2014 Kasım Anneleri

Benimde kilo alımım durdu gibi her gittiģimde hep bebek almış oluyor

Geçmiş olsun tam hasta eden havalardayız aman dikkat

Kızlar deprem oldu nasıl kprktum anlatamam baya öttü bina ya ödüm koptu
cok gecmis olsun Antalyaydi degil mi dun gece sanirim olmus baya da hissedilmis
Herkese günaydın hayırlı cumalar
günaydınnnhayirli cumalar canim
QUOTE="cerenball, post: 36773339, member: 394968"]Gumaydin. Ayni yataga ben de baktim da ince gibi geldi. Kalinligi nasil??? Sert mi??? Ben de yatak almayi dusunuorum da.[/QUOTE]
Park yatak icin olanlar genelde ince zaten canim cunku asma kat oldukca yukarida oldugi icin...ben cok arastirdim bu yataga karar verdim pamuk en iyisi dedi sordugum herkes..yumuckligi normal gibi zaten cok ta yumusak olmamali bebegin ilk yatagi...

Ayy ne güzel, keşke benim eşimde böyle rahat olsa. Kız neden yapıştırıyon adamın kafasına, o ne yapsın, o kendi üzerine düşeni yapmış, gerisi sende artık

ayy ben o anı düşünüyorum sancım başladı hastaneye gidelim diye uyandırdığımı falan bembeyaz olur valla

Benim ki inşallah bembeyaz olur sadece, ben onu hastaneye götürmek zorunda kalmıyım da sancılı halimle

Günaydın kızlar
dün saat 3te işten çıktım şimdi okumama gereken 36 sayfa var amma kaynatmışsınız yaaa
çalışabilir raporu almaya gittim tabi 2 adet vesikalık gerekiyormuş onu çekindim falan derken bu sabah tekrar gittim heyet raporumu aldım inş. Allah 37. haftaya kadar çalışma gücü verir de bebeğimin yanında daha fazla kalabilirim

onun yaptığında ne var kızım bende olsa bende yaparımmm

benden vesikalık falan istememişlerdi enteresan.. hadi bakalım son düzlüğe girdin sende birgenim

Günaydin kizlar, yine yeni bi hastalik gununden merhabalar, carputi ben bal zencefili bi kavanoza yaptim, kac kasik yeniyor gunde, sehirdisna ckiorumda yanima,minik kavanoza yaptim.

hımm anladım o zaman. benim etrafımdakiler geç kalıo demek ki inş durabildikleri kadar dururlar içerde :)
ben sezeryan istediğim için doktor 39. hafta dedi. inş dediğin gibi 37'lerde gelmeye kalkmaz sıpa.
Sorun olmaz ki 37 bitimi kötü bi hafta değil ki 38. Haftanın içi oluyor sağlıklı olsunlar inşallah

Benim doktorum hala dogumdan bahsetmedi,bnm icin erken mi acaba.

Zeyyy dün yazmışsın şu yukarıda yazdığın problemin aynısı bizde mevcut
kayınvalidemle aynı şehirde olduğumuz halde yazlıktaydı şimdi ordan başka şehirde yaşayan kızının yanına gitti eşim geçen gün sordu annemle konuştunmu bugünlerde diye yoo dedim 2-3 hafta olmuştur ben aramayalı onlarda aramazlar sağolsun ama onlar büyük aşkım olsun sen ara dedi bana ama bende üzülüyorum aranmadığım için dedim cevap vermedi tabi
oğlunu hergün arar beni sorar ama orası ayrı dediğin gibi kim hamileyse
neyse sonra aradım nasıl gidiyor dedi dedim zor geçiyor aklım hep sende ablanlada seni konuşup duruyoruz (görümcemle)
ama olsun annen yanında ya içim rahat dedi
Heee bu arada bugüne kadar ihtiyacınız varmı cümlesinide hiç duymadım

benden vesikalık falan istememişlerdi enteresan.. hadi bakalım son düzlüğe girdin sende birgenim

Alnımızın akıyla çıkarız inş canım bu dönemdende
son düzlük en stresli dönemmiş gerçekten listelere bakıyorum hep alınacak bişeyler çıkıyor
dün emzirme atleti aldım nbb, küçük şeker kavanozu aldım gelen misafir için kendim hazırlayacağım
ama listeye bakıyorum hep alınacaklar eksikler çıkıyor inş. herşeyimiz tamamlandığında gelir tontişkolarımız

Günaydın herkese

Kızlar demin goğsümün altından katnıma bir sancı girdi kıpırdayamadım bile öylece kaldım acaba yalancı doğum sancıları böyle bisiy mi

nasıl bişeymiş o şeker kavanozu bende bi bakayım şuna

Günaydin kizlar, yine yeni bi hastalik gununden merhabalar, carputi ben bal zencefili bi kavanoza yaptim, kac kasik yeniyor gunde, sehirdisna ckiorumda yanima,minik kavanoza yaptim.
iyi yapmışsın valla ben 2-3 kaşık yiyordum özellikle gece yatarken bi kaşık yemeden yatmıyodum çünkü krize giriyodum bianda..

Günaydın ve hayırlı cumalar anneler.
Ben aslında Aralık annesiyim ama bebiş o kadar beklemez 40 hafta kadar gibi geliyor o yüzden belki size transfer olurum diye bir selam vereyim dedim :) 1 Aralık gözüküyor doğum.
Merhaba, Çalışabilir raporunu devlet hastanelerinden mi almak gerekiyor. Özel hastaneninki de kabul ediliyor değil mi ? Heyet falan demişsin zor mu oluyor raporu almak. İlk hamilelik tecrübesizlik hat safhada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…