2014 Kasım Anneleri

yine nöbetçiyim ofof ben bir gece olsun uyumak istiyorum acaba çok şey mi istiyorum gündüz de uyuyamıyorum en sonunda iflas etti vücudum

Günaydın anneleeeeeeeer ilk ben geldim heralde, eşimle kahvaltı yaptık kızım uyanmıştı şimdi yine uyuyor uykucu minnakım

Kızlar ya dün n gece youtube da yeni doğan bebeklerin yıkanmasını falan izledim ama bazı hemşireler içimi yaktı bebeği bir koyuyor küüt diye sonra sanki hayvana aşı yapıyor bebeğin bacağına aşıyı bi batırdı içim mahfoldu Doğar doğmaz kucağıma koymalarını ve önemli bişeyi yoksa emzirdikten sakinleştikten sonra vericem dicem tüm personele, eşimede dedim eğer benim odada yıkamazlarsa bebek çıktığı an nereye giderse yanında olacaksın dedim en ufak bi ters muamelde al bebeğimizi dedim Bazı hemşireler ne güzel yumuşakça döndürüyor nazikçe kuruluyor Allah ım hergün dua edicem bebeğime insaflı vicdanlı biri gelsin diye
Rüyamdada bunları gördüm bütün gece sinir harbiyle uyandım

Günaydın canım . İzlediklerinden etkilendiğin için rüyanada girmiş. Bizim Türkler vicdanlıdır. İzlediğin yabancılarınkimiydi

Günaydın canım . İzlediklerinden etkilendiğin için rüyanada girmiş. Bizim Türkler vicdanlıdır. İzlediğin yabancılarınkimiydi
Yok aksine yabancılar daha yumuşak daha nazik o kadar güzel yıkıyorlar ki bebeği aksine hepsi türk Sadece ben mi böyle görüyorum dedim ama yorumları görsen erkekler bile nasıl kızmış. allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın

Amin canım. İnşallah iyilerle karşılaştırır Rabbim

Günaydınlar,

Çok çok geçmiş olsun İnşallah antibiyotik hemen toparlar.

Ben de benzer durumdayım. Soğuk terler atıyorum boynumdan, ve boğazım gitti gidecek gibi ağrıya doğru Sıcakta cereyanda kalıyoruz heralde. Sütle balla zencefille atlatmaya çalışıyorum ama olmazsa bende doktorun yolunu tutucam tıpış tıpış. Hamilelikte hasta olma konusunda fobik bir durum var ben de, bu halime çok moralim bozuldu, oturdum ağladım hastalığım ilerlerse, bebeğime bişey olursa diye Şu bebecikleri sağlıkla bi çıkarsaydık, uf...

Bir de bunun üstüne sabah tıpkı ilk dört ay yaşadığım gibi bir istifra ve bulantı yaşadım kı, tuz biber oldu Hala midem iyi değil. Son aylarda bulantı geri gelir demişlerdi de inanmak istememiştim. İnşallah öyle bir durum olmaz, hiç bir şey yiyemem o zaman çünkü Çok korkuyorum, yine mi torbalar, kovalar, krakerlerle yaşamaya başlicam. Of.. Otur ağla bu moralsizlikle şimdi...

tşkler canım

bozma moralini bak ben bozmamaya çalışıyorum kendime dikkat edersem birkaç güne toparlanırım diyorum
bende de mide bulantısı oluyor ama ya hastalıktan ya da ilaçlardan diyorum bakalım birkaç güne öğreniriz neyin nesi
ama moral en önemlisi dik durmaya çalışıyorum bebişleri üzmeyelim lütfen annalerimiz iyiyi çağıralım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
tabiki çoğu zaman hepimiz tükeniyoruz ama beterin beteri var sözünü hiç unutmayalım hepimiz
acil şifalar diliyorum mübarek günün hürmetine Rabbimden Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…