2014 Kasım Anneleri

benim kv annemden yakın valla şimdiden bisürü hazırlık yapıyo doğum konusunda rahatlatmaya çalışıyor.. dedim doğum bitince çağırıcaz sizi sen iyi olda biz sonra duyalım nolcak dedi.. halıları halı yıkamcıya verme biz tertemiz yıkarız evi de temizleriz dedi.. dolaba yiycek koyucam dedim sen ne istiyosan söyle biz yapalım buzluğa koyalım diyor maşallah diyim anlayışlı insan

Bende bu konulardan sikintidayim. Zaten kv dem surekli bos bos konusup moral bozdugu icin cahil cahil konusup beni sinir ettigi icin benim normal zamanda bile anlasamadigim yanindayken cok sikildigim ve sinir oldugum bir insan lohusalikta nasil cekicem onu hic bilmiyorum...

Farkli bir konudan alinti yaptim ama nil sen bu konuyu baya arastirmistin park yatagin icine nasil bir yatak aldin?????

Ne mutlu sana ki eli öpülesi bir kv den varmıs içiden gelerek yapıyor demek ki Allah bozmasın...

Evet canım benim kv de çok yardımcıdır saolsun gerçi çok da konuşkandır ama bi kötü huyu için diğerlerini silemem:)
Şimdiden dolabıma mantı yaprak yaptı salçamı kaynattı pekmez yapacak Allah razı olsun :)

Valla kuzum bilemiyorum, doktorun yalancisiyim bende,adam beni sinir etmek icn mi syluo bilmiyorum. Hep kilo yuznden cnimi skıo.
Ben ilk dogumumu fakultede yaptim. Ne kadar riskli gebe varsa ordaydik:)))) gebelerden biri 100 kilonun ustundeydi oraya gelis nedeni bebegin 5 kilonun ustunde oldugunu dusunmeleri. Bu nedenle kadin dogum hastanesi sezaryeni yapmamis. Neyse dogum oldu. 3. 500 gram bi minik. Ya bu kadar dr bu kadar mi yanildi bilemiorm. Ama kiz bebisini oda oda gezdiriodu masallh. Kendi de gayet iyiydi.

kızımız olacağı için mor olanda çok hoşuma gidiyor ama bilemedim.sonradan beğenmezsem vazgeçebileceğim bir fiyatı da yok .gri erkek bebek çantası gibi durmaz değil mi?

senin hangi renk içine sindiyse onu al canımcım sen kullancaksın sonuçta..
ben siyah gri gibi koyu soluk renkleri severim genelde..
bir de bu çantayı eşinin kullanması takması gereken zamanlarda olucak diye düşünerek gri dedim..
ama eşinin öyle takıntıları yoksa mor da çok cici

siz bunları nerden aldınız ya masallah diyorum ama yine de kasıyın siz her kula nasip olmaz böyle kv

eşim illaki moru al dedi ama hatta aynı markanın başka bi modeli var pembe onuda alabilirsin diyo.
kociş benim önemsemez öyle şeyleri kızı için takacak sonuçta.ama ben eşimi düşüneyim griyi alayım sırtından hiç inmeyecek bu çanta

sabır arkadaşlar napalım bende anneme karşı çok gerginim hiç arayıp sormuyor beni bebeklerimize odaklanıcaz artık dış sesleri duymamazlıktan gelicez..

Allahtan hem annem hemde kayınvalidemden yana endişelerim yok. İkisi çok iyi anlaşır zaten, eminim birbirlerine yardımcı olmak için çabalayacaklardır. Tek düşündüklerinin de ben olacağımı biliyorum. Yanımda olmaları bana güç verecektir. Bir ara çok alınganlık yapmıştım ama, her geçen gün onların hakkının asla ödenmeyeceğini daha iyi anlıyorum. Eşime de aynen söyledim "bana bak eğer ki anneni üzersen önce beni bulursun karşında, ölsen hakkını ödeyemezsin, ayağını denk al"

Farkli bir konudan alinti yaptim ama nil sen bu konuyu baya arastirmistin park yatagin icine nasil bir yatak aldin?????

Canım ben İşbir yataktan lateks yatak aldım, visco yatakların sağlıksız olduğunu söylediler. İçine fazlaca gömülüyormuş bebek, ilk aylar omurga gelişimi için uygun değilmiş. Önerilen sert sünger ama, maalesef süngerlerin içindeki maddeler çok sağlıksız, sünger almak için gittiğim yer "elimde var ama yeni doğacak bebeğe yazık" dedi. O yüzden alma dedi. Bizde İşbir yatağın Kardelen serisinin yatağını aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…