Kızlar moralim çok bozuk kalbimdeki sorun yüzünden bu sabah kardiyolojiye gittim ekg çekildı kalp atışım 120 çıktı her zamanki gibi yüksekti (dün sağlık ocağında da aynı çıkmıştı ebe çok endişelnmişti ) ekg den sonra doktora gittik doktor anlatmama fırsat bile vermedi hiç bişey yok dedi hiçbi cümlemi tamamlayamadım o anda kıpırdamaya bile gücümün olmadığını nefesimin tamamen kesildiğini kalbimin ne kadar acıdığını anlatamadım beni dinlemedi resmen kovar gibi bitirdi ve hiç başka biyere yönlendirmedi yol boyunca sinirimden ağladım çok moralim bozuk insan hayatı nasıl bu kadar ucuz olabilir anlamıyorum yarın başka bi doktora gidicem
saolun kızlar dınlenıyoruz sureklı gelmesınler dıye yatıyorum bakalım drumuz ne dıyecek yarın kontrolumuz var
Kızlar moralim çok bozuk kalbimdeki sorun yüzünden bu sabah kardiyolojiye gittim ekg çekildı kalp atışım 120 çıktı her zamanki gibi yüksekti (dün sağlık ocağında da aynı çıkmıştı ebe çok endişelnmişti ) ekg den sonra doktora gittik doktor anlatmama fırsat bile vermedi hiç bişey yok dedi hiçbi cümlemi tamamlayamadım o anda kıpırdamaya bile gücümün olmadığını nefesimin tamamen kesildiğini kalbimin ne kadar acıdığını anlatamadım beni dinlemedi resmen kovar gibi bitirdi ve hiç başka biyere yönlendirmedi yol boyunca sinirimden ağladım çok moralim bozuk insan hayatı nasıl bu kadar ucuz olabilir anlamıyorum yarın başka bi doktora gidicem
Kadından sinirimi alamadım ya bişey demeliydim off içimde kaldı sürekli kibarlığımı koruyorum gereksiz insanlar için ne gerek varsacok ama cok geçmiş olsun..ayy oda ne sinir bozucu bi doktormuss oyleee gerçekten gıcık yiyorum böyle tiplerden sen hastayı sakinleştirip sorduğu sorulara verdiğin güzel cevaplarla rahatlatacağına tutmus napıyorsuntam sopalık..hic sinirlenme üzülme canım yarın güzelce başka iyi bi doktora gidersin
aynen baharatlııı.bennnnnnnnnnnnn baharatlı cipsler istiyo canım özellikle..bende yoğurda banarak yiyorum 2-3 kase yoğurt yiyorum o vicdanımı hafifletiyo ama sonra mide yanmasından duramıyorum
Malesef canım ya çok değersiz hissettim kendimi bi andoktorların geneli böyle canım nedense?!
kesinliklee bundan daha iyi bi doktora denk gelirsin sen o terbiyesiz kadını düşünme yok yere karnındaki bebişi de üzme annesi ama yarın güzel haberleer ver bize olurmu annesiKadından sinirimi alamadım ya bişey demeliydim off içimde kaldı sürekli kibarlığımı koruyorum gereksiz insanlar için ne gerek varsaumarım yarın iyi bi doktora denk gelirim canım ya
canım ya ben dedim ki kalbime bıçak saplanır gibi oldu dedim bana diyor ki bıçak saplanması kalple ilgili değil bi kere dedi ne o zaman ya ne yani neyle ilgiliyse ona yönlendirsin ona da razıyım hiç umursamadı beni. Pişman oldum o sinirle çıktım ordan şikayet edemedim normalde yapardım ama kendimde değildimbende kardiyolojiye gitmiştim hamile değilken..aynen dinlememişti..
panik ataktır psikiyatriye git dedi yolladı..
malesef özele gittiğimiz halde bazen paramızla rezil oluyoruz..
ama ben yanlarına bırakmıyorum hem başhekimliğe hem hastanenin mailine şikayetimi yazıyorum...
her gün yememeye çalış ama çok da kasma canım kendini aşeriyoruz işte..aynen baharatlııı.
yoğurtla deniyim bari kendmi durduramadğm zman.hc yemedn yapamyrm aklımda sabahlyorm resmenn hey Allahm
kızlar bugun ilk defa yasadım bunu normalde bebeğin hareketlerini göbek deliğinin altından hissederdim o hizalarda yani ama artık göbeğim tam olark sag ve sol tarafında hatta göbek deliğinin üst tarafında bile hissediyorum boyu mu uzamış sıpanıneğildiğimde canımı yakacak sekilde vuruyor
carputi bende senin gibi yapıcam ben istanbuldayım aileler bursada doğumu yapınca eve geçip öyle çağırıcazbizde eşimle bu konuyu konuştuk kv çok severim annemi de öyle ama doğum esnasında kimseyi çağırmıcaz.. normal olursa eğer bebek doğunca haber vericez sezaryen olursa ameliyathaneye inince eşim haber verecek..
zaten göbeğimden cok yanlarım cıktı simit gibi oldumhehehehe kız bak ne yazıyo takviminde boyuna 38 cm..
al ölç bakim mezurayla 38 cm ne kadarmış
her yerden vurcak annesi senin yanlarını dolduruyodur artık..
benim dolduracak yerleri kalmadı çatlata çatlata öne gidiyolar hehehe
benimkiler ayaklarını göğsüme dayıyolar amuda kalkmış pozisyonda duruyolar sen düşün halimi..
sütü de kesilirmişvalla kimse de anlayış kalmadı hele büyüklerimiz bizden beter illa canımızı sıkacakları durumlar olacak.. ben eşime dedim sakın beni kimsenin üzmesine izin verme ne annemin ne kv.. sütüm kesilir sonra dedim tamam dedi..
ÇOk sağol canım zaten çok hareketli olan bebeğim bugün üzüntümden neredeyse hiç hareket etmedi. Yarın inşallah insan gibi insana denk gelirimkesinliklee bundan daha iyi bi doktora denk gelirsin sen o terbiyesiz kadını düşünme yok yere karnındaki bebişi de üzme annesi ama yarın güzel haberleer ver bize olurmu annesi
bugün mü kontrole gittin bende yeni gittim boyu 38cm dizaten göbeğimden cok yanlarım cıktı simit gibi oldum
ayyy ben hep göbiş tarafında ve kasıklarda hissediliyor sanıyordum cahillik bugun bi baktım paşa sagı solu hatta gogus altından sonrasını keşfe cıkmıs işimiz is vallaaanamm 38 cm nazar değmesin kuzucuklarınaaa
baakalım daaha neler görecez
çok şanslısın gel de sevmebenim kv annemden yakın vallaşimdiden bisürü hazırlık yapıyo doğum konusunda rahatlatmaya çalışıyor.. dedim doğum bitince çağırıcaz sizi sen iyi olda biz sonra duyalım nolcak dedi.. halıları halı yıkamcıya verme biz tertemiz yıkarız evi de temizleriz dedi.. dolaba yiycek koyucam dedim sen ne istiyosan söyle biz yapalım buzluğa koyalım diyor maşallah diyim anlayışlı insan
inan bbebeklerimiz ne hissedersek ona gore tepki gosterıyor kıyamam bn ona yapma annesı düşünme artık o kadını..inşallah yarınki doktor insan gbi çıkar ve gerekli bilgileri verir sana..simdi cabuk bebişinle konuş annesi özür dile onu da etkilediğin için ben üzdüğümde içim parçalanarak affet beni diyorumÇOk sağol canım zaten çok hareketli olan bebeğim bugün üzüntümden neredeyse hiç hareket etmedi. Yarın inşallah insan gibi insana denk gelirim
yok canım aşağıda yazıyor ya zeycim saolsun ordan gösterdi benim kontrol 13 ündee ayyy ne mutlu sana ogrenmişssin senbugün mü kontrole gittin bende yeni gittim boyu 38cm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?