2014 Kasım Anneleri

Evet canım ya böyle insanlarâ karşı nazik olmamalıyım aslında ah bi de o telefon mevzusu ailesi gece 12 bile arar düşün artık bu ne saygısızlık ne yapmaya çalışıyolar anlamış değilim 10 buçukta geldiler daha şimdi gittiler esnemem sayesinde sanırım. Gözlerim kapanıyo iyi geceler canım

Ya gercekten bazilari insanlik evrimi tuvalet egitiminden sonra birakmis tamamlayamamisGece gece ne dusuncesiz insanlar yahu sakin cok yorma kendini.keske.rahatsizim deseydin canm
Canım yorumuna bayıldım :) ohoo bi de yarın çay saatine gelceklerdi düşün artık 4 5 çeşit hazırlarım diye düşündüker heralde. allahtan eşim yarın gececi evde uyıycak ve gelemiycekler . iyi geceler

hımm 100 ü görürsün gibi o zaman daha var çünkü ben şu an 80nim 75 le hamile kalmıştım istifralar felan düştüm şimdi böyleyizz bakalım

100u gecerim hatta, daha 2,5-3ay var :) ki herkes daha fazla alirsn diyor son aylar, umarm almam. Bende ilk aylar kustum hep, dusmustu kilom.

Aman aman canm.yorma kendini kimse icin onemli olan onlarin seni dusunmeleri..iyigecelr Tatlim.diklat et bebisle kendine

Bnde ayni durumdayim.ama inatla tartiliyorum haftada iki kilo aliyorum.sanki

kızlar bende de milletin tersine bi durum var ilk aylar değilde 5. ve 6 . ayda bi hızlı kilo alımım oldu.bu aylarda çok azaldı anlamadım bende.şçyle söyleyeyim sadece bebek kilo alıyor o çıkıyor tartıda

Ben ilk 3 bucuk ay hep kusuyordum.hic alamadim sonradan birden almaya basladim malesef ee ne guzl sen cok sanslisin canim yarin.dogumda direk gidecek kilolarin

Ben ilk 3 bucuk ay hep kusuyordum.hic alamadim sonradan birden almaya basladim malesef ee ne guzl sen cok sanslisin canim yarin.dogumda direk gidecek kilolarin

benim doktor beni bi korkuttu 6 . 7 . ayda sen bu gidişle 20 kilo alarak bitireceksin meyve sebze ye diye .bir yedim pir yedim heralde:):)

merhaba kızlar hastalanıp doktorluk olanlara beni de ekleybilirsiniz
boğazım şişti soğuk soğuk terler dökünce mecburen doktorluk oldum tüm kullandığım ilaçlarım geçici olarak bıraktırıldı
antibiyotiğe başlanıldı bugün aşı günümdü o da iptal edildi
keyfim yok ağzımın tadı yok uykum var gayret ediyorum umarım bir an önce normale dönerim
havalarda sıcak soğuk klima vantilatör duş falan derken kaptım şifayı lütfen herkes dikkat etsin kendine

geçmiş olsun canım .dikkat etmek lazım,yanıyoruz diye insan dikkat edemeyebiliyor

kızlar aynısını bede 2 3 defa yasım berbat bişi geceleri bir bardak süt içiorm bana iyi geldi ben buna bagladm hiç kramp yok=)

benim doktor beni bi korkuttu 6 . 7 . ayda sen bu gidişle 20 kilo alarak bitireceksin meyve sebze ye diye .bir yedim pir yedim heralde:):)
Yok canimmm sende kilo.alimi.durmus son ayda ister istemez herkes biraz daha aliyor ve sisme oluyor ama dogumla beraber 8-10 kilo arasi gidiyor sisliklerde iniyor hic birseycik.olmaz

Cok ama cok gecmis olsun diklat et kendine ve bebege annesi fena soguk almissin

Geçmiş olsun canım c vitamini almaya çalış hamileyken hasta olmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…