2014 Kasım Anneleri

Sen değişik birşey mi yedin?

canım benimde 9/4 tansiyon sakin ol bişey olmaz tuzlu ayran iç ayaklarını kaldır dinlen düzelir inş
canım bana bebek aşağıya inmiş dedibide karnım azıcık iş yapsam yürüsem kaskatı kesiliyo iki doğum arasıda az erken doğum olabilir diye verdi tuzlu ayran içtim dinlendim canım biraz daha iyiyim şimdi ama şu isalim geçer inşallah çok fenayım canım senin tansiyonun süreklimi o şekilde gözüm felan karardı fena oldum ben 10/4 olunca

Sağ taraf kaburgam çok fena ağrıyo bebek büyüdükçe ağrıda büyüyor.. Bugün karnıma aralıklarla sancı girmeye başladı hiç tadım yok

Sağ taraf kaburgam çok fena ağrıyo bebek büyüdükçe ağrıda büyüyor.. Bugün karnıma aralıklarla sancı girmeye başladı hiç tadım yok
geçmiş olsun canım maşallah ya 34 haftalık olmuşsun yalancı sancıların başlamış bebişinde büyüyünce ayaklarını kaburganın altına sokmuştur canım Allah kolaylık versin valla

Bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya bu gece 11 de bana çay içmeye misafir gelcekmiş. Bu kadın hamile halsizdir uykusu gelir yorulur diyen yok
ayyy bide onlara hizmet etceksin canım zor valla neden o kadar saatte geliyolar ki:/

tubahakannet: 36768424 .!.:
Bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya bu gece 11 de bana çay içmeye misafir gelcekmiş. Bu kadın hamile halsizdir uykusu gelir yorulur diyen yok

Yok artik daha neler!!!!!oyle seyy mi olur canim!!!kabul etmeseydin keske...

benim normal olarak 9-6 her zaman ama şimdi azıcık oynama yapsa hoop başım dönüyo iki doğum arası 9 yaş bnm ama bebiş aşağı inmiş artı rahim ağzı incelmiş3,0 olmuş o yüzden kıpırdamıyorum öyle uzanıyorum ishal ilk başta benide kötü ediyordu fakat bol su içip telaşlanmadan yemeye devam ettim sonra bünye alıştı ama doktor kan ilacını 2ye çıkarmıştı bnm de ishali o yapıyodu söyledim değiştirdi magnezyum ilacı da yapar dedi bilemiyorum hangisi ama şimdilik sadece sabah oluyo bnce progestan değil diğer ilaçlar olabilir senin

inan sana özeni,yorum doktor 34. haftayı geçersek yeter ondan sonra gelirse gelsin küveze koymayız inş dedi demekki haline şükretmek varmış canımcım

Benimde sabah sağlık ocağında 8/5 idi hemşire göndermek istemedi o halde ama ben alıştım artık bol bol su içiyorum çok düşmesini engelliyor dedi dr um bide tuzlu ayranı yavaş yavaş içiyorum ki birden çıkmasın bu sefer

Bende 100un ustune ckacm muhtemelen, doktor bebegme 3.500 dogar diyo

hmmm anladım canım Allah yardımcın olsun zor drekli yatmak hep telaş içinde olmak 9 sene iyimiş benim 11 ay senin incelme olduğunu nasıl anlıyo alttan mı muayene ediyo bana demedi hiç incelme felan hmm bide ben sadece progestan içiyorum canım başka ilacım var ama içemiyorum bulantı yapıyo bana bişey dokundu yada mikrop kaptım sanırım canım

Benimde basladi cnim agrimaya yarin kontrolum var soylicem doktora artik gece uyumak cok zorluyo saga yatamiyorum sola yatinca vuruyo sirt ustu yatinca nefesim daralio nasil yaticagimi sapittim inanki bakalim dr muzun tavsiyesi ne olcak bebekler artik buyudugu icin agirlik dengesi degiisyor sirtimiz bence oyuzden agriyo

Yok artik daha neler!!!!!oyle seyy mi olur canim!!!kabul etmeseydin keske...
Bişey diyemedim canım ayıp olmasın diye maaşallah onlar hiç ayıp olur demedi bi de gelenler 2 amcamın da eşleri uzaktan ya da komşu olsa benim durumumu önemsemiyolar diycem de insanın yakını da böyle düşüncesizlik yaparsa el ne yapar. Valla şimdiden çok uykum var napçam bilmiyorum

hımm olabilir incelmeyi ultrasonda bebeğin başı aşağıda ya oraya biraz sıklıkla ve bastararak değişik ölçümler yapıyor geçen hafta 3,4 dü şimdi 3,0 oldu 1 hafta sonra tekrar çağırdı ölçüm için dinlenmezsen seninle çok sık görüşürüz dedi

oooo senin baya düşükmüş canım zor ya uşuşan şeyler görüyosun valla

Önce düğüne gidiceklermiş sonra bana gelceklermiş canım ya valla gözümde büyüdü eşimde gececi işe gitti o olsa yardım ederdi mutfağa git gel tansiyonum düşüyo hemen
ooo geldiklerinde çayı koyarsın canım sonra tansiyonum düştü biraz fenayım dersin geri.kalan gel git çay doldur işini onlar hallederler nede olsa hamilesin sen iki canınla yorulma

Canım keşke kabul etmeseydin
Canım ya bişey diyemedim 1 haftadır gelmek istediklerini söylüyolar bugün de eşimin mesaiye kalcağını duyunca gelmek istediler. Çok misafirpervermdir rahat ettirmek için elimden geleni yaparım da gece 11 de hiç uygun değil kim bilir kaçta giderler

hmmm belki o zaman banada bakmıştır canım doktorum hiç bilmiyorum bakanın yardımcın varsa dinlen canım rske atma kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…