benim kv annemden yakın vallaEn doğrusu o zaten de kv anlayıslıdır umarım.Benimki çok ve bos konusur uydurur uydurduğuna kendi inanır annem de tam tersi sessiz ağırbaslıdır yani kv birsey dese cvp vermez muhattap olmaz o yüzden annemi yanımdan ayırmıcam hiç zaten bana ve torununa bakmak için geliyor millete hizmet etmeye değil birde böyle abuk sabuk seylerle kırılsın istemem.Tabi kv annem bende kalıyor diye kıskanıp o da kalmak istemez insallah...
Bende bu konulardan sikintidayim. Zaten kv dem surekli bos bos konusup moral bozdugu icin cahil cahil konusup beni sinir ettigi icin benim normal zamanda bile anlasamadigim yanindayken cok sikildigim ve sinir oldugum bir insan lohusalikta nasil cekicem onu hic bilmiyorum...ckonulardast: 36765628 .!.:valla kimse de anlayış kalmadı hele büyüklerimiz bizden beter illa canımızı sıkacakları durumlar olacak.. ben eşime dedim sakın beni kimsenin üzmesine izin verme ne annemin ne kv.. sütüm kesilir sonra dedim tamam dedi..
Farkli bir konudan alinti yaptim ama nil sen bu konuyu baya arastirmistin park yatagin icine nasil bir yatak aldin?????Aynen öyle, yani bugün işyerinde arkadaşımın kız kardeşi doğum yapmış . Dün öğleden sonra başlamış sancısı, gece sabaha karşı 5'e kadar sancı çekmiş, ilk hastaneye gittiğinde 1 cm'miş açılma, sabah olmuş hala 1 cm, doktoru bu böyle olmaz sezaryene alacağız demiş. O da kabul etmiş. Valla öyle bir durumda , doktorum ne derse kabul ederim.
Ne mutlu sana ki eli öpülesi bir kv den varmıs içiden gelerek yapıyor demek ki Allah bozmasın...benim kv annemden yakın vallaşimdiden bisürü hazırlık yapıyo doğum konusunda rahatlatmaya çalışıyor.. dedim doğum bitince çağırıcaz sizi sen iyi olda biz sonra duyalım nolcak dedi.. halıları halı yıkamcıya verme biz tertemiz yıkarız evi de temizleriz dedi.. dolaba yiycek koyucam dedim sen ne istiyosan söyle biz yapalım buzluğa koyalım diyor maşallah diyim anlayışlı insan
evet canım 2. Günüm bugün isalde başladı haptan mı mikrop mu kaptım bilemedim şimdiprogestanı yeni mi başladılar sana ayşe ilacın yan etkisi olmasın..
Evet canım benim kv de çok yardımcıdır saolsun gerçi çok da konuşkandır ama bi kötü huyu için diğerlerini silemem:)benim kv annemden yakın vallaşimdiden bisürü hazırlık yapıyo doğum konusunda rahatlatmaya çalışıyor.. dedim doğum bitince çağırıcaz sizi sen iyi olda biz sonra duyalım nolcak dedi.. halıları halı yıkamcıya verme biz tertemiz yıkarız evi de temizleriz dedi.. dolaba yiycek koyucam dedim sen ne istiyosan söyle biz yapalım buzluğa koyalım diyor maşallah diyim anlayışlı insan
Ben ilk dogumumu fakultede yaptim. Ne kadar riskli gebe varsa ordaydik:)))) gebelerden biri 100 kilonun ustundeydi oraya gelis nedeni bebegin 5 kilonun ustunde oldugunu dusunmeleri. Bu nedenle kadin dogum hastanesi sezaryeni yapmamis. Neyse dogum oldu. 3. 500 gram bi minik. Ya bu kadar dr bu kadar mi yanildi bilemiorm. Ama kiz bebisini oda oda gezdiriodu masallh. Kendi de gayet iyiydi.Valla kuzum bilemiyorum, doktorun yalancisiyim bende,adam beni sinir etmek icn mi syluo bilmiyorum. Hep kilo yuznden cnimi skıo.
kızımız olacağı için mor olanda çok hoşuma gidiyor ama bilemedim.sonradan beğenmezsem vazgeçebileceğim bir fiyatı da yok .gri erkek bebek çantası gibi durmaz değil mi?
Gecmis olsun noldu hayirdir????Hala 10/4 tansiyonum
gri kıza da gider erkeğe de.. mor çok güzel ama çok sırıtır bence rengi kıyafetlerinle
gri hem kız hem erkek için kullanabilirsin ama mor erkek de hos durmaz sanırım ben biraz da sonrasına yönelik düsünerek gri diyorum.
prospektüsünü bi okusana ne tip yan etkileri varmış..evet canım 2. Günüm bugün isalde başladı haptan mı mikrop mu kaptım bilemedim şimdi
Kizlar park yatagin icine nasil bir yatak aldiniz??????
siz bunları nerden aldınız ya masallah diyorum ama yine de kasıyın siz her kula nasip olmaz böyle kvEvet canım benim kv de çok yardımcıdır saolsun gerçi çok da konuşkandır ama bi kötü huyu için diğerlerini silemem:)
Şimdiden dolabıma mantı yaprak yaptı salçamı kaynattı pekmez yapacak Allah razı olsun :)
amin.. bide 5 tane torunu var hani torun hasreti içinde de değil tam bi anadolu kadını işte çocukları mutlu olsun diye çırpınıyor..Ne mutlu sana ki eli öpülesi bir kv den varmıs içiden gelerek yapıyor demek ki Allah bozmasın...
senin hangi renk içine sindiyse onu al canımcım sen kullancaksın sonuçta..
ben siyah gri gibi koyu soluk renkleri severim genelde..
bir de bu çantayı eşinin kullanması takması gereken zamanlarda olucak diye düşünerek gri dedim..
ama eşinin öyle takıntıları yoksa mor da çok cici
sabır arkadaşlar napalım bende anneme karşı çok gerginim hiç arayıp sormuyor beni bebeklerimize odaklanıcaz artık dış sesleri duymamazlıktan gelicez..Bende bu konulardan sikintidayim. Zaten kv dem surekli bos bos konusup moral bozdugu icin cahil cahil konusup beni sinir ettigi icin benim normal zamanda bile anlasamadigim yanindayken cok sikildigim ve sinir oldugum bir insan lohusalikta nasil cekicem onu hic bilmiyorum...
Tamam kaşıyım canım:)siz bunları nerden aldınız ya masallah diyorum ama yine de kasıyın siz her kula nasip olmaz böyle kv
ama bende bi garibim kadın üstüme titredikçe ben bazen gıcık oluyorum alışmamışım annemden böyle ilgiye batıyo bana arada tuhafım valla bendesiz bunları nerden aldınız ya masallah diyorum ama yine de kasıyın siz her kula nasip olmaz böyle kv
biz şanslı kesimizTamam kaşıyım canım:)
valla kimse de anlayış kalmadı hele büyüklerimiz bizden beter illa canımızı sıkacakları durumlar olacak.. ben eşime dedim sakın beni kimsenin üzmesine izin verme ne annemin ne kv.. sütüm kesilir sonra dedim tamam dedi..
Farkli bir konudan alinti yaptim ama nil sen bu konuyu baya arastirmistin park yatagin icine nasil bir yatak aldin?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?