2014 Kasım Anneleri

canım klimaya çok güvenme ben klimayla şu an bun durumdayım dikkat et kendine

Yok yok seni dün ki konular etkilemişş.. Ayy bir daha yaşamazsn inşallah. Eşin de uzun bir süre şehir dışına gitmez inşallah

kağan kocatepenin sitesini okurken oğlunun 35+6 da ani bi şeklide doğduğunu öğrenince acilen bavulumu hazırlamaya karar verdim bu haftasonu halledicem

carputicim gücenme bana ama sen de pek bi geç kalmışsın be canım
senden hiç beklemezdim

ayyy cok heyecanlı. senin sıpa önden mi gidiyor o yüzden mi dedi?
Yok canım önden gitmiyor ikinci üç aylık dönem öndeydi 1 hafta, son düzlükte düzeldi
Doğumların geneli o hafta aralığında olurmuş

hahahah bnde once yatağa oturuyorum bismillah diyip arkaya doğru yuvarlanıyorum esimde pis pis guluyor

Hahha süper yaa banada eşim geçen gece aşkım yatakta otobüs gibi dönüyorsun dedi gece kaçtı bilmiyorum bayağı bi güldüm Senin panda olayıda süpermiş

Sanırım hamileliğin en komik anları bunlar, yatağa yuvarlanma şekilleri

Ya arada eşim iş için şehir dışına gider ama, nedense dün akşam sahiden korku filmi gibiydi. Paranormal activity

valla yaaa adam bavulu kafasına bile düşürmüş eşime anlattım sabah beni işe bırakırken diyo karar ver şu deterjana haftasonu yıkayalım eşyaları yavrum panik oldu iyice

Ya sahiden ben de bu deterjan konusunda karar veremedim. Bu hafta sonu bende yıkacağım eşyaları, neyle yıkasam senin fikrin var mı?

bilmiyorum yaa roxy matik alçaktım iyi değil dedi burdakiler.. metbel babyme denedi iyi diyor bugün bi karar vericem..

günaydın güzel annişlerr...
dün berbat yoruldum bugün salak gibiyimm..

artık dalga geçtiğim pozitif enerjiye inanır oldum yaa :)

sling aynen dediğin gibi. hatta iki ürün arasında kaldım ben ama sanırım slingo hug alıcam:
ürünler şunlar, kumaş farkı ciddi düşündürdü beni.

http://www.bobatürkiye.com/boba-air/
http://www.babyslingo.com/urunler/slingo-hug/

bir de ergo baby ve manduca var kanguru olarak. ama yukarıdakiler daha sıcak geldi tip açısından. gerçi bağlamalı falan ya durusu baba için de önemli. malum erkeksi olması lazım. bu arada wraplara da bakınıyorum. koliğe falan çok iyi geliyormuş.

siz ne aldınız?

Hahahahaaaa, bende geçen eşime "yatakta manda yavrusu gibi dönüyorum" dedim. Gülmekten kriz geçirdi

Yatıcam canım öğlen arası biraz, hiç olmadı gözlerim dinlenir.

eşimde bana kablumbağa diyor..
sırtının üstüne dönünce dönemez yaa sende göbeğinden dönemiosun diye dalga geçiyor..
tabi birde yürüyüşüm onun kadar yavaşmışş

Ben roxy granül aldım. Fena değil. Ama niyetim hacı şakir granüldü. Markette yoktu . Ben de roxy aldm. Yıkadım. Bugün de ütüleyeceğim inşallah :)

günaydıııınnnnnn biz kalktık oglusumlasırt ağrılarım dun gece olmadı cok sukur ama herhalde tuvalete 5 kere kalkmışımdır tam yatıyorum dalıyorum 1 saat sonra tekrar bezlensemmi acaba kızlarrrr

halledicem inşallah ama koala gibiyim koltukta mindere sarılıyorum bakıyorum akşam olmuş.. çok yapmak istediğimi şey var ama uykum çok

ya ben anlamıyorum bu işi, ilerledikçe ilk başlara dönüyoruz galiba. sen cumartesi pazar gözünü aç, güzel kahvaltını yap bomba gibi ol şöyle. sonra at kendini dışarı. dinlene dinlene, kendini yormadan al alman gerekenleri en iyisi. öğlenden sonraya bırakma bile :)

Anneler birşey danışabilirmiyim? Şimdi doktora gittimde normalde 29+4 üm ama doktor ultrasyonda 28+2 gibi birşeyler söyledi 1115 gram dedi suyu falan iyi dedi. Ama 29 haftalık gebelik takviminde 1300 gram diyor bebekler için bana diyecek tavsiye ya da önerileriniz var mı? Bebeğim geridenmi geliyor o zaman ? Sizler daha tecrübelisiniz diye danışayım dedim

ayyy tırsıyorum

Korkmayın, illa ki çıkacak bu bebişler oradan; öyle yada böyle

canım klimaya çok güvenme ben klimayla şu an bun durumdayım dikkat et kendine

Ya canım, valla ben pek etkilenmiyorum klimadan, annem ben 10 günlük bebekken beni karla ovmuş, ben kışın kısa kollu dolanırım evde falan. Hayatta kimse beni öyle boğazlı kalın kazakla görmemiştir. Pekte hasta olmam kolay kolay.Bu yaz ayını gündüzleri iş yerindeki klimayla, akşamları salonda ki klimayla geceleri yatak odasında ki klimayla geçirdim. Aksi takdirde sanırım delirmiştim

valla ya yatağı iyice kesip hoppaa diye bırakıyorum kendimi özleriz be bu günleride

Ayy sabah sabah iyi güldüm bu muhabbeteÇok iyi geldi

bilmiyorum yaa roxy matik alçaktım iyi değil dedi burdakiler.. metbel babyme denedi iyi diyor bugün bi karar vericem..

Bir karar verirsen bana da bildirir misin? Bende bir karar verebilsem çok iyi olacak, yarın markete gidicez çünkü, öğleden sonrada yıkamaya başlayacağım.

canım 10 gün ilerde geride olması önemli değilmiş..
döllenme ne zaman olduğu tam bilinmediği için hata payı olabilirmiş..
ama bebeğin kilosu iyi olsun diyorsan kaşar, muz, patats ye..
benim sıpada 15 gün ilerden gidiodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…