geçmiş olsun canım .dikkat etmek lazım,yanıyoruz diye insan dikkat edemeyebiliyor
Cok ama cok gecmis olsun diklat et kendine ve bebege annesi fena soguk almissin
Geçmiş olsun canım c vitamini almaya çalış hamileyken hasta olmak çok zor
Geçmiş olsun canım deprem çok kötü birşeyKızlar deprem oldu nasıl kprktum anlatamam baya öttü bina ya ödüm koptu
Günaydın canımgünaydın kızlar herskese selam
fazla gürültü yapmayayım sanırım herkes uyuyor malum ben nöbetçi hatçe
Günaydın canım . İzlediklerinden etkilendiğin için rüyanada girmiş. Bizim Türkler vicdanlıdır. İzlediğin yabancılarınkimiydiGünaydın anneleeeeeeeerilk ben geldim heralde, eşimle kahvaltı yaptık kızım uyanmıştı şimdi yine uyuyor uykucu minnakım
Kızlar ya dün n gece youtube da yeni doğan bebeklerin yıkanmasını falan izledim ama bazı hemşireler içimi yaktı bebeği bir koyuyor küüt diye sonra sanki hayvana aşı yapıyor bebeğin bacağına aşıyı bi batırdı içim mahfolduDoğar doğmaz kucağıma koymalarını ve önemli bişeyi yoksa emzirdikten sakinleştikten sonra vericem dicem tüm personele, eşimede dedim eğer benim odada yıkamazlarsa bebek çıktığı an nereye giderse yanında olacaksın dedim en ufak bi ters muamelde al bebeğimizi dedim Bazı hemşireler ne güzel yumuşakça döndürüyor nazikçe kuruluyor Allah ım hergün dua edicem bebeğime insaflı vicdanlı biri gelsin diye
Rüyamdada bunları gördüm bütün gece sinir harbiyle uyandım
GünaydınnnGünaydın herkesee :)
Yok aksine yabancılar daha yumuşak daha nazik o kadar güzel yıkıyorlar ki bebeği aksine hepsi türkGünaydın canım . İzlediklerinden etkilendiğin için rüyanada girmiş. Bizim Türkler vicdanlıdır. İzlediğin yabancılarınkimiydi
Amin canım. İnşallah iyilerle karşılaştırır RabbimYok aksine yabancılar daha yumuşak daha nazik o kadar güzel yıkıyorlar ki bebeği aksine hepsi türkSadece ben mi böyle görüyorum dedim ama yorumları görsen erkekler bile nasıl kızmış. allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın
Günaydın nasılsınGünaydın herkesee :)
merhaba kızlar hastalanıp doktorluk olanlara beni de ekleybilirsiniz
boğazım şişti soğuk soğuk terler dökünce mecburen doktorluk oldum tüm kullandığım ilaçlarım geçici olarak bıraktırıldı
antibiyotiğe başlanıldı bugün aşı günümdü o da iptal edildi
keyfim yok ağzımın tadı yok uykum var gayret ediyorum umarım bir an önce normale dönerim
havalarda sıcak soğuk klima vantilatör duş falan derken kaptım şifayı lütfen herkes dikkat etsin kendine
ikiz taşıyosun sen elbette kilon fazla çıkacak sadece bebekler kilo alsa senin vücudun genişlemese kaburgaların çatlar valla.. takma hiç kiloyu sen bıcırıklar seni hemen fit yapacak zatenBen artık tartılmaya korkuyorum sanırım doğuma gidene kadar tartılmam artık
tşkler canımGünaydınlar,
Çok çok geçmiş olsunİnşallah antibiyotik hemen toparlar.
Ben de benzer durumdayım. Soğuk terler atıyorum boynumdan, ve boğazım gitti gidecek gibi ağrıya doğruSıcakta cereyanda kalıyoruz heralde. Sütle balla zencefille atlatmaya çalışıyorum ama olmazsa bende doktorun yolunu tutucam tıpış tıpış. Hamilelikte hasta olma konusunda fobik bir durum var ben de, bu halime çok moralim bozuldu, oturdum ağladım hastalığım ilerlerse, bebeğime bişey olursa diye Şu bebecikleri sağlıkla bi çıkarsaydık, uf...
Bir de bunun üstüne sabah tıpkı ilk dört ay yaşadığım gibi bir istifra ve bulantı yaşadım kı, tuz biber olduHala midem iyi değil. Son aylarda bulantı geri gelir demişlerdi de inanmak istememiştim. İnşallah öyle bir durum olmaz, hiç bir şey yiyemem o zaman çünkü Çok korkuyorum, yine mi torbalar, kovalar, krakerlerle yaşamaya başlicam. Of.. Otur ağla bu moralsizlikle şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?