2014 Kasım Anneleri

hmmm belki o zaman banada bakmıştır canım doktorum hiç bilmiyorum bakanın yardımcın varsa dinlen canım rske atma kendimi
mutlaka bakıyordur.yok maalesef canım eşim elinden geldiğince koşturuyor zavallım hayırlısı bakalım aman sende riske etme dikkat et

Aaaaaa bunlarda düşman mıdır nedir anacım o saatten sonra ne zaman gelecek de ne zaman gidecekller delimidirler neee dikkat et kendine zaten son haftalar kritik ayşenin dediği gibi tansiyonum düştü hiç halim yokl de uydur bişeyler

Ah ahh bunlar hiç mi hamile kalmamış bpylarınca çocukları var yani ama anlayış yok. Artık tansiyonum düştü halsizim fln diycem napıyım sabah 8 de de hastahaneye gitmek için uyancam şimdiden stres bastı ne zaman uyuycam da ne zaman uyancam

Bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya bu gece 11 de bana çay içmeye misafir gelcekmiş. Bu kadın hamile halsizdir uykusu gelir yorulur diyen yok

Valla canım napıcaksın biliyomusun yatıp uyuyacaksın..onlar gelincede aa uyuyakalmışım malum hamilelik hadi birlikte hazırlayalım bişeyler diceksin..
Ne kadar misafirperver olursan ol çok ayıp etmişler..saat 9 dan sonra evli çift telefonla bile aranmaz kaldıki 11 de oturmaya gelmek enteresan..eşin olmayabilir ama saat uygun değil düşüncesizlik etmişler..

Önce düğüne gidiceklermiş sonra bana gelceklermiş canım ya valla gözümde büyüdü eşimde gececi işe gitti o olsa yardım ederdi mutfağa git gel tansiyonum düşüyo hemen
Önce düğüne gidiceklermiş sonra bana gelceklermiş canım ya valla gözümde büyüdü eşimde gececi işe gitti o olsa yardım ederdi mutfağa git gel tansiyonum düşüyo hemen
Ya gercekten bazilari insanlik evrimi tuvalet egitiminden sonra birakmis tamamlayamamisGece gece ne dusuncesiz insanlar yahu sakin cok yorma kendini.keske.rahatsizim deseydin canm

Arkadaslar boyle bi mesaj geldi bana yakinlarda olup biseyler alacak varsa baksin..ebebek Cekmekoy Metrogarden AVM acilisina ozel, her 150 TL alisverise 50 TL hediye ceki ve tekstil urunlerinde %40 indirim! www.ebebek.com

Öyle öyle insanlar gerçekten çok düşüncesiz..ama bazen diyorum ki kim bilir biz neler yapıyoruz insanlara..belki bizim arkamızdan da böyle diyolardır
Yok zeycim.deme oyle bizim.nazimiz birtek esimize geri kalan.kimseye huzursuzluk vermiyoruz ki..inan bana herkes bzim gibi olsa ortada dusuncesiz insan kalmaz

oluyor tabiki canım eşime ovdurunca geçiyor benimm

Bende epidural normal normal doğum düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum baş ağrısı falan çok oluyor diyolar hem normal hem de ağrısız doğum bana daha cazip geliyor sanki
Cnm bu epidural sifir agrisiz birşey degil dimi sonucta belli bi acikliga kadar bekletiyolar yine sanciyi çekmiş olucaz.. ben de kaygilanmaya başladım bebekler icimizde büyüyor nasil dogacaklar..

doktorun tavsiye ettiği durumu benimlede paylaşırsan sevinirim cnm benim kontrolüme daha var

Cnm bu epidural sifir agrisiz birşey degil dimi sonucta belli bi acikliga kadar bekletiyolar yine sanciyi çekmiş olucaz.. ben de kaygilanmaya başladım bebekler icimizde büyüyor nasil dogacaklar..
bence 2. çocuğu düşünüyor ve ılk cocugunuzsa tıbbın ımkanlarından yararlanın derim doğumhanedeki kadınların halini gören biri olarak bunu söylüyorum belli bir açılmaya kadar olan sancı dayanılabılcek seviyede son sancılarda ınsan kendını kaybedıyo bas ağrısı bel ağrısı bünyeden bünyeye degısıyo o da sızın sansınıza

Selam annisler tüm sayfalari okudum öyle geldm nNasılsıniz umarım keyifler yerindedir. Kayinvalilerle ilgili konu açılmış ya iyi kaynana hakikaten az
Bugün biz oğlumun yatak işini hallettik ebebekten baby&plus marka pamuk yatak aldık. Lateks ve viskoyu onermediler. Yuzu çıkıp yikanabiliyor. Birde bebedorun emzik askisini aldim cok şirin

sabahtan beri onu okuyorum fazla açılmadan 4cm açıklıkla yapılabiliyormuş ama bn normalş doğum yapmış biri olarak bundan gözüm korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…