mutlaka bakıyordur.yok maalesef canım eşim elinden geldiğince koşturuyor zavallım hayırlısı bakalım aman sende riske etme dikkat ethmmm belki o zaman banada bakmıştır canım doktorum hiç bilmiyorum bakanın yardımcın varsa dinlen canım rske atma kendimi
Aaaaaa bunlarda düşman mıdır nedir anacım o saatten sonra ne zaman gelecek de ne zaman gidecekller delimidirler neee dikkat et kendine zaten son haftalar kritik ayşenin dediği gibi tansiyonum düştü hiç halim yokl de uydur bişeylerCanım ya bişey diyemedim 1 haftadır gelmek istediklerini söylüyolar bugün de eşimin mesaiye kalcağını duyunca gelmek istediler. Çok misafirpervermdir rahat ettirmek için elimden geleni yaparım da gece 11 de hiç uygun değil kim bilir kaçta giderler
aynen canım bi de sürekli esniyceğim için msjı alırlar diye tahmin ediyorumooo geldiklerinde çayı koyarsın canım sonra tansiyonum düştü biraz fenayım dersin geri.kalan gel git çay doldur işini onlar hallederler nede olsa hamilesin sen iki canınla yorulma
Ah ahh bunlar hiç mi hamile kalmamış bpylarınca çocukları var yani ama anlayış yok. Artık tansiyonum düştü halsizim fln diycem napıyım sabah 8 de de hastahaneye gitmek için uyancam şimdiden stres bastı ne zaman uyuycam da ne zaman uyancamAaaaaa bunlarda düşman mıdır nedir anacım o saatten sonra ne zaman gelecek de ne zaman gidecekller delimidirler neee dikkat et kendine zaten son haftalar kritik ayşenin dediği gibi tansiyonum düştü hiç halim yokl de uydur bişeyler
Bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya bu gece 11 de bana çay içmeye misafir gelcekmiş. Bu kadın hamile halsizdir uykusu gelir yorulur diyen yok
Bişey diyemedim canım ayıp olmasın diye maaşallah onlar hiç ayıp olur demedi bi de gelenler 2 amcamın da eşleri uzaktan ya da komşu olsa benim durumumu önemsemiyolar diycem de insanın yakını da böyle düşüncesizlik yaparsa el ne yapar. Valla şimdiden çok uykum var napçam bilmiyorum
Önce düğüne gidiceklermiş sonra bana gelceklermiş canım ya valla gözümde büyüdü eşimde gececi işe gitti o olsa yardım ederdi mutfağa git gel tansiyonum düşüyo hemen
Ya gercekten bazilari insanlik evrimi tuvalet egitiminden sonra birakmis tamamlayamamisÖnce düğüne gidiceklermiş sonra bana gelceklermiş canım ya valla gözümde büyüdü eşimde gececi işe gitti o olsa yardım ederdi mutfağa git gel tansiyonum düşüyo hemen
Ya gercekten bazilari insanlik evrimi tuvalet egitiminden sonra birakmis tamamlayamamisGece gece ne dusuncesiz insanlar yahu sakin cok yorma kendini.keske.rahatsizim deseydin canm
Ama gercekten oyle deil.mi zey sen soyleHahahah ne güldüm yaa sen çok yaşa emi
Öyle öyle insanlar gerçekten çok düşüncesiz..ama bazen diyorum ki kim bilir biz neler yapıyoruz insanlara..belki bizim arkamızdan da böyle diyolardırAma gercekten oyle deil.mi zey sen soyle
Yok zeycim.deme oyle bizim.nazimiz birtek esimize geri kalan.kimseye huzursuzluk vermiyoruz ki..inan bana herkes bzim gibi olsa ortada dusuncesiz insan kalmazÖyle öyle insanlar gerçekten çok düşüncesiz..ama bazen diyorum ki kim bilir biz neler yapıyoruz insanlara..belki bizim arkamızdan da böyle diyolardır
Yaa kac dk dir senin şu cibiliyetsiz soytari demene gülüyorumsudecetsenimt: 36769182 .!.:Ama gercekten oyle deil.mi zey sen soyle
kızlarrrr30. haftadayım dün sırt ağrım oldu yatınca geçer dedım yastık koydum butun gece dondum durdum gecmedı hıc uyuyamadım benim gibi olan varmı ve çözüm bulan lütfen yardım edin bu sırt ağrısı gecmıyoooo
Cnm bu epidural sifir agrisiz birşey degil dimi sonucta belli bi acikliga kadar bekletiyolar yine sanciyi çekmiş olucaz.. ben de kaygilanmaya başladım bebekler icimizde büyüyor nasil dogacaklar..Bende epidural normal normal doğum düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum baş ağrısı falan çok oluyor diyolar hem normal hem de ağrısız doğum bana daha cazip geliyor sanki
doktorun tavsiye ettiği durumu benimlede paylaşırsan sevinirim cnm benim kontrolüme daha varBenimde basladi cnim agrimaya yarin kontrolum var soylicem doktora artik gece uyumak cok zorluyo saga yatamiyorum sola yatinca vuruyo sirt ustu yatinca nefesim daralio nasil yaticagimi sapittim inanki bakalim dr muzun tavsiyesi ne olcak bebekler artik buyudugu icin agirlik dengesi degiisyor sirtimiz bence oyuzden agriyo
Ama tipini.gorsen inan bana.hak verirsinYaa kac dk dir senin şu cibiliyetsiz soytari demene gülüyorum
Cnm bu epidural sifir agrisiz birşey degil dimi sonucta belli bi acikliga kadar bekletiyolar yine sanciyi çekmiş olucaz.. ben de kaygilanmaya başladım bebekler icimizde büyüyor nasil dogacaklar..
bence 2. çocuğu düşünüyor ve ılk cocugunuzsa tıbbın ımkanlarından yararlanın derim doğumhanedeki kadınların halini gören biri olarak bunu söylüyorum belli bir açılmaya kadar olan sancı dayanılabılcek seviyede son sancılarda ınsan kendını kaybedıyo bas ağrısı bel ağrısı bünyeden bünyeye degısıyo o da sızın sansınızaCnm bu epidural sifir agrisiz birşey degil dimi sonucta belli bi acikliga kadar bekletiyolar yine sanciyi çekmiş olucaz.. ben de kaygilanmaya başladım bebekler icimizde büyüyor nasil dogacaklar..
sabahtan beri onu okuyorum fazla açılmadan 4cm açıklıkla yapılabiliyormuş ama bn normalş doğum yapmış biri olarak bundan gözüm korkuyorCnm bu epidural sifir agrisiz birşey degil dimi sonucta belli bi acikliga kadar bekletiyolar yine sanciyi çekmiş olucaz.. ben de kaygilanmaya başladım bebekler icimizde büyüyor nasil dogacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?