2014 Kasım Anneleri

hahahah bnde once yatağa oturuyorum bismillah diyip arkaya doğru yuvarlanıyorum esimde pis pis guluyor

benim doktor tahmini doğumu verirken sata gore hareket etti galiba benim minnoş sadece 4 gun onde cıkmıstı aylarrrrr once bakalım haftaya ne olmuş neler cevirmiş icerde sen nasılsın bugun annesi minnoş nasıl

aferin tospaya, hep ilerden ilerden gitsin :)

biz gayet iyiyiz, iyileştim de sıkıntı yok artık. Teşekkür ederiz cnm. Yalnız galiba mide bulantıları geri gelmeye başladı ama kafamdan atmaya çalışıyorum.

hazırlıklara sardım :) ama sadece düşünce var icraat yok. onu alıcam bunu alıcam deyip duruyorum ama tık yok. bu sıralar sling'lere taktım kafayı..

Hahha süper yaa banada eşim geçen gece aşkım yatakta otobüs gibi dönüyorsun dedi gece kaçtı bilmiyorum bayağı bi güldüm Senin panda olayıda süpermiş

Hahahahaaaa, bende geçen eşime "yatakta manda yavrusu gibi dönüyorum" dedim. Gülmekten kriz geçirdi

Yatıcam canım öğlen arası biraz, hiç olmadı gözlerim dinlenir.

kağan kocatepenin sitesini okurken oğlunun 35+6 da ani bi şeklide doğduğunu öğrenince acilen bavulumu hazırlamaya karar verdim bu haftasonu halledicem
Eveeet geçen bende denk geldim o yazısına Ne kadar heyecanlanmışlar ikiside kadın doğumcu bideBizim eşler nasıl olur düşünemiyorum

hahahhahaha koptum :) panda gibi süper olmuşşşş

ne güzel inşallah benimde öyle olur bende 5 6 da birden kilo aldım umarım öyle devam etmez

Günaydın nasılsın
Çok iyiyim carputim :) yarın izinliyim. Pazar günü sınav görevine gidicem. Sonra ailem ve bir kaç akraba ile pikniğe gideceğiz inşallah ve eşimle konuşma fırsatım olmamıştı, sonunda konuştuk. 32 de ayrılıyorum izne inşallah. Sonra ver elini memleket, sonra da gücüm yeterse tatil :)
Kafamın altında silahla yatıyorum, yine de olmuyo. İster istemez ürküyor yalnı gecelerde.. Sen alışık değilsin sanırım yalnız kalmaya, o yüzden baya etkilemiş seni. Aman diyim gece sarılırken ağlama haa

Allah a sukur canım sevindim o banada oluyor aklına bulantyı getirme yemekler dokunmaya başladı aynen ama sakın kafana takma iyiyim de gelmesin geriii aman aman..slingler bebiş taşımak içindi dimi canım yanlış hatırlamıyorsam bnde ona cok fena takmıştım hatta bi modelinide babamız beğendi aldık simdiden

Eveeet geçen bende denk geldim o yazısına Ne kadar heyecanlanmışlar ikiside kadın doğumcu bideBizim eşler nasıl olur düşünemiyorum
valla yaaa adam bavulu kafasına bile düşürmüş eşime anlattım sabah beni işe bırakırken diyo karar ver şu deterjana haftasonu yıkayalım eşyaları yavrum panik oldu iyice

kağan kocatepenin sitesini okurken oğlunun 35+6 da ani bi şeklide doğduğunu öğrenince acilen bavulumu hazırlamaya karar verdim bu haftasonu halledicem

carputi aklına erken doğum getirmemeye çalış canım ama senin cidden başlaman lazım hazırlıklara. bu hafta halledebilirsen bak çok rahatlarsın. aklında çıkmış olur hem. yavaş yavaş bu hafta halletmeye çalış bence de.

ayy ne güzel yap tatil gibi biz haziranda fethiyeye gittik tatil çok güzel bişey..
bende silahı görünce uyuyamıyorum eşime diyorum kaldır şunu ortadan bide gece gece bazen heryerini söküp temizliyor tırsıyorum valla

valla yaaa adam bavulu kafasına bile düşürmüş eşime anlattım sabah beni işe bırakırken diyo karar ver şu deterjana haftasonu yıkayalım eşyaları yavrum panik oldu iyice
Evet carputi artık başlasan diyoruz en önce senin gelcek gibi hala tık yok sende:KK63: bende şimdi düşündüm de 37 bitimi gelirse bizim prenses 6 haftam var anaaaaamNeye karar verdin deterjanda ben babyme den memnun kaldım

halledicem inşallah ama koala gibiyim koltukta mindere sarılıyorum bakıyorum akşam olmuş.. çok yapmak istediğimi şey var ama uykum çok

Gumaydin. Ayni yataga ben de baktim da ince gibi geldi. Kalinligi nasil??? Sert mi??? Ben de yatak almayi dusunuorum da.

hiiç karar veremedim arkadaşım bingo kullanmış çok memnunum dedi ama bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…