2014 Kasım Anneleri

doktorumda öyle dedi ben dedim normal doğumda korkuyorum sezaryende de amaa çıkacak hayatım bu bebek bi şeklide dedi

Yok canım önden gitmiyor ikinci üç aylık dönem öndeydi 1 hafta, son düzlükte düzeldi
Doğumların geneli o hafta aralığında olurmuş

hımm anladım o zaman. benim etrafımdakiler geç kalıo demek ki inş durabildikleri kadar dururlar içerde :)
ben sezeryan istediğim için doktor 39. hafta dedi. inş dediğin gibi 37'lerde gelmeye kalkmaz sıpa.

kızlar iyi dinleyin

yaşım nerdeyse sizin yaşınızın 1.5 katı
bebişin tüm eşyalarını yıkadım ütüledim kaldırdım çantası hazır değil ama kaba taslak belli büyüğünü ylcu etmeyi bekliyorum ortalık eşyadan geçilmiyor da
büyüğünün de yazlık kışlık tüm eşyalarını yıkadım ütülüyorum ve şu an antibiyotikle ayaktayım
arada bir eşime işine yardıma gidiyorum il dışına çıkınca
aklıma daha da şimdi gelmedi
o yüzden ekim-kasım bebişlerinin güzel anneleri lütfen o güzel popişlerinizi bi zahmet kaldırın benim yanımda ayıp oluyor valla öpüldnüz umarım kırılmadınız sözlerime hepinizi gerçekten seviyorum

yaa cillibom ben uykuya çook düşkünüm ağrıyan kaburgam koca göbeğim bile uykumu kaçırmıyor ama bu hafta tmm artık enerjimi toplayıp işlere girişicem

kesinlikle canım durusu baba içinde önemli ben o yandan taasımalı olanı beğenmiştim ilk sonra bakktım babamızın eli alacağına gitti bu daha iyi yaa bnde tasıcam sonuçta oğlumu diiyince hadi seni kırmayalım dedim aldık bak benimki bundan canm bide bebek için hem daha emniyeti hem de tasıma için daha kolay yukluyorum yukluyorumm açmıyor ya neden ki acaba

aynen bende sondamı taksam diyordum kendime

Bak bu çok iyi fikir gibi geldi bana

doktorumda öyle dedi ben dedim normal doğumda korkuyorum sezaryende de amaa çıkacak hayatım bu bebek bi şeklide dedi

Heheheee, bana da geçen kardeşim diyor "aman abla korktuğun şeye bak, girdiği gibi çıkacak", "dedim girerken bu kadar büyük değil ama"

bana az bile dedin bence haftasonu yatay yaşıyorum resmen amaa napıyım ya 5 gün çalışıyorum

Bak bu çok iyi fikir gibi geldi bana

Heheheee, bana da geçen kardeşim diyor "aman abla korktuğun şeye bak, girdiği gibi çıkacak", "dedim girerken bu kadar büyük değil ama"
ayy dün bana eşim diyo yaa hakkatten düşününce daracık yerden nasıl çıkacak bu bebek diyor.. aferin dedim sağol çok moral oldu

alıcam ben şu roxy granülü denicem yaa.. metbelde yumuşatıcı yerine sirke koyun demişti yumuşak yapıyomuş

valla haklısın ne diyelimm..
hoş bizim b.rçok şey hazır ama yıkama ütüleme işleri olduğu gibi bekliyor..

ayy dün bana eşim diyo yaa hakkatten düşününce daracık yerden nasıl çıkacak bu bebek diyor.. aferin dedim sağol çok moral oldu

bizim eşlerimiz alem ne diyim, benim eşim doğru düzgün konuşmuyor bile. Doğum konusu açılınca benden daha çok korkuyor sanırım

bizim eşlerimiz alem ne diyim, benim eşim doğru düzgün konuşmuyor bile. Doğum konusu açılınca benden daha çok korkuyor sanırım

benim eşim çok relaxxx yaa her kadın nasıl doğuruosa öle doğurcann diyor..
heyecanlan bebek geliyor onu düşün çıkışını değil diyor..
geen gün sinirlendim tabi yapması sana kolay çıkarması bana zor dedimmm seni ne iliglendirir dedimm..
kafasına yapıştırcam birtane

Sağol canım rahatlattığın için

sonunda yükledi ya canım zorla yüklemiyor resmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…