Aaaa iyi de sürmek zorundamısın sanki hamile olmasan bile sürme bence kendi boynuna bir şekide sürebilir bence nasıl insanlar var
zahmet olmazsa birgen hangi siteden aldın bide ne kadar ödedin bana bilgi verirsen çok sevinirim çok beğendim gerçekten
zaten anestezi maddesi değil analjezik veriyolarmış yani ağrı kesici.. sancıyı tam ortadan kaldırmıyolar ıkınma hissi gitmesin diye bide zaten 4-5 cm açıklık olana kadar takılmıyor..Şöyle bir şey okumuştum ağrıyı tamamen yok etmiyolarmış ıkınıcak kadar bir hafif acı hissediyormuşsun sanırım bu da verilen dozla alakalı olan birşey
Ayyy inşşş canım yaaa en cok korkutuğumda o sancıları çekip en sonunda sezeryana alınmak iki ağrıyı birden çekiliyo Allah kolay doğumlar nasip etsin inş hepimizebu yazıyı bende okudum dün.. inşallah bebişlerimiz o kadar akıllı olur ki hastaneye vardığımız da zaten hemen doğuma alınırız hiç bi hazırlığa gerek kalmadan..
iyi yapmışsın valla ben 2-3 kaşık yiyordum özellikle gece yatarken bi kaşık yemeden yatmıyodum çünkü krize giriyodum bianda..
Sadece yüzüyorum birde gün içinde aktifim sırf doğum için özel hareket yapmıyorum ama sitelerde son ayda yapılması gereken nefes taktikleri var öğrenmek için, birde sancı sırasında nasıl davranman gerektiğiyle ilgili yazılar var eylül ayında onlara yoğunlaşacağım ama vucut hazırsa gerisi yüzde 90 ı beyin işi normal doğum, dün nationalde zihin oyunları diye bi program vardı bir gruba 6 adet çeşitli içki verdiklerini söylüyorlar bira beyaz şarap votka vs hepsi içtikçe sarhoş oldu günün sonunda size içinde yüzde sıfır alkolsüz içecek verdik dediklerinde kimsr inanmadı beyin bu kadar güçlüyaptığın egzersizler var mı peki şimdiden hazırlık olsun diye..
Ben sırt çantası aldım bebeģin eşyalarini ona koyacağım daha sonra da bu cantayi bebek cantasi olarak kullanacağız...kendim icin de el valizi alicam orta boy pijama vs tum esyalarimi ona koyacaģim anlayacağın iki çanta olacak
ben korkmaya başladım acı eşiğim de çok düşüktür. Dayanabilir miyim bilmiyorum ? Bir yandan da diyorum herkes nasıl yapıyor yapacaksın tabi ki de. ama alttan alttan tırsıyorum dadoğru demişsin doktorumda bu risklerden dolayı muhtemelen önermicek banada epidurali..
Canım cok saoğl verdiğin bilgi için. Bende son ana kadar çalışmak istiyorum kısmetse. Hayırlısı bakalım hepimiz için.Merhaba tatlım ben özel hastaneden aldım trişkadan heyet işte sekreter 3 kadın doğum doktoruna imzalattı getirdi bana
Ayyy amin canım inş. hepimiz için kolayca geçerde son zamanlarımız mis kokulularımıza sağlıkla kavuşuruz
bende masa başındayım diye devam etmek istiyorum inş. senin gibi son ana kadar rahat rahat geçiririmde bebeğime daha fazla vakit ayırırım
Hadi ya, benim kntrolum 32.haftada.Bana 30. Hafta muayenesinde ilk defa açtı konuyu yalancı sancıyıda o gün anlatmıştı iyiki anlatmış
yaa çok uyguna almışsın kavanozları ben nerden bulcam ki Eminönü mi gitsem acaba valla çok beğendim aklıma girdin şimdi bende bulmaya çalışayım..http://www.birmax.com/shop/index.php?id_product=1655&controller=product
canım ben bu siteden kurdelasını alıcam 100 adet 8 tl geçende burada bir arkadaş tavsiye etmişti
onun dışında kavanozları bursadayım toptancıdan aldım 105ad*0,45tl = 47 tl ödedim (fiyat bilgin olsun diye yazdım internet fiyatını bilmiyorum)
matbaadan baskı yaptırıp içinede şekerleme aldımmı tamamdır
Bazılarıda diyor ki o sancıyı cektikten sonra o kadarını geriye birşey kalmıyor kafam allak bullak oldu en iyisi doktorlarla bu konuyu detaylı konuşmakzaten anestezi maddesi değil analjezik veriyolarmış yani ağrı kesici.. sancıyı tam ortadan kaldırmıyolar ıkınma hissi gitmesin diye bide zaten 4-5 cm açıklık olana kadar takılmıyor..
Niye millet evine özel havuz getirip içinde doğuruyor gülmüyosun da benim plates topuma mı gülüyosunilahi metbel güldürdün beni yaaaaaaaaaaaa
karnım acıdı gülmekten yapmayın ya ne pilates topu sen doğru düzgün nefes alabil doğum esnasında da gerisini boşver
havuzda mı yüzüyosun hergün yüzmeye gidiyor musun.. şu pilates topumu yeniden şişireyim bariSadece yüzüyorum birde gün içinde aktifim sırf doğum için özel hareket yapmıyorum ama sitelerde son ayda yapılması gereken nefes taktikleri var öğrenmek için, birde sancı sırasında nasıl davranman gerektiğiyle ilgili yazılar var eylül ayında onlara yoğunlaşacağım ama vucut hazırsa gerisi yüzde 90 ı beyin işi normal doğum, dün nationalde zihin oyunları diye bi program vardı bir gruba 6 adet çeşitli içki verdiklerini söylüyorlar bira beyaz şarap votka vs hepsi içtikçe sarhoş oldu günün sonunda size içinde yüzde sıfır alkolsüz içecek verdik dediklerinde kimsr inanmadı beyin bu kadar güçlüO yüzden doğuma kadar beynin çok iyi hazırlanması gerekiyor eğer azıcık kafandan sezeryan geçiyorsa sezeryan olursun yada epidural alsam mı acaba dersen o ağrılar geldiğinde epiduraaaaal Diye bağırırsın ben son ana kadar doğal istiyorum herşey yolundaysa, haa epidural kötü bişey demiyorum tanlış anlaşılmasın sadece tercih meselesi
Kızlar ben nişan şekerimi böyle kavonozlarda yaptırmıştım süslü birşeydi tanesini 1,5 tl den yapmıştı şekerci nasıl uyguna gelir bilmiyorum ama fiyatta alın istersenizyaa çok uyguna almışsın ben kavanozları ben nerden bulcam ki Eminönü mi gitsem acaba valla çok beğendim aklıma girdin şimdi bende bulmaya çalışayım..
Niye millet evine özel havuz getirip içinde doğuruyor gülmüyosun da benim plates topuma mı gülüyosunilahi metbel güldürdün beni yaaaaaaaaaaaa
karnım acıdı gülmekten yapmayın ya ne pilates topu sen doğru düzgün nefes alabil doğum esnasında da gerisini boşver
Bende Bursa'da yaşıyorum. Kavanozlarını çok uygun fiyata almışsın. Nerden aldın acaba. Hastanede dağıtmak için bende düşünebilirim böyle bir şey.http://www.birmax.com/shop/index.php?id_product=1655&controller=product
canım ben bu siteden kurdelasını alıcam 100 adet 8 tl geçende burada bir arkadaş tavsiye etmişti
onun dışında kavanozları bursadayım toptancıdan aldım 105ad*0,45tl = 47 tl ödedim (fiyat bilgin olsun diye yazdım internet fiyatını bilmiyorum)
matbaadan baskı yaptırıp içinede şekerleme aldımmı tamamdır
deli mi ne o yaa sürmek zorunda mısın ki töbee töbeeayy ya yeminlen sinir oldum elim ayağım titriyor şu anda yaaa
az önce asistanımız gelmiş elinde ağrı kesici bir kremle..
bunu boynuma sürermisin dedi..
bende hamileliktye bu tarz şeyler elle bile temas ettirilmiyormuş dedim.. doktorum sakın sürme dedi çünkü..
resmen beni azarladı salak şey..
neymiş bu krem aspirin gibi birşeymiş..ben çok sakınıyormuşum sakınılan göze çöp batarmış..
SİNİR OLDUM YAAA
Haftada minumum iki gün max. 4 gün yüzüyorum havuzda, yürüyemiyorum çünkü bebeğin kafası rahatsız ediyor dk geçtikçehavuzda mı yüzüyosun hergün yüzmeye gidiyor musun.. şu pilates topumu yeniden şişireyim bari
Bende hacı Şakir aldım daha yıkamadım bu deterjanları elde yıkamadada kullanabilirmiyiz bazı şeylerini ilk etapta makineye atmak istemiyorumBen roxy granül aldım. Fena değil. Ama niyetim hacı şakir granüldü. Markette yoktu . Ben de roxy aldm. Yıkadım. Bugün de ütüleyeceğim inşallah :)
Haftada minumum iki gün max. 4 gün yüzüyorum havuzda, yürüyemiyorum çünkü bebeğin kafası rahatsız ediyor dk geçtikçehavuzda mı yüzüyosun hergün yüzmeye gidiyor musun.. şu pilates topumu yeniden şişireyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?