunda gidiyor, vucutta kendini hazırlıyor bunu kitaptan okumuştum çok rahatlamıştım bedeniniz ve bebeğiniz herşeyi biliyor, size düşen doğumu güzel karşılayacak bir beyine sahip olmak, acı çekeceğim diye düşünüp durmak yerine acıyı sonu mutluluk olacağı için bilerek karşılamak
Esma ile beyza mi:))) yesin onlari teyzesi:)) esma bir aile buyugunun ismi mi canim??? Yoksa esinle begendiginiz bir isim mi??
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum.
O yüzden kurstan hemen çıkıp eve gittim. Mutlaka hazır olmalıydım. Yoksa içim rahat etmezdi.
Günaydın kızlar mehaba.. Cumadan beri yazamadım.. Giremedim çünkü.. Bu hafta içi izinliydim biliyorsunuz.. Ama sorun o değildi... Cuma akşamı öyle bir olay yaşadıkki bizi ömür boyu yıpratacak...Anlatmak isterim ama çok uzun yazarım sizleri de sıkmak istemem ama günlerdir aklımdasınız size yazıp rahatlamak istiyordum daha yeni evde yalnız kaldım bir yandan da korkuyorum zaten.... İnşallah herkes iyidir...
Kızlar ya, ben de bu hafta sonu doğum çantamızı hazırlayacağım. Ancak valla kafam karıştı. İnternetteki listeler çok fazlaca detaylı ve sanki gereksiz bir ton şey var. Elinde böyle listesi olan var mı?
Canım benim arkadaşım geçen sene Kasım ayında doğum yaptı, zaten lohusalıkta çok ateş olurmuş. Arkadaşım bana özellikle tembihledi "sakın uzun kollu, kışlık pijama-gecelik alma. Hatta gecelik ve pişjamalarını yazdan al kışlıklar çıkmadan" dedi.
canım bebek için havlu ve bakım malzemelerine gerek var mı ki? sonuçta biz yıkayamayacağız hastanede.. zaten hemşireler de kendi malzemeleriyle hallederler onu ya da babak zaten hiç yıkanmıyor.. bir de kaşık olarak bebekler için mama kaşığı mı alalım ne marka aldın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?