Benimde kilo alımım durdu gibi her gittiģimde hep bebek almış oluyorkızlar bende de milletin tersine bi durum var ilk aylar değilde 5. ve 6 . ayda bi hızlı kilo alımım oldu.bu aylarda çok azaldı anlamadım bende.şçyle söyleyeyim sadece bebek kilo alıyor o çıkıyor tartıda
Geçmiş olsun tam hasta eden havalardayız aman dikkatmerhaba kızlar hastalanıp doktorluk olanlara beni de ekleybilirsiniz
boğazım şişti soğuk soğuk terler dökünce mecburen doktorluk oldum tüm kullandığım ilaçlarım geçici olarak bıraktırıldı
antibiyotiğe başlanıldı bugün aşı günümdü o da iptal edildi
keyfim yok ağzımın tadı yok uykum var gayret ediyorum umarım bir an önce normale dönerim
havalarda sıcak soğuk klima vantilatör duş falan derken kaptım şifayı lütfen herkes dikkat etsin kendine
cok gecmis olsun Antalyaydi degil mi dun gece sanirim olmus baya da hissedilmisKızlar deprem oldu nasıl kprktum anlatamam baya öttü bina ya ödüm koptu
günaydınnnHerkese günaydın hayırlı cumalar
benim eşim çok relaxxx yaa her kadın nasıl doğuruosa öle doğurcann diyor..
heyecanlan bebek geliyor onu düşün çıkışını değil diyor..
geen gün sinirlendim tabi yapması sana kolay çıkarması bana zor dedimmm seni ne iliglendirir dedimm..
kafasına yapıştırcam birtane
ayy ben o anı düşünüyorum sancım başladı hastaneye gidelim diye uyandırdığımı falan bembeyaz olur valla
Ayy ne güzel, keşke benim eşimde böyle rahat olsa. Kız neden yapıştırıyon adamın kafasına, o ne yapsın, o kendi üzerine düşeni yapmış, gerisi sende artık
Benim ki inşallah bembeyaz olur sadece, ben onu hastaneye götürmek zorunda kalmıyım da sancılı halimle
benden vesikalık falan istememişlerdi enteresan.. hadi bakalım son düzlüğe girdin sende birgenimGünaydın kızlar
dün saat 3te işten çıktım şimdi okumama gereken 36 sayfa var amma kaynatmışsınız yaaa
çalışabilir raporu almaya gittim tabi 2 adet vesikalık gerekiyormuş onu çekindim falan derken bu sabah tekrar gittim heyet raporumu aldım inş. Allah 37. haftaya kadar çalışma gücü verir de bebeğimin yanında daha fazla kalabilirim
onun yaptığında ne var kızım bende olsa bende yaparımmm
Sorun olmaz ki 37 bitimi kötü bi hafta değil ki 38. Haftanın içi oluyor sağlıklı olsunlar inşallahhımm anladım o zaman. benim etrafımdakiler geç kalıo demek kiinş durabildikleri kadar dururlar içerde :)
ben sezeryan istediğim için doktor 39. hafta dedi. inş dediğin gibi 37'lerde gelmeye kalkmaz sıpa.
Bana 30. Hafta muayenesinde ilk defa açtı konuyu yalancı sancıyıda o gün anlatmıştı iyiki anlatmışBenim doktorum hala dogumdan bahsetmedi,bnm icin erken mi acaba.
mesela hamile kaldığımdan beri beni ne annesi ne görümcem kimse bir kere aramadı ama kendilerinin aranmasını bekliyolar..sanki oğlu hamile gibi sürekli oğlunu arıyo beni soruyomuş bende bana niye sormuyolar arayıpta dedim
benden vesikalık falan istememişlerdi enteresan.. hadi bakalım son düzlüğe girdin sende birgenim
nasıl bişeymiş o şeker kavanozu bende bi bakayım şunaAlnımızın akıyla çıkarız inş canım bu dönemdende
son düzlük en stresli dönemmiş gerçekten listelere bakıyorum hep alınacak bişeyler çıkıyor
dün emzirme atleti aldım nbb, küçük şeker kavanozu aldım gelen misafir için kendim hazırlayacağım
ama listeye bakıyorum hep alınacaklar eksikler çıkıyor inş. herşeyimiz tamamlandığında gelir tontişkolarımız
sen nasıl düşünüyorsun doğumu metbelcimBana 30. Hafta muayenesinde ilk defa açtı konuyu yalancı sancıyıda o gün anlatmıştı iyiki anlatmış
İnşallah normal doğum istiyorum carputimsen nasıl düşünüyorsun doğumu metbelcim
iyi yapmışsın valla ben 2-3 kaşık yiyordum özellikle gece yatarken bi kaşık yemeden yatmıyodum çünkü krize giriyodum bianda..Günaydin kizlar, yine yeni bi hastalik gununden merhabalar,carputi ben bal zencefili bi kavanoza yaptim, kac kasik yeniyor gunde, sehirdisna ckiorumda yanima,minik kavanoza yaptim.
Merhaba, Çalışabilir raporunu devlet hastanelerinden mi almak gerekiyor. Özel hastaneninki de kabul ediliyor değil mi ? Heyet falan demişsin zor mu oluyor raporu almak. İlk hamilelik tecrübesizlik hat safhadaGünaydın kızlar
dün saat 3te işten çıktım şimdi okumama gereken 36 sayfa var amma kaynatmışsınız yaaa
çalışabilir raporu almaya gittim tabi 2 adet vesikalık gerekiyormuş onu çekindim falan derken bu sabah tekrar gittim heyet raporumu aldım inş. Allah 37. haftaya kadar çalışma gücü verir de bebeğimin yanında daha fazla kalabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?