2014 Kasım Anneleri

bizde eşimle bu konuyu konuştuk kv çok severim annemi de öyle ama doğum esnasında kimseyi çağırmıcaz.. normal olursa eğer bebek doğunca haber vericez sezaryen olursa ameliyathaneye inince eşim haber verecek..

Bi arkadasm yanimda olmayi istio dogumda olacak yanimda ins..
Bende mutlaka biri olsun dogumhaneden bebegim ckarken esimin surat ifadesini ceksin istiyorum.

eşinle ve ailesiyle sorun yaşayacaksan kendini hazırlayıp sabretmen en hayırlısı, sonuçta tüm korkumuz stres, belli ki gelmeseler de stresin azalmayacak, o yüzden dediğin gibi akışına bırak canım

Annem bu konuda kesinlikle haklı canım..sadece kv gelse diğer üç erkek kim onların senin yanında ne işi var

valla ben doktorumu dinlicem ona çok güveniyorum hangi doğum şeklini bana uygun görürse kabul edicem bu konuda uzman olan ben değilim ki kafama göre iş yapamam..

Aynen canım Bende doktor ne diyorsa onu yapıcam gönül normalden yana ama seZeryanda derse ikiletmem yani
bende Rabbim izin verirse normal istiyorum hatta son kontrolümde doktorum önceliğimiz normal doğum dedi ama olduki sezaryen kararı verdi ona da tamam derim yılların doktoru riskleri benden iyi biliyor sonuçta..

Bu karman çorman durumlardan nefret ediyorum insan en mutlu gününün tadını çıkaramıyor biri alınacak biri kırılacak diye düsünmekten.Canım sen anneni yorma onlar için annen kalma olaylarına girmesin mümkünse o zaman diğerleri misafir annen ev sahibi konumunda olur mecburen de onlara hizmet etmek zorunda kalır torunsa onların da torunu ilgilenmek zorundalar yok yemekmis suymus buymus asla bunlar için de kendini kasma yaparlarsa yerler yapmazlarsa da kendileri bilirler böyle tipleri bilirim isi arsızlığa vurup yer içer ağırlanır giderler.Toruna bakmaya gittik dostlar alısveriste görsün...

valla ben doktorumu dinlicem ona çok güveniyorum hangi doğum şeklini bana uygun görürse kabul edicem bu konuda uzman olan ben değilim ki kafama göre iş yapamam..

Aynen öyle, yani bugün işyerinde arkadaşımın kız kardeşi doğum yapmış . Dün öğleden sonra başlamış sancısı, gece sabaha karşı 5'e kadar sancı çekmiş, ilk hastaneye gittiğinde 1 cm'miş açılma, sabah olmuş hala 1 cm, doktoru bu böyle olmaz sezaryene alacağız demiş. O da kabul etmiş. Valla öyle bir durumda , doktorum ne derse kabul ederim.

9 ay emekle karnımızda taşıyoruz riske atamam doktorum ne derse eyvallah derim hem böyle düşünüce zihin olarak daha rahatlıyorum..

valla kimse de anlayış kalmadı hele büyüklerimiz bizden beter illa canımızı sıkacakları durumlar olacak.. ben eşime dedim sakın beni kimsenin üzmesine izin verme ne annemin ne kv.. sütüm kesilir sonra dedim tamam dedi..

arkadaşlar çok kararsız kaldım yardım lütfen sizce mor olanı mı yoksa gri olanı mı almalıyım?
bebek bakım çantası

En doğrusu o zaten de kv anlayıslıdır umarım.Benimki çok ve bos konusur uydurur uydurduğuna kendi inanır annem de tam tersi sessiz ağırbaslıdır yani kv birsey dese cvp vermez muhattap olmaz o yüzden annemi yanımdan ayırmıcam hiç zaten bana ve torununa bakmak için geliyor millete hizmet etmeye değil birde böyle abuk sabuk seylerle kırılsın istemem.Tabi kv annem bende kalıyor diye kıskanıp o da kalmak istemez insallah...

kızımız olacağı için mor olanda çok hoşuma gidiyor ama bilemedim.sonradan beğenmezsem vazgeçebileceğim bir fiyatı da yok .gri erkek bebek çantası gibi durmaz değil mi?
gri kıza da gider erkeğe de.. mor çok güzel ama çok sırıtır bence rengi kıyafetlerinle

kızımız olacağı için mor olanda çok hoşuma gidiyor ama bilemedim.sonradan beğenmezsem vazgeçebileceğim bir fiyatı da yok .gri erkek bebek çantası gibi durmaz değil mi?
gri hem kız hem erkek için kullanabilirsin ama mor erkek de hos durmaz sanırım ben biraz da sonrasına yönelik düsünerek gri diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…