2014 Kasım Anneleri

İnşallah normal doğum istiyorum carputim Çok istiyoruuuuuuuum
bende çok istiyorum sezaryen ağrısı çekmektense o an acıyı çekip bebeğimle beraber doğumhaneden çıkmak istiyorum Allahım şu hayır mübarek cuma gününün hürmetine nasip eder inşallah bize.. peki şu epidural ile ilgili ne düşünüyosun..

Allahın izniyle yaparsın canım
ben ilk doğumumda doğuma 15 gün kala izne ayrıldım işim masa başı işiydi
cuma günü izne ayrıldım kızım erken geldi salı gecesi hastanedeydim nerdeyse işte doğuracakmışım
inşallah senin için güzel geçer doğuma kadar zaman

Link var mı sudecet? ordan bakayım

Arkadaşlar, hastaneye götürmek için ayrıca yeni bir çanta alıyor musunuz kendinizin ve bebeğinizin eşyaları için?

Ya da şöyle sorayım, nasıl çantalara koyacaksınız eşyalarınızı? (Minik valiz? Çok büyük boy kol çantamsı olanlar, vs?) Ben sırf hastane için yeni bir şey almak istemiyorum, ama tam olarak nasıl bir şeye koymalı eşyaları onu da bilemiyorum. Bir de bebeğinizinkileri ve kendinizinkileri ayrı ayrı iki çantaya mı koyacaksınız? Ben bulantım için hastanede yatarken yanımda doğum yapan kızcağızlardan biri öyle yapmıştı, eşyaları bulmak daha kolay oldu.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Valla şu epidurali bende merak ediyorum hatta doktora gittiğimde konuşmak istiyorum bu konuyu korkunun faydası yok bi sekilde cıkıcak bebişler Ben bebek için sıvı dalinin deterjanını aldım arastırmadım doğruyu söylemek gerekirse

Canım ilk resimdeki kavanozlardan aldım haftaiçi kapak için baskı yaptırıcan üzerine kurdelayı int sipariş edicrm bugün diğer saplı şekerlerdende gelen çocuk misafirerimiz için hazırlayacağım oğlumdan onlarada özel birşey olsun diye

Biraz konuya atlamış gibi oldum kusura bakmayın. Ablam 2 çocuğunuda epidural normal doğum ile yaptı. Çok memnunum der durur. Ama gelen sancıları çok hafif hissettiğin için ıkınma olmuyor. Sana doktorun ıkın dedikçe ıkınıyorsun o yönden zor oluyor demişti. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş Allah.

şunu öğrendim dün ve şaşırdım bu yöntem epidural anestezi değil epidural analjeziymiş..

Onuda düşünmüyorum bebeğin içerde kaldığı zamanı uzatıyormuş birde ıkınma hissini alıyormuş gerekli değil diye okudum hep boşuna niye uyuşturayım vucudumu bebeğimi Doğal olan bu yöntemse öyle yapacağım diyorum hep ilk günden beri Allah ım nasip eder inşallah. Kendimi hazırladım okuduklarıma ve yaşayacağım acılara ve en önemlisi bebeğime güveniyorum.birde sende düşünüyorsan normal doğumu nst ye bağlı kalmak istemediğini söyle dr una yürümene duş almana izin versin carputim Ben plates topumuda götürmeyi düşünüyorum sancı sırasında bazı hareketler yapılıyor topta netten onuda araştır

zahmet olmazsa birgen hangi siteden aldın bide ne kadar ödedin bana bilgi verirsen çok sevinirim çok beğendim gerçekten

yaptığın egzersizler var mı peki şimdiden hazırlık olsun diye..

doğru demişsin doktorumda bu risklerden dolayı muhtemelen önermicek banada epidurali..

ayy ya yeminlen sinir oldum elim ayağım titriyor şu anda yaaa
az önce asistanımız gelmiş elinde ağrı kesici bir kremle..
bunu boynuma sürermisin dedi..
bende hamileliktye bu tarz şeyler elle bile temas ettirilmiyormuş dedim.. doktorum sakın sürme dedi çünkü..
resmen beni azarladı salak şey..
neymiş bu krem aspirin gibi birşeymiş..ben çok sakınıyormuşum sakınılan göze çöp batarmış..
SİNİR OLDUM YAAA

şunu öğrendim dün ve şaşırdım bu yöntem epidural anestezi değil epidural analjeziymiş..

Epidural normal doğum yapan bir annenin bir sitede yazdığı

"...Hamileliğim süresince normal doğum (epiduralli) olmasını istiyor ve hakkında pek çok şey okuyordum. Epidural opsiyon beni rahatlatsa da okuduklarım bende şüphe yaratmıştı. Ancak anestezi doktorum gelip bizimle sabahtan tanışıp, anlatınca yapacaklarını hiç sorgulamadan güvendim kendisine. Ağrılarım başladığında ekibi ve ekipmanı ile odaya geldi. Açıkçası hazırlık o kadar uzun sürmüştü ki korkmadım diyemem. Zaten kendisiyle de bu duygumu hemen paylaştım. Bana dedi ki bizim hazırlığımız uzun sürer, detaycılığımızdan. Hepsi sizin rahat etmeniz için. Belime bir iğne yapılacağı için sırtım dönük bütün olanları sadece duyabiliyor, hiçbir şey izleyemiyordum. Yapılan işlem o kadar kısa sürdü ki ne olduğunu, ne zaman epiduralin takıldığını anlayamadım bile. İlaç sayesinde doğum stresinin yanında bir de ağrıların zorluğunu yaşamadan daha rahat, kolay doğum süreci geçirdim. Bu yöntem olmadan asla normal doğum yapamazmışım. Bebek ve anne için stressiz bir doğum yapabilmek için büyük bir nimet...."

Merhaba, Çalışabilir raporunu devlet hastanelerinden mi almak gerekiyor. Özel hastaneninki de kabul ediliyor değil mi ? Heyet falan demişsin zor mu oluyor raporu almak. İlk hamilelik tecrübesizlik hat safhada

Merhaba tatlım ben özel hastaneden aldım trişkadan heyet işte sekreter 3 kadın doğum doktoruna imzalattı getirdi bana

Ayyy amin canım inş. hepimiz için kolayca geçerde son zamanlarımız mis kokulularımıza sağlıkla kavuşuruz
bende masa başındayım diye devam etmek istiyorum inş. senin gibi son ana kadar rahat rahat geçiririmde bebeğime daha fazla vakit ayırırım

ilahi metbel güldürdün beni yaaaaaaaaaaaa
karnım acıdı gülmekten yapmayın ya ne pilates topu sen doğru düzgün nefes alabil doğum esnasında da gerisini boşver

Aaaa iyi de sürmek zorundamısın sanki hamile olmasan bile sürme bence kendi boynuna bir şekide sürebilir bence nasıl insanlar var

bu yazıyı bende okudum dün.. inşallah bebişlerimiz o kadar akıllı olur ki hastaneye vardığımız da zaten hemen doğuma alınırız hiç bi hazırlığa gerek kalmadan..

doğru demişsin doktorumda bu risklerden dolayı muhtemelen önermicek banada epidurali..
Şöyle bir şey okumuştum ağrıyı tamamen yok etmiyolarmış ıkınıcak kadar bir hafif acı hissediyormuşsun sanırım bu da verilen dozla alakalı olan birşey

Ben sırt çantası aldım bebeģin eşyalarini ona koyacağım daha sonra da bu cantayi bebek cantasi olarak kullanacağız...kendim icin de el valizi alicam orta boy pijama vs tum esyalarimi ona koyacaģim anlayacağın iki çanta olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…