2014 Kasım Anneleri

Benimki böyle birşeydi şimdi yine böyle kavsnoza koysam aynısı olucak şekerleri bende değişik bişeye koymak istiyorum ama neye

Eklentiler

• image.webp
    202 KB · Görüntüleme: 76
epidurali doktorunla görüş bence riskli görmüyorsa iyi olabilir..

Sudecetcim sanırım benim için koydun bunu. Canım şimdi bu konuda baya araştırmış bir insan olarak sana sadece sunu söylemek istiyorum, bebeği tutuş pozisyonu cok yanlış bu ürünün. o bacaklar M şeklinde olmalı, bu çok tehlikeli. uzun uzun araştırdım bana güvenebilirsin.

http://www.slingomom.com/bebek-tasima/bebeklerin-kalca-gelisimi-ve-slingler/#.VAlwOU0cTV0
http://hulyanintunasi.blogspot.com.tr/2010/09/slingler-ve-skca-sorulan-sorular.html
ve buna benzer bir sürü yazı var.

Kızlaaaaarrr siz de dikkat edin olur mu eger böyle ürün alacaksanız.

bende akşamları yürüyüş yapıyorum sadece offf yeter mi ki başka bişey yapmıyorum ben
Yeter tabii niye yetmesin ben yürüyemediğim için giriyorum havuza yürüyebilsem keşke daha meşakatli havuza gitmek Ama ikisininde faydası yadsınamaz tabii spor sonuçta

Yeter tabii niye yetmesin ben yürüyemediğim için giriyorum havuza yürüyebilsem keşke daha meşakatli havuza gitmek Ama ikisininde faydası yadsınamaz tabii spor sonuçta
seninle daha sık görüşelim metbelim desteğe ihtiyacım var

çook güzel.. mantarlı şişeler var onlara koy bu seferde
Canım mantarlı şişelere kum koydum sonradan eşim akşam gelince şeker koysaydık keşke dedi ama iş işten geçti :) Şöyle birşey mi yapsam küçük klipsli poşetler oluyoya kına gecelerinde çerez koyulanların miniği ona şeker ve lokum koyup keselere geçirip renkli kurdalelerle bağlasam nasıl olur acaba basit olur mu

hımm hatırladım tmm eklemiştim dimi fotosunu.. ee bunların yanında biraz basit olabilir tabi

bugün seni çok yordum ama son bi sorum var şu malum çatı muayenesi konusu açıldı mı ne zaman yapcak doktorun
Aşk olsun bence çok güzel fayda sağlıyoruz karşılıklı Çatı daha söylenmedi bana hiç bilmiyorum kağan kocatepenin sitesinde iki farklı görüşü varmış dr ların şöyle yazıyor bazıları doğum yaklaştığı haftalarda yapar bazı dr lar sancı sırasında Beni 34 te nst ye bağlayacaklar ondan sonraki kontrolde yaparlar gibime geliyor ama acımıyormuş merak etme arkadaşım yeni doğum yaptı ondan biliyorum

Niye millet evine özel havuz getirip içinde doğuruyor gülmüyosun da benim plates topuma mı gülüyosun
Ben çok faydasını gördüm platesin yıllarca doğumda niye kullanmıyım ki

canım kullanılacak durum olacağını sanmadığımdan söylüyorum yok öyle bir ortam orada be canım yoksa tabiki havuz da olur

İstanbul doğum akademisinde görevli doktorun yazısını okudum 37. haftada kesinlikle yapılmalı diyor.. bakalım zaten doktorum yapalım derse hayır demem.. sağol metbeeel afiyet olsun sana ve minik kızına

canım kullanılacak durum olacağını sanmadığımdan söylüyorum yok öyle bir ortam orada be canım yoksa tabiki havuz da olur
odalar tek kişilik kullanılabilir bence pozitif doğum hikayelerinde çoğu kişide okudum pilates topundan faydalanmışlar ama tabi çook ağrın olursa anca nefese odaklanırsın topu bile patlatırız valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…