- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
tşkler canım
bozma moralini bak ben bozmamaya çalışıyorum kendime dikkat edersem birkaç güne toparlanırım diyorum
bende de mide bulantısı oluyor ama ya hastalıktan ya da ilaçlardan diyorum bakalım birkaç güne öğreniriz neyin nesi
ama moral en önemlisi dik durmaya çalışıyorum bebişleri üzmeyelim lütfen annalerimiz iyiyi çağıralım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
tabiki çoğu zaman hepimiz tükeniyoruz ama beterin beteri var sözünü hiç unutmayalım hepimiz
acil şifalar diliyorum mübarek günün hürmetine Rabbimden Amin
günaydın canm dun deprem olmuş sorun olmadığına sevindim geçmiş olsunGünaydınlarrrr herkese hayırlı cumalarrr
Hiç kendini sıkma 9 ay insan ömründe yadsınmayacak kadar uzun bir süre.. bu süreçte hastada olabiliriz artık ilaçlarda çeşit çeşit gebeliğe zarar vermeyen bisürü ilaç var Allah beterinde korusun bir iki antibiyotik almakla bebişlerimize zarar gelmez.. gebeyken kaza geçiren ameliyat olan kemoterapi alanlar bile var.. Rabbim hayırlısını bilir strese hiç gerek yok..Günaydınlar,
Çok çok geçmiş olsunİnşallah antibiyotik hemen toparlar.
Ben de benzer durumdayım. Soğuk terler atıyorum boynumdan, ve boğazım gitti gidecek gibi ağrıya doğruSıcakta cereyanda kalıyoruz heralde. Sütle balla zencefille atlatmaya çalışıyorum ama olmazsa bende doktorun yolunu tutucam tıpış tıpış. Hamilelikte hasta olma konusunda fobik bir durum var ben de, bu halime çok moralim bozuldu, oturdum ağladım hastalığım ilerlerse, bebeğime bişey olursa diye Şu bebecikleri sağlıkla bi çıkarsaydık, uf...
Bir de bunun üstüne sabah tıpkı ilk dört ay yaşadığım gibi bir istifra ve bulantı yaşadım kı, tuz biber olduHala midem iyi değil. Son aylarda bulantı geri gelir demişlerdi de inanmak istememiştim. İnşallah öyle bir durum olmaz, hiç bir şey yiyemem o zaman çünkü Çok korkuyorum, yine mi torbalar, kovalar, krakerlerle yaşamaya başlicam. Of.. Otur ağla bu moralsizlikle şimdi...
Hiç kendini sıkma 9 ay insan ömründe yadsınmayacak kadar uzun bir süre.. bu süreçte hastada olabiliriz artık ilaçlarda çeşit çeşit gebeliğe zarar vermeyen bisürü ilaç var Allah beterinde korusun bir iki antibiyotik almakla bebişlerimize zarar gelmez.. gebeyken kaza geçiren ameliyat olan kemoterapi alanlar bile var.. Rabbim hayırlısını bilir strese hiç gerek yok..
dün o kadar çok hırsız polis yorumu yaptık ki normal yaniGünaydın güzel hanımlar ve hayırlı Cumalar herkese.
Kabus gibi bir gece geçirdim anlatmazsam çatlarım herhalde. Dün akşam iş çıkışı eve gittim eşim ütü yapıyor. Günü birlik iş için Ankara'ya gitmesi gerekiyormuş, sabah erkenden orada olmam gerek gece yarısı 12-1 gibi çıkarım yola dedi. Neyse o saate kadar oturduk beraber, onu geçirdim kapımı kilitledim yattım. Balkon kapıları açıktı, yattım ama bu seferde parkelerden ses gelmeye başladı, sanki evde biri dolanıyor. Kalktım, bütün balkon kapılarını kilitledim. Bu seferde çok sıcakladım, yatak odasında ki klimayı açtım. Tam uykuya dalıcam, tekrar bir ses, sanki yatak odasının kapısının da biri var, kalktım, bu sefer de bütün evin ışıklarını yaktım, kapı arkalarına kadar evi aradım. Yattım, derken tuvalet faslı başladı, yat kalk yat kalk derken uyumuşum, bu seferde kabusla uyandım. Nasıl bağırdıysam artık, kendi sesime uyandım. Nefes nefes kalmışım saate bir baktım 04:35, eşimi aradım. Daha yoldayım, dedi. Huzursuz olmasın diye birşey söylemedim. Soğuk birşeyler içtim, saat 5'i geçiyordu tekrar yattım. 3 kere daha tuvalete kalkıp saati 07:30 yapınca dedim kızım kalk sana bugün uyku yok. Hazırlandım işe geldim. Ama bugün nasıl geçicek ne siz sorun ne ben söyliyim.
kızlar mesela bu son reegl tarihiyle ultrason tarihleri bazen uyuşmuyor ya kiminde iki hafta bile onde gidiyor bu durumlarda doğum tarihi etkilenmiyor dimi sadece çocuk kendi gelişimini erkenden tamamlamış mı oluyor ya da alıp basını kafasına gore mi gidiyornerden aklıma geldiyse sabah sabah
dün o kadar çok hırsız polis yorumu yaptık ki normal yani
canım yaaa cok yoğun geçirmişsin geceyi bnde dun kabuslarla bağırarak kendi sesime uyandım maalesefGünaydın güzel hanımlar ve hayırlı Cumalar herkese.
Kabus gibi bir gece geçirdim anlatmazsam çatlarım herhalde. Dün akşam iş çıkışı eve gittim eşim ütü yapıyor. Günü birlik iş için Ankara'ya gitmesi gerekiyormuş, sabah erkenden orada olmam gerek gece yarısı 12-1 gibi çıkarım yola dedi. Neyse o saate kadar oturduk beraber, onu geçirdim kapımı kilitledim yattım. Balkon kapıları açıktı, yattım ama bu seferde parkelerden ses gelmeye başladı, sanki evde biri dolanıyor. Kalktım, bütün balkon kapılarını kilitledim. Bu seferde çok sıcakladım, yatak odasında ki klimayı açtım. Tam uykuya dalıcam, tekrar bir ses, sanki yatak odasının kapısının da biri var, kalktım, bu sefer de bütün evin ışıklarını yaktım, kapı arkalarına kadar evi aradım. Yattım, derken tuvalet faslı başladı, yat kalk yat kalk derken uyumuşum, bu seferde kabusla uyandım. Nasıl bağırdıysam artık, kendi sesime uyandım. Nefes nefes kalmışım saate bir baktım 04:35, eşimi aradım. Daha yoldayım, dedi. Huzursuz olmasın diye birşey söylemedim. Soğuk birşeyler içtim, saat 5'i geçiyordu tekrar yattım. 3 kere daha tuvalete kalkıp saati 07:30 yapınca dedim kızım kalk sana bugün uyku yok. Hazırlandım işe geldim. Ama bugün nasıl geçicek ne siz sorun ne ben söyliyim.
Canım benim yaa iyi geçirmişsin o seslerle geceyiGünaydın güzel hanımlar ve hayırlı Cumalar herkese.
Günaydın güzel hanımlar ve hayırlı Cumalar herkese.
canım yaaa cok yoğun geçirmişsin geceyi bnde dun kabuslarla bağırarak kendi sesime uyandım maalesefaman bir daha olmasın hiç inşallah..uykusuz kalmana cok uzuldum gec mi çıkıyorsun isten kendini cok yormamaya calıs olur mu meyve ye bol bol enerji versin sana annesi
benim doktor tahmini doğumu verirken sata gore hareket etti galiba benim minnoş sadece 4 gun onde cıkmıstı aylarrrrr once bakalım haftaya ne olmuş neler cevirmiş icerdeSudecetçim bildiğim kadarıyla doktor SAT'ı baz alıyor planlarını yaparken. ama senin tombik hızlı gelişir ve çıkıcam diye acele ederse 1-2 hafta önde gittiği için, o zaman belki SAT'tan daha önce olur. ama ben sanmıyorum. dikkat edersen hep 39, 40 hatta 41. haftalarda oluo doğumlar.
yok göbüş izin vermiyor maalesef sabah eşim dolapla benim aramdan geçicek kahkaha attı göbeğini çekte geçeyim diyo.. uyumaya gidince o normal normal uzanıyo yatağa.. ben yaa bismillah deyip panda gibi atıyorum kendimi yatağaBu akşam hayatta ayırmam eşimi yanımdan, sarılıp yatıcam göbüşüm izin verirse tabi
ayy cok sevindim bunu duyduğuma ozaman oglen arası uzan dinlen olurmu annesi bebişle senin için sakın dinlenmemezlik yapma ama..birsey olmaz annesi bugunluk sen fırsatını bulunca dınlen vücudun cok yorgun düşmesin..bugun cuma ohh tatile gireceksin esinde gelir mis gibi yatarsın6'da çıkıyorum canım, Allah'tan işim rahat. Hatta öğlen arası biraz uzanıp kestirme şansım bile var. Ama bu seferde aptal gibi oluyorum. Öğlen yemeğinde meyve yiyeceğim zaten. İlla ki geçecek saatler napalım, Allah'tan haftanın son günü.
Dr bana doğumu 37 bitimi ile 39 bitimi diye bekle dedi çok heyecanlandımSudecetçim bildiğim kadarıyla doktor SAT'ı baz alıyor planlarını yaparken. ama senin tombik hızlı gelişir ve çıkıcam diye acele ederse 1-2 hafta önde gittiği için, o zaman belki SAT'tan daha önce olur. ama ben sanmıyorum. dikkat edersen hep 39, 40 hatta 41. haftalarda oluo doğumlar.
Canım benim yaa iyi geçirmişsin o seslerle geceyiBende sürekli uyanıyorum saçlarımın arkası sırılsıklam üstümdeki ter içinde kalmış buluyorum kendimi dün ilk defa su içinde kalmamışım sanırım havalar istediğim kıvama geliyor Her sabah öyle bir yanarak uyanıyorum ki iki büyük bardakla buzz gibi su içiyorum
sıcaklar huzursuz ediyor sanırım nilcimuykular bölünüyor falan. bir de yalnız kalmışsın ya o da tedirgin etmiş seni.. inş gözün kapanmaz bugun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?