- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
şimdi kaç kilosunki?
hımm 100 ü görürsün gibi o zaman daha var çünkü ben şu an 80nim 75 le hamile kalmıştım istifralar felan düştüm şimdi böyleyizz bakalım98 olmusum.. 93tüm hamile kaldigimda.
oluyor tabiki canım eşime ovdurunca geçiyor benimm
Evet canım ya böyle insanlarâ karşı nazik olmamalıyım aslında ah bi de o telefon mevzusu ailesi gece 12 bile arar düşün artık bu ne saygısızlık ne yapmaya çalışıyolar anlamış değilim 10 buçukta geldiler daha şimdi gittiler esnemem sayesinde sanırım. Gözlerim kapanıyo iyi geceler canımValla canım napıcaksın biliyomusun yatıp uyuyacaksın..onlar gelincede aa uyuyakalmışım malum hamilelik hadi birlikte hazırlayalım bişeyler diceksin..
Ne kadar misafirperver olursan ol çok ayıp etmişler..saat 9 dan sonra evli çift telefonla bile aranmaz kaldıki 11 de oturmaya gelmek enteresan..eşin olmayabilir ama saat uygun değil düşüncesizlik etmişler..
Canım yorumuna bayıldım :) ohoo bi de yarın çay saatine gelceklerdi düşün artık 4 5 çeşit hazırlarım diye düşündüker heralde. allahtan eşim yarın gececi evde uyıycak ve gelemiycekler . iyi gecelerYa gercekten bazilari insanlik evrimi tuvalet egitiminden sonra birakmis tamamlayamamisGece gece ne dusuncesiz insanlar yahu sakin cok yorma kendini.keske.rahatsizim deseydin canm
hımm 100 ü görürsün gibi o zaman daha var çünkü ben şu an 80nim 75 le hamile kalmıştım istifralar felan düştüm şimdi böyleyizz bakalım
Aman aman canm.yorma kendini kimse icin onemli olan onlarin seni dusunmeleri..iyigecelr Tatlim.diklat et bebisle kendineCanım yorumuna bayıldım :) ohoo bi de yarın çay saatine gelceklerdi düşün artık 4 5 çeşit hazırlarım diye düşündüker heralde. allahtan eşim yarın gececi evde uyıycak ve gelemiycekler . iyi geceler
Bnde ayni durumdayim.ama inatla tartiliyorum haftada iki kilo aliyorum.sankiBen artık tartılmaya korkuyorum sanırım doğuma gidene kadar tartılmam artık
Bnde ayni durumdayim.ama inatla tartiliyorum haftada iki kilo aliyorum.sanki
Ben ilk 3 bucuk ay hep kusuyordum.hic alamadim sonradan birden almaya basladim malesefkızlar bende de milletin tersine bi durum var ilk aylar değilde 5. ve 6 . ayda bi hızlı kilo alımım oldu.bu aylarda çok azaldı anlamadım bende.şçyle söyleyeyim sadece bebek kilo alıyor o çıkıyor tartıda
Ben ilk 3 bucuk ay hep kusuyordum.hic alamadim sonradan birden almaya basladim malesefee ne guzl sen cok sanslisin canim yarin.dogumda direk gidecek kilolarin
merhaba kızlar hastalanıp doktorluk olanlara beni de ekleybilirsiniz
boğazım şişti soğuk soğuk terler dökünce mecburen doktorluk oldum tüm kullandığım ilaçlarım geçici olarak bıraktırıldı
antibiyotiğe başlanıldı bugün aşı günümdü o da iptal edildi
keyfim yok ağzımın tadı yok uykum var gayret ediyorum umarım bir an önce normale dönerim
havalarda sıcak soğuk klima vantilatör duş falan derken kaptım şifayı lütfen herkes dikkat etsin kendine
Geçen hafta aynı krampı ben de yaşadım. Inanırmısın o krampı geçtim 2 gün sağ ayağımın üstüne basamadım. Bacağıma giren kramp çok şiddetliyi ama sonrasında 2 gün süren kas ağrısı inanılmaz berbattı. Geçmiş olsun.
Bu arada Günaydınlar arkadaşlarım
Yok canimmm sende kilo.alimi.durmus son ayda ister istemez herkes biraz daha aliyor ve sisme oluyor ama dogumla beraber 8-10 kilo arasi gidiyor sisliklerde iniyor hic birseycik.olmazbenim doktor beni bi korkuttu 6 . 7 . ayda sen bu gidişle 20 kilo alarak bitireceksin meyve sebze ye diye .bir yedim pir yedim heralde:):)
Cok ama cok gecmis olsun diklat et kendine ve bebege annesi fena soguk almissinmerhaba kızlar hastalanıp doktorluk olanlara beni de ekleybilirsiniz
boğazım şişti soğuk soğuk terler dökünce mecburen doktorluk oldum tüm kullandığım ilaçlarım geçici olarak bıraktırıldı
keyfim yok ağzımın tadı yok uykum var gayret ediyorum umarım bir an önce normale dönerim
havalarda sıcak soğuk klima vantilatör duş falan derken kaptım şifayı lütfen herkes dikkat etsin kendine
Geçmiş olsun canım c vitamini almaya çalış hamileyken hasta olmak çok zormerhaba kızlar hastalanıp doktorluk olanlara beni de ekleybilirsiniz
doktorun tavsiye ettiği durumu benimlede paylaşırsan sevinirim cnm benim kontrolüme daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?