- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
bizde eşimle bu konuyu konuştuk kv çok severim annemi de öyle ama doğum esnasında kimseyi çağırmıcaz.. normal olursa eğer bebek doğunca haber vericez sezaryen olursa ameliyathaneye inince eşim haber verecek..
valla kızlar çok güzel diyosunuz da onlarında ilk torunları bir de ikiz..gelmesinler sonra gelsinler falan asla diyemem...
hamilelikten daha önce ailesiyle ilgili bazı sebeplerden tartıştık zaten bu konuda çok katı eşim...
hamile halimle tekrar tartışmak istemiyorum yapabileceğim tek şey malesef akışına bırakmak ve inşallah yardımcı olmaya geliyolardır diye dua etmek..
mesela hamile kaldığımdan beri beni ne annesi ne görümcem kimse bir kere aramadı ama kendilerinin aranmasını bekliyolar..sanki oğlu hamile gibi sürekli oğlunu arıyo beni soruyomuş bende bana niye sormuyolar arayıpta dedim ondan bile kavga ettik ne bencilliğim kaldı ne soğuk nevaleliğim..
kendi annem ailem burda ama gelipte bizden iş bekliycekler işte annemde deli olmuş durumda onlarla mı uğraşıcam bir de diye bana yükleniyo..
ama haklı..en son geldiklerinde ben zaten düşük tehdidinden yatıyodum..
dolapta herşey var peynir zeytin çıkarıp kahvaltı hazırlamadılar önlerine gelsinler diye bekliyolar annemde benim işim var dedi kalktı evine gitti kimse beni düşünmedi yerimden kalkamıyodum..onlarda kahvaltı etmeyiz ozaman diyip kalkıp gittiler dışarda işleri vardı..eşim ekmek arası yaptı verdi bana..
şimdi lohusalık bunalımıyla birileriyle kavga etmezsem iyidir...
Annem bu konuda kesinlikle haklı canım..sadece kv gelse diğer üç erkek kim onların senin yanında ne işi varvalla kızlar çok güzel diyosunuz da onlarında ilk torunları bir de ikiz..gelmesinler sonra gelsinler falan asla diyemem...
hamilelikten daha önce ailesiyle ilgili bazı sebeplerden tartıştık zaten bu konuda çok katı eşim...
hamile halimle tekrar tartışmak istemiyorum yapabileceğim tek şey malesef akışına bırakmak ve inşallah yardımcı olmaya geliyolardır diye dua etmek..
mesela hamile kaldığımdan beri beni ne annesi ne görümcem kimse bir kere aramadı ama kendilerinin aranmasını bekliyolar..sanki oğlu hamile gibi sürekli oğlunu arıyo beni soruyomuş bende bana niye sormuyolar arayıpta dedim ondan bile kavga ettik ne bencilliğim kaldı ne soğuk nevaleliğim..
kendi annem ailem burda ama gelipte bizden iş bekliycekler işte annemde deli olmuş durumda onlarla mı uğraşıcam bir de diye bana yükleniyo..
dolapta herşey var peynir zeytin çıkarıp kahvaltı hazırlamadılar önlerine gelsinler diye bekliyolar annemde benim işim var dedi kalktı evine gitti kimse beni düşünmedi yerimden kalkamıyodum..onlarda kahvaltı etmeyiz ozaman diyip kalkıp gittiler dışarda işleri vardı..eşim ekmek arası yaptı verdi bana..
valla ben doktorumu dinlicem ona çok güveniyorum hangi doğum şeklini bana uygun görürse kabul edicem bu konuda uzman olan ben değilim ki kafama göre iş yapamam..Valla elimizden bir kaza çıkmadan atlatsak hayırlısıyla şu günleri
Ya birisi illa normal doğum yapıcam demiş, rahmi parçalanmış 30 dikiş atılmış ya..Yok ya ben bu kadarını göze alabileceğimi sanmıyorum
Benim de annem kalacak yanımda, sadece eşimle olmaz o iş. Deneyimli birileri mutlaka bulunmalı bence.
Benim de annemde asla istemiyor normal doğumu , hatta ilk zamanlar "normal doğum yaparsan hakkımı helal etmem sana " bile demişti. Geçen gün doktorum "normal doğuma doğru gidiyorsun" deyince, "hee yap yap normal doğur, doğur da gör bakalım" dedi. Bakalım o gün bize neler gösterecek, inşallah gönlümden geçen herkesi hastane odasında görebilirim.
Aynen canım ya, bende onu düşündüm bugün elimizden bir kaza çıkmadan hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza, yoksa durum gittikçe vahim bir hal alıyor.
eveet benide sinirlendiriyorben bu aileyi bir ara takip ediyordum youtube da ama sonra kocasının o gıcık seni beni gıcık etmeye başladı
Aynen canım Bende doktor ne diyorsa onu yapıcam gönül normalden yana ama seZeryanda derse ikiletmem yanivalla ben doktorumu dinlicem ona çok güveniyorum hangi doğum şeklini bana uygun görürse kabul edicem bu konuda uzman olan ben değilim ki kafama göre iş yapamam..
progestanı yeni mi başladılar sana ayşe ilacın yan etkisi olmasın..biraz daha beklicem canım geçmezde gidicem acile bereket tontişim çok hareketli.ama korkuyorum gerçi progestanımıda içtim bugün ama
bende Rabbim izin verirse normal istiyorum hatta son kontrolümde doktorum önceliğimiz normal doğum dedi ama olduki sezaryen kararı verdi ona da tamam derim yılların doktoru riskleri benden iyi biliyor sonuçta..Aynen canım Bende doktor ne diyorsa onu yapıcam gönül normalden yana ama seZeryanda derse ikiletmem yani
Bu karman çorman durumlardan nefret ediyorum insan en mutlu gününün tadını çıkaramıyor biri alınacak biri kırılacak diye düsünmekten.Canım sen anneni yorma onlar için annen kalma olaylarına girmesin mümkünse o zaman diğerleri misafir annen ev sahibi konumunda olur mecburen de onlara hizmet etmek zorunda kalır torunsa onların da torunu ilgilenmek zorundalar yok yemekmis suymus buymus asla bunlar için de kendini kasma yaparlarsa yerler yapmazlarsa da kendileri bilirler böyle tipleri bilirim isi arsızlığa vurup yer içer ağırlanır giderler.Toruna bakmaya gittik dostlar alısveriste görsün...valla kızlar çok güzel diyosunuz da onlarında ilk torunları bir de ikiz..gelmesinler sonra gelsinler falan asla diyemem...
valla ben doktorumu dinlicem ona çok güveniyorum hangi doğum şeklini bana uygun görürse kabul edicem bu konuda uzman olan ben değilim ki kafama göre iş yapamam..
9 ay emekle karnımızda taşıyoruz riske atamam doktorum ne derse eyvallah derim hem böyle düşünüce zihin olarak daha rahatlıyorum..Aynen öyle, yani bugün işyerinde arkadaşımın kız kardeşi doğum yapmış . Dün öğleden sonra başlamış sancısı, gece sabaha karşı 5'e kadar sancı çekmiş, ilk hastaneye gittiğinde 1 cm'miş açılmış, sabah olmuş hala 1 cm, doktoru bu böyle olmaz sezaryene alacağız demiş. O da kabul etmiş. Valla öyle bir durumda , doktorum ne derse kabul ederim.
valla kimse de anlayış kalmadı hele büyüklerimiz bizden beter illa canımızı sıkacakları durumlar olacak.. ben eşime dedim sakın beni kimsenin üzmesine izin verme ne annemin ne kv.. sütüm kesilir sonra dedim tamam dedi..Bu karman çorman durumlardan nefret ediyorum insan en mutlu gününün tadını çıkaramıyor biri alınacak biri kırılacak diye düsünmekten.Canım sen anneni yorma onlar için annen kalma olaylarına girmesin mümkünse o zaman diğerleri misafir annen ev sahibi konumunda olur mecburen de onlara hizmet etmek zorunda kalır torunsa onların da torunu ilgilenmek zorundalar yok yemekmis suymus buymus asla bunlar için de kendini kasma yaparlarsa yerler yapmazlarsa da kendileri bilirler böyle tipleri bilirim isi arsızlığa vurup yer içer ağırlanır giderler.Toruna bakmaya gittik dostlar alısveriste görsün...
mor çok şirin ama ben gri alırdım..arkadaşlar çok kararsız kaldım yardım lütfen sizce mor olanı mı yoksa gri olanı mı almalıyım?
bebek bakım çantası Eki Görüntüle 1234552 Eki Görüntüle 1234553
arkadaşlar çok kararsız kaldım yardım lütfen sizce mor olanı mı yoksa gri olanı mı almalıyım?
bebek bakım çantası Eki Görüntüle 1234552 Eki Görüntüle 1234553
En doğrusu o zaten de kv anlayıslıdır umarım.Benimki çok ve bos konusur uydurur uydurduğuna kendi inanır annem de tam tersi sessiz ağırbaslıdır yani kv birsey dese cvp vermez muhattap olmaz o yüzden annemi yanımdan ayırmıcam hiç zaten bana ve torununa bakmak için geliyor millete hizmet etmeye değil birde böyle abuk sabuk seylerle kırılsın istemem.Tabi kv annem bende kalıyor diye kıskanıp o da kalmak istemez insallah...valla kimse de anlayış kalmadı hele büyüklerimiz bizden beter illa canımızı sıkacakları durumlar olacak.. ben eşime dedim sakın beni kimsenin üzmesine izin verme ne annemin ne kv.. sütüm kesilir sonra dedim tamam dedi..
mor çok şirin ama ben gri alırdım..
bence grii
gri kıza da gider erkeğe de.. mor çok güzel ama çok sırıtır bence rengi kıyafetlerinlekızımız olacağı için mor olanda çok hoşuma gidiyor ama bilemedim.sonradan beğenmezsem vazgeçebileceğim bir fiyatı da yok .gri erkek bebek çantası gibi durmaz değil mi?
gri hem kız hem erkek için kullanabilirsin ama mor erkek de hos durmaz sanırım ben biraz da sonrasına yönelik düsünerek gri diyorum.kızımız olacağı için mor olanda çok hoşuma gidiyor ama bilemedim.sonradan beğenmezsem vazgeçebileceğim bir fiyatı da yok .gri erkek bebek çantası gibi durmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?