2014 Kasım Anneleri

kayınvalide konusunda neler çektim neler...keşke benimde doğumdan sonra haber verme gibi bi şansım olsaydı..
eltimi de çıldırtmıştı doğum sırasında iki kişilik oda da kalıyolardı yattı diğer yatağa bütün gece kız suni sancıyla sancı çekerken bişeyler yiyip durdu.kız aç aç beklerken odaya lahmacun falan söyledi.kocasını istiyo yanına sen yat oğlum yorgunsun dedi kız hemen doğuracağı varsa da geç doğurdu sinirden.keşke gelmeseydi daha güzel olurdu herşey.aynı şehirde olmalarına rağmen bir kere bile bakmadı hatta hayırlı olsuna gelen bütün misafirleri eltime yönlendirirdi kız lohusa haliyle yemek yapardı bide.kendiside otururdu misafirlerle.ben neler çekeceğim bakalım elinden.

valla maşallah diyim benimkiler de öyle kv çok iyidir hep yardımcı annem biraz soğuktur ama sinir bozmaz elinden geldiğince yardım eder.. Allah başımızdan eksik etmesin onları

hımm bak sen hiç paylaşmıyosunuz bu bilgileri nil hanım

carsabrost: 36766145 .!.:
sabır arkadaşlar napalım bende anneme karşı çok gerginim hiç arayıp sormuyor beni bebeklerimize odaklanıcaz artık dış sesleri duymamazlıktan gelicez..
Evet bebeklerimiz icin katlanicaz.. Ayy sen 34. Haftadasiiinnn ne kadar az kslmis :) massllah saglikla kucagina al inssllah :)

Evet bebeklerimiz icin katlanicaz.. Ayy sen 34. Haftadasiiinnn ne kadar az kslmis :) massllah saglikla kucagina al inssllah :)
yaaa hepinizin bugün dikkatini çekti benim haftam valla diye diye doğurtcaksınız beni eşime dedim yemeğe götür beni moralim bozuk onu bekliyorum valla bugün bi panik oldum ben iyice

Allah sabır versin canım böyle insanlar eşlerin arasını da açar sen sinirlerine Hakim olup sabret önemli olan eşin ve bebeğiniz ile mutluluğunuz

valla maşallah diyim benimkiler de öyle kv çok iyidir hep yardımcı annem biraz soğuktur ama sinir bozmaz elinden geldiğince yardım eder.. Allah başımızdan eksik etmesin onları

Amin canım, kayınvalidem hep şey der "olur ya kırarsak birbirmizi sen benim eski kafalılığıma ver ben senin gençliğine vereyim", eski kafalı dediğine de bakma, 50 yaşında , bikinisi giyer denize girer

hımm bak sen hiç paylaşmıyosunuz bu bilgileri nil hanım

yatak hakkında mı canım? ya hiç konusu açılmadı herhalde, ne bileyim , aklıma da gelmedi hiç? Herşeyi bildiriyorum size ama, bunu nasıl unutmuşum hayret

güle güle kullansın melis hanımcım

valla Allah hepimize sabır ihsan eylesin.. bebeklerimize odaklanıp duymıcaz artık napalım..

Kızlar yarın haftanın son günü, süper bir duyguuuuuuuuuuuuuuuuu; ben işten çıkıyorum yarın görüşmek üzere. Belki akşam da girerim, zaten uyuyamıyorum burada olanlarınız olursa lak lak yaparız, hepinizi öpüyorum

kızlarrr bnm canm cips istyo.dayanamyp yiyorm haftada 1 fiilan. sağlıklı değl ama bnm gbi kendne bu konuda yenik düşen vr mı yedkten snra vicdan muhasebesi yapyrm bi de keske yemesydm dye.

Kızlar moralim çok bozuk kalbimdeki sorun yüzünden bu sabah kardiyolojiye gittim ekg çekildı kalp atışım 120 çıktı her zamanki gibi yüksekti (dün sağlık ocağında da aynı çıkmıştı ebe çok endişelnmişti ) ekg den sonra doktora gittik doktor anlatmama fırsat bile vermedi hiç bişey yok dedi hiçbi cümlemi tamamlayamadım o anda kıpırdamaya bile gücümün olmadığını nefesimin tamamen kesildiğini kalbimin ne kadar acıdığını anlatamadım beni dinlemedi resmen kovar gibi bitirdi ve hiç başka biyere yönlendirmedi yol boyunca sinirimden ağladım çok moralim bozuk insan hayatı nasıl bu kadar ucuz olabilir anlamıyorum yarın başka bi doktora gidicem

kızlarrr bnm canm cips istyo.dayanamyp yiyorm haftada 1 fiilan. sağlıklı değl ama bnm gbi kendne bu konuda yenik düşen vr mı yedkten snra vicdan muhasebesi yapyrm bi de keske yemesydm dye.

bennnnnnnnnnnnn baharatlı cipsler istiyo canım özellikle..bende yoğurda banarak yiyorum 2-3 kase yoğurt yiyorum o vicdanımı hafifletiyo ama sonra mide yanmasından duramıyorum

cok ama cok geçmiş olsun..ayy oda ne sinir bozucu bi doktormuss oyleee gerçekten gıcık yiyorum böyle tiplerden sen hastayı sakinleştirip sorduğu sorulara verdiğin güzel cevaplarla rahatlatacağına tutmus napıyorsun tam sopalık..hic sinirlenme üzülme canım yarın güzelce başka iyi bi doktora gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…