2014 Kasım Anneleri

bende kardiyolojiye gitmiştim hamile değilken..aynen dinlememişti..
panik ataktır psikiyatriye git dedi yolladı..
malesef özele gittiğimiz halde bazen paramızla rezil oluyoruz..
ama ben yanlarına bırakmıyorum hem başhekimliğe hem hastanenin mailine şikayetimi yazıyorum...

saolun kızlar dınlenıyoruz sureklı gelmesınler dıye yatıyorum bakalım drumuz ne dıyecek yarın kontrolumuz var

geçmişolsun canım inşallah 36ya kadar durcak sıpalar...
kaç kilo olmuşlar yazar mısın öğrenince...

doktorların geneli böyle canım nedense?!

Kadından sinirimi alamadım ya bişey demeliydim off içimde kaldı sürekli kibarlığımı koruyorum gereksiz insanlar için ne gerek varsa umarım yarın iyi bi doktora denk gelirim canım ya

bennnnnnnnnnnnn baharatlı cipsler istiyo canım özellikle..bende yoğurda banarak yiyorum 2-3 kase yoğurt yiyorum o vicdanımı hafifletiyo ama sonra mide yanmasından duramıyorum
aynen baharatlııı.
yoğurtla deniyim bari kendmi durduramadğm zman.hc yemedn yapamyrm aklımda sabahlyorm resmenn hey Allahm

Kadından sinirimi alamadım ya bişey demeliydim off içimde kaldı sürekli kibarlığımı koruyorum gereksiz insanlar için ne gerek varsa umarım yarın iyi bi doktora denk gelirim canım ya
kesinliklee bundan daha iyi bi doktora denk gelirsin sen o terbiyesiz kadını düşünme yok yere karnındaki bebişi de üzme annesi ama yarın güzel haberleer ver bize olurmu annesi

canım ya ben dedim ki kalbime bıçak saplanır gibi oldu dedim bana diyor ki bıçak saplanması kalple ilgili değil bi kere dedi ne o zaman ya ne yani neyle ilgiliyse ona yönlendirsin ona da razıyım hiç umursamadı beni. Pişman oldum o sinirle çıktım ordan şikayet edemedim normalde yapardım ama kendimde değildim

QUOTE="carputi, post: 36759907, member: 581764"]iyi diyelim iyi olalım valla sen nasılsın??[/QUOTE]
Çok şükür iyiyiz Canım Rabbim hepimize iyilik versin öpüyorum hepinizi ve Allah ım a emanet ediyorum

kızlar bugun ilk defa yasadım bunu normalde bebeğin hareketlerini göbek deliğinin altından hissederdim o hizalarda yani ama artık göbeğim tam olark sag ve sol tarafında hatta göbek deliğinin üst tarafında bile hissediyorum boyu mu uzamış sıpanın eğildiğimde canımı yakacak sekilde vuruyor

aynen baharatlııı.
yoğurtla deniyim bari kendmi durduramadğm zman.hc yemedn yapamyrm aklımda sabahlyorm resmenn hey Allahm
her gün yememeye çalış ama çok da kasma canım kendini aşeriyoruz işte..
senin kız mı kızda baharatlı aşerilirmiş..
yoğurtla yiyince mideyi rahatlatıyo hem de kalsiyum almış oluyosun işte...ben nane de döküyorum yoğurda..

hehehehe kız bak ne yazıyo takviminde boyuna 38 cm..
al ölç bakim mezurayla 38 cm ne kadarmış
her yerden vurcak annesi senin yanlarını dolduruyodur artık..
benim dolduracak yerleri kalmadı çatlata çatlata öne gidiyolar hehehe
benimkiler ayaklarını göğsüme dayıyolar amuda kalkmış pozisyonda duruyolar sen düşün halimi..

bizde eşimle bu konuyu konuştuk kv çok severim annemi de öyle ama doğum esnasında kimseyi çağırmıcaz.. normal olursa eğer bebek doğunca haber vericez sezaryen olursa ameliyathaneye inince eşim haber verecek..
carputi bende senin gibi yapıcam ben istanbuldayım aileler bursada doğumu yapınca eve geçip öyle çağırıcaz

zaten göbeğimden cok yanlarım cıktı simit gibi oldum
ayyy ben hep göbiş tarafında ve kasıklarda hissediliyor sanıyordum cahillik bugun bi baktım paşa sagı solu hatta gogus altından sonrasını keşfe cıkmıs işimiz is valla aanamm 38 cm nazar değmesin kuzucuklarınaaa
baakalım daaha neler görecez

sütü de kesilirmiş

kesinliklee bundan daha iyi bi doktora denk gelirsin sen o terbiyesiz kadını düşünme yok yere karnındaki bebişi de üzme annesi ama yarın güzel haberleer ver bize olurmu annesi
ÇOk sağol canım zaten çok hareketli olan bebeğim bugün üzüntümden neredeyse hiç hareket etmedi. Yarın inşallah insan gibi insana denk gelirim

bugün mü kontrole gittin bende yeni gittim boyu 38cm di

çok şanslısın gel de sevme

ÇOk sağol canım zaten çok hareketli olan bebeğim bugün üzüntümden neredeyse hiç hareket etmedi. Yarın inşallah insan gibi insana denk gelirim
inan bbebeklerimiz ne hissedersek ona gore tepki gosterıyor kıyamam bn ona yapma annesı düşünme artık o kadını..inşallah yarınki doktor insan gbi çıkar ve gerekli bilgileri verir sana..simdi cabuk bebişinle konuş annesi özür dile onu da etkilediğin için ben üzdüğümde içim parçalanarak affet beni diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…