2014 Kasım Anneleri

eşimin patronundan nefret ediyorum yaa nefrett yinee moralimi bozdu hamile kalmadan once sorun etmiyordum saat kaçlara kadar son dakka işi çıkarıyordu esime bu kadar hasssas deildim..ama şimdi oyle deil adam bilerek mi yapıyor nedir esimin isi bitiyor son dakkkada gelip yok malzeme alınacak sen git al yok bu eksik yok bu olmamış diyip hic yoktan iki saat gec bırakıyor kocamı...sabrediyoruz simdi elimiz mahkum diye esimin bu is yerindeki zamanı dolmadan çıkamaz sorun yasatır bize bebek gelmeden gider ayak birde iş sorunu yasamayalım diye susuyor esimama valla da billa da patronu tam bir kaşık suda bogmalık gevezenin teki demiyor ki bu adamın karısı hamile adam sabah 7 de is bası oluyor 5 buçukta çıkması gerek yol bir saat suruyor zaten inatlaa esimi bu saate kadar oyalıyor tum işleri ona yığıyor hey Allah ım aglıcam sinirimdenneyse bu bir yıl iyi kotu geçer bebekte hayırllıısıyla kısmetiyle gelir inşallah

Evet canım bende öyleyim öZellikle sabahları çok yorgun uyanıyorum

sabahları değilde gün içinde böyle olmaya başladım ben

ben bi gün çok enerjiğim,bi günse üstümden kamyon geçmiş gibiyim.çok tutarsızım

aynı durumdayım .dün pek iyiydim halbuki

Bende de oluyo canım sürekli dinlenmek istiyorum halsizim malesef

1 part uyudum birdaha yatasım var canım

1 part uyudum birdaha yatasım var canım[/QUOTE]
Bende uzandım canım hep bi uyku hali geçmek bilmiyo bu dönemde böyle geçicek heralde

Hey Allah'ım ya gelde sinirlenme kendi karısı olsa koşa koşa gider iş çıkışı yaptıracağın işi gün için de yaptırsana

Hey Allah'ım ya gelde sinirlenme kendi karısı olsa koşa koşa gider iş çıkışı yaptıracağın işi gün için de yaptırsana
cibilliyetsiz soytarı insan tipide kendide gıcık eşim hergün tartışıyor adam ertesi gün sülük gibi birsey olmamış gibi yag çekiyor dua ediyorum Allah a geçsin su bir sene beebk dogsun hayırlısıyla diyeyyüz efa dedik son dakka soyleme sabah soyle oglenden soyle son anda iş verme ama nerdee beyin yerine saman var

Banada doktorum hiç bişey yasak değil demişti yasaklar herzaman tatlıdır sen kendine göre ayarla demişti

kızlarrrr 30. haftadayım dün sırt ağrım oldu yatınca geçer dedım yastık koydum butun gece dondum durdum gecmedı hıc uyuyamadım benim gibi olan varmı ve çözüm bulan lütfen yardım edin bu sırt ağrısı gecmıyoooo

Canım otururken bel boşluğuna destek koy ayaklarınıda sandalyeye uzat geçer

kızımız olacağı için mor olanda çok hoşuma gidiyor ama bilemedim.sonradan beğenmezsem vazgeçebileceğim bir fiyatı da yok .gri erkek bebek çantası gibi durmaz değil mi?
markası ne canm bunların çok tatlılar ama kızsa moru al çok tatlı

evet canım 2. Günüm bugün isalde başladı haptan mı mikrop mu kaptım bilemedim şimdi
canım bende progestana başladım ama izhal felan yok sabah bir sefer okadar buda bende rahatlama ve kilo almamamaya sebep oluyo ama bebişin kilosu iyi o iyi olursa bir sorun yık demişti doktorum sana neden verdi doktor bana ciğer geliştirici iğnee verdi buıgün 2.sini yaptırdım

markası ne canm bunların çok tatlılar ama kızsa moru al çok tatlı

okiedog canım.sırt çantası almayı planlıyodum .bunlar sırt çantası olarak kullanılıyor aynı zamanda .
renk konusu eşimi bekliyor en son kararı o verecek.

Bende uzandım canım hep bi uyku hali geçmek bilmiyo bu dönemde böyle geçicek heralde

normalde 3 güne bir pilatesimi falan yapardım 1 hafta geçti,pilatesi unuttum gitti:))[/QUOTE]
Bende nefes egzersizlerimi yapıyodum canım inan o bile zor geliyo bu ne üşengeçlik anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…