hahahah bnde once yatağa oturuyorum bismillah diyip arkaya doğru yuvarlanıyorum esimde pis pis guluyoryok göbüş izin vermiyor maalesef sabah eşim dolapla benim aramdan geçicek kahkaha attı göbeğini çekte geçeyim diyo.. uyumaya gidince o normal normal uzanıyo yatağa.. ben yaa bismillah deyip panda gibi atıyorum kendimi yatağa
benim doktor tahmini doğumu verirken sata gore hareket etti galiba benim minnoş sadece 4 gun onde cıkmıstı aylarrrrr once bakalım haftaya ne olmuş neler cevirmiş icerdesen nasılsın bugun annesi minnoş nasıl
kağan kocatepenin sitesini okurken oğlunun 35+6 da ani bi şeklide doğduğunu öğrenince acilen bavulumu hazırlamaya karar verdim bu haftasonu halledicemDr bana doğumu 37 bitimi ile 39 bitimi diye bekle dedi çok heyecanlandım
Hahha süper yaa banada eşim geçen gece aşkım yatakta otobüs gibi dönüyorsun dedi gece kaçtı bilmiyorum bayağı bi güldümyok göbüş izin vermiyor maalesef sabah eşim dolapla benim aramdan geçicek kahkaha attı göbeğini çekte geçeyim diyo.. uyumaya gidince o normal normal uzanıyo yatağa.. ben yaa bismillah deyip panda gibi atıyorum kendimi yatağa
yok göbüş izin vermiyor maalesef sabah eşim dolapla benim aramdan geçicek kahkaha attı göbeğini çekte geçeyim diyo.. uyumaya gidince o normal normal uzanıyo yatağa.. ben yaa bismillah deyip panda gibi atıyorum kendimi yatağa
ayy cok sevindim bunu duyduğuma ozaman oglen arası uzan dinlen olurmu annesi bebişle senin için sakın dinlenmemezlik yapma ama..birsey olmaz annesi bugunluk sen fırsatını bulunca dınlen vücudun cok yorgun düşmesin..bugun cuma ohh tatile gireceksin esinde gelir mis gibi yatarsın
Eveeet geçen bende denk geldim o yazısınakağan kocatepenin sitesini okurken oğlunun 35+6 da ani bi şeklide doğduğunu öğrenince acilen bavulumu hazırlamaya karar verdim bu haftasonu halledicem
yok göbüş izin vermiyor maalesef sabah eşim dolapla benim aramdan geçicek kahkaha attı göbeğini çekte geçeyim diyo.. uyumaya gidince o normal normal uzanıyo yatağa.. ben yaa bismillah deyip panda gibi atıyorum kendimi yatağa
ne güzel inşallah benimde öyle olur bende 5 6 da birden kilo aldım umarım öyle devam etmezkızlar bende de milletin tersine bi durum var ilk aylar değilde 5. ve 6 . ayda bi hızlı kilo alımım oldu.bu aylarda çok azaldı anlamadım bende.şçyle söyleyeyim sadece bebek kilo alıyor o çıkıyor tartıda
Günaydınnn
Çok iyiyim carputim :) yarın izinliyim. Pazar günü sınav görevine gidicem. Sonra ailem ve bir kaç akraba ile pikniğe gideceğiz inşallahGünaydın nasılsın
Kafamın altında silahla yatıyorum, yine de olmuyo. İster istemez ürküyor yalnı gecelerde.. Sen alışık değilsin sanırım yalnız kalmaya, o yüzden baya etkilemiş seni. Aman diyim gece sarılırken ağlama haaGünaydın güzel hanımlar ve hayırlı Cumalar herkese.
Kabus gibi bir gece geçirdim anlatmazsam çatlarım herhalde. Dün akşam iş çıkışı eve gittim eşim ütü yapıyor. Günü birlik iş için Ankara'ya gitmesi gerekiyormuş, sabah erkenden orada olmam gerek gece yarısı 12-1 gibi çıkarım yola dedi. Neyse o saate kadar oturduk beraber, onu geçirdim kapımı kilitledim yattım. Balkon kapıları açıktı, yattım ama bu seferde parkelerden ses gelmeye başladı, sanki evde biri dolanıyor. Kalktım, bütün balkon kapılarını kilitledim. Bu seferde çok sıcakladım, yatak odasında ki klimayı açtım. Tam uykuya dalıcam, tekrar bir ses, sanki yatak odasının kapısının da biri var, kalktım, bu sefer de bütün evin ışıklarını yaktım, kapı arkalarına kadar evi aradım. Yattım, derken tuvalet faslı başladı, yat kalk yat kalk derken uyumuşum, bu seferde kabusla uyandım. Nasıl bağırdıysam artık, kendi sesime uyandım. Nefes nefes kalmışım saate bir baktım 04:35, eşimi aradım. Daha yoldayım, dedi. Huzursuz olmasın diye birşey söylemedim. Soğuk birşeyler içtim, saat 5'i geçiyordu tekrar yattım. 3 kere daha tuvalete kalkıp saati 07:30 yapınca dedim kızım kalk sana bugün uyku yok. Hazırlandım işe geldim. Ama bugün nasıl geçicek ne siz sorun ne ben söyliyim.
Allah a sukur canım sevindim o banada oluyor aklına bulantyı getirme yemekler dokunmaya başladı aynen ama sakın kafana takma iyiyim de gelmesin geriii aman aman..slingler bebiş taşımak içindi dimi canım yanlış hatırlamıyorsam bnde ona cok fena takmıştım hatta bi modelinide babamız beğendi aldık simdidenaferin tospaya, hep ilerden ilerden gitsin :)
biz gayet iyiyiz, iyileştim de sıkıntı yok artık. Teşekkür ederiz cnm. Yalnız galiba mide bulantıları geri gelmeye başladıama kafamdan atmaya çalışıyorum.
hazırlıklara sardım :) ama sadece düşünce var icraat yok. onu alıcam bunu alıcam deyip duruyorum ama tık yok. bu sıralar sling'lere taktım kafayı..
valla yaaa adam bavulu kafasına bile düşürmüş eşime anlattım sabah beni işe bırakırken diyo karar ver şu deterjana haftasonu yıkayalım eşyaları yavrum panik oldu iyiceEveeet geçen bende denk geldim o yazısınaNe kadar heyecanlanmışlar ikiside kadın doğumcu bide Bizim eşler nasıl olur düşünemiyorum
Dr bana doğumu 37 bitimi ile 39 bitimi diye bekle dedi çok heyecanlandım
kağan kocatepenin sitesini okurken oğlunun 35+6 da ani bi şeklide doğduğunu öğrenince acilen bavulumu hazırlamaya karar verdim bu haftasonu halledicem
kağan kocatepenin sitesini okurken oğlunun 35+6 da ani bi şeklide doğduğunu öğrenince acilen bavulumu hazırlamaya karar verdim bu haftasonu halledicem
ayy ne güzel yap tatil gibi biz haziranda fethiyeye gittik tatil çok güzel bişey..
Çok iyiyim carputim :) yarın izinliyim. Pazar günü sınav görevine gidicem. Sonra ailem ve bir kaç akraba ile pikniğe gideceğiz inşallahve eşimle konuşma fırsatım olmamıştı, sonunda konuştuk. 32 de ayrılıyorum izne inşallah. Sonra ver elini memleket, sonra da gücüm yeterse tatil :)
Kafamın altında silahla yatıyorum, yine de olmuyo. İster istemez ürküyor yalnı gecelerde.. Sen alışık değilsin sanırım yalnız kalmaya, o yüzden baya etkilemiş seni. Aman diyim gece sarılırken ağlama haa
Evet carputi artık başlasan diyoruz en önce senin gelcek gibi hala tık yok sende:KK63: bende şimdi düşündüm de 37 bitimi gelirse bizim prenses 6 haftam var anaaaaamvalla yaaa adam bavulu kafasına bile düşürmüş eşime anlattım sabah beni işe bırakırken diyo karar ver şu deterjana haftasonu yıkayalım eşyaları yavrum panik oldu iyice
halledicem inşallah ama koala gibiyim koltukta mindere sarılıyorum bakıyorum akşam olmuş.. çok yapmak istediğimi şey var ama uykum çokcarputi aklına erken doğum getirmemeye çalış canım ama senin cidden başlaman lazım hazırlıklara. bu hafta halledebilirsen bak çok rahatlarsın. aklında çıkmış olur hem. yavaş yavaş bu hafta halletmeye çalış bence de.
Gumaydin. Ayni yataga ben de baktim da ince gibi geldi. Kalinligi nasil??? Sert mi??? Ben de yatak almayi dusunuorum da.Selam annisler tüm sayfalari okudum öyle geldmnNasılsıniz umarım keyifler yerindedir. Kayinvalilerle ilgili konu açılmış ya iyi kaynana hakikaten az
Bugün biz oğlumun yatak işini hallettik ebebekten baby&plus marka pamuk yatak aldık. Lateks ve viskoyu onermediler. Yuzu çıkıp yikanabiliyor. Birde bebedorun emzik askisini aldim cok şirin
hiiç karar veremedim arkadaşım bingo kullanmış çok memnunum dedi ama bilmiyorum..Evet carputi artık başlasan diyoruz en önce senin gelcek gibi hala tık yok sende:KK63: bende şimdi düşündüm de 37 bitimi gelirse bizim prenses 6 haftam var anaaaaamNeye karar verdin deterjanda ben babyme den memnun kaldım
ayyy tırsıyorumGeç bile kamışsın kız, hazırla sen ne olur ne olmaz. Önce seni göndericez doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?