bende akşamları yürüyüş yapıyorum sadece offf yeter mi ki başka bişey yapmıyorum benHaftada minumum iki gün max. 4 gün yüzüyorum havuzda, yürüyemiyorum çünkü bebeğin kafası rahatsız ediyor dk geçtikçe
epidurali doktorunla görüş bence riskli görmüyorsa iyi olabilir..ben korkmaya başladım acı eşiğim de çok düşüktür. Dayanabilir miyim bilmiyorum ? Bir yandan da diyorum herkes nasıl yapıyor yapacaksın tabi ki de. ama alttan alttan tırsıyorum da
Canım cok saoğl verdiğin bilgi için. Bende son ana kadar çalışmak istiyorum kısmetse. Hayırlısı bakalım hepimiz için.
çook güzel.. mantarlı şişeler var onlara koy bu seferdeBenimki böyle birşeydi şimdi yine böyle kavsnoza koysam aynısı olucak şekerleri bende değişik bişeye koymak istiyorum ama neye
Bu gün muaynem var. Ama daha 28. hafta içindeyim konuşmak için erken mi diye de düşünüyorum. ama ne güzel yanıtı yine ondan alacağım.epidurali doktorunla görüş bence riskli görmüyorsa iyi olabilir..
Yeter tabii niye yetmesin ben yürüyemediğim için giriyorum havuza yürüyebilsem keşke daha meşakatli havuza gitmekbende akşamları yürüyüş yapıyorum sadece offf yeter mi ki başka bişey yapmıyorum ben
seninle daha sık görüşelim metbelim desteğe ihtiyacım varYeter tabii niye yetmesin ben yürüyemediğim için giriyorum havuza yürüyebilsem keşke daha meşakatli havuza gitmekAma ikisininde faydası yadsınamaz tabii spor sonuçta
daha doğum konuşmak için erken tabi ama fikrini sorabilirsin..Bu gün muaynem var. Ama daha 28. hafta içindeyim konuşmak için erken mi diye de düşünüyorum. ama ne güzel yanıtı yine ondan alacağım.
Her zaman:)seninle daha sık görüşelim metbelim desteğe ihtiyacım var
bugün seni çok yordum ama son bi sorum var şu malum çatı muayenesi konusu açıldı mı ne zaman yapcak doktorunHer zaman:)
Canım mantarlı şişelere kum koydum sonradan eşim akşam gelince şeker koysaydık keşke dedi ama iş işten geçti :) Şöyle birşey mi yapsam küçük klipsli poşetler oluyoya kına gecelerinde çerez koyulanların miniği ona şeker ve lokum koyup keselere geçirip renkli kurdalelerle bağlasam nasıl olur acaba basit olur muçook güzel.. mantarlı şişeler var onlara koy bu seferde
hımm hatırladım tmm eklemiştim dimi fotosunu.. ee bunların yanında biraz basit olabilir tabiCanım mantarlı şişelere kum koydum sonradan eşim akşam gelince şeker koysaydık keşke dedi ama iş işten geçti :) Şöyle birşey mi yapsam küçük klipsli poşetler oluyoya kına gecelerinde çerez koyulanların miniği ona şeker ve lokum koyup keselere geçirip renkli kurdalelerle bağlasam nasıl olur acaba basit olur mu
Aşk olsun bence çok güzel fayda sağlıyoruz karşılıklıbugün seni çok yordum ama son bi sorum var şu malum çatı muayenesi konusu açıldı mı ne zaman yapcak doktorun
İşte şimdi kara kara düşünüyorumhımm hatırladım tmm eklemiştim dimi fotosunu.. ee bunların yanında biraz basit olabilir tabi
Niye millet evine özel havuz getirip içinde doğuruyor gülmüyosun da benim plates topuma mı gülüyosun
Ben çok faydasını gördüm platesin yıllarca doğumda niye kullanmıyım ki
İstanbul doğum akademisinde görevli doktorun yazısını okudum 37. haftada kesinlikle yapılmalı diyor.. bakalım zaten doktorum yapalım derse hayır demem.. sağol metbeeel afiyet olsun sana ve minik kızınaAşk olsun bence çok güzel fayda sağlıyoruz karşılıklıÇatı daha söylenmedi bana hiç bilmiyorum kağan kocatepenin sitesinde iki farklı görüşü varmış dr ların şöyle yazıyor bazıları doğum yaklaştığı haftalarda yapar bazı dr lar sancı sırasında Beni 34 te nst ye bağlayacaklar ondan sonraki kontrolde yaparlar gibime geliyor ama acımıyormuş merak etme arkadaşım yeni doğum yaptı ondan biliyorum
odalar tek kişilik kullanılabilir bence pozitif doğum hikayelerinde çoğu kişide okudum pilates topundan faydalanmışlar ama tabi çook ağrın olursa anca nefese odaklanırsın topu bile patlatırız vallacanım kullanılacak durum olacağını sanmadığımdan söylüyorum yok öyle bir ortam orada be canım yoksa tabiki havuz da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?